(1)
Öncelikle hatalarım;
İnsanların benim hakkımdaki düşüncelerini o denli önemsedim ki kendime değer vermeyi unuttum,
Sosyal birisi değilim ve bunun için bahanelerim var deyip aradan sıyrılmaya çalıştığım doğrudur.Böyle yapmamalıydım.Ama artık böyle yapmıyacağım,
Etrafımdakilere cömert davrandığım kadar kendime de cömert davranacağım, hatta daha fazla çünkü ben önemliyim,
Dua etmekten hiçbir şey beni alıkoymamalı, ben dua ile var olabilirim,hissedebilirim,
İnsanların önünde o denli utanıyordum ki bu bir hastalığa dönüşmüştü, ama artık böyle olmayacağım, çünkü ben kimseye bir kötülük yapmadım en azından bilerek,
Yaptığım hataları yapmak istediğim için yapmadım, bu yüzden bir hata yapsam bile kendimi dinliyeceğim,
Sinirli bir yapım vardı, sinirlenirim her şeye, artık böyle olmayacağım,
Aynaya baktığında gördüğün çirkin kişi yok artık, kendine güvenen bir birey var,
Allah büyük ve ben kulum, Rabbim sen bana özgür, mutlu ve temiz bir ruhla sana, senin huzuruna gelebilmeyi nasip et.
-BUGÜN dinlediğim telkinler;
Suçluluk Duyguları,
Ego-Güven Güçlendirici,
Depresyon Dünde Kaldı.
Ve aşkkk...Seni bir süre sevip, senden vazgeçen birisini sevdiğin yeter,onu tüm kalbimle sevdim, ve onu nazikçe kalbimden atıyorum çünkü doğru kişi için daha geniş bir yer lazım
Yarın daha güçlü hissedeceğim Allah'ın izni ile.
Mutlu, temiz, özgür bir ruh istiyorum.
Ailemi seviyorum, insanları seviyorum, beni sevmeyen insanları da seviyorum, hayvanları, doğayı, dünyayı seviyorum.
Yüreğim sevgiyle dolsun.Mutluluk mutluluğa uzananların olsun...
KANATLARIM BÜYÜYOR ^.^