![]() |
değişimi önce istemeliyiz :) merhabalar actionsmile , ben insanlar kırılacak diye onların yaptıkları hataları görmezden gelen onların beni kırmalarına aldırmayan bütün hayata pembe gözlüklerle bakan hümanist yönü ağır biriyim yada biriydim :) amaaa şimdi artık bunları değiştiriyorum teker teker aslında insanlara onların yaptığı hataları yada beni rahatsız eden davranışlarını uygun bi şekilde söylediğim zaman çok daha sağlıklı iletişim kurabildiğimi farkettim superxy şimdi bunu geliştiriyorum uyguluyorum veee mutluyum başta sınırsız bi hoşgörü gösteriyorum ama baktım ki karşımdaki artniyetli biri benim hoşgörümü suistimal ediyooor işte o zaman benim yeni halim devreye giriyor ve çok da güzel oluyor :) |
Cevap: değişimi önce istemeliyiz :) hadi bakalım senin için en hayırlısı ne ise o olsun :) |
Cevap: değişimi önce istemeliyiz :) teşekkür ederimm :) herkes için hayırlısı olsun ;) |
Cevap: değişimi önce istemeliyiz :) sakın birisi için değişme, karşındaki de değişmesin sadece ortak nokta bulun, yoksa çok ileriki evrelerde bu problem haline dönüşür tecrübe :D |
Cevap: değişimi önce istemeliyiz :) Alıntı:
(yaşanmışlık) |
Cevap: değişimi önce istemeliyiz :) huylu huyundan vazgeçmez sözünü savunuyosun belliki ama bence insan değişkendir ve irade sahibidir yeterli çalışmayı yaptıktan sonra sen istemediğin sürece eski huyuna geri dönmezsin (akılcılık :) |
Cevap: değişimi önce istemeliyiz :) Alıntı:
psikolojini değiştirmen ve bunu defalarca yapman bile yetiyor |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:21 AM. |