Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   Jasmin'in değişimi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/624440-jasminin-degisimi.html)

jasmin66 16-10-2014 06:23 AM

Jasmin'in değişimi
 
Bugün 7.gün Migren sabah 5 de uyandırdı.En son dinleyerek uyumuştum ondanmı bilmiyorum ama klasik migren atağımda olabilir.

5 gün ego ve suçluluk dinledim ego midemi çok bulandırdı suçluluk boğazıma gıcık yaptı.Bulantılarım geçti.suçluluk dinlerken boğazım düğümlenmeye halen devam ediyor gün içindede tekrarlıyor.İlk 2 gün iyileşdim zannettim o kadar iyiydim.5.günü panik atak haliyle geçirdim.

Dün yani 6.gün hiperaktif gibi yerinde duramama hali vardı ama huzursuz bir hal herkese çatma isteği tahamülsüzlük çarpıntım varmış gibi nefesim yetmiyormuş hissi yürüyüş yaptım ,yürürken hiçbirşeyin sorumlusu ben değilim diye içsel olarak tekrar ettiğimi farkettim.Yol boyunca tekrarladı durdu.Hatta cümle çok saçma geldi ama yinede tekrarladım durdum.

Kendim için üzüldüm kendimi sorumlu tutupdamı bu hale gelmişim diye

dün kendine güveni ekledim ve sakinlediğimi farkettim.Şimdilik bu üçlüye devam .Bu 7 gün içinde ara ara o kadar iyi oldumki iyi olduğumu farkettiğim an panik oluyorum.İyi olduğum günleri özlemişim.

jasmin66 16-10-2014 01:28 PM

Cevap: Jasmin'in değişimi
 
Bugün çocuğum yaşındaki bir kızla kavga ettim manyakmıyım ben,

Aslında çok sakin biriyimdir ensesine vur al lokmayi tipi,Polyanacılıkda vardır.kimseyle ağız dalaşı bile yapmam.Nasıl parladım deli ettim kızı .Çok ayıp ettim utandım kendimden.Bu arada kavga esnasında sesim titredi sanki ağlıyor gibi bu güne kadar hiç olmamıştı .Benim tek derdim göz kontağı kuramamakdı insanların yüzüne bakamamakdı.

böyle birşey yaşamamıştım daha önce ,bu öfkem bu kızgınlığım niye neden bu kadar sinirliyim.Ara mı versem telkinlere acaba
işallah eşimede böyle saldırmam boşar beni valla.

Ne yapmam gerekli bilmiyorum devammı etsem kessemmi telkinleri

Tepemde yanardağ var lav püskürtüyor sanki

jasmin66 16-10-2014 02:44 PM

Cevap: Jasmin'in değişimi
 
Çok sinirli ve öfkeliyim bu şekilde ya biri beni öldürür yada ben birini. spor yapmak duş almak dua etmek hiçbirşey işe yaramıyor bu beni sevmedim nasıl sakinlerim keşke biri yardım etse bir yön verse ..

jasmin66 17-10-2014 04:40 PM

Cevap: Jasmin'in değişimi
 
Bugün suçluluğu dinlemedim ,sadece ego dinledim ara ara kan beynime sıçradı ama dalgalanma gibi düne göre geçişler daha çabuk .Bariz bir şekilde insanlarla göz teması kurabildim ve hatta sohbet edebildim.Mutluyum galiba

jasmin66 18-10-2014 10:41 AM

Cevap: Jasmin'in değişimi
 
Çok mutlu uyandım,rüyalarımda kardeşlerimle bir hesaplaşma içindeyim,çünkü sorunlu bir ilişkimiz var rüyalarımda hesaplaşıyoruz.Sinirim geçmiş ama göz temasını yine kaybettim korkak ve ürkek tavırlarım geri dönmüş. başka yere bakarak sohbet edebilirim ama bu şekilde konuşmam insanlarda onlara dargın olduğum hissini uyandırıyor hemde saygısızlık etmiş oluyorum.

Başımda ağrıyor.ego telkinin yanına artık bir telkin eklemem lazım ama neyi eklemem gerek bilmiyorum.

jasmin66 20-10-2014 05:02 PM

Cevap: Jasmin'in değişimi
 
Topluluk karşısında konuşma- ego- başkalarının düşüncesini önemsememe dinliyorum.İnsanlarla konuşurken göz teması kurdummu kurmadım mı artık dikkat bile etmiyorum o derece rahatım.Sürekli dışarı çıkma isteğim var ,uzun zamandır gitmeyerek kalplerini kırdıklarımı ziyarete başladım.Çok konuşkan ve esprili oldum.tek sorun bir anda patlak veren öfke krizlerim.Dün öfke patlamam hiç olmadı ama bugün kriz tuttu resmen.nedenide daha önceden es geçtiğim sözlerin artık bana batıyor olması.Öfkelendiğim zaman deli gibi kalbim çarpıyor ,sesim kısılıyor sesim titriyor daha önceleri böyle bir sorunum yoktu şimdide bu çıktı.
Kaldırma oturmuş çiğdem çöplerini yere atan gençlere ,o çöplerinizi kim temizliyecek dedim onlarda belediye dediler belediye sizin çöpçünüzmü ,toplayın o çöplerinizi dedim sanki beni dinliyecekler tut çeneni demi ,eskiden olsa içimden kızar çocuklara birşey söylemezdim ama telkinler sonrası kendimi tutamaz oldum .
Bu durumumda hiç hoş değil böyle biri olmakda istemem .Umarım orta yolunu bulurum kendine güven fazla kaçtı desem kalbimin çarpıntısı sesimin titremesi niye göz teması düzeldi şimdide bunlarmı bozuldu.

evdekiler neden bu kadar asabisin diyorlar.Şimdilik durum bu...

jasmin66 21-10-2014 09:23 PM

Cevap: Jasmin'in değişimi
 
10 Ekimde başlamışım dinlemeye 7 gün ego ve suçluluk dinledim asabileştiğimi farkedince suçluğu çıkardım ego ve kendine güven dinlemeğe başladım.

Sonra topluluk önünde konuşma ve başkalarının düşüncelerini önemsememe
telkinlerini ara ara listeme ekledim.

Bugün 12. gün göz temasında iyiyim konuşkan ve girişkenim.İnsanların yanında huzursuzluğum kalmadı

amaaa döndüm bir pimi çekilmiş bombaya etrafım bu halimden rahatsız herşeyde ben haklıymışım gibi geliyor benim dediğim doğru ben bilirim havaları daha düne kadar göz teması bile kuramıyordun demezlermi

Bir taraf düzelse bir taraf bozuluyor,

Hani bir eşyanı tamire yollarsında bir yerini tamir edip diğer tarafını bozarlarya benimki o misal oldu

Benim durumumda olup öfkesi dinen arkadaşlar oldumu acaba,Bu öfkem sinirli hallerim geçicekmi 21 günü tamamlayıp göreceğiz

jasmin66 23-10-2014 10:00 AM

Cevap: Jasmin'in değişimi
 
iki gecedir suçluluğu yeniden dinlemeye başladım .Ego-suçluluk-kendine güven-topluluk önünde k. telkinleri ile devam ediceğim.
Ara sıra başkalarının düşüncesini önemseme ile sosyalleşmeyi ekler çıkarırım.Şimdilik böyle ilerleyim bakalım,

Öfkem sinirli hallerim geçti sakinim .Öfkem geçip yatıştığım an göz temasını kaybettim.2 gündür eski halimin aynısıyım.Hatta daha beterim konuşurken kimsenin suratına bakmak istemiyorum.amaaa bunlar süreklilik arz etmiyor dalga gibi vuruyor kaçıyor
Ben eskiden göz temasında bakar kaçırır bakar kaçırır durumundaydım.Şimdi 2 gündür kafamı kaldırıp hiç bakamıyorum.O nedenle evden dışarı çıkmıyorum,Bu durum ara ara olsada o sıkıntıyı yaşamak istemiyorum.

Bazı yaralar vardır iyileşmeye yakın çok kötü olurlar dahada kötüleşdi gelir insana sonra 2 gün içinde hop geçiverir.Gün ağarmadan hemen önceki alacakaranlık gibi.Durumumun aynen böyle olduğuna inanıyorum.

Sigarayı bırakdım bırakırken 6 ay bir süreçden geçdim .Nelerle karşılaşacağımı az çok biliyordum.6 aylık süre içinde çok zor günlerim oldu bu bağımlılık geçmez ömrümün sonuna kadar bunumu yaşıyacağım dedim ama 6 ay sonra birden herşey bıçak gibi kesildi.

Şu anki durumumda aynı bu zor günlerde geçicek ,iyi olacağım. Telkinler bana iyi gelicek bunu biliyorum.

Görüşmek üzere sağlık ve mutlulukla kalın,

jasmin66 24-10-2014 10:39 AM

Cevap: Jasmin'in değişimi
 
Bugün tam 2 hafta oldu .

Hergün buraya yazmamın nedeni geçilen aşamalar belki başka arkadaşların işine yarar.Herkesde aynı tepkiler olmasada..

Yazdıklarım tutarsızlık değil süreçde yaşadıklarım

Şimdi gelelim 2 hafta sonunda olan değişikliklere

.Dik yürüyorum,bu değişiklik birkaç gün sonra oldu ve devam ediyor
.Kendimi güzel buluyorum mesela gözlerimin rengi,cildim çok güzelmiş
.Karanlık korkum vardı. hatta gece ışıkla uyuyordum.3 gecedir karanlıkda uyuyorum.
.Abuk sabuk şeyler düşünür kaygılanırdım.Şimdi düşünmüyorum.Aslında pek düşünemiyorum .Birşey yok artık sende daha neler bırak bunları tarzında engel oluyor.

Göz teması halen kuramıyorum,o konuda kalıcı bir değişilşik şimdilik olmadı,hatta dediğim gibi daha kötüyüm.(geçicek biliyorum).

telkinleri dinledikden sonra olan çarpıntılar, ses titremeleri, sinirlilik, öfke artık olmuyor geçti.Eski halimin aynısıyım sakin

Durumum bundan ibaret ,ben telkinleri dinlemeye devam ediceğim .Sağlıcakla ve mutlu kalın...

jasmin66 05-11-2014 11:46 AM

Cevap: Jasmin'in değişimi
 
21 gün çokdan doldu .Telkinleri dinlemeye devam ediyorum.Hergün dinliyorum.
Kafamdaki olumsuz yorumcunun sesi kesildi.Kaygılarımda azalma var.Göz temasında
İstediğim noktada olamasamda daha iyiyim.çok konuşuyorum konuşmaya başladım mı
Susmak nedir bilmiyorum.Deliksiz uyuyorum ve dinç uyanıyorum.Karanlıkda uyuyabiliyorum
Değişiyorum bu olumlu değişikler mutlu ediyor.Herkese hepinize teşekkür ederim sağlıcakla
Ve mutlu kalın


WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:06 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.