| ||||||||||
|
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri firdevsin degisim gunlugu Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Allah cc razi olsun paylasiminiz icin...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #131 (permalink) |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: Apr 2012
Tesekkür: 143
249 Mesajinıza toplam 320 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Allah cc razi olsun paylasiminiz icin
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() | ![]() |
![]() | #132 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Dec 2015
Tesekkür: 15
13 Mesajinıza toplam 14 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Merhaba nilgun hanim demi :) ben size mesaj atmıştım ama bir türlü ulasmiyo sanırım kusura bakmayın gerçekten Sorumu burdan sormaya karar verdim sizin için bir sakıncası yoksa tabi |
![]() | ![]() |
![]() | #133 (permalink) |
249 Mesajinıza toplam 320 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #134 (permalink) |
13 Mesajinıza toplam 14 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Evet denedim birkaç kere sıkıntı var sanırım :) Benim sorum ego ile ilgili sizin yazılarınızı takip ediyorum ara ara . Dindar birisiniz sanırım o yüzden size sormak istedim .hani bu olumlamalar güçlü niyetler vesaire kendimizi egomuzu güçlendiren şeyler ya hani ben bunları yaptım bi ara ama yaptığımız doğru mu nefse karisiyo haliyle nefsi okşuyo hoşumuza gidiyo demek istediğim psikolojik olarak kendimizi geliştiriyoruz ama manevi olarak düşürmüş olmaz mıyız yani bu aradaki ince çizgiyi nasıl ayırt edebiliriz |
![]() | ![]() |
![]() | #135 (permalink) |
![]() | ![]() Basta bnde guclu niyetler konusunda kararsizdim acaba gunah mi isliyorum diye Oysa almadan vermek allaha ait oldugunu gozlemleyemedim. Sandim mi ben idare edicem susucam Oysa kendimide nefsimin bir hakki ve onuda sevmem gerektigini unutmusum Meger en cok bn kendime acimiyor musum Bn kendimi gormezden geldim Sandim ki hic ol yok ol Oysa bu baskasinin isine geliyordu Kaynanam dediki sen kendini gormezden gelirsen alemde seni gormez Kendi dusuncesiydi bu Beni hic mi onemsemiyordu cunku Onmli degil dedim bnm kendimi biliyom ya Aa annemde dusman oldu bana sanki kaynanam mubarek Baktim bu kisilerin sayisi artiyo bndede isik yandi Sucu kendimde aramaya basladim Meger sevgiye ne kadar ac misim Kendimi seviyorum ve onayliyorum demek hic kolay olmadi Farkettim ki anne sevgisi eksikligini buldum Kendimi seviyorum ve af ediyorum kendimle daha barisik olmaya karar verdim Cunku Ben hep kendimi 2 plana atmistim Yani hep verici oldum Kimseden bir sey istemedim Oysa ben neden istemiyim ki Karsiliksiz tek verici allah cc Bnm sorunum kendimi begenmemek cirkin sisman bulmak utangac olmamdi aslinda cok guveniyorum kendime Cok guzel konusurum kendimi ezik hissetmeme neden olan hastaligimi perde yapmistim aciyordum icten ice kilom da bnm koruma kalkanimdi insanlardan koruyodu bni rahattim insanlar dan uzaktim kendimi azcik motive etmem gerektini dusundum Cunku bunu en once ben yapicam ki Bnm isigim vucudumu sarcak Bnm isigim baskasina yansiyacakti Nefsini bilen rabbini bilir misali gibi Nefsime zulm etmemek aslinda bu niyetler Bu niyetler ruhuma cok iyi geldi Mesala namaz kiliyoruz ya Ister istemez soyle diyorum Allahim bn dersimi aldim.allahim herkesi af ediyorum sevgi ile lutfen beni onlarida af et ben bilemedim onlar bana bilgelik kattilar beni egittiler allahim Lutfen beni af et Sen bana yakisani degil sana yakisani bana takdir eyle diyorum Ve bni uzen herkesi hayalimde cnma degecek sekilde sariliyorum X.Seni seviyorum af ediyorum X.Seni seviyorum af ediyorum Tesekkur ederim Iyiki varsiniz yahu tatlilar demek hic kolay olmadi inan:) |
![]() | ![]() |
![]() | #136 (permalink) |
![]() | ![]() Gerçekten cok güzel yerlere degindiniz nilgün hanım yalnız şu cümle dikkatimi cekti uzun zamandır bu cümleyi bir türlü anlayamazdim Nefsime zulmettim derken " kendimi ,nefsimi tanıyamadım ona yeterli sevgiyi veremediğim için nefsime zulmettim " şeklinde mi yorumlamaliyiz yoksa gereken ibadetleri yapmadığımız için hani ahirette denilecek ya "affet ALLAH im nefsime zulmettim " normalde nefis ibadeti pek sevmez ibadet ederken biraz zorlanir ya hani aslında dediğim cümlede şöyle mi yorumlamaliyiz "affet ALLAH im nefsimin dediğine uyarak nefsime zulmettim aslında onun dediğine uymamam gerekiyordu ama uydum ve nefsime zulmettim şimdi ise cehennemdeyim şeklinde yorum olabilir mi |
![]() | ![]() |
![]() | #137 (permalink) |
![]() | ![]() Nefsime zulm etmemek aslinda su Hastalik Hastalaninca psikolojimiz bozulur Ve hassas oluruz Insanlar bizi uzebilir Dikkat edersen eyup asin duasi bu allahim ben dersimi aldim dedi kurtuldu seytan bana dokundu Tum hastaliklar bize seytanin serrinden geliyor Oysa biz kendimizi olumlama dua ile zirh yaparsak bize kursun islemez Namaz ve ibadet sevgisi icin de olumlama yapiliyo Allahim iman yildizimi parlat Allahim bana cenneti kazandiracak eylemler nasip et Cekim yasasi istemek bizde bunu cekiyoruz Aslinda Neyi istersek o oluruz Seytan iblisin pesinden gitmek istedi bu verildi bizde hz Muhammad sav efendimizin izinden gidecegiz insaallah |
![]() | ![]() |
![]() | #138 (permalink) |
![]() | ![]() Çok teşekkür ederim yazılarınızla aydinlandim gerçekten ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #139 (permalink) |
![]() | ![]() Merhaba nilgun hanim buraya yazdığım için lütfen kusuruma bakmayın namaz ve ibadet sevgisi için olumlamaya baktım ama bulamıyorum yerini söyleyebilir misiniz bana ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #140 (permalink) | |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Sep 2015 Bulunduğu yer: Tavşanlı/Kütahya
Tesekkür: 195
198 Mesajinıza toplam 252 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Alıntı:
Ne kadar tanıdık geldi bana bu cümleler.Kendine değer vermedin mi insanlar da sana değer vermiyor.İlla da dünyayı ben yarattım edasında gezmeye gerek yok. Yalnız bir yitik , bir eksik veya yetersiz biri gibi gezmeye gerek de yok.Ben yeni yeni kendimin farkına varıyorum. | |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri firdevsin degisim gunlugu Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Allah cc razi olsun paylasiminiz icin...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi