18-03-2015, 11:19 AM
|
#5 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 96
221 Mesajinıza toplam 1,301 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: bolluk içinde olmak! Wolf, telkin dinleme pasif bir eylemdir ve bir beklenti içerir, o yüzden de herkeste etkisi olacağına ben inanmıyorum, nitekim olmuyor... Benim önerim imgeleme çalışmasıdır. Üç tane harika kitap var bu konuda:
1-Yaratıcı İmgeleme-Shakti Gwain
2-Beynin Gizli Güçleri - Amargie Hillier
3-Çekim Yasası - Jerry ve Esther Hicks
İmgeleme yapan kişi pasif değil aktif durumdadır ve beynimiz duygu katılmış hayali gerçeğinden ayırt edemez, onu tıpkı rüyadaki gibi gerçek olarak algılar ve vücudumuz bu gerçekliği deneyimler. İşin anahtarı budur, bedende 5 duyuyla hissetmeden hayal etmek sadece hayal olarak kalır ve bu bir tezahüre dönüşmez. Ama hayalimiz bedenimizde duygularla hissederek yaşarsak o zaman bu tezahür edecektir.
Kitapları okuyun ve uygulayın, başlangıç zor olabilir, çünkü uzun yıllar negatif duygularla dolup bunu bilinçaltına işlemiş olan beyin hemen bunu kabullenmeyecektir, ama meşhur 21 günü (yeni nöronların-yolların oluşma süresi) geçince ve devam ettikçe çekim yasası gereğince bunda ilerleyecek ve yoğunlaşacaksınız, yeni düşünce şekliniz bu olacak ve negatifin yerini pozitif alacak. O zaman da dilediğiniz hayatı yaratma yönünde ilerleyeceksiniz. Bu konuda sitede bulunan "İki nokta tekniği" de imgeleme ile ilgili yararlı bir tekniktir, bunu kullananların deneyimlerini okuyun, yapabiliyorsanız uygulayın derim. |
| |