Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   Değişim Günlüğüm (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/624914-degisim-gunlugum.html)

sms 14-05-2015 04:56 PM

Cevap: Değişim Günlüğüm

Kendimi çok iyi hissediyorum.Bugün değişimi hissettim.Her şey çook güzel.

İstediklerimi biliyorum.Bu isteklerimin beni başarıya götürmesi beni mutlu ediyor.
Ve biliyoruum ki işimi yapmaya başladığım zaman başarılı olurum.

Bu ana kadar yaşadıklarım için mutluyum.Bundan sonraki güzellikleride bekliyorum.

Herşeye ve herkese sevgiler.Muttlu kalın.

sms 18-05-2015 03:22 AM

Şöyle bir düşününce hakikaten değişimi farkediyor insan.
Her zaman içinde bir enerjinin varlığını hissedebiliyor.Çok şükür.

Hislerimizle düşüncelerimizle çizdiğimiz yolda ilerliyoruz.Düşünüyoruz ve seçiyoruz.
Ne tarafa gitmek istediğimizi düşünerek buluyoruz.İyi düşünüp güzelliklere doğru ilerliyoruz.
Ve güzelliklere sahip oluyoruz.

Ben ilerlediğim bu yolda

Kendimden eminim
Olduğum gibi çok iyiyim
Olayların iyi tarafını görürüm
İnsanlara karşı hep gülümserim.
İnsanlarla iletişim kurmak beni mutlu eder.
Ben güzel olan her şey için kendime izin veririm
İnsanlara teşekkür ederim
Her zaman şükrederim.
Yaşadığım hayattan memnunum.
...

İyi ki Varsınız.
Mutlu Kalın...

sms 23-05-2015 12:01 AM

her şey kafada bitiyor.değişmek istiyoruz ve yapmak istediğimizi biliyoruz.ama kendimizi tanımadığımız için hep dışardan bir beklenti
içine giriyoruz.bu nedenle işler yavaşlıyor.
kafayı değiştirmek gerektiğini bile biliyoruz.ama kendi kimliğimizi tanımıyoruz ve tanımakta istemiyoruz herhalde.bu noktada bir kopukluk oluşmuş durumda.
tabiki olumlu düşünmek gerek her zaman ama bazen insan kendi iç sorgulamalarını yaparken duraksıyor.kendisi için düşman duygulara kapılıyor.

sms 27-05-2015 02:08 AM

Son zamanlarda kendime yanlışlar yaptım.Heyecanımı yitirdiğimi hissettim.Başa mı dönüyorum acaba dedim.Bu düşünceme uzun zamandır telkinleri verimli dinleyememi de katmıştım.Bunlara rağmen heycanımı geri kazanmamı sağlayan bi güzellik geldi başıma

son günlerde iki kez iltifat aldım.Ve bir kaç güzellik daha... İnsanlardan güzel şeyler duymak iyi hissetmemi sağladı.Bu yoldaki heycanım geri geldi çok şükür.Ve bana yolumu hatırlattı.

Her şey için teşekkür ediyorum.
MUTLU KALIN

Dusunsel 27-05-2015 03:31 PM

İnternete "Varoluş Boyutları" yazıp araştırın 5-6 madde idi sanırım bu yoldaki veriminizi ve farkındalığınızı arttırıcaktır

sms 30-05-2015 03:09 AM

Dünümle bugünüm arasındaki farkları bildiğim için vazgeçmeyeceğim.Yolun sonunun güzel olduğunuda biliyorum.
Ve gördüm ki inandığın gibi yaşadığında değişimi yaşıyorsun.Bu böyle oldu ve elimde bir kanıt bu.
Elimde bu kanıt varken de vazgeçmek olmaz.

Ben vazgeçmiyorum.
Ben daha inançlıyım.
Ben güzellikleri yaşıyorum.
Ben değişiyorum.
Ben mutluyum.
Ben kendime inanıyorum, kendimi seviyorum.

Tüm güzellikler için Teşekkürler...
Mutlu Kalın...

sms 27-08-2015 02:29 AM

Evet 3 ay geçti her şeyi bıraktım malesef , ve çok kötüyüm iyi olmaya geldim , gerçekten bu kadar darlandığımı hatırlamıyorum umarım düzeleceğim,
Neden bıraktım onuda bilmiyorum elimde değildi biilinçaltıma daa suç atmak istemiyorum ama buranın iyi geldiğini biliyorum , burada yardımlaşma olduğunuda biliyorum . Kendimden özür diliyorum ve sabah uyandığımda enerjiyi hissedeceğimi biliyorum ,
Mutlu kalın , sevgiler

WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:05 AM.