Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

Sevgili günlük

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Sevgili günlük Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Yeni bir şey keşfettim. Tanıdığım tüm aslan burçları benim yaşlarımda hep içe kapanık, çekingen bireylermiş. Sonradan açılmış hepsi. Acaba bende mi öyle olacağım diye düşünüyorum. Ailem de bunu destekliyor. Ama bilemiyorum. Bende içimden gelen her şeyi çekinmeden, utanmadan söylemeyi istiyorum. ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

Sevgili günlük

Like Tree4Likes

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 06-11-2015, 06:49 PM   #41 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 106
49 Mesajinıza toplam 74 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Kararli3521 is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Sevgili günlük

Yeni bir şey keşfettim. Tanıdığım tüm aslan burçları benim yaşlarımda hep içe kapanık, çekingen bireylermiş. Sonradan açılmış hepsi. Acaba bende mi öyle olacağım diye düşünüyorum. Ailem de bunu destekliyor. Ama bilemiyorum. Bende içimden gelen her şeyi çekinmeden, utanmadan söylemeyi istiyorum. Ya da insanlarla samimi olabilmeyi. O gün ne zaman gelecek?

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Kararli3521 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-12-2015, 09:55 PM   #42 (permalink)
Teğmen

49 Mesajinıza toplam 74 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

Bir insan nasıl hiçbir gelişme göstermez? Acaba ufak değişimler oluyor da ben mi farketmiyorum. Ayrıca konuşmadığım arkadaşımla yeniden barışmak istiyorum. Ama onunla arkadaşken daha fazla strese giriyordum. Şimdi kimseye bağlı değilim. Fakat yalnızım. Zaten gururumdan arayamam o başka bir durum. Bazen mesaj atmak için elim telefona kayıyor. Sonra gururum engel oluyor. Sınıfımda samimi sayılabileceğim 3 arkadaşım var. Onlarla da tam olarak kendim olamıyorum. Kısacası herkese mesafeliyim. Ama yakınlık kurmak istiyorum. Sonuç olarak da başaramıyorum.
Kararli3521 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-02-2016, 05:34 PM   #43 (permalink)
Teğmen

Uzun zamandır yazmamışım. Uzun zamandır telkinleri de dinlemiyorum. Neler oldu derseniz aynı şekilde devam. Okulda sevdiğim iki arkadaşım var. Ama sorun arkadaşımın az olması değil. Bu sorun değil zaten. Sorun şu ki hala rahat olamıyorum. Gün içerisinde mutsuzum. Aileme ve bilgisayara kavuşunca mutlu oluyorum. İnsanları seviyorum ama mesafeliyim, ciddiyim. Ama aslında bunların hiçbiri değilim. Gerçek kişiliğime çok uzağım. Mutlu, neşeli ben okulda pof diye sönüyor. Emin olduğum şeyler hakkında bile tartışamıyorum. Bu benim eksikliğim mi yoksa sorunum mu bilemiyorum. Ama şunu söyleyebilirim ki ev dışındaki hayatımı sevmiyorum, sevemiyorum. Yine de vazgeçmeyerek yeniden telkinleri dinlemeye başlayacağım. Fazla da umut bağlamak istemiyorum telkinlere. Neler değişecek bakalım.
Alt 11-02-2016, 07:44 PM   #44 (permalink)
Teğmen

Daha içten gülmeye başladım sanırım. Bu telkinin etkisi mi bilmiyorum. İnşallah artarak devam eder.
Alt 15-03-2016, 06:06 PM   #45 (permalink)
Teğmen

YGS'yi atlattım. Şimdi sıra LYS de. Bu aralar pek takmıyorum sorunlarımı. Bir de hayatta mutlaka sahip olman gereken şey kendine güvenmiş bunu keşfettim. Acı bir şekilde değil ama.Örnekleriyle fark ettim. Kısacası bu aralar iyiyim. Olumlu düşünmeye çalışıyorum ve biraz başarıyorum da. Her şey güzel olacak inşallah :)
Alt 30-03-2016, 03:43 PM   #46 (permalink)
Teğmen

Her şey güzelken YGS sonucum ve ufak tefek şeyler yüzünden moralim alt üst oldu. Sürekli ağlayasım var ve kendime güvenim yok oldu bildiğin. Kötüyüm. İnşallah aşarım bu durumu. LYS ye daha çok çalışacağım. Benim için hayırlısı olsun inşallah.
Alt 30-03-2016, 03:59 PM   #47 (permalink)
Teğmen

Bir de sürekli insanların beni yönetmesinden nefret ediyorum. Ama ben izin veriyorum onların beni yönetmesine. Gel gidelim diyor, gidiyorum. Kalk diyor kalkıyorum. Ayrıca aslında beni pek sevmeyen birilerine yaranmaya çalışıyorum. Biraz aptalım da sanırım. Nefret ettim. Bana ne oluyor bugünlerde hiçbir fikrim yok. Belki de ben sorunlarımı aştım aştım diyordum ama aslında aşamamışım, sadece olumsuz bir şey yaşamadığım için rahatmışım. Şimdi olumsuz bir şey yaşadım ve dağıldım. Bu kadar güçsüz olmamalıyım. Of olumsuzlukla dolup taşıyorum şuan.
Alt 04-05-2016, 10:50 PM   #48 (permalink)
Teğmen

Uzun zaman sonra tekrar buradayım. Neler oldu? Fazla bir şey yok. Her zamanki gibiyim. Arada olumsuzluklar yaşıyorum ve şunu öğrendim ki bir olay olduğunda ya da insanların içinde kendimi kötü hissetmeye başladığımda o ortamı terk edersem, biraz sakinleşip geri dönersem o durumu atlatıyorum. Hala olmak istediğim kişi değilim. Belki de benim sorunumun çözümü de budur. Kendimi kabullenmem. Ama şöyle bir şey var. Bir insan her zaman aynı kişi olmaz ki. Günler geçtikçe değişir, olgunlaşır. Belki de böyle aşacağım kendimi. Yalnız bırakmayacağım telkinleri gün gelir aşarım diyerek. İnatla dinlemeye devam edeceğim. O gün geldiğinde de benden mutlusu yok :) O günün çabuk gelmesi dileğiyle :)
Alt 06-05-2016, 06:39 PM   #49 (permalink)
Teğmen

O kadar olumlu şeyler yaz ama yine de mutsuz ol. Ne kadar saçma. Şu hayata dostum diyebileceğim kimse yok. Ailem dışında beni seven biri de yok. Ne kadar kötü insanların kalplerine dokunamamak. Ben izin vermiyorum ki onlarda versin. Utanıyorum, kasıyorum. Kimseye gerçek beni gösteremiyorum. Evdeki saçmalıklarımı, neşemi dışarıda gösteremiyorum. Yarın bir etkinlik var ve ben sırf bu yüzden gitmeyeceğim. Hiçbir insan kazanamamışım. Karşılıklı sevgi alışverişi yapabileceğim kimse yok. Hep ben veriyorum, hep ben. Geri dönüşte olmuyor kimseden. Telkin listemi de başa sardım. Suçluluk, ego ve topluluk önünde konuşma dinliyorum. Umarım faydasını bir an önce görürüm.
Alt 06-05-2016, 09:34 PM   #50 (permalink)

Tesekkür: 20
5 Mesajinıza toplam 6 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sbl06 is an unknown quantity at this point

Merhaba :)
Eğer sakıncası yoksa kendi düşüncemi yazmak isterim..

Neden insanlara kendini beğendirmek zorunda hissediyorsun? Hiçbir şey senden önemli değil!! Etrafındaki insanların sana onay vermesi, seni beğenmesi yerine sen etrafında kimin olmasını istiyorsun o önemli bence. O insanların senden ne gibi üstünlükleri var ki seni beğenmeleri gereksin? Ya da onlar ne derece mükemmel ki sen onlardan daha değersiz olasın?
İnsanları tanıdıkça kendinin ne kadar önemli olduğunu göreceksin merak etme :) Kendin gibi ol ve düşüncelerini rahatça ifade et. Bırak beğenmeyen yanında olmasın ama sen kendin gibi olmanın mutluluğunu yaşa. Göreceksin ki seni sen olduğun için seven, yanında olmak isteyen insanlar çoğalacak..
Kararli3521 likes this.

Bookmarks