Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   EKİM AYI HEDEF GÜNLÜĞÜM (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/625370-ekim-ayi-hedef-gunlugum.html)

mesa 30-09-2015 04:00 PM

EKİM AYI HEDEF GÜNLÜĞÜM

EKİM AYI HEDEF GÜNLÜĞÜM

1-Daha fazla gülümsemek
2-Başkalarının düşüncelerini umursamamak
3-Para ve bolluğun hayatıma girmesine izin vermek
4-Borçların bir kısmından kurtulmak
5-Spor a başlamak
6-Öfke kontrolünü sağlamak

sweeet 04-10-2015 01:31 PM

Cevap: EKİM AYI HEDEF GÜNLÜĞÜM

Hangi sporu yapıyorsun?

Şanaa 04-10-2015 02:18 PM

Alıntı:

mesa Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 856118)
EKİM AYI HEDEF GÜNLÜĞÜM

1-Daha fazla gülümsemek
2-Başkalarının düşüncelerini umursamamak
3-Para ve bolluğun hayatıma girmesine izin vermek
4-Borçların bir kısmından kurtulmak
5-Spor a başlamak
6-Öfke kontrolünü sağlamak

İyi bir hedef olmuş , bende yeniden hedeflerimi gözden geçirmeye sevk etti saolun.Ama bir sorum var size ,

1-Neden borçların bir kısmında kurtulmak ??Kendinize engel koyduğunuzu fark ediyor musunuz ??yani imkanları şartlandırmış oluyorsunuz ,yada bolluğa engel koymuş oluyorsunuz net olarak..

2 -Borçları düşünmek insanı da daha çok borçlandırır yani çekim yasası devreye girer..

Bunun yerine kazanmaya odaklanın ve sınır koymayın lütfen..12389

mesa 05-10-2015 09:47 AM

bir ay içerisinde kurtulamayacak kadar çok borç olduğu için bir kısmından yazdım daha fazla inanayım diye
spor konusuna gelince akşamları çok yakınımda hizmet veren sadece kick boks salonu var oraya gidiyorum ( hafta da 3 gün ) 5 yaşında kızım da benimle geliyor kızımı da ihmal etmemiş oluyorum
herkes e tavsiye ederim süper stres attırıyor

mutluhayatim 05-10-2015 10:24 AM

Alıntı:

mesa Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 856162)
bir ay içerisinde kurtulamayacak kadar çok borç olduğu için bir kısmından yazdım daha fazla inanayım diye
spor konusuna gelince akşamları çok yakınımda hizmet veren sadece kick boks salonu var oraya gidiyorum ( hafta da 3 gün ) 5 yaşında kızım da benimle geliyor kızımı da ihmal etmemiş oluyorum
herkes e tavsiye ederim süper stres attırıyor

Çabanız için sizi tebrik ederim ve çocuğunuza gösterdiğiniz özen için gerçekten çok sevindim :) Hayatınıza bolluk bereketlik ve sonsuz sevgi gelsin :) Hedeflerinizi en güzel şekilde gerçekleştireceğinize inanıyorum :)

mesa 05-10-2015 11:54 AM

ben de ilginize teşekkür ederim

iyiki varsınız iyiki varız :)

mesa 02-11-2015 11:39 AM

EKİM AYINI DEĞERLENDİREYİM

1-Daha fazla gülümsemek----------------------aynaya baktığım zaman artık eskisi gibi gözlerimin ışıldadığı farkedebiliyorum
2-Başkalarının düşüncelerini umursamamak-------tamamen geçmese de biraz azaldı
3-Para ve bolluğun hayatıma girmesine izin vermek---ummadığım yerlerden çok fazla gelirim oldu
4-Borçların bir kısmından kurtulmak------------------gelen para ile bazı borçlardan kurtuldum darısı kalan borçlarımın başına
5-Spor a başlamak--------------------------------spora başladım ama sanırım tekrar ara verecem kış sezonu yetişemiyorum
6-Öfke kontrolünü sağlamak-------------------------azıcık sakinlik var ama hala hemen parlıyorum üzerinde çalışmaya devam

genel anlamda Ekim ayından memnun kaldım hızlı ve telaşlı geçti evde tadilat vs istediğim şeyleri yaptırabildim daha fazla ibadete yöneldim herkes e tavsiye çok faydasını gördüm çünkü herşeyin daha da iyi olacağına yürekten inanıyorum şimdi kasım ayı hedeflerime geçebilirm.

mesa 02-11-2015 11:46 AM

KASIM AYI HEDEF GÜNLÜĞÜM

1-Mide sağlığıma dikkat etmek
2-Pozitif enerji ile yaşamak
3-Daha fazla paranın hayatıma girmesine izin vermek
4-Borçların çok büyük bir kısmından kurtulmak
5-Biraz yavaşlayıp koşuşturmaya son vermek
6-İnsanları kırmamaya özen göstermek

sweeet 05-11-2015 12:06 AM

Hedeflerini sevdim. Başarılar dilerim.