![]() |
Düzenli Dinleyen Birine İhtiyaç Var Merhaba yıllardır subliminal konusuyla içli dışlıyım, bunun yanı sıra müzik prodüktörlüğüde yaptığımdan seslere hakimim. Kafamda bir proje var yardımcı olmak deneyimlemek isteyen arkadaşlarım için konu şöyle: -Elimde kendi yaptığım bir telkin var düzenli olarak dinleyecek birine ihtiyacım var bende dinlemekteyim telkini içeriğiyle beraber vericem tek ihtiyacım olan ara ara her hangi bir değişim olup olmadığıyla ilgili haber vermek İlgilenen arkadaşlarım mesaj atsınlar kahvesmiley |
Cevap: Düzenli Dinleyen Birine İhtiyaç Var Genel anlamda konu nedir ben düzenli dinlerim sadece bu Ramazan ayonda dinlemedim zaten oruç mayhoş ediyor telkinlerde beni mayhoş ediyor. İkisi birden kaldırama diye düşündüm. |
Cevap: Düzenli Dinleyen Birine İhtiyaç Var içerik olarak telkincd de yer alan telkinleri kullandım bir çok birbirini destekleyen içeriği birleştirip bir telkin yaptım zaten size bir konuda mesaj atmıştım oradan konuşmaya devam edebiliriz |
Cevap: Düzenli Dinleyen Birine İhtiyaç Var Merhaba bende telkinlerle içli dışlıyım, yaklaşık 2 senedir dinliyorum. acaba içeriği nedir? mesaj olarak yollarsanız sevinirim. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:18 PM. |