Negatif Limanlardan Pozitif SularaHikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Negatif Limanlardan Pozitif Sulara Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Merhaba herkesin içtenlikle söylemesini isteğim bir telkin''Her gün Her yönden daha da iyiye gidiyorum.''inşallah umduğun işi ve ortamı bulursun kolay gelsin..... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi | |
|
15-07-2008, 12:04 PM
|
#171 (permalink)
| Teğmen
Tesekkür: 0
12 Mesajinıza toplam 39 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: Negatif Sulardan Pozitif Limanlara Merhaba herkesin içtenlikle söylemesini isteğim bir telkin''Her gün Her yönden daha da iyiye gidiyorum.''inşallah umduğun işi ve ortamı bulursun kolay gelsin.. Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.
__________________ Kendini kontrol edemeyen hiçbir şeyi kontrol edemez. | Offline
| |
16-07-2008, 12:57 AM
|
#172 (permalink)
| Moderator
Tesekkür: 16,247
1,756 Mesajinıza toplam 14,576 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: Negatif Sulardan Pozitif Limanlara arkadaşlar hepinize çok teşekkür ediyorum desteklerinizden dolayı
benim bu günkü iş görüşmem benim açımdan olumsuz geçti.. adam biraz paranoyaktı sanırım.. cv'm deki fotoğrafımda kıyafetim mavi, bugünde mavi giymiştim, maviyi seviyorsunuz dedi.. ben mavi giydiğim için öyle dedi diye düşündüm unutmuşum cv deki fotoğrafımdaki kıyafetiminde mavi olduğunu, o söyledi.. öyle konuştuki bana bir ara baygınlık gelecekti nerdeyse.. çok istedi yarın işe başlamamı.. o kadar çok baskı kurdu ki üzerimde..
ben düşünmek için süre isteyince, itiraz etti. başka yerlerle de görüşüp değerlendireceksem zaten olumsuz bakarmış..o özel hayatında da iş hayatında da ikinci planda olmak istemezmiş.. vereceği ücret çok komikti.. itiraz ettim, güyaa arkadaş olarak benim iyiliğim için cv mi eleştirdi.. bu yaşlarda iş bulmak çok kolay değilmiş, yabancı dil bilmiyormuşum, cv'min artı bir özelliği yokmuş hatta vasat bile denilebilirmiş..onun yaptığı görüşmelerden işi kabul edecekler varmış ama o benimle çalışmak istermiş.. kendime bir fırsat vermeliymişim orada çalışmak için..
okadar uzun konuştu ki.. yaklaşık bir saat sürdü görüşme.. bir ara çıkamayacağım oradan kurtulamayacağım sandım.. benim en yakın zamanda insanların haddini bildirmek adına kabalığı öğrenmem lazım.. kibarca anlatınca anlamıyorlar..
bütün enerjimi tüketti. tek sorun ücretmiymiş.. istediğim ücreti verince kabul edeceksem 100 lira 200 liranın ne önemi varmış.. istediğim ücreti verseydiniz yine düşünmek isterdim dedim ama adam anlamıyorki.. şartladı kendini işi kabul etmem için.. ne desem çürütüyor.. tükendim resmen.. en son yarın sonucu bildirebileceğimi söyledim ve kabul ettirdim.. yarın arayıp kendime sizinle çalışma fırsatını veriyorum dememi umut ederek sonuçlandırdı.. ve personel arayışını öğleye kadar durduracakmış..
sağolsun pamuk'ta ricamı kırmayıp benle gelmişti ve kızımla dışarda beni beklediler.. onlar olmasaydı ben o tükenmişlikle eve nasıl gelirdim bilmiyorum..
bu arada cv'min ulaştığı şirketlerden bir hayranım oluştu.. dünden beri sms atıyor.. bir arkadaşımın şaka yaptığını düşündüm ama değil..güzelliğimden etkilenmişmiş.. bu yaptığınız hiç etik değil diye cevapladım sms sini.. biliyorum ama dayanamıyorum çok güzelsin yazmış..
neler oluyor bir anlasam...
kendimi seviyorum..
ben güçlüyüm..
her sorunun üstesinden gelebilecek güce sahipim..
ben değerliyim..
basit insanlarla basit olamayacak kadar özelim...
kabalaşarak insanların hadlerini bildiremesem de, kendimi böyle kabul ediyor ve seviyorum
bu dediklerimi bu geceliğine kabullenmek zor gelse de bildiğim ve çok emin olduğum birşey var ki, sizler çok özelsiniz ve sizleri çok seviyorum.. | Offline
| |
16-07-2008, 09:36 AM
|
#175 (permalink)
| Üsteğmen
122 Mesajinıza toplam 635 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: Negatif Sulardan Pozitif Limanlara böyle insanlar acayip tepemi attırıyorlar. ve maalesef sitemiz insanlarından olup
hergün bişeyler paylaştığımız kişiler dışında etraf bunlarla dolu.
sen güçlü ol yeter. sen güçlü oldukça yanına bile yaklaşamazlar canım.
çok güzel olumlamaların var. super
bir iki olumsuz deneyim seni yıldırmasın.
şunu bil ki bunlar geçmişten gelen olumsuz bilinçaltı kayıtlarımızın eseri.
zamanla her şey yoluna girer. lütfen üzülme.....
__________________ Benim özgürlüğe açılmış kanatlarım var
Sonsuzluğa çıkan zamansız kapılarım var
Senin beş para etmez kuralların varsa
Benim inandığım ölümsüz masallarım var | Offline
| |
16-07-2008, 10:34 AM
|
#176 (permalink)
| Üsteğmen
46 Mesajinıza toplam 145 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: Negatif Sulardan Pozitif Limanlara sevgili sanemce (abla demeli miyim? o kadar genç görünüyorsunuz ki abla diyemedim )
bence işi kabul etmemeniz sizin için çok iyi olmuş, daha ilk görüşmede sizi bu kadar huzursuz eden insan, sonraları kimbilir neler yapardı.. içinizdeki sessiz sese kulak vererek en doğrusunu yapmışsınız bence.. super demek ki orada çalışmak sizi mutlu etmeyecekti. şimdi kendinize daha güzel fırsatlar için yol açmış oldunuz.
ayrıca o densiz adamın cv'nizle ilgili söylediklerinize de hiç canınızı sıkmayın.. cv doldurmakla olmuyor bu işler gerçekten. mevlana' nın bir sözü vardır çok severim; "nice insanlar gördüm üzerinde elbisesi yok, nice elbiseler gördüm içinde insan yok.."
içinde insan'ı olmayan boş paketlerden olmadığınız için mutlu olun, sizi seviyoruz..
sevgiyle
ezgi
__________________ "sevgide güneş gibi ol,dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol,hataları örtmede gece gibi ol,tevazuda toprak gibi ol,öfkede ölü gibi ol. <br />her ne olursan ol;ya olduğun gibi görün,ya göründüğün gibi ol. "<br />Mevlana<br /><br /> | Offline
| |
16-07-2008, 01:16 PM
|
#177 (permalink)
| Binbaşı
Tesekkür: 3,766
1,176 Mesajinıza toplam 8,428 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: Negatif Sulardan Pozitif Limanlara Sanemcem sen benim canımsın
Seni çok seviyorum
Zeynepi çok seviyorum
Senin yanında kendim gibi olabiliyorum ,seninle dün görüşmeye gitmeden de ne kadar güzel şeyler paylaştık ,konuştuk
Burada herzaman bir arkadaşın var lütfen bunu bil canım ve sen gibi böyle bir başarı azmine sahip ,güçlü şu an çevremde hiç görmediğim bir insansın senin bu azmini kendime örnek almak istiyorum
Daha çoook güzel zamanlar paylaşıcaz,İstanbulu birlikte keşfedicez
Bak hepimize gözlük aldım bu sana ;
Bu zeynebe : (ona güneş gözlüğü )
ve kendime :
Opuyorummm
__________________ Bugün, öfkelenme ve endişelenme.
Bugün,şükran dolu ol ve alçakgönüllü davran.
Bugün, işini özenle yap.
Bugün,var olan her şeye karşı nazik ve sevecen ol.
Sabah ve akşam ellerin dua pozisyonundayken yukarıdaki kelimeleri tekrar et ve Reikinin senin ruhuna ve bedenine şifa getirmesi için dua et.
-- Dr.Mikao Usui -- | Offline
| |
16-07-2008, 01:17 PM
|
#178 (permalink)
| Administrators ♥Ozlem Şahin ♥
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: Negatif Sulardan Pozitif Limanlara sanemcecim canım..
ben şimdi olaya başka bir açıdan bakarsam bana kızar mısın tatlım acaba..
son aylarda gittiğin iş görüşmesi gibi benzer olayları farklı modellerde yaşadığının farkında mısın..
eğer cevabın evet ise ;
ozaman ikinci soru..
bunlar senin içinde bastırdığın bir takım korku modellerin olabilir mi..
eğer yine cevap evet ise..
ozaman üçüncü soru..
suçluluk duyguları .. ego ve kendine güven telkinlerini yeteri kadar düzenli dinledin mi..
ekstra çalışmalarımız olan keopstan öğrendiklerimizi uygulayarak
birincisi soru cevap korkuları ortadan kaldırma ve puanlayarak devam etme..
ikincisi sedona yöntemi
bunların ışığında içindeki engellerini ortadan kaldıracak çalışmalar yaptın mı..
eğer bilgilerimizi pratikte gerçek hayata uygulamıyor ve bunları yaşamımızı kolaylaştırmak için bütünleştirmiyorsak
buradan hepinize söylüyorum boşuna kitap okuyup seminerlere gitmeyin.. wave
çünkü kendinizi iyice çıkmaza sokrasınız..
bildiklerini uygulamayan insanın düştüğü durum..
bilmeden olayları yaşayanlardan daha zordur..
basit bir örnek ;
durum susadınız..
su mutfakta..
eliniz ayağınız ağzınız tüm uzuvlarınız tamam..
kalkıp suyu içmememk için direnmeye çalışsanız bile içinizdeki susuzluk normal olsa bile
öyle şiddetli hissedrsiniz ki bir yudum su için koşarak gidersiniz..
susadınız..
su mutfakta..
ayaklarınız yok ..
gidebilecek daynağınız yok..
bir dostunuz gelene kadar susuzluğa tahammül edebilirsiniz..
siz istesenizde vücut bu durumun kıstaslarını değerlendirir ve susama duygusunu minumuma çeker..
bilmek su gibidir..
bildiklerinizi uygulayın.. kendinizle yüzleşin..
içinize attıklarınızı çıkartıp temizleyin..
siz onları görmezden geldikçe farklı rollerde yaşamınızda beni temizle diye karşınıza çıkacaktır..
ve tatlım unutma sen o adamı bir sözünle kendinden uzaklaştırabilecek kadar güçlüsün..
o zavallı insan ömür boyu kendisiyle yaşayacak..
umarım insan olmayı öğrenecek bir şeylerle tanışır..
senin şu anda odak noktan kendin olmalı.. diğer insanların hataları ya da bakış açıları değil..
senin cv ni ben gördüm.. gayet güzel ve özel bir cv..
o insan sana kendini kötü hissettirerek dediklerini yaptırmaya çalışmış..
eğer kendine güven telkinini bol dinler etrafında güçlü bir kalkan oluşturacak meditasyonları yaparsan bu insan senin karşında bu şekilde konuşamaz..
tatlım en güzel iş mutlaka seni bulacak.. buna yürekten inanıyorum..
kısa sürede güzel haberlerinle burada toplu bir sevinçci paylaşabilmemiz dileğiyle..
sevgiler..
__________________ ben mevlana değilim, insan ol öyle gel.. | Offline
| |
16-07-2008, 03:03 PM
|
#179 (permalink)
| Moderator
1,756 Mesajinıza toplam 14,576 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: Negatif Sulardan Pozitif Limanlara Serpil'im ben buna benzerlerini daha önce de yaşadım.. birşeylerin değişmesini o kadar çok istiyorum ki artık, daha çok batar oldu bu tarz talihsizlikler. maalesef dediğin gibi Türkiye şartları.. şartları değiştiremem belki ama, beni etkilememesini ve arkamı döndüğümde olanı orada bırakmayı en kısa zamanda öğreneceğim.
sevgiler Alıntı: Mustang Nickli Üyeden Alıntı
Sanemce sana Allah sana kolaylık versin .Türkiye şartlarında iş aramak böyle bir şey iş verenlerede vicdan versin.Senin için hayırlısı değilmiş umarım kendine uygun ve çok seve bileceğin iyi bir işin olur .Sen güçlü bir kadınsın bu tür kendini bilmezlerin seni üzmesine izin verme ama ağlamak insanı ferahlatır . | Mücevher'im canım üzüldüm evet inkar etmiyorum ama bugünüme taşımadım dünkü hüsranımı.. ben artık sitemize üye olmayan kişilere acımaya başladım biliyormusun ne büyük bir şansı kaçırdıkları için zamanla herşey yoluna girecek inanıyorum.. başka şansı yok.. Alıntı: mücevher Nickli Üyeden Alıntı
böyle insanlar acayip tepemi attırıyorlar. ve maalesef sitemiz insanlarından olup
hergün bişeyler paylaştığımız kişiler dışında etraf bunlarla dolu.
sen güçlü ol yeter. sen güçlü oldukça yanına bile yaklaşamazlar canım.
çok güzel olumlamaların var. super
bir iki olumsuz deneyim seni yıldırmasın.
şunu bil ki bunlar geçmişten gelen olumsuz bilinçaltı kayıtlarımızın eseri.
zamanla her şey yoluna girer. lütfen üzülme..... | | Offline
| |
16-07-2008, 03:15 PM
|
#180 (permalink)
| Moderator
| Ynt: Negatif Sulardan Pozitif Limanlara | Offline
| | | |