aman diyim ceren benim kızımında üzülmesinin sebebi başkamıydı dersin??? ama yok o bana söyler... söyler dimi...
söyler
ben kızımla konuşurken erkek arkadaşı olmasının çok normal olduğunu söylerim ama o "okulum ve derslerim daha önemli şimdi sırası değil" der. aklımı karıştırdın benim şimdi dusun saatte geç oldu ki arayıp ifadesini alamam
canım benim daha yolun o kadar başındasınız ki... hayat o kadar sürprizlerle dolu ki ... sevdiğini serbest bırak dönerse senindir dönmezse zaten hiç senin olmamıştır diye bir söz var.. bazı şeyleri akışına bırakmakta fayda var...
bana bir erkek için döktüğüm gözyaşlarımı hatırlattın.. 15 yaşımdaydım sanırım köyde teyzemlerde kalmıştım bir süre. ora da bir düğünde dikkatimi çekmeye çalışan bir genç vardı.. ne şaklabanlıklar yapmıştı ama başarmıştı dikkatimi çekmeyi. benim dünya onun etrafında döner olmuştu 44 bir gece arkadaşlarıyla iddiaya girmiş ben bu kızın kapısına dayanırım diye ve yapmıştı da... arkadaşlarını toplamış arkasına ve biz gece yarısı dışardan gelen seslere uyanmıştık teyzemin kızıyla.. teyzemin kızının okul arkadaşıymış.. pencereyi açıp söylendi onlara ve ben de payıma düşeni almıştım o gece.. sanki ben dedim kapıya dayan diye
bir akşam üzeri teyzem ineği sağıyordu bende kuyruğunu tutuyordum ineğin, o sıra da o gençte sırtında karpuz çuvalı yan bahçeden geçiyordu... ikimizin hali de birbirimize göstermek istemeyeceğimiz haldeydi
bana mektup yazıp göndermişti ama teyzemin kızı cevap yazmama engel olmuştu. o seni istedikten sonra bulur demiştide... dönme vakti geldiğinde çok ağlamıştım son bir kez görseydim diye ama görememiştim
orada giydiğim elbiseyi bir daha giyememiştim o elbiseyle beni gördü şimdi onsuz giyemem diye 44
çok saf ve masum duygular bunlar... sonrasında birdaha haber alamadım ondan.. ben bir süre ağladım zırladım geçti...
senin bugünkü paylaşımına kadar aklıma gelmedi aradan bunca yıl geçmesine rağmen...
eh nostalji yaptık böylece
hakatten ne durumda acaba şu anda.. teyzemin kızına bir sorsammı ki 44
canım biz sadece mutlulukları paylaşmak adına burda değiliz.. hüzünleri de paylaşmalıyız ki, hüzün olmaktan çıkaralım... günlüğümü işgal etmedin, bilakis herzaman beklerim
sevgiler