Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

Negatif Limanlardan Pozitif Sulara

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Negatif Limanlardan Pozitif Sulara Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız merhaba.. günlüğünüzü okudum o kadar içten yazmışsınız ki mutlu oldum ve ben de yazmak isedim çok teşekkürler; hepimiz için herşeyin en güzeliini diliyorum, sevgiyle kalın...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

Negatif Limanlardan Pozitif Sulara

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 25-05-2008, 10:36 PM   #71 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 0
46 Mesajinıza toplam 145 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
capella is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Negatif Sulardan Pozitif Limanlara

merhaba..
günlüğünüzü okudum o kadar içten yazmışsınız ki mutlu oldum ve ben de yazmak isedim
çok teşekkürler; hepimiz için herşeyin en güzeliini diliyorum, sevgiyle kalın

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

&quot;sevgide güneş gibi ol,dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol,hataları örtmede gece gibi ol,tevazuda toprak gibi ol,öfkede ölü gibi ol. <br />her ne olursan ol;ya olduğun gibi görün,ya göründüğün gibi ol. &quot;<br />Mevlana<br /><br />
capella isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 25-05-2008, 10:49 PM   #72 (permalink)
Moderator

sanemce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 16,247
1,756 Mesajinıza toplam 14,576 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond repute

çok teşekkürler canım.. hepimiz herşeyin en güzeline layıkız..yeterki güzellikleri görmeyi bilelim

sevgiler

Alıntı:
e.z.gia Nickli Üyeden Alıntı
merhaba..
günlüğünüzü okudum o kadar içten yazmışsınız ki mutlu oldum ve ben de yazmak isedim
çok teşekkürler; hepimiz için herşeyin en güzeliini diliyorum, sevgiyle kalın
Alt 25-05-2008, 11:46 PM   #73 (permalink)
Üsteğmen

ceren18 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 174
142 Mesajinıza toplam 477 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ceren18 will become famous soon enoughceren18 will become famous soon enough

iyi aksamlar herkese sanemce öncellikle günlügünüzü işgal ettigim için affedersiniz 96 ben gündüz okadar üzgündümki masallah siteye bütün ask hikayemi anlatmısım şimdi daha sakin kafayla düsünüce daha iyi idrak edebiliyorum yasadıklarımı benim derdimle ilgilendiginiz için çok tesekkür ederim sanemce melodis kamil5 ve hayalaz sanemce seninde bir kızın var ve galiba aynı yaslardayız bende anneme arkadaslarımdan ve hocamdan ayrıldıgım için agladıgımı söylemiştim ama galiba gözlerim mor oldugunu görünce o da anladı esas derdimin baska oldugunu melodis biz onunla samimi deildik aynı sınıftayız belkide enaz biz konusuyorduk ama insanlar arasında bir çekim olur ya bizde öyle irsey yasadık şimdi herşeyi oluruna bırakmayı tercih ediyorum gerçekten akacak kan damarda durmaz zaten sanemce abla dimi
ceren18 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 26-05-2008, 12:12 AM   #74 (permalink)
Moderator

1,756 Mesajinıza toplam 14,576 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond repute

aman diyim ceren benim kızımında üzülmesinin sebebi başkamıydı dersin??? ama yok o bana söyler... söyler dimi... söyler

ben kızımla konuşurken erkek arkadaşı olmasının çok normal olduğunu söylerim ama o "okulum ve derslerim daha önemli şimdi sırası değil" der. aklımı karıştırdın benim şimdi dusun saatte geç oldu ki arayıp ifadesini alamam

canım benim daha yolun o kadar başındasınız ki... hayat o kadar sürprizlerle dolu ki ... sevdiğini serbest bırak dönerse senindir dönmezse zaten hiç senin olmamıştır diye bir söz var.. bazı şeyleri akışına bırakmakta fayda var...

bana bir erkek için döktüğüm gözyaşlarımı hatırlattın.. 15 yaşımdaydım sanırım köyde teyzemlerde kalmıştım bir süre. ora da bir düğünde dikkatimi çekmeye çalışan bir genç vardı.. ne şaklabanlıklar yapmıştı ama başarmıştı dikkatimi çekmeyi. benim dünya onun etrafında döner olmuştu 44 bir gece arkadaşlarıyla iddiaya girmiş ben bu kızın kapısına dayanırım diye ve yapmıştı da... arkadaşlarını toplamış arkasına ve biz gece yarısı dışardan gelen seslere uyanmıştık teyzemin kızıyla.. teyzemin kızının okul arkadaşıymış.. pencereyi açıp söylendi onlara ve ben de payıma düşeni almıştım o gece.. sanki ben dedim kapıya dayan diye

bir akşam üzeri teyzem ineği sağıyordu bende kuyruğunu tutuyordum ineğin, o sıra da o gençte sırtında karpuz çuvalı yan bahçeden geçiyordu... ikimizin hali de birbirimize göstermek istemeyeceğimiz haldeydi

bana mektup yazıp göndermişti ama teyzemin kızı cevap yazmama engel olmuştu. o seni istedikten sonra bulur demiştide... dönme vakti geldiğinde çok ağlamıştım son bir kez görseydim diye ama görememiştim

orada giydiğim elbiseyi bir daha giyememiştim o elbiseyle beni gördü şimdi onsuz giyemem diye 44

çok saf ve masum duygular bunlar... sonrasında birdaha haber alamadım ondan.. ben bir süre ağladım zırladım geçti...

senin bugünkü paylaşımına kadar aklıma gelmedi aradan bunca yıl geçmesine rağmen...
eh nostalji yaptık böylece

hakatten ne durumda acaba şu anda.. teyzemin kızına bir sorsammı ki 44

canım biz sadece mutlulukları paylaşmak adına burda değiliz.. hüzünleri de paylaşmalıyız ki, hüzün olmaktan çıkaralım... günlüğümü işgal etmedin, bilakis herzaman beklerim

sevgiler
Alt 26-05-2008, 04:42 PM   #75 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute

Alt 26-05-2008, 07:34 PM   #76 (permalink)
Moderator

çok sağol shamanım

boğazımın acısı geçti çok şükür.. şimdi sadece hapşuruyorum ve mendil elimde geziyorum hehe

burnum da yara olur geçer sonra silinmekten

Alt 26-05-2008, 07:43 PM   #77 (permalink)
Üsteğmen

ceren18 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 174
142 Mesajinıza toplam 477 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ceren18 will become famous soon enoughceren18 will become famous soon enough

çok geçmiş olsun sanemce abla umarım en kısa sürede iyileşirsin yazdıgın seyler çok güzel kızın konusuna gelince ilk ben çekinmiştim anneme söylemeye ama o da senin gibi çok talı bir anne sonra dayanamadım anlattım herseyi eminim kızında benim kadar sanslı zaten bişeyler yasadıgımda en çok anneme anlatmaktan ve onunla dertleşmekten keyif alıyorum çünkü insanın annesi kadar tarafsız iyi niyetlice yorum yapan arkadas bulmak oladar zor ki buarada günlügününüzü hergün okucam haberiniz olsun
ceren18 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 26-05-2008, 11:26 PM   #78 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 4
49 Mesajinıza toplam 146 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
kamil5 is an unknown quantity at this point

Alıntı:
ceren18 Nickli Üyeden Alıntı
iyi aksamlar herkese sanemce öncellikle günlügünüzü işgal ettigim için affedersiniz 96 ben gündüz okadar üzgündümki masallah siteye bütün ask hikayemi anlatmısım şimdi daha sakin kafayla düsünüce daha iyi idrak edebiliyorum yasadıklarımı benim derdimle ilgilendiginiz için çok tesekkür ederim sanemce melodis kamil5 ve hayalaz sanemce seninde bir kızın var ve galiba aynı yaslardayız bende anneme arkadaslarımdan ve hocamdan ayrıldıgım için agladıgımı söylemiştim ama galiba gözlerim mor oldugunu görünce o da anladı esas derdimin baska oldugunu melodis biz onunla samimi deildik aynı sınıftayız belkide enaz biz konusuyorduk ama insanlar arasında bir çekim olur ya bizde öyle irsey yasadık şimdi herşeyi oluruna bırakmayı tercih ediyorum gerçekten akacak kan damarda durmaz zaten sanemce abla dimi

ayrıca bu forumda ağlamak yasak!!!!!!!! forumdan atılabilirdin ama çok şükür geçmiş.
Alt 26-05-2008, 11:31 PM   #79 (permalink)
Moderator

hoşgeldin kamil..

ağlamak yasak değil, ağlamazsak negatiflikleri nasıl atabiliriz içimizden??

ağlayacağız da ama ağlak dolaşmayacağız. ağlamak zayıflık değil, insanlığımızın duygularımızın göstergesidir. önemli olan gözyaşlarımızın hayatımızı esir almaması.. başkalarını bilemem ama ben ağlayınca çok rahatlıyorum... arındığımı hissediyorum..
sana da tavsiye ederim super

saygılı sevgiler
Alt 26-05-2008, 11:53 PM   #80 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 4
49 Mesajinıza toplam 146 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
kamil5 is an unknown quantity at this point

sağol ama ben yeni değilim. bu yazını okurken duygulanıp ağladım:D

Bookmarks