Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

Ha Gayret!

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Ha Gayret! Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Merhabalar. Siteyle tanışalı bayaa bi oldu ama ben kendimi toplayıp da bu işe adamakıllı baş koymaya bugün karar verdim - nasıl olup da kendimi topladıysam- ve buna diğer arkadaşların yaptığı gibi bir günlük tutarak başlamak istedim. Sitede yazılı mesajların hepsini ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

Ha Gayret!

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01-05-2008, 10:55 AM   #1 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 0
122 Mesajinıza toplam 635 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
mücevher is an unknown quantity at this point
Standart Ha Gayret!

Merhabalar. Siteyle tanışalı bayaa bi oldu ama ben kendimi toplayıp da bu işe adamakıllı baş koymaya bugün karar verdim - nasıl olup da kendimi topladıysam- ve buna diğer arkadaşların yaptığı gibi bir günlük tutarak başlamak istedim. Sitede yazılı mesajların hepsini baştan sona okumaya kararlıyım.En önce de Hayal Ablamınkileri okuyup bitirmek istiyorum. Bu sitede öyle güzel rehberler var ki bitmek tükenmek bilmez bir öğrenme açlığı içinde hepsinden birşeyler kapabilmek, berbat duygu dünyamı belki bu sayede yeniden kurabilmek... Aslında kendimi sıfırlamak, en baştan başlamak istiyorum. Ama içimdeki o olumsuz kötümser yaratık mümkün değil diyor...Olmaz, olabilemez... Ne dersiniz????????????

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Benim inandığım ölümsüz masallarım var
mücevher isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-05-2008, 11:17 AM   #2 (permalink)
<b>Administrators<br /> MuminOkan</b>

Tesekkür: 15,880
1,898 Mesajinıza toplam 8,534 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
MuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond repute
Standart Ynt: Ha Gayret!

Alıntı:
Sitem Nickli Üyeden Alıntı
Bu sitede öyle güzel rehberler var ki bitmek tükenmek bilmez bir öğrenme açlığı içinde hepsinden birşeyler kapabilmek, berbat duygu dünyamı belki bu sayede yeniden kurabilmek... Aslında kendimi sıfırlamak, en baştan başlamak istiyorum. Ama içimdeki o olumsuz kötümser yaratık mümkün değil diyor...Olmaz, olabilemez... Ne dersiniz????????????
olmaz olurmu. olur elbette yeterki sen iste. limitte, sınırda sensin? ister duvar ör ister bu örülmüş duvarları yık. ama jerry olsaydı duvar örmenin kötü bi davranış olduğunu söyleyip kendini üzmektense bu duvarları yıkmanın daha iyi olacağını söylerdi. bence sende jerry gibi yap. duvar örmenin anlamı yok. duvar örmek hem uzun bir iş. ama yıkmak çok basit. alırsın eline bir balyozu -ama bu balyoz pek ağır değil. balyoz dendiği için ben öyle dedim.- önce bi sıkıca tutarsın, hafif kaldırıp, bi kaç defa sağa sola sallayıp en sonunda duvara vurdun mu, işte tamam. super bu iş oldu. e hadi bakalım. fazla bekleme. balyozlar gerekli linklerde var. yada al buyur.

http://www.hayatimdegisti.com/forum/..._guven-b257.0/

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...dirici-b255.0/

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...gulari-b256.0/

Elimde mevcut olan >tüm ücretsiz ve isme özel olmayan telkinler<

Daha Sağlıklı Bir Hayat İçin Smootox Buğday Çimi Suyu İçin: https://www.simgeorganik.com.tr

Sana 1π gönderiyorum! Pi Stanford PhD'leri tarafından geliştirilen, dünya genelinde 47 milyondan fazla üyesi olan yeni bir dijital para birimidir. Pi elde edebilmek için https://minepi.com/MuminOkan linkini takip edin ve davetiye kodu olarak benim kullanıcı (MuminOkan) kullanın.
MuminOKAN isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-05-2008, 02:46 PM   #3 (permalink)
Üsteğmen

122 Mesajinıza toplam 635 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

Öncelikle cevabınız için çok teşekkür ediyorum.Bana böyle bir mesajla cevap verildiği için şu duvar örme işini ciddi ciddi düşünmeliyim dedim kendi kendime. dusun Kendime sordum, ben ne yapıyorum? Duvar örüyor muyum? Evet salak yaptığın ne zannediyorsun? dedi içimdeki ses.Evet örüyordum. Ben baya bi duvar örmüştüm hemde. Hayatımın her köşesinde bir duvar. Hele bir köşesi var ki...Orada duvardan başka bişey yok zaten.Peki neden neden? İnsan kendine bu zulmü neden yapar? Bilmiyorum. Ben kendimden kaçmak istiyorum. Bu olası mıdır??? Telkinler... evet harika ve bu site benim hayatım.Bundan sonra değişmeyen şey bu olacak hayatımda inanın. Ayrıca bu sitenin eşsiz bir insanlık hizmeti olduğunu düşünüyorum. Emeği geçen herkesin ellerine ve yüreğine sağlık...
Alt 02-05-2008, 10:17 AM   #4 (permalink)
Üsteğmen

Evet yine buradayım. Sigaramı yaktım ve bir bakayım dedim günlüğüme... Beni burada sessiz sakin beklediğini gördüm.Bu sabah içimde bir ümitle uyandım. Böyle sabahları seviyorum. İçinde ümitle uyanmayı, kuşların sesini duymayı, esen rüzgarı hissetmeyi seviyorum. o zaman sanki herşey yolunda gidecekmiş gibi geliyor ve gidiyorda... Kendimden biraz bahsetmem gerek biliyorum. Hayatımdan biraz alıntı yapmam gerek. Çünkü günlüğümün ilerleyen sayfalarında bende nereden nereye ilerlediğimi görmek istiyorum. Kendimi bildim bileli kişisel gelişim kitapları okuyorum. Evet başka tür kitaplar okumak da güzeldir mutlaka çünkü kitap okumak güzeldir ne olsa. Ama beni hep bu tür kitaplar cezbetti. Kitabı bir heves alıyorum, durmaksızın okuyup bitiriyorum. Çok büyük bir motivasyon, coşku vs... birkaç gün öyle gidiyorum. Sonra fısssss. Sönüyorum. Tekrar eski ben, merhaba diyor ben geldim. Eh diyorum safa geldin hoşgeldin. Annem her zaman benim aptallık derecesinde saf olduğumu söyler ve buna bir anlam veremez. Sen çok zekisin ama neden bunları yapıyorsun??? Evet kafamdan zeka fışkırıyor veya fışkırırdı eskiden... Ama zeka ve akıl aynı şey değil ki... Orada duygular dururken aklı kim takar. Okulları dereceyle bitir sonra gel böyle aptal saptal işler yap. Çok şükür ki hayatta başarılı olmanın okulda başarılı olmak olmadığını çabuk anladım acı bi şekilde. Kafama balyoz gibi indi işte anlamayacaktım da ne yapacaktım ki... Sanırım o günden bu yana kişisel gelişim kitaplarına bu merakım devam ediyor. Kendimdeki eksik yönleri tamamlamak için. Yıllar içinde hep aynı rutin tamamlandı. Yani fıss olayı. Ben de artık mümkün olmadığını düşünerek Allahım beni böyle yaratan sensin, istesen başka türlü de yaratabilirdin ama sen böyle olmamı istedin o zaman beni sen koru dedim. Evet gerçekten korudu, güzel Rabbim kimin duasını çevirmiş ki... Benden de esirgemedi. Buna birçok örnek verebilirim. Mesela üniversitede okuduğum yıllar... Hem okuyup hem çalışıyorum. Belki kendi yaşam şartlarıma göre çok uzak bir hayalin peşinden gidiyorum. Ama vazgeçmiyorum. Laf aramızda o okulu bitireceğim diye ülseratif kolit olmuştum. Doktora gittiğimizde doktor, okulum bittiğinde hastalığımın da biteceğini söylemişti, öyle de oldu. Lafı çok uzatmıyim. İşte o yıllar. Okul İstanbul'da ben başka bir şehirde. Babam beni gece otobüse bindiriyor ben sabah İstanbula varıp sınava girip akşam otobüse biniyorum ve sabah da hiç dinlenmeden işe gidiyorum. Yine böyle bir otobüse binmişim. En önde oturuyorum. 17 yaşındayım.Temelli saf olduğum yaşlardayım. Muavin ve şöför bana ilgi gösteriyor. Ben iyiliklerinden zannediyorum. Yol böyle sürüyor. İstanbula geliyoruz. Ben Harem'de ineceğim diyorum. O yıllarda Anadolu yakasında Harem terminali vardı şimdi nasıl bilmiyorum. Şoför beni Harem de değil de biraz uzağında indiriyor. Oraya uğramayacağız diyor,ben tamam diyorum. Çantamı alıp başlıyorum yürümeye...Aaa bir bakıyorum şoför de inmiş arkamdan geliyor ve bana sesleniyor dur beraber gidelim. Konuşurken ona benimle gelmesine gerek olmadığını zaten Harem'de akrabamın beni karşılayacağını söylüyorum. Yaa öyle mi falan diyor. Sonra Harem'e gelince ben onu akrabamla tanıştırayım derken bir bakıyorum bizim şoför vınn turizm olmuş. yani klasik bir Türk filmi yaşanabilirdi belki ama böyle sıyırıyorum. Tabi bunların sonradan farkına varıyorum. O yıllarda ortalık bu derece güvensiz değildi.Ama benimki de olmayacak bir güvendi işte.
Başka bir örnek, şu ekonomik kriz zamanları, kocamın işleri bozuluyor. Benim adıma bankadan çek alıyor. İşte iş icabı diyor. Ben onu çok seviyorum ya, gözüm kara hiçbir şeyi görmüyor ya, olsun kocam yeter ki senin işlerin düzelsin imzalıyorum gitsin çekleri. Ne miktarına bakıyorum.Ne vadelerine ne de kime verdiğine. Kocam halleder diyorum. O derece güveniyorum. 96 Sonradan ona duyduğum bu şuursuz sevgi yerini başka şeylere bıraktı ya neyse...Çekler ödenmiyor, hakkımda davalar açılıyor o yıllarda insanlar karşılıksız çek yazmaktan hapiste yatıyor. Ödenmediğini mahkeme celbini görünce anlıyorum. Başlıyor bir korku. Hapse girme korkusu. Yatıyorum kalkıyorum bu korku. Korku ama bir müddet sonra gerçek olacak. Yasalar öyle diyo...Bir sabah rüyamda uzun yollardan geçip bir geçitten geçip yukarıya bir yere güçlükle çıkıyorum. Bir bakıyorum ki etrafıma nasıl güzel bir deniz anlatamam. Kalk kızım diyorum bugün güzel bişeyler olacak. Annemlere gidiyorum. Kardeşim gazete almış dur okıyim derken koca bir başlık af çıktı. Aman Allahım görüyor musun diyorum Allah senini için af yarattı.Yine sıyırıyorum. Şükürler olsun. Hepsine şükürler olsun. Hayat tecrübem bunun gibi örneklerle dolu. Yanlış sularda yüzen bir gemi ya fırtınaya tutulur, yada sen niye buradasın karasularını ihlal ettin diye kurşunlanır. Ben hayatımda bu kurşunları hep yedim Ama değişemiyordum. Karakterimin bu olduğuna inanmıştım. Taa ki The Secret kitabı ile tanışıncaya kadar. Kitabı okuyunca hadi ya.. Yapma be.. falan oldum. Ama bu konuda araştırmalarım devam etti. Sonuçta neyi istiyorsanız onunla karşılaşıyosunuz bi şekilde.Başka bir bloğu okurken bu sitenin tavsiye edildiğini gördüm ve girdim. Başta dedim ki bu nasıl iş... Ama sonra yazılanları okuyunca vardır bir hikmeti. İlk başlarda dinlerken başım ağrıdı. Ama öyle çok dinleyemedim. Günde 1-2 saat. Bazen günlerce dinlemedim. Biraz düzeldiyse bile bilinçaltım tabiiki löp eski halini aldı.Ama sanırım telkinlerin etkisiyle olacak dün bu işe cidden sarılmaya karar verdim. Öylesine değil , yarım yamalak değil. Adanmışlık duygusu içinde baş koymaya. Bunun için de telkinleri non stop dinlemek istiyorum 24 saat. Söyleyin dostlar bir zararı olur mu ve bi mp3 veya mp4le kulaklıkla dinlemek daha iyi olur diyorum (İyi mi diyorum acaba uzmanlar, deneyimliler lütfen bir cevap) Bunun için en ksa zamanda bir mp3 veya 4 her neyse edineceğim.Gelişmelerde buluşmak dileği ile...
Alt 02-05-2008, 04:59 PM   #5 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute

merhabalar yanımıza hoşgeldin..

günlüğün hayırlı olsun..

içindeki birikimlerini akıtıp yükünü hafifletince boşalan yerler huzurla başarılarla mutluluklarla dolsun..

evet üzücü tecrübeler yaşamışsın.. eminim bunlar küçücük bir bölümüdür..

kişisel gelişim konularına ilgili olman beni çok svindirdi..

özellikle telkinleri dinlerken bu tarz motive edici uygun kitapları okumanın, filmleri izlemenin yararı çok olacaktır..

24 saat dinleme isteğininin olması çok güzel ama bu seni yorabilir..
aradakısada olsa boşluklar bırakmanın daha yararlı olacağını düşünüyorum..

kulaklıkla dinlemenin artı bir faydası olduğunu sanmıyorum..
en rahat ve huzurla dinleyeceğin yöntemi seçerek hareket edersin..

şahsen ben kulağımda sürekli durmasından rahatsız olduğum için
hopörlerden dinliyorum..

mümkünse uykuda geçirdiğin süre içerisinde de dinlemeye çalış..
24 saat sürekli dinlemektense telkinleri düzenli ve devamlı günler olarak dinlemek daha yararlı olacaktır..

güne başladığın ilk dakikalar o kadar önemli ki ne olursa olsun güzel düşüncelerle sözlerle başlangıç yap...
gerekirse ilk uyandığında düşünmek söylemek istediklerinin yazılı olduğu küçük not kağıtları hazırla..
bunları uyanır uyanmaz tekrarla..

yanlış olan seenin herkese güvenmen değil yanlış olan insanların güven duygusunu suistimal etmeleri..

malesef yaşadığımız bu devirde bu tarz negatif insanlar çoğunlukta gibi gözüküyor..

bizler içimizdeki güven sevgi gibi duyguların doğruluğuna inanıp bunu sadece hakedenlere sunacağız..
ve diğerlerininde doğruyu bulması için ışık olmaya çalışacağız..

yaşadıkların senin tecrübelerin olmuş.. belki zor yoldan kazanılmış tecrübeler ama
mutlaka sana kazandırdıklarıda olmuştur..

en kısa zamanda bu yaşadıklarının olumlu yönleri yaşantına yansısın inşallah..

canım benim yüce yaradanın hiç birimizi bu dünyaya pasif yaşayalım.. olumsuz durumlara maruz kalalım diye gönderdiğini sanmıyorum..
elbette hepimizin sınavları sınanmaları farklıdır lakin yüreğimize ruhumuza bu durumların üstesinden gelecek gücüde yerleştirmiştir..

sen kendi özelliğinin güzelliğinin gücünün farkında olmaya başladıkça
geçmişin yükünü temizleyecek geleceğini huzurla yaşayacaksın..

bu günümüzü dün yaptığımız yanlışlıklar sonucu olumsuz olarak yaşıyorsak yarınımız için bu gün mutlaka doğru şeyler yapmalıyız..

bu günün ve verdiğin tüm doğru kararların sana arzu ettiğin yaşamı sunması dileklerimle..

gelişmelerinden ve değişimlerinden bizleri haberdar etmeye devam edersen seviniriz..

sevgiler..

Alt 02-05-2008, 10:34 PM   #6 (permalink)
Üsteğmen

shamanic sen harika bir insansın yaaaa..İnanki bunu şu oturduğum sandalyenin üzerinde, bulunduğum dört duvar arasında hissediyorum. Tam ben de diyordum ki gördüğüm paylaşımları beğendiğim için üye olduğum ve hiç gitmek istemediğim bu sitede galiba komşularım beni sevmedi... dusun baksana kızım bitanesi hoşgeldine geldi... o zaman sende tası tarağı topla terki diyar et. Yaşama tutunmaya çalıştığın bu siteden vaz geç. Demekki gözünde çok büyütmüşsün, belki yazdığım şeyler ters geldi bilemiyorum.Hata bendedir mutlaka zaten buna da eminim...vs..vs..derken, böyle şeyler düşünürken senin mesajını gördüm. işte tam da böyle oldum. Güzel önerilerin için canı gönülden teşekkür ediyorum.Uygulamaya çalışacağım.Uykudan uyanınca neler söyleyebilirim kendime? bana bu konuda bir yol gösterir misin? Haklısın yukarıda bahsettiklerim yaşadıklarım arasında komik bulduklarımdı...Zor şeyler de var ama bunları anıp kimsenin içini karartmak ve bunlara enerji yüklemek istemem.Bugünüme binlerce kez şükürler olsun. Sonuçta karanlıkların içinden çıkıp öyle bir yere geldim ki bu en karanlık gecenin bile sabahı vardır sözünün hayata yansımasıdır belki. Şükretmek ve gayret etmek işte buna çabalıyorum. Hayata böyle tutunuyorum. Çünkü benim iki tane birbirinden tatlı kızım var...
Alt 02-05-2008, 11:05 PM   #7 (permalink)
Üsteğmen

Bu arada bir tarafı yaparken öbür tarafı yıkmak istemem, kimseyi kırmak dökmek değil amacım. Shamanic benim mesajıma cevap verdi diye değil ona harikasın demem yanlış anlaşılmasın. Bu benim o anda hissettiğim birşeydi ve eminim öyleydi. Şuna da eminim ki bu siteyle bir şekilde tanışmış ve tiryakisi olmuş herkes ayrı ayrı harikadır. Çünkü bu onların ince eleyip sık dokuduklarını, neden diye hayatlarını sorguladıklarını ve sorumluluk sahibi olduklarını gösteriyor. Banane lazımcı değil. Bir aksaklık varsa soorumlusu benimdir. Hata bendedir bende... O yüzden kendimden kaçmak istiyorum ama nereye???
Alt 02-05-2008, 11:19 PM   #8 (permalink)
suzzy
Guest

canım benim biz seni anladık &#252;z&#252;lme... wave

asıl sen kusurumuza bakma b&#252;t&#252;n g&#252;n genelde forumdayım...ama iş yerimde detaylı

takip edemiyebiliyorum...

defalarca yazılmış tam yollamak &#252;zere olduğum ama gelen gidenden silmek zorunda kaldığım mesajlar oldu sayısını hatırlamıyorum...

bazen yetişemiyebiliyoruz canım...sevgiler...
Alt 02-05-2008, 11:26 PM   #9 (permalink)
<b>Administrators<br /> MuminOkan</b>

Tesekkür: 15,880
1,898 Mesajinıza toplam 8,534 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
MuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond repute

selamlar.
öncelikle tebrikler.
"zehir dışarı akmadan yürek yıkanmıyor" sezende öyle diyor.

ve senden bi ricada bulunalım...
Alıntı:
Sitem Nickli Üyeden Alıntı
Bir aksaklık varsa soorumlusu benimdir. Hata bendedir bende...
bu durum kendine olan güveni sarsar. yapmamaya çalış.
diyorum ama ben yapamıyorum...
inşallah olacak...
yani bende kendimi suçluyorum. bu günlerde işlerim yoğun mp3/4 player alacam hala alamadım.
almalıyım diye düşünüyorum.

Elimde mevcut olan >tüm ücretsiz ve isme özel olmayan telkinler<

Daha Sağlıklı Bir Hayat İçin Smootox Buğday Çimi Suyu İçin: https://www.simgeorganik.com.tr

Sana 1π gönderiyorum! Pi Stanford PhD'leri tarafından geliştirilen, dünya genelinde 47 milyondan fazla üyesi olan yeni bir dijital para birimidir. Pi elde edebilmek için https://minepi.com/MuminOkan linkini takip edin ve davetiye kodu olarak benim kullanıcı (MuminOkan) kullanın.
MuminOKAN isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-05-2008, 11:42 PM   #10 (permalink)
hayalayaz
Guest

hata bende....hepimizin hata yapmaya hakkı var..ben hatalarımıda seviyorum..hepsinin sebebi var..bu gün hata diye gördüğümüz her şey, en kıymetli tecrübelerimizdir..hata yaptıkça ve bunları gördükçe, yaşadığımız, yaşamak istediğimiz durumlara daha sağduyulu.yaklaşırız..tecrübelerimizin ışığında daha sağlıklı kararlar alırız...önemli olan hatalarımızı aptallık olarak görmeyip, yaşadığımız durumlara göre, o anda alınabilecek en doğru karar, ve atılabilecek en doğru adım olarak kabul etmemiz..
bize kıymetli tecrübe olarak dönen hatalarımıza, saygılı sevgiler

Bookmarks