| ||||||||||
|
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Lier22'nin Seyir defteri... Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız ayyyy ne güzel denizden işe...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #181 (permalink) |
Binbaşı ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
Tesekkür: 1,532
469 Mesajinıza toplam 3,122 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ayyyy ne güzel denizden işe ![]() ![]() ![]()
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() | ![]() |
![]() | #182 (permalink) |
Guest
| ![]() Siz erkeklere biraz daha kalın bir kabuk yapıyor toplum .Erkekler ağlamazla başlıyor ketum olmak adına bir çok kabuk yapıyor bunlarında kırılıp gerçek seni bulman zaman alıyor .Sende günlüğüne yazdıkça bunu çok zor olmadığını göreceksin ve kendini bulacaksın çok kolay değil belki ama hiç de zor değil yeterki sen iste bizle burad seni dinlemeye hazırız .İçindeki senle tanış ve onunla barış böylece daha kolay yol alırsın.Bu güne kadar hep bize anlatılan bizi yaşadık şimdi herkese içindeki seni tanıt. Yolun açık ve ışıkla dolsun . ![]() |
![]() |
![]() | #183 (permalink) |
Tesekkür: 20
180 Mesajinıza toplam 475 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() ![]() Baskın yemiş bir eser dağılmışsın Tutuklanmış kitapsa yakılmışsın Bir çift turnaya benzerdi gözlerin Göğüm öksüz kaldı bakar ağlarım Aldı gitti neyim var neyim yoksa Kalan varsa yalın yalın yangınsa Bu can bu bedenden ayrılmıyorsa Daha çok hasretle yanacak ömrüm Yaktın koca ömrü saklı bir anda Yarla baharımı kışlara gömdüm Eğdim dağ başımı onun önüne Yetmedi ardından bakar ağlarım Aldı gitti neyim var neyim yoksa Kalan varsa yalın yalın yangınsa Bu can bu bedenden ayrılmıyorsa Daha çok acıyla yanacak ömrüm... seyduna türküleri...
__________________ http://site.mynet.com/dexlier |
![]() | ![]() |
![]() | #184 (permalink) |
180 Mesajinıza toplam 475 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Uzaklar sana gelir... tüm dertler bitiverir... Sen hele bir gel... ![]() bu arada mustang çok teşekkürler... yazılarını bende takip ediyorum... söylediklerin o kadar doğru ki... kaç gündür yazacaktım bir türlü fırsat olmadı... ![]()
![]() | ![]() |
![]() | #185 (permalink) |
![]() | ![]() aaa şimdi farkettim yıldızlarım artmış... super bi kaç gün keyfini süreyim... sorumluluğunu sonra düşünürüm... şimdi daha dikkatli olmak gerekir değilmi ;-) ![]()
![]() | ![]() |
![]() | #186 (permalink) |
Tesekkür: 1,532
469 Mesajinıza toplam 3,122 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ne güzel... ![]() ![]() ![]() renk de değişmiş ...çok hoş olmuş ...eeee yakışmışta hani abime ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #187 (permalink) |
Guest
| ![]() tebrikler lier.... ![]() |
![]() |
![]() | #188 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Bulunduğu yer: ankara
Tesekkür: 174
142 Mesajinıza toplam 477 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() ![]() ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #189 (permalink) |
![]() | ![]() siteye her girdiğimde gözelrim seni arıyor kardeşim melodis... neşenle güzel paylaşımlarınla... super ![]() değerli modlarımızdan suzzy tüm yardım ve desteğinden dolayı sonsüz teşekkürler... super ![]() genç beyinlerimizden ceren18 teşekkürler kardeşim... ![]() ![]()
![]() | ![]() |
![]() | #190 (permalink) |
![]() | ![]() 02 Ağustos 2008 çok geç uyandım bu sabah... bir bardak çay bir kaç lokma kahvaltılık bişey yer yemez çıktım dışarı.... küçük bir gezinti (çok sıcak ve siyah giyindiğim için yandım) döndüm.... bu gün çok zor bir günüm... hayatımın en zor günlerinden biri de diyebiliriz.... yerdemiyim göKtemiyim bilemiyorum... tek bildiğim bu günler geçecek bunlar yaşanmak zorunda.... daha zorlarını atlattım ben... bununda üstesinden gelebilirim... aslında olan bitenin çok değeri olmayabilir... ben çok değer verdim belkide... bir başkası için sıradan olan şeyler beni çok üzüyor maalesef.... bir zaman sonra bu satırları tekrar okuduğumda kendimi daha iyi anlayacağım belkide... belkide yaşanması gereken beni güçlendiren... kabuğumu biraz daha kuvvetlendiren şeyler yaşıyorum... yinede iyi şeyer buluyorum içinde... ya bu duygulardan yoksun olsaydım... (kesin daha kötü hissederdim) hadi defterim sakla sırlarımı sen satırlarımın arasına sıkışmış sözlerimden haber verirsin bana... tekrar görüşüne kadar hoşçakal... ![]() ÇOCUKLAR GİBİ Bende hiç tükenmez bir hayat vardı Kırlara yayılan ilk bahar gibi Kalbim hiç durmadan hızla çarpardı Göğsümün içinde ateş var gibi Başını göğsüme sakla sevgilim Güzel saçlarında dolaşsın elim Bir gün ağlayalım bir gün gülelim Sevişen yaramaz cocuklar gibi Hissedince sana vurulduğumu Anladım ne kadar yorulduğumu Sakinleştiğimi durulduğumu Denize dökülen bir pınar gibi Sözün şiirlerin mükemmelidir Senden başkasını seven delidir Hüzün çiceklerin en güzelidir Gözlerin bilinmez bir diyar gibi
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Lier22'nin Seyir defteri... Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız ayyyy ne güzel denizden işe...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi