T E Ş E K K Ü R
siteye ilk geldiğimde önümde birçok engel vardı ve ben bir çıkış arayışındaydım... yıllardır başlayıp bitiremediğim bir okul
zararlı alışkanlıklar (en başta sigara) ve karamsar hüzünlü bir hayatı yaşıyordum aslında hayatı kendi kendime zehir ediyordum
diyebiliriz...
ta ki bu siteyle tanışana kadar... karşılıklıksız sevgiyi, samimiyeti, özveriyi paylaşmanın mutluluğunu başarıyı bir arada burda
buldum.. site sahibi atakan beye ve emeği geçenlere hayal ablam başta olmak üzere shamanic ve suzzye sonra hemen hemen
aynı dönemlerde planlı olmasada birlikte paylaşımlarda hep destek oluşturduğumuz Mustang, redflowers, sanemce, mümin,
bymehmet, melodis ve şimdi adını yazamadığım tüm dostlara çok öok teşekkür ederim ve tabi site
sinide unutmayalım...
eğer unuttuğum varsa kusura bakmasınlar...
yaklaşık 6 ay kadar sürede çok büyük ilerlemeler kaydettim sayenizde sigarayı bıraktım, okulum dün itibarıyla bitti mezun
oldum... sitede de biryerlere geldik ;)
artık hayata ve onun getirdiklerine başka bir gözle bakmayı... görünenin yanında başka bir pencere açmayı başardım...
umarım bundan sonra hayatında artık bişeyleri değiştirmek isteyenlere burda bunları yaşayan biri olarak daha faydalı
olabileceğime de inanan bir birey olarak birlikteliğiniz ve büyük yürekleriniz için sonsuz teşekkürler...
saygılar ve sevgiler...