03-01-2009, 03:04 PM
|
#10 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 1,531
181 Mesajinıza toplam 1,120 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Alıntı: iloscuk Nickli Üyeden Alıntı
Merhaba,
bugünden itibaren ben de günlük tutmak istiyorum burada.Sizlerin desteğine ihtiyacım var.
Telkinleri bir buçuk aydır dinliyorum.Hala tam olarak değiştiğimi hissetmiyorum.Etkileri az da olsa var bunu inkar edemem ama tam anlamıyla değil.30 yaşıma gireceğim ama hala aşamadığım şeyler var.Örneğin şuan gittiğim kursta bazen tahtaya kalkıp diaologlar yapıyoruz.Hala sıkılıp, heyecanlanıyorum.Hocamız bile farketmiş kişisel özelliklerimizden bahsederken bana utangaçsın dedi.Bu şekilde hissetmiş olmam yani utanma duygusunu yaşamam şimdi düşündüğümde saçma geliyor.çünkü bu basit birşey.Bunu çoktan aşmış olmalıydım.Yedi yıldır çalışan biriyim aynı zamanda.
Bir de sizlere bir sorum olacak.Telkinleri dinlediğimden beri kafam dopdolu ve unutkanlıklar yaşıyorum çok büyük çapta değil tabi.Ama yakın zamanda geçenleri, söylenenleri tam net hatırlayamıyorum.Muhasebe ile uğraşıyorum.Zihnimin bulanıklığı ile işime adapte olmakta zorlanıyorum.Sizde de bu tip etkiler oldu mu?
Kendimi iy hissetmek istiyorum.Bir an önce hemde.Çünkü yaşım ilerledikçe değiştiremediklerimi görmek beni çok üzüyor.İçimdeki
beni açığa çıkartmak istiyorum artık..
yazacağım artık.Hafifledim biraz sanki.. | günlüğün hayırlı olsun iloşcuk...ben de dün başladım günlük tutmaya:)çok hoşlandım açıkçası inanıyorum ki, yazdıkça olumlu gelişmeleri daha net duyumsuycaz:)sevgi ve neşeyle kal |
| |