Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   Cem'in günlüğü :) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/9308-cemin-gunlugu.html)

CeM 13-07-2008 12:38 AM

Ynt: Cem'in günlüğü :)

Evet şu an itibari ile tam bi hafta oldu ego ve suçluluk 21 gün devam etmeyi düşünüyorum art56art56
tatilsmiley

CeM 26-07-2008 01:59 AM

Arkadaşlar tam emin değilim ama sanki ufak ufak etkiler çıkmaya başlıyomuş gibi krzm67 ama tam emin değilim yani super
alk78http://img95.imageshack.us/img95/2237/adszfu1.jpgart56art56

f678h

CeM 28-07-2008 11:10 PM

Evet,arkadaşlar günlüğü biraz saldım ama hergün bişeyler yazmaya çalışacağım kiss3 mesela bügünden bahsedeyim;
tüm gün boyunca evdeydim ve telkinleri dinliyorum başım da biraz ağrıyor ama keşke telkinlerden dolayı ağrısaydı(dün konsere gittim ayıptır söylemesi utananadam ondan ağrıyor)dediğim gibi bütün gün boyunca kendine güv.ego ve topluluk karş konuşma telkinlerini dinledim ve dinliyorum,biraz sonra dalga sesleri ile çalışıcam... hismiley

CeM 30-07-2008 07:13 PM

actionsmile Dün yazmayı unutmuşum biraz dünden bahsedeyim,genellikle yine evdeydim telkinleri dinlemek için pek dışarıya çıkmıyorum biraz film izledim sonra akşama doğru odaya girip thetra dalga boyu ile çalışayım dedim(bilinçaltı direncini kırmak için)dinledim ve yalnşlıkla astral seyahat yapıcamtım askalsın konsatrasyonumu dağıtmasam çıkıyodum y789 gerçekten çok etiki bir dalga boyu ve saat 9 da(akşam) yatağa girdim sabah 1.40 kalktım....
---------------------------------------
Bu gün ise sabahtan beri telkin dinlemekteyim ki etkiler artık çıksın diye,3 hafta oldu günde 10-12 saat kadar dinliyorum,o kadar etkilemiş ki bu thetra frekansları beni bütün gün boyunca uykum vardı ve şu anda da var dunk56 onun haricinde pc karşısında oturuyorum... kiss3

CeM 31-07-2008 10:10 PM

Bu gün sabah 12 de kalktım,fazla telkin dinliyemedim ama nedense çok sinirliydim bu gün ilk kez şu anda dinliyorum telkinleri ve dediğim gibi nedense biraz hatta baya sinirlilik var üstümde umarım,telkinlerden kaynaklanıyordur.Çok fazla uyudum gün içerisinde ve halen uykum var sürekli uyumak istiyorum...Neyse sevgiler kiss3

CeM 01-08-2008 10:08 PM

Bu gün fena sayılmazdı,sabah kalktığımda kendimi iyi hissediyordum art56art56 ve yakaşık 16 saat kadar telkin dinledim moralim de yerindeydi fakat akşam annemin,oğlum biraz dik yürü demesi biraz keyfimi kaçırsada iyi olmaya çalışıyorum.Beni şu sıralar en çok sevindiren neden etki olmuyo diye düşünürken birden keşfettiğiniz diğer etkiler bölümdeki olacakları önceden hissetme durumunu kendimde farkedince çok sevindim smil56 ama içimden bi ses de halen bişeyleri yalnış uyguluyorsun diyor...Ona rağmen yarın kedimi daha iyi hissetmeyi ve beklediğim bariz etkileri bi an önce görmeyi bekliyorum...herkese sevgiler....
kiss3

CeM 21-08-2008 12:56 AM

kiss3 Bu günden itibaren telkinleri bırakıyorum arkadaşlar,ekim ayında tekrar dinleyeceğim şu dakikaya kadar toplam dinleyiş sürem sanırım 38 gün ortalama 10-16 saat günde super ama etki konusuna gelince= 0 hiç birşey hissetmiyorum 4897 sanırım yine biyerlerde hata yaptım dinlerken,neyse ekimde tekrar başlıcağım dinlemeye o zaman başka bir günlük açıcam sıfırdan... hismiley
Sevgiler...

Novos 21-08-2008 01:11 AM

merhaba cem bence dinlemeyi bırakma, etkisi mutlaka oluyor ama sen fazla hissetmiyorsun, şahsen ben sendeki değişimi farkediyorum, değiştin bunu söyleyeyim. ama sen şimdi bırakacağım diyorsun, oldu mu şimdi. n9598 dinlemeye devam et bence, hani birlikte değişiyorduk, öyle demiştin. >:(

CeM 21-08-2008 01:18 AM

Haklısın da,sanki bilinçaltımda kritik filtre yerine çelik kapı varmış gibi hissediyorum 1 tane olumlu şeyi sokamıyorum,birsürü teknik denedim ama girmiyo işte...
Aslında bu siteyi ilk keşfettiğimde kendimi inanılmaz derecede iyi hissetmiştim,zamanım olmadığı için hep yarım yamalak dinledim şimdide tam düzenli dinliyorum ama bir tık bile bişey hissetmiyince nomalden daha fazla kötü oluyorum..
Bi de nereye baksam herkez "ben dinlemeye başladığım 2.ci 3.cü günden etkisini gördüm"diyo en geç 2 hafta böyle daha kötü oluyorum 44
yani koskoca 38 gün mutlaka bir problem var ama ne... dusun neyse zaten hiçbirşeyi takmamaya çalışıcam super

kaafinur 21-08-2008 04:30 AM

Cem ben de senin gibi birşey hissetmiyorum ama bu öyle hissedilir gibi bişey değil sanırım misal ben daha önce beni rahatsız eden birisi olduğunda (ki bu insan sürekli gördüğüm ve her sözüyle beni üzen birisiydi) oturup ağlardım ama şimdi karşı çıkabiliyorum artık sabrım taştığından mı yoksa telkinlerden mi bilemiyorum ama bırakmayı düşünmüyorum bence sen de bırakma bakalım neler olacak:)

WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:29 PM.