Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   güneşin doğuşu (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/9324-gunesin-dogusu.html)

pisiii 06-11-2008 12:08 AM

Ynt: güneşin doğuşu

kiss3
canım arkadaşım hayırlı olsun :))))) ttli3 geçen hiç kullanamdım diye konuşuyorduk seninle. efendim hayırlara vesile olsun:)

pisiii 06-11-2008 12:11 AM

Alıntı:

gunes Nickli Üyeden Alıntı
bugün umudun bittiği yerdeyim. çok mutsuzum. hangi yöne dönsem kapalı. düşünüyorum düşünüyorum çıkış yolu bulamıyorum. bi mucize belki düzeltebilir beni. hep bekliyorum o mucizeyi geleceğede pek benzemiyor. ondanda umudu kestim.

canım arkadaşım. sen olmasan ben bu ahrika insaları tanıyabilirmiydim. senle çok göz yaşı dokmedikmi... dertleri di,le getirmedikmi..kim uzer ha seni de bakıyım

gunesim 06-11-2008 12:13 AM

away hani olmasını istediğin bir şeyi beklersin. olacağına inanırsın. sabredersin hatta fedakarlık yaparsın. tam oldu dersin bi bakarsınki olmasının artık imkansızlaştığını görürsün hayal kırıklığına uğrarsın ya işte öyle bir şey

gunesim 06-11-2008 12:15 AM

aysuncum teşekkür ederim. günlüğüm yeni değil ama fazla yazmıyordum söylemiştim. bugün öyle doldumki yazmak istedim. bütün her şey sadece şaka gibiydi bugün.

pisiii 06-11-2008 12:17 AM

haaa bi açrşamba günü.. tamam....tahmin ediyorum. yarın beslenme saatidne konuşalım

awayy 06-11-2008 01:04 AM

Alıntı:

gunes Nickli Üyeden Alıntı
away hani olmasını istediğin bir şeyi beklersin. olacağına inanırsın. sabredersin hatta fedakarlık yaparsın. tam oldu dersin bi bakarsınki olmasının artık imkansızlaştığını görürsün hayal kırıklığına uğrarsın ya işte öyle bir şey

[b]Hmmm.. dusun
dusun Ne olduğunu tam anlayamasam da...

Valla Güneşcim ne biliyim..
Hayatımda genelde olmasını istediğim şeyler gerçekleşmemiştir.
O nedenle artık ısrarla birşeyleri istemekten vazgeçtim..
Son bikaç yıldır "hayırlı" olanı istiyorum sadece..
Belki de yanlış şeyleri istemişimdir diye düşündüm.

Ayrıca fedakarlık yapmak ve kendinden ödün vermek insanı yıpratıyor..
Fedakarlık yapılacaksa karşılık beklenmeden yapılması taraftarıyım..
Karşılık beklenerek atılan adımlar yerine ulaşmıyor sanki..
Hayal kırıklığı yaratıyor.
Ne bileyim benim yaşadıklarımdan edindiğim tecrübeler işte sapkal89

Bi deee insanın başına ne geliyorsa bi nedeni var..
Onu bulmaya çalış... onayi
Bence ardından olumlu birşey gelecektir...

Güzel haberlerini almak dileğiyle.. kiss3
[b]

Mustang 06-11-2008 07:32 AM

Güneş'ciğim bazen istediğimiz şey uzun zaman alabiliyor bizde sabırsızlık ettikçe isteklerimizin olması biraz daha erteleniyor veya umudumuzu kestikçe yok olup gidiyor.Bence eğer bir şeyi çok istiyorsan ya vazgeçme yada senin için hayırlısı olmadığını düşün.Bazen isteklerimiz bizim için hayırlı olmaz ve bizi daha çok üze bilir.Canım güzel yüzün hep gülsünyolun aydınlık ve açık olsun. kiss3

gunesim 06-11-2008 09:13 AM

Alıntı:

Mustang Nickli Üyeden Alıntı
Güneş'ciğim bazen istediğimiz şey uzun zaman alabiliyor bizde sabırsızlık ettikçe isteklerimizin olması biraz daha erteleniyor veya umudumuzu kestikçe yok olup gidiyor.Bence eğer bir şeyi çok istiyorsan ya vazgeçme yada senin için hayırlısı olmadığını düşün.Bazen isteklerimiz bizim için hayırlı olmaz ve bizi daha çok üze bilir.Canım güzel yüzün hep gülsünyolun aydınlık ve açık olsun. kiss3

ablacım teşekkür ederim. bazan öyle zamanlar oluyorki sabrın taşma noktasına geliyor. dediğin gibi eğer olmuyorsa hayırlısını düşünecem inşallah öyle olur.

gunesim 06-11-2008 09:17 AM

away inşallah bunun güzel bir nedeni vardır. zaman gösterecek. kiss3

gunesim 06-11-2008 09:40 PM

dünkü şoku atlattım. bugün kendimi daha iyi hatta çok iyi hissediyorum. bu siteyle tanıştığım günden itibaren ne kadar çok değişmişim. eskiden böyle olayları kolay kolay atlatamazdım. günlerce kendimi yıpratırdım. bugünse daha kolay atlatıyorum. daha güçlü hissediyorum kendimi. iyiki varsın hayatımdeğişti sitesi iyiki varsınız arkadaşlarım.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:04 PM.