Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

bigcinin günlügü :p benimde olsun

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri bigcinin günlügü :p benimde olsun Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız selam sevgili günlük cankam yok bu gün onu özledim yaw :( ne ise 10 haziran 2008 saat 00:05 canım fena sıkıldı bi gn niyeyse hayat bos geliyo hala bana neyi bekliyorum bilmiyorum ama hani kuyunun dibine doru bi şey fırlatırsın ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

bigcinin günlügü :p benimde olsun

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 10-06-2008, 12:16 AM   #91 (permalink)
Binbaşı

bigci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13
219 Mesajinıza toplam 634 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bigci is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: bigcinin günlügü :p benimde olsun

selam sevgili günlük cankam yok bu gün onu özledim yaw :(
ne ise 10 haziran 2008 saat 00:05

canım fena sıkıldı bi gn niyeyse hayat bos geliyo hala bana neyi bekliyorum bilmiyorum ama hani kuyunun dibine doru bi şey fırlatırsın o sey done done done boslukda savrulur bi zaman sonra kuynun dibine ulasır yaa aynben öyle işte bende bos bi kuyuyya atıldım ama dibinde huzur ve mutluk var :ğ ama dibine ne zaman ulasıcam ben şaşkın haaa dibini goruyorum dibde hissediyorum kendimi ama bence hala dibine ulasmadım kuyunun halaaa bi boslukda savruluyorum
ama artık üzülmeyecem üzülmeye hakkım yok sebebi ise ailem ve sevenlerim ben üzülürsem onlasrda üzülüyo onları üzmeye hakkım yok giden gitmişdir gittigi yerde bitmişdir
ben onu unuttum biti dedigi anda bitti haa belki o bana tekrar dönmek ister ama bosss hayat boss cok üzülücek belki kosa kosa döncek ama diyecem ona durrrrr dön geriye bakkk sen bana böle böle yaptın hadi şimdi yolun acık olsun bir tek dilegim var oda mutlu oll
ben onu unuttum ama beni üzen sadce hatıralarımız birlikde geçirdigimiz zamanlar kalbi,m yaralı artık bazı seylere kalbimi tamir etmeye calısıyorum yaramı sarmaya calısıyorum zamanla kalbimde alıscak buna ama ne zaman bilmiyorum

sevgi yüreginizden eksik olmasın beni hiç yanlız bırakmayın olurmu dostlarım özelliklede can tanem her tanem cankam sen tamammı daha balık tutcaz senle

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Alt 10-06-2008, 12:46 AM   #92 (permalink)
Binbaşı

219 Mesajinıza toplam 634 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

hayat boş anlamsız geliyodu bi zamanlar niye derdi herkez bana bende cevaplardım tüm dengelerimi onun üzerine kurdugumu söylerdim herkezin söyledigi sey aynı oldu seni seviyomuydu o ? hayır seven insan terk dermi hayırrr o zamannnn sevene merhabaa sevmeyene elvedaaa seni seveni sev sevmeyeni sevme canını sıkmaya deymez derdi herkez bende aynen oyle diyorum asla üzüldügüme bile deymiyo ama beni üzen sey hatıralar bir gün asklar bitiyo ama hatıralar kalıyo o hatıralar yokmu o hatıralar bein yiyip bitirende saten hep o hatıralar aklıma geldikce göz yaslarıma hakim olamıyorum :'(
Alt 10-06-2008, 01:41 AM   #93 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 0
39 Mesajinıza toplam 116 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
acemi-sirine is an unknown quantity at this point

selam canim cankim ,

cook gec oldu ben anca eve gelebildim ama sana yazmadan da cikmak istemedim

seni öyle kendime benimsemisim ki, senin iyi olma haberlerin gün icerinsdede aklima gelmiyor degil

acaba bugün kendini biraz daha iyi hissediyormu? acaba bugün duygusallastiginda kendini frenleyebildimi? acaba bugün acaba bugün....

ama ben senin basaracagini cok iyi biliyorum, sende o güc, o samimiyet ve o istek var

günlügünü okudugumda o kadar sevindimkii yani degisim var ve bu degisimde seninle olabilmek benim icin büyük bir onur, bu onuru bu güzel

haberi bana yasattigin icin ne kadar mutluyum bilemezsin

ailen icin sevdiklerin icin ve en önemlisi bu kadar aciyi ve kederi hak etmeyen kendin icin artik yavas yavas hayatini yoluna koymalisin

kendi günlügüme bile belki yazamiyacagim o kadar yogunum sabah artik 6:30 dan aksam 7´e kadar full calismam olacak 3 hafta boyunca bide

aile danismanliginida aksama birakacagim dan böyle gecelere kalabilecegim ama merak etme , iyiyim rahatim huzurluyum ve hic bir sikintim yok

bugün tek hatirladigim bir bardak kahve ictigim

seni unuttugumu, seni yalniz biraktigimi sakin ama sakin hic düsünme canim cankim...

her zaman icin elimi elinde yüregimi yüreginde hisset

sevgi ve saygi ile kal

acemi-sirine isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-06-2008, 08:14 AM   #94 (permalink)
Mustang
Guest

Serkan'cığım bir gün gelip kendine güleceksin bile şimdi yaraların çok yeni iyileşecekler ama bak sanalda olsa sana kaç kişi ne kadar destek verdi .Senin sıkıntılarını içime atmanı istemiyoruz biz sıkıntıdan kurtulmanı istiyoruz sen gelince siteye kendi hızını ve enerjinide getirdin biz senin hayatında olan diğer şeyleride bilmek isteriz .Sen yarışlarınıda anlat mesela gece ben uykusuzluk çektiğimde kitap okurum sende dene bakalım faydası olur .En çok okumaktan hoşlandığın roman türü nedir okonuda oku.Senin sayende bak sitede ne güzeller nehoş erkekler varmış gördükyoksa herkes kendini gizliyordu.İçine atma ama ağlamadan anlat.Birde hayatını başkalarının değilde kendi üstüne kurmaya çalış insanlar çekip gider ama sen hep kendinle kalırsın.
Alt 10-06-2008, 03:25 PM   #95 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 0
7 Mesajinıza toplam 22 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
içimdekiben is an unknown quantity at this point

Alıntı:
bigci Nickli Üyeden Alıntı
hayat boş anlamsız geliyodu bi zamanlar niye derdi herkez bana bende cevaplardım tüm dengelerimi onun üzerine kurdugumu söylerdim herkezin söyledigi sey aynı oldu seni seviyomuydu o ? hayır seven insan terk dermi hayırrr o zamannnn sevene merhabaa sevmeyene elvedaaa seni seveni sev sevmeyeni sevme canını sıkmaya deymez derdi herkez bende aynen oyle diyorum asla üzüldügüme bile deymiyo ama beni üzen sey hatıralar bir gün asklar bitiyo ama hatıralar kalıyo o hatıralar yokmu o hatıralar bein yiyip bitirende saten hep o hatıralar aklıma geldikce göz yaslarıma hakim olamıyorum :'(
güzel kardeşim
ne güzel demişsin; hatıralar beni yiyip bitiriyo diye.haklısın zor bişeydir herhalde o sahnelerin ikide bir beyne üşüşmesi.
ama düşün o sahneler ikinize aitti, ikiniz oluşturdunuz o sahneleri.şimdi onlar sana acı veriyo.acaba o da senin gibi hatıraların acısını çekiyo mu? eğer hatıralar onun da canını acıtacak olsaydı, onların mazide kalmasına izin vermezdi. birlikte oluşturduğunuz hatıraların acısını tek başına çekiyosum şimdi. ama bunlar sadece senin değildi, ortaktı. o çekmiyosa acısını sen de artık kendini bu adanmışlıktan çıkarmaya çalış. o hatıralar sana bişiler öğretmek için hayatına girdiler,sen öğreneceğini öğren ve onları teşekkür ederek uğurla
Alt 10-06-2008, 03:27 PM   #96 (permalink)
Binbaşı

selam sevgili günlügüm bu gün güzel geçmedi cantanem hertanem cankam cok yorgundu bu gece sabahlayamadık her halde ondan olsa gerek bir az hüzün lü idim dün gece eski resimlere bakdım gene eski yalan resimleri nede mutlu gozukuyoruz baskasına göstersem aaa ne kadar mutlu bi cift gözlerinizin içi gülüyo derdş
dedimya üzülmemek için cabalıyorum ailemi ve sevenlerimi üzmeye hakkım yok
gene her gün dinledigim parçayı dinledim ve sabaha karsı bir az aglama krizine girdim agladım :( ben hala seviyorum galiba onu ama unutmaya calısıyorum bu acı ya dinecek yada korkdugum sey hayatım son bulcak galiba bilmiyorum neler olacagını neler olacagını zaman göstercek hala seviyorum onu ama uzakdan ve dokunmadan
hani balıkların sevgisini bilirmisiniz siz ? birbirlerine dokumazlar hissedemezler ama birbirlerinin sevgisini kalplerinde hissederler . kalplerinin sıcaklıgı birbirlerini ısıtır
galiba bende hala azda olsa uzakdan seviyorum onu kitap konusuna gelince ablacıgım roman fazla okumam ama şiir kitaplarına aşinayımdır en son
nermin kılıç arslan gözlerine nikah kıyamam kitabını okudum bitmek üzere bi 2 siir kaldı

işte böle serpil [mustang] ablacıgım yarış demekle neyi kastettik anlayamadım
96

sevgilerle
Alt 10-06-2008, 04:51 PM   #97 (permalink)
Mustang
Guest

Serkan arkadaşlarınla pazar günleri yarıştığınızı zannediyordum sen yazmıştınya yoksa ben mi yanlış anladım.?Şiir okuman çok hoş araya birde roman koysan mesela filim alırken ne türde flim alırsın otürde kitap al.Kitapta anlatılan duyguyu yakala umarım çok beyeneceksin.
Alt 10-06-2008, 05:01 PM   #98 (permalink)
Binbaşı

o yarıslar evet saten hayata baglayan tek sey beni o gibi ben ve benim gibi bazı fırlama arkadaslar
gölbasında kapatılmış daha sonra talihi yol olarak gözüken haritada bi otobanda kaçak legal kalkıs yarısları yapıyoruz her hafta pazar günü ögleden sonra
amac zevk eglence muhabbet ankara piyasasının araçlarının şöhreti
her hafta olur ama cohu zaman eglencesine zevkine arkadas arasında yapılan yarıslar abla bunlar
ama baze tuzumuz kaçıyo
deposuna . parasına hattaa ve hatta kontana kalkan bile gördüm AMA sikayet gelirse jandarma ve otoban polisleri basıyo :D benzinin bitene kadar kovalıyo
ve birde ivedik var ivedik 88 organize sanayi bölgesinin girişi burda genelde sanayinin araçları oluyo sanayideki ustalar kendi araçlarını deniyo genelde burda ilkindiye doru onlarda enkaya geciyo
ama biz bunları gormek istemiyoruz ankaraya pist yapmıyolar sonrada awelin biri bi yere cakınca gastelerde trafik canavarı oluyoz gecen hafta yan vermeye calısan bi bayan önce orta refuje çarpdı sonra ters takla attı 10 metre kadar sürüklendi ama burnu bile kanamadı :D

yapın ankaraya bi pist ondan sonra bize trafik canavarı diyin

en iyi resim hangisidir ? monaliza idi galiba demi
işte bu araçlarda yarıs dünyasının mona lizaları
motor güçleri modifiye edilerek artdırılmış yarıs için adeta yeniden yaratılmış güçlerine güç katılmış araçlar kendi aracım :P 3.8 sn de 0-100 e ulasıyo :D 2.7 lt motor hacmine sahip
orjinal katranı 240 max . suratı 252 ama ben orjinal ayarlarıyla oynadım bir az
katranı 260 yaptım max suratı ise 310 ile 320 arası :P

film ede gelince abla işte film filmsiz yaşayamam senelerdir tv izlemem reel hayattan korkuyorum tek tük arkadaslarım var onlarda sanayide mesleki arkadaslarım yaptıgım tek sey işden eve evden işe odam pcm ve dvd vcd lerim en son pusula filmini izledim hosuma gitti
tavsiye ederim
ask filmleri izlemem duygusal filmler aglatır beni aksiyon macera korku gerilim
doom felan tarzı seyler
hayattan zevk almaya calısıyorum dünya yı yasamaya calısıyorum dertlerimi bi nebzede unutuyorum bazen ama ben tek basına kaldıgım zaman su odamda gene aklım ona gidiyo
Alt 10-06-2008, 05:26 PM   #99 (permalink)
MagNetiC
Guest

Alıntı:
bigci Nickli Üyeden Alıntı
selam sevgili günlügüm bu gün güzel geçmedi cantanem hertanem cankam cok yorgundu bu gece sabahlayamadık her halde ondan olsa gerek bir az hüzün lü idim dün gece eski resimlere bakdım gene eski yalan resimleri nede mutlu gozukuyoruz baskasına göstersem aaa ne kadar mutlu bi cift gözlerinizin içi gülüyo derdş
dedimya üzülmemek için cabalıyorum ailemi ve sevenlerimi üzmeye hakkım yok
gene her gün dinledigim parçayı dinledim ve sabaha karsı bir az aglama krizine girdim agladım :( ben hala seviyorum galiba onu ama unutmaya calısıyorum bu acı ya dinecek yada korkdugum sey hayatım son bulcak galiba bilmiyorum neler olacagını neler olacagını zaman göstercek hala seviyorum onu ama uzakdan ve dokunmadan
hani balıkların sevgisini bilirmisiniz siz ? birbirlerine dokumazlar hissedemezler ama birbirlerinin sevgisini kalplerinde hissederler . kalplerinin sıcaklıgı birbirlerini ısıtır
galiba bende hala azda olsa uzakdan seviyorum onu kitap konusuna gelince ablacıgım roman fazla okumam ama şiir kitaplarına aşinayımdır en son
nermin kılıç arslan gözlerine nikah kıyamam kitabını okudum bitmek üzere bi 2 siir kaldı

işte böle serpil [mustang] ablacıgım yarış demekle neyi kastettik anlayamadım
96

sevgilerle
dostum sen hala resimleri yok etmediysen, hele hele onlara bakıp eskiden şöyleydilerle kendini doldurup sadece hafizandaki kayıtlarda kalmış, gerçekte şuanda olmayan hayallere yoğunlaşıp üzülüosan. sen canla başla üzülmeyi istiyosun, ve kendine bunu yapmak için bi çok işlemler yapıosun.. sonra da unutamıorum üzülüorum diosun.. resmen unutmamak için cabalıosun görmüomusun.. tam tersine çabalayacağına, üzülmek için ne yaparım der gibi kendini resmen programlıosun..
ben bişeye üzülmek istesem, senin yaptığını yapar, bi de hüzünlü parca dinlerdim.. hem de gecenin köründe de yaptıysam, mutluluktan ucuo olsam bile, ağlamaklı olmam bi kaç dakika bulmazdı... eminim aynısını sen yapıosun!!
sen kendi kendini üzüyosun.. hatta zorluosun.. bi takım işlemler yapıosun bu yola giriosun..
bunun farkında olmanı istedim..
ağacı kurt, insanı dert yer unutma..
bi gün sağlığından da olursan, pişman olma, kimseye de kızma, kendin dışında!.. iş işten geçmeden kendine çeki düzen ver.. bigün deme, bugün de ve silip at herşeyi.. ama herşeyi.. bugün ve yarın var olsun artık senin için.. dün yok, o sadece hafızandaki bi kayıt.. yarın için düşler kur ama yeni düşler, yepyeni olsun buna dikkat et.. hatırlamak için de zorlama kendini... zorluosan da lutfen bizimle paylaşma.. bizler de üzülüoruz.. belki de daha ziyade kızıyoruz kendi kendine yaptığın işkencelere..
bu akşam da kendini kuracak mısın.. gece olmasını bekleyecek, sonra arabesk ya da slow aşk parçalarını acacak, eline resimleri alacak ve içini parçalayan şarkılar eşliğinde sadece kafanda kayıt olan şeyleri düşünüp duracak mısın?? dur ben sana garanti vereyim.. bu akşam çok felaket ağlayacaksın...
umarım bu yapma ihtimalin olan basamakları farklı yapar,ters çevirirsin ve niye çok hüzünlenmediğine şaşarsın ve bi daha böyle yapmamaya gayret edip kısa zamanda bu üzüntülerinden kurtulursun...
kendine iyi bak kendi düşmanın kendin olma.. :))
Alt 10-06-2008, 05:39 PM   #100 (permalink)
hayalayaz
Guest

magnetic haklı doğru söze ne denir..ben psikolog değilim ama bağımlı ilişkiler üretiyorsun. diye düşünüyorum ablam profesyonel yardım almayı düşündünmü..bence en azından bir kere git bir psokoloğu ziyaret et, o, sana bir şeyin yok hayalayaz halt etmiş desin..

Bookmarks