Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

bigcinin günlügü :p benimde olsun

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri bigcinin günlügü :p benimde olsun Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız canım canım canım canım canım canım canım canım canım canım canım canım canım canım canım canım cankam iyiki varsın bana cok büyük destek veriyorsun bunu bil mutlu hissediyorum senin yanında 2miz ytek yürek tek kalbiz vee cok sago hayatımdegisdi ailesi ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

bigcinin günlügü :p benimde olsun

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 10-06-2008, 06:54 PM   #111 (permalink)
Binbaşı

bigci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13
219 Mesajinıza toplam 634 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bigci is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: bigcinin günlügü :p benimde olsun

canım canım canım canım canım canım canım canım canım canım canım canım canım canım canım canım
cankam iyiki varsın bana cok büyük destek veriyorsun bunu bil mutlu hissediyorum senin yanında 2miz ytek yürek tek kalbiz
vee cok sago hayatımdegisdi ailesi iyiki varsınız sizde iyiki yanımdasınız iyiki bu site ile tanısdım bu guzel ortama benide kabul ettiniz sorunlarımla basınızı arıttım bazen belki sagolun

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Alt 10-06-2008, 07:18 PM   #112 (permalink)
Moderator

Tesekkür: 3,394
828 Mesajinıza toplam 4,500 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
comte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond repute

Midemiz veya başka bir organımız hastalandığında hemen ilaç tedavisine başlarız...

Ya da ameliyat oluruz...

Ama ruhumuzun dengesi biraz bozulduğunda, hiç üzerine bile basmayız...

Ruhun ameliyat olmak gibi bir lüksü de yok zaten...

Tedavi olmak, ilaç kullanmak ayıp değil serkancım...

Remeron ve serequel tarzı ilaçlar, aslında uyku ilaçlarıdır...

Depresyondaki hastalara genelde bu ilaçlar verilir ve uyku düzeni sağlamaya çalışır doktorlar...

Çünkü uyuyamadığımızda, düşünür, düşünür daha da düşünürüz...

Düşüncelerimiz olumsuz olduğu için bundan o an için kurtulmamızın tek yolu uyumaktır...

Uyuyamazsak, beyin ve sağlıklı düşünebilme dengesi iyice bozulur...

Serequel ve remeron gibi ilaçları yatmadan en az 2 saat önce almak gerekir...

Hatta çeyreğe bölerek de alınabilir...

Buna da elbette doktorlar karar verir senin durumuna göre...

Bir dönem beyinde az salgılanan serotonin hormonunu artırmaya yönelik de yine farklı antidepresanlar gündüz alınmalıdır...

Bunları kısa bir süre kullanmanda bence bir sakınca yok...

Sonra doktorun kontrolünde bırakırsın yine...

Bütün bunlar yardımcıdır aslında...

Önemli olan senin düşünce ve davranışlarındır...

Kendini, Shamanic'in, Hayal Abla'nın dediği gibi biraz toparlamalısın...

Sonrası kendiliğinden gelecektir...

Değişmeye başlayan, yaşamaya başlar aslında...

Sürekli aynı duygu-düşünce durumlarında, ister istemez sıkılırsın...

O bakımdan, bu günü değişim günü ilan et bence..

Önerilen kitapları oku...Yöntemleri uygula...Telkinleri dinle...

Biraz da yaşantını değiştir...

Buna hemen şimdi başla...

Başarmanın yarısı başlamak, diğer yarısı da azimle inançtır...

Hadi kolay gelsin...Bizler de yanındayız...

Sağlıcakla...

comte isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-06-2008, 10:57 PM   #113 (permalink)
Üsteğmen

ceren18 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 174
142 Mesajinıza toplam 477 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ceren18 will become famous soon enoughceren18 will become famous soon enough

Alıntı:
bymehmet Nickli Üyeden Alıntı

Alıntı:
**shamanic** Nickli Üyeden Alıntı

anneanneciğim bana küçükken bir söz söyledi hala başıma bir müsabet geldiğinde kulaklarımda yankılanır..

eğer bir gün çok bir büyük bir derdin olursa,
rabbine dönüp: benim çok büyük bir derdim var deme;
derdine dönüp: benim çok büyük bir rabbim var de...

Mükemmel... super super

bencede mükemmel
ceren18 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-06-2008, 12:07 AM   #114 (permalink)
Binbaşı

219 Mesajinıza toplam 634 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

selam sevgili günlügüm 11 haziran 2008 00:00

bu gun cok guzel seyler ogrendim bi insanın kalbinde sevgi varsa tüm kapılar ona acılıyormus bunu ogrendim benim kalbimde sevgi vardı herzamanda oldu ve bi şey istedim o kapı bana acıldı yada bilmiyorum bana öyle geldi
herzman sevgide ve en önemlisi saygıda kusur etmemeye calısdım efendilik adamı öldürmez derler ya ama bilmiyorum
ben kendime göre saygılı biriyim sizce saygılımıyım onuda bilmem ama artık
no manita no dırdır yes makara yes girgir
kankamında dedigi gibi go go go go go go go go go go go go go vede goo

ama su kalbimdeki hatıralar ne zaman yk olucak onuda bilemiyorum
:p cankam bitanem sen yanımda oldugun sürecek gülcem artık tbi sizde hayatımdegisdi ailesi siz olmasanız neler yapardım aglamaya devam dı her halde
su anda hüzünlüyüm bir az ama oda winamp :p sagolsun
sevgiyle kalın
Alt 11-06-2008, 01:23 AM   #115 (permalink)
Binbaşı

Hayatta iki kişi tanıdım.Birisi rüyalar kadar uzak sen, diğeri sevgililer kadar yakın ben.Hayatta iki kişi tanıdım .Birisi asla benim olmayacak sen, diğeri senden başkası olmayacak sen. Bir sıcak yüz aradım şu tenha sokaklarda sanki herkes yabancı herkes darılmış bana.ne derdimi soran var ne tanıdık bir çehre.ne tarafa uzansam ellerim boş kalıyor,mutlu olan kimseler hüznümü arttırıyor. bir mizrak olur bulurum kalbinin yerini bir hancer olur alirim ustundeki derini Sana dalgalardan kalem yaptım ve kıyıya seni seviyorum yazdım, sen de inandın degil mi? Sen delisin, seni sevmedim, sana baglandım sana taptım... Ayrılık kucuk sevgileri oldurur ama buyuk sevgileri guclendirir. Tıpkı ruzgarın mumu sondurup yangını guclendirdigi gibi... Bizim de sevgimiz hep yasayacak ve daha da guclenecek sevgilim. Nice gunlere birlikte olmak dilegiyle... Bir gün dudakların kurursa okyanusu getiririm sana aksam ayazında titrersen güneşi getiririm sana eğer gönlün sevgi ararsa kalbimi söker getiririm sana kırcicegim. ben seni sonsuza kadar kalbime gömdüm

üzüm üzüme baka baka seninki benden kara gel bize bazı bazı ben yarimi özledim yaşasın cumhuriyet :PppPPp
Alt 11-06-2008, 05:40 PM   #116 (permalink)
Binbaşı

selam günlük asırı derecede yohun bi gündü sabah 6 da işe gittim :P
uyuyamıyorum biliyosun uyudugum zaman aklıma bazı hatıralar geliyo korkuyorum nedense gece 3 gibi pc basında uyumusum
gozumu acdıgımda klavyenin tusları yanagıma geçmiş iz olmus :D o an bi resmimi cekdim ama nereye koydugumu bulamıyorum
erkenden işe gidiyim bari dedim dukkanı açdım calısdım bu gun yogundu ama herzamanki sıkıntılar devam etmekden
bazen an geliyo cankam ve hayatımdegisdi.com ailesi unutdurmaya daha dorusu alısdırmaya calısıyo ama fayda etmiyo gibi

zamana bırakdım herseyi zaman asla unutdurmuycak ama alısdırcak o zaman ne zaman gelcek bilmiyorm ama ben ölmeden evel gelse iyi olur hayat cok guzel ben yasamak dostlarımla ailemle yasamak istiyorum
yıkılmam yok olmam sen yoksun diye ağlamam hayalin karşımda diye eğilmem önünde çok sevdim diye dağlarda kimsesiz dağlarda sessiz

son darbeyi curdu bu gece

Deli eder deli yalnızlık hissi
Hatıralar beni yordu bu gece
Dostlar göçtü bir bir içim yaralı
Hasret, hesabını sordu bu gece

Kalıyor gurbette gönlüm bîçare
Varayım istiyor o nazlı yâre
Dinmek bilmiyor ki kalbimde yare
Yüreğimi hüzün sardı bu gece

Aşkın meşalesi bağrımda yanar
En büyük acılar hep bende kanar
Hayat bir oyundur perdeler iner
Son darbeyi ömür vurdu bu gece
sevgiyle kalın
Alt 11-06-2008, 06:05 PM   #117 (permalink)
Mustang
Guest

Bu gün bir yerde gördüğüm bir yazıyı okurken aklıma sen geldin ve sana yazmak istedim.

Bir bilgin derki, ben büyüklerimden iki şey öğrendim onlar bana yetti:

1.si:zaman öyle bir kılıçki sen onu hayırlı meşguliyetlerde kullanmazsan o seni hayırsız işler yaptırarak yaralamaya başlar.

2.si eğer sen nefsini güzel bir işle meşgul etmezsen nefsin seni kötü işlerle meşgul eder.Çünki boş insan kötü şey düşünür.Hayatın hep olumsuz taraflarını görür.Hayata karamsar bakar umutsuz ve çaresizdir.

ben yazıyı okuyunca defterime kaydettim seninlede paylaşmak istedim. Buradan herkes payına düşeni alır ben kendi payıma düşeni aldım .
Alt 11-06-2008, 06:26 PM   #118 (permalink)
Yüzbaşı

ikizruh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 7
281 Mesajinıza toplam 427 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ikizruh is an unknown quantity at this point

senin kalbin çok temiz bigci yazdıklarını okuyunca seni tanıyormuşum gibi bir hisse kapılıyorum.canım inşallah rabbim kalbine göre birini nasip eder sana
ikizruh isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-06-2008, 12:09 AM   #119 (permalink)
Binbaşı

selam günlügüm ve selam hayatimdegisdi.com
12 haziran 2008 00:00
büyüyü bozmuyorum ve gene 12 de yazıyorum

offf gene sıkıcı bi gün niye acaba bilmiyorum cok sıkıldım bu gün msn nede olsun ircd de olsun web surf :P konuscak sohbet etcek bi insan yok buda canımı sıkdı
zehrayı günden güne unutmaya basladı ona ayit ne varsa atıyorum artık buldugum yerde
zaman bana onun olmadıgını ögretmeye basladı ama artık yanlız hissediyorum hayatta kendimi cok canım sıkılıyor :'(
o beni hiç sevmemiş eski bi resim buldumda yanaklarımızı yan yana getirmişiz o adete kusacak gibi bakıyo suratıma
eee haklı nede olsa tipsiziz :(
sebepsiz göz ağlamaz sahipsiz söz dağlamaz hesabı hani balıklarda aglar ama göz yasları denizlerde saklıdır derler ya o misal aglıycam tamam ama bunu sevdiklerime hissetdirmiycem cunku ben üzülünce onlarda üzülüyo az evel annemin bi lafı
aglattı misal dişlerimi sıkdım baya bi

-oglumm 25 yasına giriyorsun yakında ablanın abinin cocuklarını gördüm
seninde dügünün cocuklarını görmeden ölür gidersem gözlerim acık giderim

beni derinden üzdü gercekden bende elvet evlenicem coluk cocuga kavuscam bir gün
artık onu hayatımdan tamamen silmek istyrm hatıralarkaldı sadece o hatıralarıda sildigim zaman

bi sarkıda diyorya mutlu bir yuva kurarsan dilegim odur aynen oyle

yaşama seninle başladım ilk defa bu kadar çok sevdim ama çabuk bitti bu aşk masalı mutlu sonda değildi halbuki kırılan yine ben oldum çok ağladım arkandan kendimi öldürmeye kalktım sanki acılarım hiç bitmeyecek gibi ölümü göze aldım herşey sana değerdi.Ama öyle bir gidiştiki asla unutulmazdı o kadar uzun zaman geçtiki ayrılığın üstünden sen o kadar çok yalan sevgi yaşadınki ama ben hep aynı kaldım hala arkandan ağlıyorum sen bu gönülden gideli çok oldun ama ben hala sana el sallıyorum

Alt 12-06-2008, 07:30 AM   #120 (permalink)
Mustang
Guest

Serkan'cığım seni kutluyorum ,çok yavaşda olsa bizim yola giriyorsun.Çekim yasasında derki :gelecek olana yer açmadığınız sürece hayatınıza giremez.Sende ismi lazım değile ilgili olanları atmadıktan sonra hayatında yeni şeylere yer açamazsın .Birsüre onunla yaptığın hiç bir şeyi yapma yürüdüğünüz yolu bile değiştir.Birde ben hayatımdan olumsuzluk çağrıştıran herşeyi çıkardım.Mesela ben tsm müziğini çok severim dinlediğim şarkılar hep hüzünlü şarkılarmış ve ben dinlediklerimle bile kendime hüzün ve sevgisizlik çekmişim .Şimdi neşeli şarkılar dinliyorum.Senden ricam bir kağıt al bir tarafına olmsuz olanları yaz bir tarafınada olumlu düşündüğün şeyleri yaz .Bakalım hangisi fazla .Kendini hiç yalnız hissetme kendinle geçirdiğin vakitlerde kendinle konuş herşey geçici ama kendin kalıcısın .İçindeki çocuğu tanımaya çalış hiç yalnız kalmazsın.

Bookmarks