Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

bigcinin günlügü :p benimde olsun

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri bigcinin günlügü :p benimde olsun Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız selamm günlük naber :P 12 haziran 2008 ögleden sonra ögle yemegini almak için eve geldim günlügüme yazmak istedim gün çok güzel basladı hemde cok ama cok güzel cantanem cankam bana dün gece guzel dersler verdi onun sayesinde vehayatim degisdi aileis ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

bigcinin günlügü :p benimde olsun

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 12-06-2008, 12:34 PM   #121 (permalink)
Binbaşı

bigci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13
219 Mesajinıza toplam 634 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bigci is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: bigcinin günlügü :p benimde olsun

selamm günlük naber :P 12 haziran 2008 ögleden sonra ögle yemegini almak için eve geldim günlügüme yazmak istedim
gün çok güzel basladı hemde cok ama cok güzel cantanem cankam bana dün gece guzel dersler verdi onun sayesinde vehayatim degisdi aileis sayesinde artık adı lazım olmayan sahıs yok benim bende mutlu olanlar grubuna gircem artık dedimya ben onu cokdan unuttum ama sadece hatıraları kaldı o hatıralarınıda siliyorum yawas yaws elimden siz ve cankam tutdugu surece gecicek inş bu acı günler sizi seviyorum iyiki varsınız
cankam cantanem sirinem tatlım sende iyiki varsın
serpil ablam sende bi anne sevkatı buldum sende tsk ederim yazıların için
pffff ne kadar sıcak ya ankara bu gün :d yandım dukkan bir az kalaba yarın yarıs günü :p
pazar günleri göl bası dısında
ivedikde kapalı bi otoparkda gece 12 1 arası toplanıp sabaha kadar aynı yarısların gece versiyonu var bazı ozel musterilerimiz haftanın son kontrolu için bu gunu seciyo ve persembe ve cumartesi günleri haliyle bi yıgılma oluyo dobi haylazz hayvan :D sabah elimi ısırdı yaa kanara yaa off ekmek doruyordum elime atladı daha dorusu ekmegi ısırdı ama ufakda olsa elimi çizdi bu arada ufak dedigim hayvan 96 kilo :ğ saf kan sivas kangalı ne ise
hayatımı degisdirdiniz hayatim degisdi ailesi sizin sayenizdfe mutlu ve umutlu olucam

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Alt 12-06-2008, 12:41 PM   #122 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 0
39 Mesajinıza toplam 116 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
acemi-sirine is an unknown quantity at this point

benim canim canim cankim ,

yaa sen ne kadar tatli ve ne kadar iyi yürekli birisin... bilki her ne yönde olumlu olusúyorsa hayatinda bu senin

cabalarin ve kararlarindan doguyor... sen artik yeter diyorsun ve yeter diyeceksinde sonunda... senin o güzel, o

temiz o tatli kalbin artik bos yere üzülmiyecek, gereksiz yere sIkIlmayacak ve sen insaaallah hep iyiliklerle dolu

olaacaksin, bunu cünkü sen hak ediyorsun

yarislar icin birsey demiyorum biliyorsun ama istegim arzum dilegim yüce Rabbimden sagligin, sihhatin sevgi dolu

yüreginin daha da güzelliklerle dolmasi

sevgi ve saygi ile...

NOT: az evvel neredeydin yahuuuu , simdi aile danismanligi icin ziyaretlere cikacagim is yerinden dogru, görüsmek

dilegi ile.....

daima aklimdasin bunu bil, iyiki varsin iyiki variz...

acemi-sirine isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 13-06-2008, 12:18 AM   #123 (permalink)
Binbaşı

219 Mesajinıza toplam 634 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

selammmmmmmm gene ben merhaba naber günlük
sagol bende hiççç canım sıkılıyo bosum gene bosum tek kaldım sohbet etcek bi tane adam yok :p
büyüyü bozmadım 13 haziran 2008 00:00
su anda
her ne ise bu gun bir az yogundu servisimiz kalabalıkdı dedimya cumartesi ve persembe günleri basımı kasıyamam sebebi cuma gecesi ve pazar günü kankam onaylamasada seviyorum beee :=) kankyyy senin haberin yok ama o işde baya büyük para dönüyoo burası turkiye burda her sey oluyo ama merak etme benim işim olmaz bırakdım ben onları :p
dedimya bu gün adı malum şahsı hiç dusunmedim dusunmuyorum artık dedimya bu gun arkadaslkarım felan vardı servis yogundu ugrascagım seyler vardı onu dusunmedim
onu artık dusunmek istemiyorum onu gömdümmm sonsuzluga o beni istemedigi terk ettigi günden itibaren yaptım bunu
eger bir gün gururunu yenip bana geri dönmek istersen sakın dönme çünkü senin gururunun bittiği yerde benimki başlar...!!!
giden gitmiştir,gittiği gün bitmiştir,ben gideni değil,giden beni kaybetmiştir..
bos verrr salla :p hayatımı yasıycam bundan sonra
arabamın arkasında +18 korku ve şiddet içerikli yazıyo
o yazıyı degişdircem klasik bi şey yazcam sevene mrb sevmeyen bye byeee kısa bi söz :D sizde uydurun bi şey kafaya koydum bakdıkca beni hatırlasın :d

offff harbi canım fena sıkkın haa

:P hepsi engeli cakmıs garanti bana daha dün aksam 250 300 kişi acıkdı dün gece cıldırdım hafif bi :D
ne ise :p pff bayıldım harbi ya keske bu gün yarın olsaydı yani cuma gecesi olsaydı ivedige felan giderdimn ya :P

kanky kızıyorsun ama modifiye bi tutkudur :d

buralardayım :D döncem sana :d günlük
Alt 13-06-2008, 12:22 AM   #124 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 17
48 Mesajinıza toplam 208 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
heal will become famous soon enoughheal will become famous soon enough

takipteyim super
Diken düsünürsün dikenlik olursun
MEVLANA

hayat ve algi arasindaki saat farki
heal isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 13-06-2008, 01:55 AM   #125 (permalink)
Binbaşı

tamamdır agresif

selam sevgili günlük bu gece basını arıtcam flood yaparak :P
offf canım fena sıkılmaya basladı bilmiyorum bi boslukda hissediyorum 2 gundur kendimi adı malum sahısı beynimden ve kalbimden sildim denecek kadar sildigimden beri nedendir bilmiyorum fena sekilde canım sıkılıyo :p
yaa tek cocuk olmak kötü bi şeymiş yaaa
keske ablam olsada yada abim olsada cocukken yaptıgım gibi :D onları kıskanıp ne ise :d tamam tamam dur heveslenme anlatıyozz

şimdi ben 6 yaslarında felanım tammmı gene boyle canım fena sıkıldı kimse benle ilgilenemdiginden her hal yanlız kaldım :(((

ablamın yanına gidiyorum oje suruyorm git diyo abimin yanına gidiyom lgs bilmem ne diyo git diyo :d lan sizmisiniz bunu yapan
intikam soguk yenen bi ymektir
:D intikam alcamya
ablamın ne kadarrrrrrr bebegi var abimin ne kadar arabası robotu var hepsini caldımm topladım götürdüm kömürlügeee :D üstüne babamın zippo cakmagı vardı onu yanından eksik etmezdi hiç ufak bi şişe vardı ordan gaz dolrurdu hep o gazı oyuncakların üstüne dökdüm yaktımmm :d zuhahAhAhaHAha

kötüyüm demi sonra nemi oldu kömürlük yandı :D yangının arasında sıkısıp kaldım
cıkamadım :d
itfaye geldi itfaye kurtardı beni zuhaHahAHAHa
hele bir az kafadan kontak oldugum o yıllarda olusan bi hastalık demekki beynime belli bi süre oksijen gitmemiş ahahaha
:d
Alt 13-06-2008, 08:03 AM   #126 (permalink)
Mustang
Guest

Serkan'cığım kendini yalnız hissetmen çok normal çünki hayatını o kişi üzerine kurmuşsun senin hayatını okadar çok kaplamışki şimdi sen ne yapacağını bilemiyorsun.Hayatından çıkıncada boşlukta kaldın bu boşluğu doldurmak için kendine yeni uğraşlar bulmalısın .Sedona yöntemimde bırakıyorsun boşluğuda yeni bir şeyle dolduruyorsun.Ben hayatımda yaşadığım bir çok sıkıntımı EFT ve sedona yöntemi ile düzene koymaya çalışıyorum sanada tavsiye ederim .Bu yöntmler kendi kendimize rahatlıkla yapıla biiniyor.Bundan sonraki hayatının merkezi sen ol diğerleri senin yörüngende olsun hayatımızdan çıktıklarında canımız çok yanmasın.

Sen akıllı bir çocuksun kendini tanı ... Bizler kendimizi başkalarının gözleri ile görürüz kendimize bakmak kendimizi tanımak bile istemeyiz. Sen kendinle tanış Serkan senin gözünle nasıl bir insan ne sever nelerden hoşlanmaz .Ama bunu yaparkende bana şunu derler bunu derler deme .Ben Serkan diye başla hatta günlüğüne yaz bakalım Bizde seni senden tanıyalım.Sen kendi kendine olumsuzlukları çekiyorsun olumlu düşün.Bazen üzüle biliriz sıkıntılı anlarımızda ola bilir ama o anlarında mutlaka hayatımız da bir hayra sebep olacağını unutmam.
Alt 13-06-2008, 04:25 PM   #127 (permalink)
Binbaşı

Sedona yöntemi nedşr serpil ablacıgım ben bir az kara cahilim :( bana anlatırmsın rica etsem
Alt 13-06-2008, 07:22 PM   #128 (permalink)
Mustang
Guest

Serkan'cığım sedona yöntemini sitede daha iyi anlatan bölümler var EFT ile ilgili anlatılanda var o bölümleri bir oku istersen.
Alt 14-06-2008, 12:18 AM   #129 (permalink)
Binbaşı

selam sevgili günlük naber 11 dakka geç kaldım :d
14 haziran 2008 pc yi acık unutup gitmişim :D:D:D:D
malum bu gun cumaa ivedikde tehlikeli saatler beni bekliyodu ama bu gun kazma nın biri orta refuce carpdı takla attı gerizekalı gecemizi zehir etti :'( jandarma geldi kaldırdı :'( offff gecen hafta 4 de kadar felan ordaydım :p
normalda awelin biri sag sola carpmazsa gece geç saatlere kadar ordayız ne ise bu gün mutluydum yaaa
hemde hiç olmadıgım kadar
facebookda lise arkadasımı buldumm
evlenmişşş 2 tane kızı olmuşş :(/ zehra ile ayrıldık dedim
hadi lan dalga geçme benle dedi :(( o bile inanmadı buluscaz inş pazar günü onla gelin olmus biz daha damat olcaz :p
büyümemişsin hala cocuk gibisin aklın fikrin araba baska bi şey bilmiyon sen diyo :d
pozitif seyler yazıyorum artık günlügüme unuttum unutmak guzel bi şeymiş:P
onsuzda takvimde yapraklar dusuyor onsuzda mutlu oluyorum amannn bos ver :o
cankam cantanem iyiki varsın beni mutlu ediyosun hayatımdegisdi ailesi iyiki varsınız sizda

ama yanlız ben hala bosum ya canım sıkılıyo :PPpppppPp

niye acaba su an bosdayım canım sıkılmaya basladı bile :Pppp
Alt 14-06-2008, 02:46 AM   #130 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 0
39 Mesajinıza toplam 116 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
acemi-sirine is an unknown quantity at this point

canim cananim cankim ,

yildizlarda kayar durmaz yerinde....

sevdiklerimizin yanimizda olmayisi kadar aci ve hüzün dolu bir durum ve olay yok bizim icin ama bizde insaniz ve bizde bir kalp tasiyoruz...

eger yok hergün her an her saniye mutsuz olmak ve mutsuz etmek istiyorsan etrafindakileri hep hatirla ve hic bir vakit sana aci vereni,

seni terk edeni birakma...

o mutluluktan göklere cikinca sen hüznünle yerlere cök... eger mutlu oluyorsan??? eger gercekten acilarla mutlu oluyorsan ve etrafindakilerinde

senin icin üzülmelerine mutlu oluyorsan devam et

canim cananim cankim ,

inanilmasi güc, anlasilmasi zor olmayan bir durum yasiyoruz su an, ben seni zorluklarla bogusup hayatimi degistirmenin yollarini ararken önce bu sayfayi

buldum sonra seni, canim cananim cankimi buldum ve düsünüyorumda

bu sayfada kendimden fazla seninde hayatini degistirmek istiyor gibiyim, gibiyimi az öyle... cünkü gercekten ve gercekten seni cok samimi ve gercekten seni

cok benimsedim ve bu yüzden eger biraz sert konusuyorsam, biraz itiraz ediyorsam yazdiklarina, eger biraz kiziyorsam senin bu acilara kenetlenmis tarzina

sirf ve sadece senin senin senin senin senin mutlu olman icin

derler ya canimdan can iste ömrümden ömür mutlu olman icin...

kolay degil ve nasil bu acilarla yasamissan bu acilari yok etmek icinde bir okadar belki vakit harcamak zorunda kalacaksin ama bilki bu sefer yalniz degilsin

bu sefer tek basina mücadele etmiyeceksin ve bilki canim cankim bu sefer gücsüz degilsin...

seni sevenleri, sana deger verenleri ve senin icin caba gösterenleri düsün, düsün ve ona göre hareket et... kötülügü yapan sana aci cektiren bir kisi

ve sen o bir kisi icin o kadar senin iyiligin icin gayret eden kisileri tepemezsin, buna hakkin yok.. en önelisi senin o simsicak tatli kalbine bu kadar

büyük bir felaket gibi olan aciyi barindirmaya hakkin yok ...

tuttum elinden ve sende tut elimden.. acilar yok olsun, sevda yesersin, mutluluk cogalsin ve huzur yasansin

acemi-sirine isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks