selam günlük merhaba 00:10 05 tehmuz 2008
canım ablalarım serpil ve hayal ablacıkalrım yorumlarınız icin sagolun ama ben böle biriyim işte :/ kafaya takıyorum bazen bi şeyler bu arada kafaya takma demişken siz beni tanısanız garanti dayak yerim en basitinden kollarım :p
dögme yaptırmayı planlıyorum hiç bişey yok yaa
sadece 10 15 kadar dal çizigi :PPPPp wallaha dal cizdi onları
ne ise zehra konusunda bilmiyorum allah mutlu mesut etsin ne yapalım evleniyormus kader :'( istemedi bizi odaa haklııı nabsın beni allahın tipsizini altı üstü bi dükkanım bi arabam var :p sanki o kada rmal mülk sahibi biride degilim inş mutlu olur istemeyerek evlensede ama nedense baya bi sulu göz oldum kendimden geçdim baya kontrole gittigimde bu durumda soylüycem bu ilaçlar bana bitkinlik veriyo şeytan bazen bana diyo cünkü ilaçların içeriginde başka ilaçlarla ve alkolle alımlarda % bilmem kaç spazm yazıyo aspirinle dahi alma diye tembihledi doktor bana :O şeytan bazen aklıma giriyo dün gece cok damardım pantolonumu bile cıkartmadan ilaçların etkisine girip sızmısım
bu gun işlerim güzeldi 27 tehmuzda bomba gibi geliyorum süprüzle aracımı güçlendirdim az daha vee allah nasip ederse o gün cerenle buluscaz bakalım ank daymıs musayit olursa oda gelicek onu teknik ekip diye yazdırcam içerden vip den izlemesini saglıycam zehra konusunda bi şey daha serpil ablacıgım
ben r ettikden sonra ailem keçiörenden batıkente tasındı uzaklas diye ama o arkadas benim dukkanın yakınında calısıyo oyuznden goruyom arada bi her seyden once o arkadas da zehra gibi eski arkadaslarımdan kötü bi amacı oldugunu sanmıyorum ben bilmiyorum karmasık durumla içersindeyim saglıklı düşünemiyorum aklımı kemiriyo bazı seyler
en basitinden bir az evel bi arkadas resmini istedi gösterdim guzellik var ama akıl yok dedi zehraya :o
kaderrr kısmet ne yapalım :'( olmadı altı üstü tipsiz biriyim
ne ise günlük aeo beni bekleyen bi yarıs var :p 27 tehmuz az kaldı