Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

bigcinin günlügü :p benimde olsun

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri bigcinin günlügü :p benimde olsun Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız selam günlük Nber nslsın ben her zamanki gibiyim biliyon işte anlatırdırma saat gecenin 1i bu gün nasıl geçdi diye soracak olursan saf saf gecdi bu haplardan bıkdım artık almadım bu gün büne yaa anaaaa artık böle bi gün tam alcam ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

bigcinin günlügü :p benimde olsun

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 02-07-2008, 12:54 AM   #211 (permalink)
Binbaşı

bigci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13
219 Mesajinıza toplam 634 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bigci is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: bigcinin günlügü :p benimde olsun

selam günlük Nber nslsın ben her zamanki gibiyim biliyon işte anlatırdırma saat gecenin 1i bu gün nasıl geçdi diye soracak olursan saf saf gecdi bu haplardan bıkdım artık almadım bu gün büne yaa anaaaa artık böle bi gün tam alcam bi gün yarım sevmiyorum yaaa bu hapları zorlamı alcam psikolojiyi düzeltelim derken kafa beyin baş gidiyo ne ise bu gün güzel geçdi gibi projeler üzerindeyim tehmuzda dönüşüm acıı olacakkkk bi suprizim var ankaralılara 2.4 t@ yi 2.5 e yükselticem bide öyle deniycem ben benden cıkdım artık kendi seyircim önünde yenilmek fena koydu bana tehmuzda bu yarısı ya alacam ya alacam baska yolu yok yolda yürüyemez oldum sanal alemde bile arkadaslara bi şey diyemez oldum o kadar basaracam basaracam basaracam dedimki 3. lükle yetimdim haaa kupa aldım 4 idim bi şahısın kural hatası yaparak diskalifiye olması nedeniyle 3.lük kupası bana verildi daha dorusu verilmedi daha anokda duruyo kupa gidip alınmamı bekliyo neyi alıyım niye alıyım ben 1. lik kupasını istiyorum onu degil nabıyım bakır bi teneke parcasını istemiyorum kalsın orda
ne ise ilacımı alıcam hadi by almazsam kızarlar bana :D ama yarım alcam birisini almıycam :O gurukofenmidir nedir onu alırsam klavyedeki tusları cift görmeye baslıyoruım onu almıycam :P bu arada günlük sana bi haberim var bu hafta içersinde izmire acele gidip gelme ihtimalim var sahibinden.comda bi araç yakalamıs babam kazalı motor grank kırmış :D eski bi araç fakat piyasası yüksek izmirde toplayamazlar o aracı daha dorusu bizim tanıdıgımız izmirde bi mersedes ustası yok onu topluycak onu toplarsa toplarsa bursada bi haydar usta var o toplar :D biz aracı ordan alıp burda toplayıp satmayı planlıyoz eger yanlıs hesaplamadıysam satarsam en az bi 4 lira alırım ordan bakalım bizim wosa yeni lpg takdım 120 bin yakıyo :D izmire acele tırtırtır gidip arayı alıp gelecez :d ama nasıl getircez motor kitlemiş bi sekilde gelebilirim daha belli degil ama %90 izmirdeyim bu hafta icinde haftaya salıya kadar gelirsem gelirim gidiyimsöyle konakda bir az sahil havası alıyım hemde bi kahve içiyim dönüyüm hem ticaret hem ziyaret:D gelsemmiii gelmesemmii diyededusunuyorum :D

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Alt 02-07-2008, 02:17 AM   #212 (permalink)
dogan_blade
Guest

günlük tutmak tecrübeli biri için nasıl bi durum ? efendim günlük yerine haftalık aylık yıllık olurmu?

efenim

acı var mı? acı

günlüğün hayırlı olsun baba mutlluuklar yazarsın hep inş. wave
Alt 03-07-2008, 12:18 AM   #213 (permalink)
Binbaşı

219 Mesajinıza toplam 634 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

sselam sevgili günlügüm gercekden bu pazar benim için hiç ei geçmedi :o ama bi nevide sevindim 3. olduguma hayat devam ediyo ama tehmuzda intikamımı alcam and içdim
ne ise meslegimle ilgili sorunlarla başını arıtmayım günlük diger konuya geçelim ... ve zehra doktorun verdigi ilacları kullanmak istemedigimi biliyosun esrardan bi farkı yok bu arada o malum şeyden ... olarak bahsetcem artık sana sitemizde 20 yas altı kardeslerimiz oldukca cok ... olarak adı geçsin vee sunuda ogrendim gölgeme dahi güvenmemeyi bi insann hayatımı karartdı bi digeri zehir edicekdi hayatı bana şükür birisni unuttu biriside hapisde !
ilaclarımı almazsam elim ayagım titriyo fakat alırsamda sarhoş gibi dolasıyorum tedavi süreci içersindeymişim henuz doktorun dedigine göre :S ve garip olan vucudum hala ... istiyormus tüm stresim kafaya bazı seylerı haddinbden fazla takmam onun belirtileriymiş asıl sorunum zehra deyilmiş aslında sen zehrayı unutmussun cokdan zehra diye bi şey yok senin için fakat vucudunun istekleri dorultusunda yöneliyosun diyor doktor ne kadar doru bilemem açık konusuyum ben ... kullandıgım süre içersinde halimden memnundum sebep mi param vardı basıyodum parayı alıyodum calmıyodum namussuzluk yapmıyodum sizine bee vucut benim vucudum zararda verrim ziyanda diyodum ama sonradan tüm düşüncelerim degişdi tabi vucuduma zarar veriyodum ruhum yaralanıyodu ailem çevrem arkadaslarım bendne uzaklasıyodu her seyden önce ben hayattan kopmusdum allahdan kısa süre içersinde ameteme yatırıldım ve bırakdım
şimdi nelermi oldu hala tedavi süreci içersindeyim
umutlarım var hayattan beklentilerim var bir gün yaslanıp emekli oldugumda torunlarımla balık tutmaya gitmek istiyorum :P

birde bi rüya gördüm rüyamda at kovalıyodum :D aklıma geldikce gülüyorum manası ne demek 4 tane cok guzel parıl parıl parlayan at kovalıyodum bazen atlar beni kovalıyodu
bi atlar beni bi ben atları :D at ne ya :d merak ettim acıkcası ne manaya gelirki
ne ise görüsürüz günlük
Alt 03-07-2008, 02:08 AM   #214 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 0
39 Mesajinıza toplam 116 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
acemi-sirine is an unknown quantity at this point

canim cananim cankim ,

insaallah cok cabuk bir zaman zarfinda düzelirsinde bu ilaclardan kurtulursun. Olumlu olan ne varsa hayatinda hep onlari düsün. 3. olmusun buda bir basari ve sen yenecegim de, intikam alacagim deme . Intikam kelimesi hic kulaga hos gelen bir kelime degil. Basaracagim de ve insaallah basarini beraber kutliyacagiz..

hersey iyi yada kötü gecicidir. Bizim elimizde. Neyi ne kadar istiyoruz, bunu kendimiz belirliyoruz. Bu demek oluyorki, düzelmekte senin elinde. Elbette hemen simdi olacak diye birsey yok, bugüne gelmenede kac günlerin aylarin senelerin gecti. Bur düsün dusun .

Ben senin hayallerinin ve isteklerinin gerceklesecegine inaniyorum.

Su an nasil iyi yürekli, temiz kalpli ve sevecen birisin, ilerde de tatli, sevimli tonton bir dede olacaksin.

sevgi ve saygilarla
acemi-sirine isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-07-2008, 10:26 AM   #215 (permalink)
Mustang
Guest

Serkan'cığım seni başarından dolayı kutlarım .Sen kimse için değil kendin için yarış kendinle yarış halinde olursan daha başarılı olursun .Savaş ama kendin için ama kimseden intikam almak için olmasın intikam iki ucu keskin bir kılıçtır senide keser karsındakinide .Hayatında ne yaparsan yap kendin için yap .Seni başarılı görmek bizleide mutlu ediyor ha gayret.
Alt 04-07-2008, 12:10 AM   #216 (permalink)
Binbaşı

selam günlük naber 04 tehmu 00:05
bu hafta neden ben bu kadar çöküşdeyim neden hep kötü seyler beni bulur :'(
gercekden bir az duygusallasdım niye acaba mutlu bi haber ögrendim zehra evlaniyomuş :P bu pazar basit aile arasında ufak bi söz yapmışlar amcasının ogluyla :p evleneceksniz demişler evleniyolar :p aldıgım duyumlara göre istemiyomus zehra ailesi istiyormus zehranın kankası sayılan bi ortak arkadasımız var onla bu gün baya konusduk :p
görürsen selam söyle felan gibisinden seyler söylüyomus ne zaman konu ben olsam :P gecenlerde bi şey sormuş
verdigim bi karardan dolayı cok büyük bi hata yaptıgımı anladım demiş oda hayrola zehra ne krarı bos ver o bende saklı kalsın demiş kalp yaraları hep kalpde kalır demiş
evlensin mutlu olsun allah mesut etsin :o ne diyim kadermi diyimi felekmi deyim onu bana vermedi :'( öyle hayellerim vardıki gerçi hoş şimdi daha guzel hayellerim var ama ne yapalım nasip kısmet
bu ilaç işine takdım kafayı düzenli almıyorum bi gün alığ bi gün almıyorum offf canım saten sıkkın şeytan diyoki lan serkan sen bu dunyada niye yasıyorsun
all hepsni at azınaaaa dikk kafana birayi
yat uyu
:P hadi allaha emanet :p yaz arkanada bi mektup böle böle böle diye :P deli bi insanım ben her an yapabilirim wallaha :P
ne ise hadi bayy bayy günlük iyiki bu sayfayla tanısdım cantanem nurtanem kankamla ablalarımla ve h ayatım degişdi ailesiyle yoksa bunu cokdan yapmısdım belki yaparımda belli olmaz ufak bi kriz gerisi malum :P
Alt 04-07-2008, 08:35 AM   #217 (permalink)
hayalayaz
Guest

serkan topla kendini.amca oğluyla evlenmek, o kızcağız için yeterli ceza zaten..genler böyle bozuluyor..ve sakat çocuklar böyle doğuyor.birde sen abuk bir şey yaparsın kızın hayatı temelli mahfolur..ölüm o kadar kolay değil..ya ölmezsen? onca ilacın etkisiyle sakat kalırsan..zaten kaç kere denemişsin..hiiiç arkana bakmadan, yaşayacaksın..dimdik, özgürce ve haysiyetinle..geçen geçti, zehra "geçmiş" senin için..sana düşen, aynı söylediğin gibi, allah mutlu etsin deyip,kendi hayatını elinden gelenin en güzel haliyle şekillendirmek..yaa..bu kız seni aldatmamışmıydı? şimdi ya kankası yalan söylüyor..yada onun aklı başına geç geldi..eğer aklı başına yeni geldiyse, geçti bor'un pazarı sür eşşeğini niğdeye derler adama..ailelerinde çocuklarına yapacakları en büyük kötülük..akraba evliliğidir..maalesef türkiye sakat çocuklarla dolup taşıyor..bu arada bizim çocuklarımızın evlenmeside zorlaşıyor..ailesinde akraba evliği yapmamış birini bulup..sakat çocuk dünyaya getirme kaygısı olmadan evleneceği bir insan bulmak imkansız hale geliyor..hepinize saygılı sevgiler
Alt 04-07-2008, 08:54 AM   #218 (permalink)
Mustang
Guest

Serkan'cığım bak kızıyorum ama bır herkes kendi yoluna gitsin zaten sen bunu bekliyordun .Senin olmazsa kimin olursa olsun ne önemi var .Canım benim sana bir tavsiye sana ondan haber getirecek kişilerle görüşme veya ondan bahsedenlere konuyu kapattır. sen sordukça veya merak ettikçe art niyetli insanlar sana seni üzecek detaylar anlatırlar kapa kulaklarını ve kendi geleceğine bak .Dünyada seni bekleyen çok insan var şöyle bir düşün belki sen çok önemli bir sebep yüzünden dünyadasın belki onun için okadar denemene rağmen hala hayattasın .Belki senin yetiştireceğin çocuk önemli işler yapacak .Lütfen senden rica ediyorum ölüm lafını unut. 96 dün bir yazı okudum insan denen makinanın yedek parçası yok muş .Gençken kendine verdiğin zararları ömür boyu çekersin .Herkim ne yaşarsa yaşasın herkes yerinde mutlu olsun ama önce sen mutlu ol kim ne yapmış umursama kendine gel hedeflerini belirle ve hayatını en iyi şekilde kur kimsenin sana hükmetmesine izin verme kendinin efendisi ol.Seni güçlü dimdik ayakta görmek istiyorum. art56 art56
Alt 05-07-2008, 12:18 AM   #219 (permalink)
Binbaşı

selam günlük merhaba 00:10 05 tehmuz 2008
canım ablalarım serpil ve hayal ablacıkalrım yorumlarınız icin sagolun ama ben böle biriyim işte :/ kafaya takıyorum bazen bi şeyler bu arada kafaya takma demişken siz beni tanısanız garanti dayak yerim en basitinden kollarım :p

dögme yaptırmayı planlıyorum hiç bişey yok yaa sadece 10 15 kadar dal çizigi :PPPPp wallaha dal cizdi onları
ne ise zehra konusunda bilmiyorum allah mutlu mesut etsin ne yapalım evleniyormus kader :'( istemedi bizi odaa haklııı nabsın beni allahın tipsizini altı üstü bi dükkanım bi arabam var :p sanki o kada rmal mülk sahibi biride degilim inş mutlu olur istemeyerek evlensede ama nedense baya bi sulu göz oldum kendimden geçdim baya kontrole gittigimde bu durumda soylüycem bu ilaçlar bana bitkinlik veriyo şeytan bazen bana diyo cünkü ilaçların içeriginde başka ilaçlarla ve alkolle alımlarda % bilmem kaç spazm yazıyo aspirinle dahi alma diye tembihledi doktor bana :O şeytan bazen aklıma giriyo dün gece cok damardım pantolonumu bile cıkartmadan ilaçların etkisine girip sızmısım
bu gun işlerim güzeldi 27 tehmuzda bomba gibi geliyorum süprüzle aracımı güçlendirdim az daha vee allah nasip ederse o gün cerenle buluscaz bakalım ank daymıs musayit olursa oda gelicek onu teknik ekip diye yazdırcam içerden vip den izlemesini saglıycam zehra konusunda bi şey daha serpil ablacıgım
ben r ettikden sonra ailem keçiörenden batıkente tasındı uzaklas diye ama o arkadas benim dukkanın yakınında calısıyo oyuznden goruyom arada bi her seyden once o arkadas da zehra gibi eski arkadaslarımdan kötü bi amacı oldugunu sanmıyorum ben bilmiyorum karmasık durumla içersindeyim saglıklı düşünemiyorum aklımı kemiriyo bazı seyler
en basitinden bir az evel bi arkadas resmini istedi gösterdim guzellik var ama akıl yok dedi zehraya :o
kaderrr kısmet ne yapalım :'( olmadı altı üstü tipsiz biriyim
ne ise günlük aeo beni bekleyen bi yarıs var :p 27 tehmuz az kaldı
Alt 05-07-2008, 01:55 AM   #220 (permalink)
Yüzbaşı

Novos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 8
244 Mesajinıza toplam 690 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Novos will become famous soon enough

bigci alırım anahtarını, arabanın hakkını ver hakkını

Bookmarks