[b]
Alıntı:
taçyaprak Nickli Üyeden Alıntı
|
[b]
bunu ben söylemiyorum tipsizsin diye bana bu gune kadar tanısdıgım kızlar söyledi hayatım boyunca yakışıklısın sen serkan diyen bi kız tanıamadım ben sanalı saymazsak bu ortamı saymazsak bide ehh bende artık onları takmadıgım için böyleyim takmıyorum dişileri dedimya şarküteri reyonu kaşarlar orta satılıyo cünkü
Alıntı:
sanemce Nickli Üyeden Alıntı
sen böyle yaz bakalım kimse okumayıp yazmayacakmı ne güzel haberler vermişsin.. mutluluğunu paylaşmışsın.. değişimlerini takip ediyorum ve seni takdir ediyorum.. hiç bozma Serkan aynen devam super |
[b]
emin degilim abla buna her ne kadar herkezle iyi geçinsemde her ne kadar istenmesemde birine hakkımı helal etmeyecegimi biliyosun ben böyleyim cool takılıyorum artık kısacası kimseyi takmıyorum tınn herkeze kısacası amerikalılar diyorya
heyyyy adamımmmm senin tek sorununu kıcının kafandan büyük olması yowwww hayatı ti' ye al dostummm ovvvvv senemce abla hadi gel hip-hop yapalım cok iyi geliyo insana gevşiyosun söyle geniş boll rahat bi capy giy kafamızın üstünde döncez tamammı hayal ablada bize eşlik eder taç yaprak ablamda deep box yapar
seviyorum senemce ablacıgım seni iyi bi abla kızın içinse iyi bi annesin
alınma ama küsürü geçmiş sen 40 50 ye doru gidiyon ama daha dünde dedimya 18 liksin
Alıntı:
hayalayaz Nickli Üyeden Alıntı
|
[b]
sana saygı sonsuz ablam annem sen ne dedinde ben yapmadım bu güne kadar ablam benim yeterki sen ve senin gibi kalbinde fesatlık olmayan sevgi olan insanlar elimi tutsun yanımda olsun
Alıntı:
mücevher Nickli Üyeden Alıntı
bir gün bu günlükte böyle hayat dolu mesajlar da okumak varmış....
ama hiç şaşırmadım bigci biliyor musun sende bu potansiyel hep vardı çünkü.
tıpkı iki ucu keskin bir bıçak gibi.
ya bir tarafında ya da öteki tarafı gibi görünsede
aslında iki kutbunda aynı olması, bir olması gibi....
hayattan bıkkınlık ne kadar şiddetliyse hayatı gerçekten yaşama isteği de o derece fazla olabiliyor.
evet bu pencereye hoşgeldin diyorum: yaşamının bu yeni penceresinin sana tüm hayallerini en güzeliyle
vermesi dileğimle sevgiler....... |
[b]
ablacım dedimya cool takılıyorum sende takıl bize hadi break-dans yapıyoruz kafamızın üstünde dönmeyelim en iyisi yoksa kaseleri kırıcaz ne yapalım en iyis oldugumuz yerde dönelim oyle daha cool oluyoruz sadece sallansak en iyisi bu aslında hadi yowww adamım yowwwww
heyyy millet kaldır kolları havaya
dj bigci geldi buraya
sende takıl bizim halaya
yowww yowww yowww
hey sen zehra kızmısın kendini ne sanıyorsun
ben burda mutluyum senin gibi kızları aartık istemiyorum yowww yowww
nakart tekrar
heyyy millet kaldır kolları havaya
dj bigci geldi buraya
sende takıl bizim halaya
yowww yowww yowww
bu sarkıın üzerinde calısmam lazım ama kaynak gösteremem su an olmaz oturuyorum
ne ise madem yazdım günlük sanada bi şey yazıyım
günlük offf günlük off dobiyi nabcam ben ne ise amcamı aradım bu gun bayadır bi konusmuyoduk baya bi konusduk telsim sagolsun
2 saat felan cepden getir yigenim dedi uzun zamandır istiyodu vermiyodum bi kaç kişiye yavru sozum var bu dollenme mevsimden sonra dobi gidiyo onun içinde hayırlısı olur dobişim benim hem satmıyorum köpegimi amcama veriyorum köye gidiyo para verdiler ama ben satmadım insan oglunu satarmı satmaz
ne ise günlük dedigim gibi cool takılıyorum ben sosyalleşiyorum baya iyi geliyo insana sosyalleşmek insanlarla konusmak inlarla fikir alıs verişinde bulunmak eglenmek yemek içmek gezmekkk
bu arada dünkü komsular varya benikesen
birinin adı ılgın birinin adıda damla ılgın 25 yasında ama atıyo bence en fazla 20 hemşiremiş stajer
damlada kücük olan 19 yasında öss kazanmıs ama istedigi bölümü dgil
veee en büyük hobileri surat tutkuları benim gibi onların arabası yok bende hafta sonları gezerim hep beraber gezebiiriz felan dedim anlıycak bu hafta birileriyle randevum var
şimdi ne diyelim günlük bu arada ramazana az kaldı davulculuga ne diyosun cafenin davulcusu benim saten kimse niyetlenmesin milleti ben uyandırcam iyi para var bu davul işinde
hadi günlük hayat artık böyle güll eglen yee içç gezzz bu kadar 3 günlük dünyaaaa banamı kalıır zehrayamı sanamıı onamı aheyyyy umrumda degil sarı cizmeli mehmet agaa