Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

bigcinin günlügü :p benimde olsun

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri bigcinin günlügü :p benimde olsun Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız N'ber lan awelasyon benmi canım sıkkın :P herzamanqi gibi bide azar işittik hiç yokken :P dayak da yiyodukda kaçdım :d söylemişdim bu hipnoz işini konuscakdım ve ilaçlarım degişcekdi randevum varıd pazartesi :P doktorlar baya konusdum uzun uzun :P pazar tesi ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

bigcinin günlügü :p benimde olsun

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 06-08-2008, 04:34 PM   #291 (permalink)
Binbaşı

bigci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13
219 Mesajinıza toplam 634 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bigci is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: bigcinin günlügü :p benimde olsun

N'ber lan awelasyon benmi canım sıkkın :P herzamanqi gibi bide azar işittik hiç yokken :P dayak da yiyodukda kaçdım :d söylemişdim bu hipnoz işini konuscakdım ve ilaçlarım degişcekdi randevum varıd pazartesi :P doktorlar baya konusdum uzun uzun :P pazar tesi günü nerden baslayım hipnozdanmı hipnozuda uzun uzun konusduk fakat aynı konuyu

bana hipnoz ol diyenlerin önce kendilerinin hipnoz olmasını istiyo doktorum :D
hipnoz coluk cocuk oyuncagı degil her diyenin lafıyla olursan oo oo hipnoz gercekden ciddi bi şey eger bu konunu uzmanı bi kişiyle bunu yapmazsan geçmişeve geleceege dayir tamiri mümkün olmayan seylere yol açarsın dedi ve kızdı
yaaa serkan bagırtıcan beni şimdi senin hipnozluk neyin var ? dedi :P aslında ben hastada degilmişim ama sadece bir az olumlu düşünce mutluk ve azda yaşam sevincine ihtiyacım varmıs ne ise hipnozu geçdik yok hipnoz ziptoz doktorum istemiyo gerek yokmus bana :P
2- sorunum madde istegim :S o lanet ....ı bırakdımmm ama vucudum gene istiyo :S bi serkannnnnnnnn daha :P burdada baya azar işittim doktor bana sunu ddi
sen .x k...r vs vs yanı sura cok büyük maharet gibi ....r da kullanmıssın serkan bnu yapmayacakdın bu ....r denen kötü madde vucuttan atılsa bile kafadan atılmıyo kolay kolay yani bunu vucudun degil beynin istiyo her agladıgında meme yok serkan seni tedavi etcez kafaya tkdım seni dedi baya bi kponusduk kısaca bunu dedi işte :P
3- zehra konusu :P söz bile etmedik kutladı hatta kısa sürede unutmayı başardıgım için :P
4-diger atraksiyonlar genel :O dogru söyleyin layn :D aramızdan biri benim doktorummu özellikle hayal abla ve suzy

yada siz evliyasınız :D doktorumda aynen kendimi sevmeye ihtiyacım oldgun söyledi :D kendimi dinlemeye sevmeye ihtiyacım varmış :D ve kısa zamanda degişikliklerin beni sevindirdi dedi :P ramazandan sonra yatıyorum bu arada yatışı verdi :P az daha misafirf olcam orada :P

5- ilaç doktora bi şey dedim malum ramazan yaklasıyo :P geçen ramazanda aynısı oldu
ben kendimi bildim bileli oruç tutarım 30 unuda aileden geliyo :P babam mide kanaması geçirdi o bile tutar ki geçen sene acile kaldırmısdık gece yarısı O:
doktor gecen sene verdigi ilaçları almıyodum ifttar dolassıyla :P simdi bana arife gününe kadar 3 adet ilaç yazdı her zamanki ilaçların dozunu azaltarak arife gününde tekrar bi reçete vercek bu lanet ilaçlardan ne zaman kurtulcam bagımlısı oldum ya birini almazsam kuduruyorum ama 3 ünü birden alırsamda frenkeystayn oluyorum :P

işte bu :P sizin görmediginiz degişikligi doktor gördü :P
hipnoza gerek olmadıgını büyüttügümü söyledi
aslında benim sadece kendimi sevsem bitcegini söyledi
vs
vsvsvsvsvsvvsvs
bu kadar bayy :P

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Alt 16-08-2008, 05:46 PM   #292 (permalink)
Binbaşı

219 Mesajinıza toplam 634 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

[b] selam sevgili günlük Naber nasılsın iyisindir umarım ne ise uzun zamandır yazmıyorum biliyosun sebebini istenmeyen evlat durmu felan

Ne ise bu günlerde cok yogunum dün dükkanda yattım bu Günde yatıcam dükkanda gece yarısı 2. 30 da yaklaşık 20 kişilik bi kafileyle izmite hareket etcez 5. ayakdayız 3 ayak kaldı sezon sonuna ve 1 ayak daha var oda ank ayagı ama o eylülde ben o ayaga katılmıycam sadece show yapmak amaçlı katılcam inş 1. ligi gögüslüycem izmitte

bu günlerde harcamalarımı kontrol altına almalıyım ne yapdıgımı bilmiyorum deli gibi para harcıyorum sebebini bilmiyorum
hiç gerek yokken cep telefonu kıyafetler felan alıyorum kısacası kafa dagıtıyorum işte ama dizginlemeliyim kendimi .
Ne ise sevgili günlügüm iyi dileklerini almak istiyorum izmitte neler olacagını bilmiyorum rakiplerim baya zorlu ama 1.likde benim için önemli . izmitten sonra izmire gelicek sıra .

gelelim asıl mevzuya ; doktorun verdigi ilaçları arafeye kadar kullanıyorum doktorun dedigi gibi arafede tekrar kontrolum var ramazandan sonrada hastaneye yatıcam beni tekrar kontrol altına alıcaklar bi kaç günlügüne sebebini bilmiyorum ama doktorum istedi bende kabul ettim.

kişisel gelişim olaraksa daha bi mutluyum daha bi sanki kafam dinç yapmam gereken seyleri yapınca mutlu olabiliyormusum Zamanımı baska seylere harcıyorum ;
* İşme odaklanıyorum
* Ailemle vakit geçiriyorum
* Yeteri Kadar dinleniyorum ( eskisi gibi uykusuz geceleri sabahlara kadara düşünmüyorum )
* Eğlence zamanı eğlence İş zamanı iş Yapıyorum . daha dorusu işim ve eglenceyi karısdırıyorum saten işimi eglenerek yapıyorum
* sosyalleşiyorum Ne bileyim önceden yüzlerine bile bakmadıgım komsularımı görünce selam verip hal hatır soruyorum hatta kapı komsumuz olan bi ablamıza ki kendisi sinamakolik bi ara toplanalım sinemaya gidelim dedim gecen gün

ben degişmeycegimi sanıyordum fakat çaba gösterilirse degişiyormuş insan . artık daha bi mutluyum daha bi gülüncüm cevreye ısık sacıyorum inş dahada mutlu olurum su izmit ayagını atlatayımda hele bi
şimdi son söz bekle beni koceliii cindoruk geliyorrr
Alt 18-08-2008, 01:13 AM   #293 (permalink)
Binbaşı

[b]
Selam Sevgili günlügüm Naber Nasılsın İyisindir umarım gittim anlımın akıyla derecemi aldım geldimm cok fazla gaza geldim slick lastikleri unuttum final etabında 2 boy fark yedim aşırı stres ve heycan yüklenince tam gaz yapıp 4. vitesde nitrolara cift basıncı verince lastikden dumanlar cıkdı arabayı zap edemedim ve en makul olanını yavaşca gazı bırakıp 2. lige razı olmak oldugunu kanatına vardım ve öyle oldum ki eminimki ben 1. olan arkadaşdan daha mutluyum .

mutlu olmak böyle bi şey eminim ohh be diyoya reklamlarda bi reklam var hani bende ohhh bee diyorum .

mutluyum sevinçliyim hiç bi şey bozamaz mutlulugumu . şimdi geriye ne kaldı söz verdigim gibi sezonu iyi bi dereceyle tamamlamak önümüzdeki sezonlara bakmak .

ve devam ediyorum ruhen kişisel gelişim adına ne ögrendim. hırs denen şeyin iyi bi şey olmadıgını hırs edersen bi şeyi . arsla alamıycagını hırs etme sabır et diyorum uydumu ata sözü gibi oldu be allah söyletti her hal
'' Hırs etme Sabır Et ''
sabır ettim işi oluruna bırakdım kendime güvendim özgüvenim artdı ve mutluyum kazandım . bundan sonra hep böyle yapcam hırs etmiycem sabır etcem güç içimde kendi öz güvenim var sevenlerim var kazanmasam bile mutlu olucam dedigim zaman insan kazansada kazanmasada kendisini şanpiyonluk kursüsinde hissediyo .
sevgilerle seni seven sahibin bigci yani cindoruk .
Alt 18-08-2008, 01:33 AM   #294 (permalink)
Moderator

sanemce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 16,247
1,756 Mesajinıza toplam 14,576 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond repute

tebrikler
seni böyle mutlu görmek ne güzel
istedin ve başardın.. daha birçok başarılarını kutlarız ve mutluluğunu paylaşırız inşallah
Alt 18-08-2008, 07:00 PM   #295 (permalink)
Binbaşı

Alıntı:
hayalayaz Nickli Üyeden Alıntı
selamlar serkan..mesajını okurken aferin benim oğluma, hırs yapma, sabır'da etme..( sabır etmekte ileriye itiyor olayı..)
AZİM yap..azmetmek sana tüm kapıları açar..kazandığın tüm dereceler, seni ileriye taşıyor..derecelerini kazandığın için tebrik ediyorum..ama en büyük tebriklerim bakış açını değiştirip, olumlu düşünceler üretmeye başladığın için

haa bu arada bu alkışlarda ablamdan mesajını beraber okuduk..
[b]
teşekkur ederim ablacıgım öncelikle ablamın ablasına saygı ve sevgilerimi iletiyorum . en büyük rol senin tabiki ablacıgım burda bi anne şevkatini verdin bana . sabır lafıda hani ablam atalarımız derya sabır et sabreden derviş muradına ermiş . elvetdeki azim ediyorum azmediyorum bütün bi sene boyunca aracımı hazırlıyorum yarışlara ve en iyi dereceyi almaya calısıyorum ama hırs etmiyorum 1. olsamda sonuncu olsamda diyorumki o yarışa katılabilmek bile büyük bi başarı diyorum artık mutlu bi insanım sayenizde teşekkur ederim

Alıntı:
sanemce Nickli Üyeden Alıntı
tebrikler
seni böyle mutlu görmek ne güzel
istedin ve başardın.. daha birçok başarılarını kutlarız ve mutluluğunu paylaşırız inşallah

[b] çok teşekkur ederim senemce ablacıgım . bende seni hep mutlu ve güler yüzlü görmek isterim cünkü en cok hak edenlerden birisisin her şeyden önce bi annesin. mutlu olmayı denedim cabaladım ve mutlu oldum ben mutsuz olmak istemiyordum fakat içinde bulunmus oldugum durum ve karamsarlık beni mutsuzluga itiyordu
önceden derdimki
'' ölmek istiyorum ölüm Beni Çagırıyor Ölmeye gidiyorum Fakat Ölüm beni geri yaşama itiyor ama yaşanmıyor ''

simdi uzakdan yakından alakam yok bunla
dedigim gibi beni mutlu yapcak seylerle ugrasıyorum bu gunlerde özellikle en cok ugrasdıgım sey dobim meraklım ve henuz isimleri koyulmamıs yavruları .
Alt 25-08-2008, 01:27 AM   #296 (permalink)
Binbaşı

[b] Selam SEvgili Günlügüm N'ber biliyosun artık eskisi kadar sık sık yazmıyorum malum kimse okumayıp yazmıyo ya küsme bana diye yazıyom ben bu aralar havalarda uçuyorum vallaha bi de üstüne dede oldumki dobi ve meraklı ama yavruları sattım ama kısada olsa dede zevkini yaşadım dobi de babalık duygusunun 1/10 unu tatmısdım şimdide dedelik zevkinin nasıl bi şey oldugunu bi nevze tatdırdı bana dünyaaa umrumda degil gülüp içip egleniyorum gez babam gezzzzz wave bu aralar felaket yogunum hemde cok felaket yeni m3 ümün modifikasyonuyla ugrasıyorum günlük hayallerime yavaş yavaş kavusuyorum 325 dedim bindim ferrari dedim bindim porshe dedim bindim massarati dedim bindim masvette dedim bindm mustang dedim bindim modifiyeli bi nova dedim bindim bi adet 73model camoro 7.6 dedim bindim hatta kaza bile yaptım gülme ama hayatımda hiç e30 m3 e binmedim hayallerimin pesinden koşuyorum sen şimdi bi şey anlamadın ben sana anladıgın dili konuşuyum kuzum super

yani demek istiyomki hayatta ugraşıcak başka şeyler var aptal saptal incir cekirdegini doldurmuycak şeylerle canımı niye sıkıyımki başka şeylere kafa yoruyorum insanlarla sosyalleşiyorum aileme vakit ayırıyorum hayal etdigim düşündügüm seyleri yapıyorum işime odaklanıyorum gezip tozuyorum ben güneşin hiç bu kadar parladıgını hatırlamıyorum artık hayattan zevk alıyorum sosyal bi insanım artık

şimdi anladın demi .

sosyallik derken bu arada yakın bi geçmişde baya bi sosyallik yaşadık akrabaları topladım ankara çubuk barajı piknik alanına götürdüm baya bi eglendik baraja top kaçdı felan patlayana kadar et yedik bi kaç resim çekmişdim gösteriyim sana canını et çekmez inş bu arada günlük ben baya yakışıklıyım nen az evel bakkala gittim 2 tane hatun beni kesdi mahalleye yeni taşınmışlar bi diyelim bi ara
ne ise bak resimler işte

yakıyorum ortalıgı ya ne kadar yakışıklıyım ben

etlere bak etlere canın cekmesin günlük

hadi günlük alivaderci görüsürüz anam yakışıklı abin öpdü seni
Alt 25-08-2008, 01:39 AM   #297 (permalink)
Üsteğmen

taçyaprak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 54
34 Mesajinıza toplam 88 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
taçyaprak is an unknown quantity at this point

vaay serkan kendine bu kadar iltifat ederken görmemiştim seni

illa birilerinin demesi gerekmiyomuş demekki kendini beğenmen için(anlamışsındır eminim sen)

haa şöyle kendine geel aferin bravoo

Alt 25-08-2008, 01:41 AM   #298 (permalink)
Moderator

sanemce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 16,247
1,756 Mesajinıza toplam 14,576 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond repute

sen böyle yaz bakalım kimse okumayıp yazmayacakmı ne güzel haberler vermişsin.. mutluluğunu paylaşmışsın.. değişimlerini takip ediyorum ve seni takdir ediyorum.. hiç bozma Serkan aynen devam super
Alt 25-08-2008, 03:56 PM   #299 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 0
122 Mesajinıza toplam 635 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
mücevher is an unknown quantity at this point

bir gün bu günlükte böyle hayat dolu mesajlar da okumak varmış....
ama hiç şaşırmadım bigci biliyor musun sende bu potansiyel hep vardı çünkü.
tıpkı iki ucu keskin bir bıçak gibi.
ya bir tarafında ya da öteki tarafı gibi görünsede
aslında iki kutbunda aynı olması, bir olması gibi....
hayattan bıkkınlık ne kadar şiddetliyse hayatı gerçekten yaşama isteği de o derece fazla olabiliyor.
evet bu pencereye hoşgeldin diyorum: yaşamının bu yeni penceresinin sana tüm hayallerini en güzeliyle
vermesi dileğimle sevgiler.......
Benim inandığım ölümsüz masallarım var
mücevher isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 26-08-2008, 01:10 AM   #300 (permalink)
Binbaşı

[b]

Alıntı:
taçyaprak Nickli Üyeden Alıntı
vaay serkan kendine bu kadar iltifat ederken görmemiştim seni

illa birilerinin demesi gerekmiyomuş demekki kendini beğenmen için(anlamışsındır eminim sen)

haa şöyle kendine geel aferin bravoo

[b]

bunu ben söylemiyorum tipsizsin diye bana bu gune kadar tanısdıgım kızlar söyledi hayatım boyunca yakışıklısın sen serkan diyen bi kız tanıamadım ben sanalı saymazsak bu ortamı saymazsak bide ehh bende artık onları takmadıgım için böyleyim takmıyorum dişileri dedimya şarküteri reyonu kaşarlar orta satılıyo cünkü

Alıntı:
sanemce Nickli Üyeden Alıntı
sen böyle yaz bakalım kimse okumayıp yazmayacakmı ne güzel haberler vermişsin.. mutluluğunu paylaşmışsın.. değişimlerini takip ediyorum ve seni takdir ediyorum.. hiç bozma Serkan aynen devam super
[b]
emin degilim abla buna her ne kadar herkezle iyi geçinsemde her ne kadar istenmesemde birine hakkımı helal etmeyecegimi biliyosun ben böyleyim cool takılıyorum artık kısacası kimseyi takmıyorum tınn herkeze kısacası amerikalılar diyorya

heyyyy adamımmmm senin tek sorununu kıcının kafandan büyük olması yowwww hayatı ti' ye al dostummm ovvvvv senemce abla hadi gel hip-hop yapalım cok iyi geliyo insana gevşiyosun söyle geniş boll rahat bi capy giy kafamızın üstünde döncez tamammı hayal ablada bize eşlik eder taç yaprak ablamda deep box yapar

seviyorum senemce ablacıgım seni iyi bi abla kızın içinse iyi bi annesin
alınma ama küsürü geçmiş sen 40 50 ye doru gidiyon ama daha dünde dedimya 18 liksin

Alıntı:
hayalayaz Nickli Üyeden Alıntı
aferin benim oğluşumaaaaa. ..işte böyle...bu sözleri senden duymak harika..tebrik ediyorum ve seninle gurur duyuyorum. candan ciğerden saygılı sevgilerimi kabul edin lütfen yakışıklı beyefendi....
[b]
sana saygı sonsuz ablam annem sen ne dedinde ben yapmadım bu güne kadar ablam benim yeterki sen ve senin gibi kalbinde fesatlık olmayan sevgi olan insanlar elimi tutsun yanımda olsun

Alıntı:
mücevher Nickli Üyeden Alıntı
bir gün bu günlükte böyle hayat dolu mesajlar da okumak varmış....
ama hiç şaşırmadım bigci biliyor musun sende bu potansiyel hep vardı çünkü.
tıpkı iki ucu keskin bir bıçak gibi.
ya bir tarafında ya da öteki tarafı gibi görünsede
aslında iki kutbunda aynı olması, bir olması gibi....
hayattan bıkkınlık ne kadar şiddetliyse hayatı gerçekten yaşama isteği de o derece fazla olabiliyor.
evet bu pencereye hoşgeldin diyorum: yaşamının bu yeni penceresinin sana tüm hayallerini en güzeliyle
vermesi dileğimle sevgiler.......
[b]
ablacım dedimya cool takılıyorum sende takıl bize hadi break-dans yapıyoruz kafamızın üstünde dönmeyelim en iyisi yoksa kaseleri kırıcaz ne yapalım en iyis oldugumuz yerde dönelim oyle daha cool oluyoruz sadece sallansak en iyisi bu aslında hadi yowww adamım yowwwww

heyyy millet kaldır kolları havaya
dj bigci geldi buraya
sende takıl bizim halaya
yowww yowww yowww

hey sen zehra kızmısın kendini ne sanıyorsun
ben burda mutluyum senin gibi kızları aartık istemiyorum yowww yowww
nakart tekrar

heyyy millet kaldır kolları havaya
dj bigci geldi buraya
sende takıl bizim halaya
yowww yowww yowww

bu sarkıın üzerinde calısmam lazım ama kaynak gösteremem su an olmaz oturuyorum

ne ise madem yazdım günlük sanada bi şey yazıyım

günlük offf günlük off dobiyi nabcam ben ne ise amcamı aradım bu gun bayadır bi konusmuyoduk baya bi konusduk telsim sagolsun 2 saat felan cepden getir yigenim dedi uzun zamandır istiyodu vermiyodum bi kaç kişiye yavru sozum var bu dollenme mevsimden sonra dobi gidiyo onun içinde hayırlısı olur dobişim benim hem satmıyorum köpegimi amcama veriyorum köye gidiyo para verdiler ama ben satmadım insan oglunu satarmı satmaz

ne ise günlük dedigim gibi cool takılıyorum ben sosyalleşiyorum baya iyi geliyo insana sosyalleşmek insanlarla konusmak inlarla fikir alıs verişinde bulunmak eglenmek yemek içmek gezmekkk

bu arada dünkü komsular varya benikesen
birinin adı ılgın birinin adıda damla ılgın 25 yasında ama atıyo bence en fazla 20 hemşiremiş stajer
damlada kücük olan 19 yasında öss kazanmıs ama istedigi bölümü dgil

veee en büyük hobileri surat tutkuları benim gibi onların arabası yok bende hafta sonları gezerim hep beraber gezebiiriz felan dedim anlıycak bu hafta birileriyle randevum var

şimdi ne diyelim günlük bu arada ramazana az kaldı davulculuga ne diyosun cafenin davulcusu benim saten kimse niyetlenmesin milleti ben uyandırcam iyi para var bu davul işinde

hadi günlük hayat artık böyle güll eglen yee içç gezzz bu kadar 3 günlük dünyaaaa banamı kalıır zehrayamı sanamıı onamı aheyyyy umrumda degil sarı cizmeli mehmet agaa

Bookmarks