Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

bigcinin günlügü :p benimde olsun

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri bigcinin günlügü :p benimde olsun Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız 01 haziran 2008 su anda 15 50 :( ama hala yok beynimde bitti diyebilmek istiyorum acı cekiyorum ama lanet olsun hala seviyorum alısamadım bir türlü onsuzluga Sanmaki unuttum gözlerini Hasreti yenmeyi basaramadim Gözlerim her yerde seni ariyor Yokluguna hala alisamadim ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

bigcinin günlügü :p benimde olsun

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01-06-2008, 03:51 PM   #11 (permalink)
Binbaşı

bigci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13
219 Mesajinıza toplam 634 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bigci is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: bigcinin günlügü :p benimde olsun

01 haziran 2008 su anda 15 50 :(
ama hala yok beynimde bitti diyebilmek istiyorum acı cekiyorum ama lanet olsun hala seviyorum

alısamadım bir türlü onsuzluga

Sanmaki unuttum gözlerini
Hasreti yenmeyi basaramadim
Gözlerim her yerde seni ariyor
Yokluguna hala alisamadim
Bilirim mutlusun kendi dunyanda
Bir baska güzel var simdi rüyanda
Gözümden sözümden uzak olsanda
Unuttum desemde sözlerim hep yalan
Düslerde yasarim ben seni inan
Ne olur yanimda olsaydin su an
Alisamadim gözlerinden uzak durmaya
Alisamadim senden uzakta olmaya
Alisamadim hasretinle yalniz kalmaya
Alisamadim gülüm alisamadim

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Alt 02-06-2008, 12:11 AM   #12 (permalink)
Binbaşı

219 Mesajinıza toplam 634 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

selam sevgili günler işte ben tipsiz gene burda saat 00:00 geçdi bir gün daha bitti zehrasız onsuz ;:'(

02 haziran 2008

uyuyamadım sabaha karsı 6 gibi yataga girdim kulagımca cıvıl cıvıl bir sesss dayiiiiiiiiiiiiii kakkk o ses henuz 2.5 yasında dunyalar yaramazı ablamın oglu dısında baska bi şey degildi ama o ses dayı degilde baba diyebilirdi belki her sey yolunda gitse idi oglumuz olucakdı :(( kararlasdırdıgımız gibi adıda hüseyin efe olurdu ve babaaaa kakkkk die kulagımı ısırırdı ne ise mutsuz baslamadım geç yattım erkenden kalkdım yapacagım bi şey yokdu bi pazar günü idi ama mutsuzdum mutlu olmalı idim aksama kadar evde ugrasdım ama neye ugrasdım bu gun izin gnüm dinlenme günüm :( zehra ile bulusabilirdik veya evli olsa idik karımı koluma takardım cocugumuzun elinden tutup bi piknige yada ne bileyim
kısacası aileme adardım kendimi :( daha sonra aksam üzeri 4 den sonra idi galiba bizm modifmanyak tayfayla takıldı gece geç saatlere kadar yeni geldim eve sayılır gezdik ne bileyim kafa dagıtdım gibi ama genede aklımdan cıkmadı zehra arabamla ugrasdım sayılır bi nevi zehrayı ne zaman unutdurcak nede zehrayı unutdurcak bi zaman dilimi olacak sanmıyorum ama umuyorum untcam gnü

Ben bir adam gördüm
kendi kendine "ah ayrılık"diyordu
Ben bir kadın gördüm
kendi kendine"ah ayrılık"diyordu
bir çocuk gördüm
"ah ayrılık"diyordu
ama bu kendi kendi "ah ayrılık"demiyordu
ayrılığa ah ayrılık diyordu....

ben de artık ah ayrılık diyorum her geçen gün
seni istiyorum her geçen gün
seni daha çok seviyorum her geçen gün
VE SENİ ÖZLÜYORUMMM HER GEÇEN GÜNNN

fuzuli :P

Alt 03-06-2008, 12:13 AM   #13 (permalink)
Binbaşı

selam günlügüm gene ben umutsuz bigci yani umutsuz serkan

03 haziran 2008 gece 12 yi geçdi gene onsuz bir gün daha bitti zehra olmadan da yasanıyo yasamaya calısıyorum daha dogrusu ölmek istiyorum ama bu kadar basit degil ölmek :(
ölmeye calısdım olmadı ölüm beni yaşama itti tekrar ölüm beni cagırıyor ama almıyo canmı yasama itiyo ama yasanmıyo bu dunyada :( onsuz bi dunyayı neden düşünmedim hiç alısamıyorum bi turlu işte ':(
bu gunb baya yoruldum eve daha 10 dk oldu gireli :'( o yok keske o olsaydı karım olsaydı :(/ ne olurdu acaba

kocacıgım nerde kaldın mesayiyemi kaldın gene gece gec geldin cok merak ettim seniiiiii diye boynuma atlardı belki

ama olmadı zalif felek yapmadı bunu :'( onsuzda yaşanıcak ama elvet alıscam buna

bir gün asklar bter hatıralar kalır :( her gün aglamakdan bıkdım ama baska carem yok artık

Ağlama gözlerim kimse görmesin
Onu unutamadığımı kimse bilmesin
Arkamızdan acınıp garip demesin
Nasıl olsa her gece ağlar gözlerim

Benim çektiklerim senin yüzünden
Gönlümede küstüm senin sevginden
Ağlama ne olur onun derdinden
Bir insafsız uğruna ağlar gözlerim

Rahat bırakmıyor ki hiçbir hatıran
Lanet ettim sevdanı hatırladığım an
Gözlerimden yaş değil kan damlıyor kan.

Hasretinden her gece kahroluyorum
Seni sevdiğimden utanıyorum
İçimden sevdani silemiyorum
Bir zalim uğruna ağlar gözlerim

sevgilerle bigci :(

Alt 03-06-2008, 12:42 AM   #14 (permalink)
Moderator

Tesekkür: 3,394
828 Mesajinıza toplam 4,500 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
comte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond repute

Serkan kendini topla artık istersen...

Bu halinden seni,

ancak ve ancak

yine kendin çıkarırsın...

comte isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-06-2008, 12:47 AM   #15 (permalink)
Binbaşı

allahdan alkölden nefret ediyorum allahdan arkadas cevrem fazla kalaba degil yoksa ya alkolik yada madde bagımlısı olacagım tek zararım kendime odamın kapısını kitleyip eski resimlerimdeki yalan mutluklara bakıyorm ne zaman geçer bilmem ama geçecek buna eminim :(
Alt 03-06-2008, 01:03 AM   #16 (permalink)
Binbaşı

Öyle bir hayat yaşadım ki cennetide gördüm cehennemide.Öyle bir aşk yaşadım ki tutkuyu da gördüm pes etmeyide.Bazıları seyrederken hayatı en önden kendime bir sahne buldum oynadım.Öyle bir rol vermişlerdi ki okudum okudum anlamadım.Öyle bir hayat yaşadım ki son yolculukları erken tanıdım.Öyle çok değerliymiş ki zaman hep acele etmem bundan anladım.Kendi kendime konuştum evimde hem kızdım hem güldüm halime.Sonra dedim ki söz ver kendine denizleri seviyorsan dalgalarıda seveceksin.Sevilmek istiyorsan önce sevmeyi bileceksin..

sevmek çaydır sevilmek şeker bizim gibi garibanlar çayı şekersizde içer
Alt 03-06-2008, 02:43 AM   #17 (permalink)

Tesekkür: 0
0 Mesajinıza toplam 0 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
denizce is an unknown quantity at this point

şişmanlar mutlu olamazlarmış neden peki
denizce isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-06-2008, 02:53 AM   #18 (permalink)
Binbaşı

denizce anlayamadım :s şişmanlar derken rumuzumu kast ediyorsanız o o manada degil
meraklısı oldugum wv lerin fabrikadan modifikasyonlu olarak cıkan yarıs otomobili olarka üretlip daha sonra istek üzerine özel yapım binek oto haline getirilen wv kaplumbaların bi modeli :P
Alt 04-06-2008, 12:10 AM   #19 (permalink)
Binbaşı

selam sevgili günlük gene ben disiplinli sekidle her zamani saatişmde burdayım
00 :02 04 haziran 2008

su an cok duygusalım calan sarkı ferdi tayfur elveda mutluklar kriz geldi bosladım bişrden gözyaslarım sel oldu su anda
hala aglıyorum ellerim titiriyo gözlerim seyiriyo eski yalan mutluklara bakıyorum resimlerdeki buı resimleri yaksammı yırtsammı ne yapsam hala elimde duruyo o ilk mektubu hatırlıyormusun kapagına ne yazmısdı bu mektuba kalbimi yazdım yırtma yazmısdı yırtmadım hala duruyo :'( offf offff sarkı degişdi zeki erdem gizli yere calıyo seu andada

lanet olsun onu hala seviyorum lanet olsun bitti desemde kalbime söz geciremiyorum :'( nereye gitcek bu işin sonu inş canıma kıymam o kadar bırakmadım kendimni ama ben deli bi insanım yapabilirim bu gun cok kotum gercekden bi kaç hafta evel aynısı oldu birden bosaldım hıckıra hıckıra agladım :( ne yapayım kaderim bu galiba altı üstü tipsiz bi insanım
ama bos ver be günlük zehra mutlu olsun umutlu olsun gezsin içsin eglensin gülsün
hayat onu aglatmasın hiç ben onun yerine aglarım canımdan can istesen veririm ona ama o mutlu olsun :'(
bi sarkı sözleri geldi aklıma git güle güle sevgilim yolların acık olsun eger mutlu bir yuva kurarsan inan istegin olsun göz yaslarım artık gözleriimn yakmaya baslaıd ':/ gece ilerledikce bi kaç satır daha yazıcam sana dermanım kalırsa
Alt 04-06-2008, 12:37 AM   #20 (permalink)

Redflowers

Belgin ∞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Belgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond repute

Ah be bigci.Gündüzleri mesajlarınla beni gülme krizine sokuyorsun akşam oluyor hüzünlendiriyosun.Kalk bi yıka yüzünü,aynaya bak,kendini sev artık.Ne demek o gülsün eğlensin ben yas tutarım.En güzel çağındasın.Bu günlerini arama yaşlanınca bir aşk uğruna heba ettim en güzel yıllarımı deme be arkadaşım.Bu günlerin sancılı anlıyorum ama bu kadar yorma o güzel kalbini.Canına yazık.Sev sözüm yok,ama zehir etme hayatı kendine.Her gecenin sonu aydınlık.Güneş her gün bizler için doğuyor.Madem oturuyorsun geç saatlere kadar çık balkona yada aç camını bak seyret güneşin doğuşunu,ne umutlar verecek sana,neler fısıldayacak kulağına.Sev ama kendini de sev olur mu?
Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir?
Belgin ∞ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks