Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

corlumemet'in değişim süreci

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri corlumemet'in değişim süreci Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız merhabalar corlumemet cim.. yeni okudum satırlarını.. değişim sürecini bu kadar net bir şekilde bizlerle paylaştığın için çok teşekkür ederim... günlüğün güzelliklerle dolsun... hedeflerin başarılı bir şekilde huzurla önce yaşamına sonra haberlerinle bizlere yansısın.. çok güzel devam ediyorsun.. düşüncelerinde ki ve ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

corlumemet'in değişim süreci

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 07-06-2008, 10:05 PM   #11 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute
Standart Ynt: corlumemet'in değişim süreci

merhabalar corlumemet cim..

yeni okudum satırlarını..

değişim sürecini bu kadar net bir şekilde bizlerle paylaştığın için çok teşekkür ederim...

günlüğün güzelliklerle dolsun...

hedeflerin başarılı bir şekilde huzurla önce yaşamına sonra haberlerinle bizlere yansısın..

çok güzel devam ediyorsun.. düşüncelerinde ki ve davranışlarınlarında ki iyiye doğru olan değişimin her satırına yansımış..
yürekten tebrik ederim seni..

sağlıcakla..

sevgiler....

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Alt 07-06-2008, 11:21 PM   #12 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 0
12 Mesajinıza toplam 39 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
corlumemet is an unknown quantity at this point

Merhaba günlüğümü okuyup yorumladığınız için çok teşekkür ediyorum redflowers ve shamanic sizlere de sonsuz sevgiler ne kadar uzakta olursanız olun .. wave

Günlüğüme genelde her zaman ki gibi başlıyorum bugun genel olarak iyiydim ama dalgalanmalar azalmaya başladı yada dalgalanmaların etkisini pek hissetmiyorum belki artık zor ulaşılan o düzlüğe yavaş yavaş çıkmaya başladım hatırlıyorumda telkinleri dinlemeye ilk başladığım zamanlarda evet gerçekten de insanlarla göz temasını çok çabuk kuruyordum eskiden olsa hiç insanların gözlerinin içine bakamazdım nedense bunu söylerken askerde bir komutanımın söylediği bir söz aklıma '' bakışların düşmana korku dosta güven vermeli'' demişti ama bende o sıralarda ikiside yoktu telkinleri ilk dinlemeıye başladığım zamanı söylüyordum ya o zamanlar insanların gözlerinin içine bakarken pek dost gibi değil deli gibi bakıyordum farkındaydım bunun ama değiştiremiyordum nedense şimdi ise yüzümde sanki bi tebessüm oluşmaya başladı daha bi dostça daha bi yumuşak bakıyorum insanların gözlerinin içine ve psikolojik sorunlarım olduğu zamanlar daha öncede yazdığım gibi insan sürekli kötü düşünüyor herşey herkes hakkında birisi seninle değilde başkasıyla konuşsun hemen kıskanıyorsun için içini yiyiyor normalde de mutlaka herkes bu duyguyu hissetmiştir bu kötü duygular yavaş yavaş gitmeye başladı bende artık pek kıskanmıyorum karşımdakini ama bazen belki yoğun olarak dinlediğim olumlu düşünce telkinin etkisinden bana önceden zararı dokunmuş insanlara daha fazla yardım etmek istiyorum ama sonra kendimi durduruyorum o kadar uzun boylu değil diye belki evet onlar geçmişte kaldı artık onları unutmam gerek ama geçmişte yaşadıklarımızdan da ders çıkarmak zorundayız diğmi.Ama benim arkadaş çevrem neredeyse yok işten eve evden işe belki arkadaş çevrem olsaydı gezip tozabileceğim biirileri o zaman daha çabuk ve net hissedebilirdim telkinlerin etkilerini.Bu akşam televizyon izledim akşamda izlemiştim pek canım istemedi ama napıyım biraz daha iyileşeyim kendime farklı hobiler bulacağım dinlediğim telkinlerin yardımıyla şimdilik hepinize iyi geceler..

Hayat Neşedir Unutmayın..
Alt 07-06-2008, 11:43 PM   #13 (permalink)
hayalayaz
Guest

corlumehmet
siteye geldiğin günden beri yazdıklarını, en azından günlüğünü takip etmeye çalışıyorum...şimdi sana naçizane bazı tavsiyelerim var..( ben çözümlere meraklıyımdır) ilacını içmeden önce bir avucunun içine koy diğer avucunla üzerini kapat...aldığın ilacın sadece sana faydalı olan kısmını özümsemeye , yan etkilerini yok etmeye niyet et..ve ilacını ellerinin arasında beş dakika tut..sonra iç..bak bakalım ertesi gün aynı sıkıntıları yaratacakmı..yoksa bu etkiler günden güne yok olacakmı...ben ilaç içmekten nefret ederim..ayrıca herkeste zayıfta olsa bir bünye var..ben yeni oluşturmaya çalışıyorum..bünyemi..sonra güçlendiricem...dolayısıyla..en hafif ilaç bile bende yan etkilerini çok ağır hissettiriyor..ben ilacı içmeden önce aynı sana tarif ettiğim gibi yapıyorum..nadiren içtiğim ilaçların yan etkisi olmuyor..bir tavsiye daha var uygularsan..aslında baş ve mide ağrısından/ bulantısından şikayet eden tüm arkadaşlar uygularsa telkinlerin yan etkileri diye bir şey kalmaz..
BAŞ AĞRILARI İÇİN
ellerinizi gözlerin üzerine koyun (iki eli birden kullanın üç beş dakika böyle tutun)
sonra sırasıyla başın her tarafına dokunun, ( bu dokunma süreleri üç ila beş dakikadır)
özellikle ellerinizi başın üzerinde biraz fazla tutmaya gayret edin..
özellikle ellerinzi şakalarınıza koyduğunuzda hem baş ağrısı yok olacak..stres yok olacak hemde sağ ve sol beyin lobları dengelenecek..

MİDE İÇİN
1= ellerinizi başın üzerine koyun..
2= bir elinizi sağ kulağın diğer elinizi sol kulağın üzerine koyun..
3= göğsün altında pankreasın üzeri
5= bir el göbek deliğinin üzerine diğer el midenin üzerine
ellerinizi kuyruk sokumunun üzerine gelecek şekilde kalçalarınıza koyun..
ellerinizi şifa niyetine bedeninize koyduğunuzda bio enerjiniz devreye grerek bedeninizin kendi kendini iyileştirme yeteneğini tetikler..umarım faydalı olur hepinize saygılı sevgiler
Alt 08-06-2008, 10:47 PM   #14 (permalink)
Teğmen

12 Mesajinıza toplam 39 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

Merhaba Hayalayaz günlüğüme katılıp değerli bilgilerini benimle paylaştığın için çok sağol tavsiyelerini bu akşamdan itibaren uygulamaya başlıycam ve buraya neticelerini yazıcam.

Günlüğü tutmamın amacı adından da anlaşılacağı gibi değişim sürecimde bana neler olduğunu sizlerle paylaşmak günlüğümü okuyan arkadaşlar son zamanlarda olumlu düşünme telkinini ağırlıklı olarak dinlediğimi bilirler yada son yazılarımı okuyanlar için bunu yazıyım bugün de neşeliydim nedense hep şarkı söylüyordum ama neşeli şarkılar ve bazen aklıma şarkı gelmesede sözlük anlamı olmayan kelimeleri mırıldanarak neşeli neşeli geziyordum lay lay lom yani.Hayalayazın dediği gibi daha sakin olmaya başladım kontrolü ele almaya başlıyorum konuşmam ilk etapta biraz hızlanmıştı ama bugün normale dönerek yavaşladı daha öncede yazdığım gibi düşünceleriniz pek iyi olmasada davranışlarınız olumlu oluyor düşünceler davranışları değiştirebiliyorsa eğer davranışlarda düşünceleri değiştirebilir bence belki bu biraz zaman alabilir ama olsun.

Aklıma yazıcak birşey nedense gelmiyor ama neşeli olmak gerçekten çok güzel bir duygu düşünüyorumda olumlu düşünce telkinini ekleyeli 14 gün olmuş daha 8-10 gün dinleyip ondan sonra yeni bir telkin ekleyeyim sıradakide konsantrasyon telkini olucak çünkü çok merak ediyorum bana neler katacağını konsantrasyon çok çok önemli bir konu bence ama acele etmemeliyim ilk önce güzel düşünceleri bi oturtalım yerli yerine ondan sonra sıra ona da gelecek.Herkese iyi geceler..

Sevdiğim bir söz var benim mutlaka duymuşsunuzdur ''Kendini kontrol edemeyen hiçbir şeyi kontrol edemez''
Alt 08-06-2008, 10:54 PM   #15 (permalink)
Moderator

Tesekkür: 3,394
828 Mesajinıza toplam 4,500 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
comte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond repute

Gelişmelerin çok güzel mehmetcim...(adaşım )

İnşallah istediğin seviyelere de en kısa sürede gelirsin... super

comte isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-06-2008, 12:01 AM   #16 (permalink)

Redflowers

Belgin ∞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Belgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond repute

Seni canı gönülden kutluyorum.Bu kadar ne yapacağını bilen,düşüncelerine bu kadar hakim olabilen,kendini bu kadar düzgün ifade edebilen bir insan yanlızca alkışlanır.
Nice güzel haberlerini okumak dileğiyle.
Sevgiler.
Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir?
Belgin ∞ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-06-2008, 10:00 PM   #17 (permalink)
Teğmen

Merhaba günlüğüme katıldığınız için teşekkürler bymehmet ve redflowers inşallah sizlerinde desteğiyle daha iyiye ve güzele hep beraber en kısa zamanda ulaşacağız.

Bugünüm genel olarak güzeldi pek sinirlenmedim kafama bi şeyleri takmadım yanımda konuşulan olumsuz sohbetlere katılmadım ve dahada önemlisi o konuşulanlar umrumdada olmadı eskiden olsa kızardım kaç yaşında adam nasıl böyle dengesiz konuşuyor diye ama şimdi malesef böyle bir derdim olmadı bugün son iki üç gündür televizyon izliyorum ama eskisi gibi değil eski alışkanlıkları bırakmak pek kolay olmasa gerek zevk vermiyor tv seyretmek eski tadı yok mesela internet bağımlılığından kurtulmak için telkini dinlerken ilk zamanlarda çet yapıyordum ama sonlara doğru pc başındayken elektrikler gitti bende kalktım pc nin başından elektrikler gelincede bi daha açmadım eskiden olsa nerde nöbet tutardım elektrikler geldiği zamanda vakit kaybetmeden hemen açardım bildiğimiz gibi hayat bir değişim ama bu değişimi herkes kabul etmiyor belki de cesaret edemiyorlar her inişin bir çıkışı olacak mutlaka ama keşke herkes değişimi kabul edip onu arasa dün ve bugün aynı değil bizlerde aynı değiliz biraz daha büyüdük biraz daha olgunlaştık hep aynı sözlerin arkasına saklanamayız yedisinde neyse yetmişinde de odur olurmu öyle şey 7 yaşında 1 metreydi boyun 70 te 2 metresin aramaktan vazgeçmeyenler eninde sonunda bulacaklardır istediklerini kendimi düşünüyorumda neredeyse 6 senedir hastalıklarla uğraşıyorum ilk önce fiziksel sonra ruhsal sonra yine fiziksel ama hayellerim vardı ve hala var belki onların peşinden çok hırsla gittiğim için belkide kader demek istediğim herşey bitmişti hayallerimi gerçekleştireceğim umudumu neredeyse yitirmiştim artık işten eve evden işe tren gibi gidip geliyordum ki bu site çıktı karşıma şans eseri ve yeniden doğmaya başladım askerde acemi birliğinde duyduğumuz bi söz vardı ''komanda bittiğin anda başlar'' o zamanlar bize saçma geliyordu ama insan umutlarını hiçbir zaman yitirmemeli aramaktan da vazgeçmemeli tabii bu esnada motivasyon çok önemli hayatımızda sağlık sorunlarımız olabilir ama bizlerden daha kötü durumda olan insanlarda var bu yüzden halimize şükretmeliyiz .

Hepinize iyi geceler yüzünüzden gülümseme gönlünüzden sevgi eksik olmasın.
Alt 11-06-2008, 09:20 AM   #18 (permalink)
Teğmen

Merhaba vardiyalı çalışma düzenini kim icat etmiş acaba millet uyuyorken biz çalışıyoruz gerçekten pek bi iş yapmasanızda uyku saatinde uyumamak gece ve gündüzün birbirine karışması çok kötü neyse..

Dün saat 22 ye kadar iyiydim 22 den sabaha kadar işte devam ettiğim için ve ilk 24/08 vardiyası olduğu için pek iyi değildim.Gelelim düşüncelerime olumlu ve olumsuz düşüncelerim hala kavga halindeler bi yandan kötü düşünürken diğer yandan iyi neşeli şeyler aklıma geliyor ama olumlu düşüncelerim olumsuz düşüncelerimi bastırıyor açıkçası birazdan yatıcam size iyi günler..
Alt 11-06-2008, 09:55 AM   #19 (permalink)
Mustang
Guest

Merhaba Mehmet ,olumsuz herşey okadar kemikleşmişki söküp atması kolay olmuyor.Sen elinden geldiğince olmlama yap bence hayatımızdaki olumsuzluklardan nekadar çabuk kurtulursak diğer çalışmalarımızdada o denili başarılı olacağız.Bir süre böyle çatışıyorlar ama sakın yılma
Alt 12-06-2008, 09:42 AM   #20 (permalink)
Teğmen

Merhaba Mustang günlüğüme katıldığın için sağol gerçekten olumsuz şeyleri defetmek çok zor dönüp dolaşıp illaki yine geliyorlar.Ama bıkmadan telkinleri dinlemeye devam edicem başka çarem yok kendimi iyi hissetmek zorundayım psikolojik sorun yaşamış olan kişiler bu sözlerimi daha iyi anlayacaklardır mutlaka kötü düşünceler yüzünden hayatımızı kararttık inşallah her zaman olumlu düşünerek tabi kendi özsaygımıza zararı olmayan konularda,kendimizi daha iyi edeceğiz açıkçası düşüncelerimizden de biz sorumluyuz.

Dün dediğim gibi 24/08 vardiyası başladı beyinsel en ufak bi rahatsızlığı olan kişilerin uyku düzenlerine çok dikkat etmesi gerekir uyku saatleri değişmeden ne fazla nede eksik uyumalı benim öyle bir şansım olmadığı için gece işteyken kötü oluyorum tabii telkinlerin etkisi gece saat 01'e kadar sürüyor ama sonra düzen bozulduğu için azalıyor.Olumlu düşünce telkini çok güzel bir telkin değişimi arayanların mutlaka dinlemesi gereken telkinlerden biri bence bazen neşeniz tavan yapabiliyor ama kontrol yine sizde oluyor kontrolü kaybetmeden neşeli olmak çok güzel bir duygu eskiden de neşeli olurdum ama kontrolümü yitirip bazen çok hızlı hareket edip yapacağım bir işi yüzüme gözüme bulaştırırdım ama şimdi öyle değil ben neredeyse 3 yıl konuşamadım sağlık sorunlarımdan ötürü insanlarla iletişimimim koptuğu bir dönemdi şimdi iyi sayılırım umarım yazdıklarımı rahatça anlayabiliyorsunuzdur hepinizi neşeli günler.

Bookmarks