Merhaba
Ben epilepsi(sara) hastasıyım.Benim rahatsızlığım düşüp bayılma şeklinde değilde özellikle başımda,yüzümde uyuşma,yüzümün kızarması ve uykumun gelmesi.İlaç kullanıyorum.Doktorumun söylediği ben %49 unu yaptım %51 senin top sende DÜŞÜNMEYECEKSİN rahatsızlığını diyor.Gerçektende düşündüğüm zaman çok daha rahatsız oluyor etkilerini daha fazla hissediyorum oysa düşünmediğimde yada aklıma gelmediğinde daha rahatım.Hastalık hastası derler ya onun gibi.
ne zaman ve neleri dinlemeye başladım bende sizlere yazmak istedim.
31 mart 2008 de dinlemeye başladım.
1.hafta=suçluluk ve ego(1 hafta dinledim)
2.hafta=
1-suçluluk
2-ego
3-kendine güven(ek)
4-b.düşüncelerini önemsememe(ek) (1 hafta dinledim)
3.hafta=14/04/2008 başladım-
1-suçluluk
2-ego
3-kendine güven
4-b.düşüncelerini önemsememe
5-koruma kalkanı(ek)
6-ertelemeyi bırak(ek)(10 gün dinledim)
24/04/08 başladım
1-suçluluk
2-ego,
3-kendine güven
5-koruma kalkanı
6-ertelemeyi bırak
7-topluluk karşısında konuşmayı(ek)
(17 gün dinledim)
10/05/08 siparişleri aldım int bağ ekleyerek dinlemeye başladım.
1-suçluluk
2-ego,
3-kendine güven
5-koruma kalkanı
6-ertelemeyi bırak
7-topluluk karşısında konuşmayı
8-int.bağımlılığı(ek)
(17 gün dinledim)
26/05/08 de dinlemeye başladım
1-suçluluk
2-ego,
3-kendine güven
5-koruma kalkanı
6-ertelemeyi bırak
7-topluluk karşısında konuşmayı
8-int.bağımlılığı
9-olumlu düşünce(ek)
tabiki bunları günde neredeyse 10 saat bazende daha fazla dinliyorum hayatımda neler değişti son zamanlarda en önemlisi interneti bıraktım hayata karşı daha olumlu daha neşeli olmaya başladım .
neden daha önce yazmadın derseniz bana telkinlerin etki etmesi neredeyse 2 ayı buldu gerçekten belki sağlık sorunum yüzünden belkide aşırı dirençli olmamdandır çünkü ben alışkanlıklarımı çok çabuk değiştiren her ortama hemen ayak uydurabilen esnek biri değilim.
yukarda yazdığım telkinleri gece yatarken ve bazende uyandığımda karışık olarak dinliyorum işe gidip gelirken serviste ve işte müsait olduğum zamanlardada en son eklediğim telkini sadece dinliyorum daha hızlı etkisi olsun diye mesela internet bağımlılığından kurtulmak için telkini bu şekilde dinledim gece uyurken karışık olarak diğerleriyle beraber işe gidip gelirken ve işte müsait olunca 3-4 saat sadece bu telkini tek dinledim ve 20 gün içinde internet bağımlılığımdan kurtuldum bunu internet bağımlılığı bölümüne yazdım.
şimdilerde son 5-6 gündür olumlu düşünceyi dinliyorum bu şekilde son iki gündür iyiydim neredeyse herşeye gülüyordum birde içimden hep şarkı söylemek geliyordu ama dün akşam duruldum daha önce dediğim gibi belki aşırı dirençli olmamdan dalgalanmalar oluyor ama bu dalgalanmaların süresi dahada azalıyor mesela ben ilk dinlemeye başladığımın 3. 4. günü öyle bi rahatlama hissi hissettim ki bu etkiyi daha önce antidepresan ilacı kullandığımda hissetmiştim gerçekten eminim kuş gibi uçuyordum sanki ama bu etki geçti dalgalanmalar sürüyor fakat iyiye doğru gidiyorum ilerde kötü düşünceler yada kötü hissetme olmayacak bu gidişle yanlış anlamayın sakın arkadaşlar ben yine ilacımı kullanmaya devam ediyorum bu telkinler benim için destek sadece .
Daha önce duyduğuma göre yer yüzünde 3000 e yakın hastalık varmış ve bunun 2000 den fazlası psikolojikmiş bunu doktora söylediğimde daha fazla olduğunu söyledi eğer gerçekten öyleyse bu sitenin önemini daha fazla anlayamıyorum .
şimdilik sevgiyle kalın.