Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

Mallory'den Haberler

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Mallory'den Haberler Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız tebrikleeerrrrrrrrrrr...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

Mallory'den Haberler

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 02-07-2008, 10:33 AM   #31 (permalink)
Pınar Akgüç

pakguc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 20
176 Mesajinıza toplam 519 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
pakguc isimli üye Tecrübe puanını kapatmıştır.
Standart Ynt: Mallory'den Haberler

tebrikleeerrrrrrrrrrr

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

pakguc isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-07-2008, 02:31 PM   #32 (permalink)
Teğmen

76 Mesajinıza toplam 139 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
MalloryKnox is an unknown quantity at this point

gelişmeler gerçekten güzel, kekelemekten eskisi kadar korkmuyorum, daha rahat konuşmaya başlayabiliyorum. Tabi bülbül gibi şakımıyorum, yine kekeliyorum ama gerginlik çok çok azaldı Bu başlangıç, daha bir sürü duyguya EFT yapmam gerekiyor, hadi bakalım

Bugün farkettiğim diğer bir durum ise çok karışık duygular içinde olmam. Aylardır aklıma gelmeyen olaylar şimdi aklıma geliyor, durduk yere canım sıkılıyor. Konsantre olmakta güçlük çekiyorum, aklım sürekli başka yerlerde. Noluyor bana????

MalloryKnox isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-07-2008, 11:32 AM   #33 (permalink)
Teğmen

76 Mesajinıza toplam 139 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

Pek güzel geçmeyen bir haftasonu ardından sitemize girip güzel ve olumlu mesajları okuyunca içim açıldı desem yeridir :)) Nişanlımın ailesi geldi bu haftasonu. Bayramda yaşanan problemlerden sonra ilk kez görüştük. Tahmin ettiğim kadar kötü geçmedi aslında ama ne kadar farklı olduğumuzu bir kez daha anladım. Bu durum beni çok üzüyor ama ne yapacağımı bilemiyorum Bu ziyaret sırasında kendimde birşeyler farkettim, onlara karşı daha sağlam ve rahat bir duruşum vardı. Hiçbir şekilde kendimden taviz vermedim ve onlarla daha rahat konuşabildim. Telkinlerin ve olumlamaların faydası olsa gerek. Zihnim bu konu hakkında daha net. Ama henüz ne yapacağıma karar verebilmiş değilim. dusun

Bu haftanın en güzel haberi EFT konusundaki çalışmalarımın olumlu sonuç vermesi. Mustang'den ve Hayal abladan aldığım yardımlar ile hormon bozukluğum ve etkileri için EFT yaptım. Yüzümdeki kızarıklıklarda gözle görülür bir azalma var. Kekeleme problemim altında yatan sebepleri bulmak için bilinçaltımı soru bombardımanına tuttum :)) Çok ilginç ve asla inanamayacağım cevaplar geldi. "Kekelemem bana ne yarar sağlıyor?" şeklinde bir soru sordum. "Daha çok ilgi ve sevgi" şeklinde bir cevap aldım. Ne kadar şaşırtıcı!!! Hayatımı gözden geçirince bilinçaltımın beni yanılmadığını anladım. Çünkü çocukken çok yalnızdım, arkadaşım yoktu, ablalarımla da büyük yaş farkı vardı aramda. 8-9 yaşlarındayken taşındığımız mahallede kendi yaşıtlarımı bulabilmiştim Sonra, sevdiklerimi kırmamak, onları üzmemek için kendimden ödün verdiğimi hatırladım (telkinlerden sonra böyle davranmayı bıraktım). Yaptığım herşey sevgiyi ve ilgiyi üzerimde tutabilmek içinmiş aslında. Şimdi bu sevgi ve ilgi eksikliği duygusuna EFT yapacağım. Bu duygularda azalma oluyor mu olmuyor mu hissedemiyorum. Çünkü bilinçaltıma soru sordukça bu duygular düşünce baloncuğu gibi beynimde oluşuveriyor. Bedenimde herhangi bir yerde hissedemiyorum bu duyguları. Ama yine de EFT yapıyorum. Umarım doğru ilerliyorumdur

MalloryKnox isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-07-2008, 01:22 AM   #34 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute

malloryknoxcum tebrik ederim.. ne kadar harika haberler bunlar..

çok güzel ilerliyorsun..

bu emeklerinle inanıyorum ki kısa sürede çok daha güzel haberlerinle hepimizi mutlu edeceksin..

ufak bir öneri;
ailelerin farklı olmasını bu kadar problem haline getirmeyin..
mutlaka ayrı çizgilerde olmanın getirdiği ayrımlar olacaktır ama nişanlınla yapacağın ve sadık kalacağınız bir konuşma bu konuda çözüm olacaktır..

ne sizin aileleriniz birbiriyle evleniyor ne siz birbirinizin aileleri ile evleniyorsunuz..

almıiş olduğunuz karar ile yeni bie ailenin temelini atıyorsunuz..
bu temelde birbirinizin ailelerini eleştirmek küçümsemek gibi yanlışlarınız olmasın..
her birinizin ailesi özel ve önemli..
kimse ailesini bir kenara atacak ya da değiştirmeye çalışmayacağına göre siz gençler bu konuda kıvrak zekanızı kullanarak
evlenme aşamanızda ki her konuda onların fikirlerini alsanızda kararlar ikinizin kararları olmalı..

kimseyi mutlu etmek için değil mutlu olmak için aldığınız kararlar olsun..
eh en kötü ihtimalle aileleriniz dünürcülük oynayamazlar ama bu durum sizlerin mutluluğundan daha önemli değildir..

asla yapmamanız gereken tek şey ailelerinizi eleştirmek..
kendi ailenle bile karşı tarafın ailesini incitecek şeyler konuşma derim ben..
birbirinizin ailesini daima onurlandırın..
onlar olmasaydı sizler bu gün olmayacaktınız..
birbirinize aşıksınız ve seviyorsunuz.. bu kimliğin ortaya çıkmasına vesile olanlar eğrisiyle doğrusuyla ailelerimiz..

senin gibi güzel çözümlere dönük yaşam felsefesi olan birisinin bu konuyu pratik bir şekilde çözümleyeceğine eminim..

sevgiler..

Alt 09-07-2008, 08:09 AM   #35 (permalink)
Mustang
Guest

Canım benim seni nekadar kutlasm az çünki bu konuda bana ulaşanlarda ilerleme kaydeden ilk kişisin .Önce insan doğrumu yapıyorum diye emin olamıyor ama zamanla faydalarını gördükçe daha ne yapabilirimdiye araştırıyor.İnsanlar sevgi ilgi beklerler her hangi yaşta olursak olalım hiç fark etmez.Bunu isteme şekilleri bazen yanlışta olabilir.Ama farkına varıp kendimize çeki düzen vermek bizim elimizde .Seni bu samimi ve içiten paylaşımın için kutlarım.
Bakalım ilerledikçe bizlerle neler paylaşacaksın .Sen kendinle tanışmayı ve kendinin farkında olmayı seçtin .Bu yolda en iyi şekilde devam et denemekten yılma .Bütün iş senin gayretinde.Yolun açık olsun ve ışıkla dolsun....
Alt 09-07-2008, 09:09 AM   #36 (permalink)
Teğmen

Shamanic ve Mustang çok teşkkür ediyorum iyi dilekleriniz ve yorumlarınız için... iyiki varsınız
Alt 11-07-2008, 09:50 AM   #37 (permalink)
Teğmen

Kendini sevmenin ve olduğun gibi kabul etmenin rahatlatıcı etkisini yaşıyorum bir süredir... Düşüncelerim daha huzurlu, zihnim daha dingin.
"Hayır" diyebilmenin gücünü ve huzurunu yaşıyorum bir süredir... Dimdik ayakta duruyorum ve önce ben diyorum.
İnsanlardan sevgi ve ilgi görebilmek için olmadığım gibi davranmıyorum bir süredir... Kendime olan sevgim bana yetiyor, seven böyle de sever diyorum.
Bekleneni yapmak zorunda hissetmemenin huzurunu ve güvenini yaşıyorum bir süredir...
Daha çok okuyorum, daha çok öğreniyorum ve çevreme daha yararlı oluyorum...
ve hayatım değişiyor... mutluyum...

Alt 11-07-2008, 11:35 AM   #38 (permalink)
Pınar Akgüç

pakguc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

176 Mesajinıza toplam 519 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
pakguc isimli üye Tecrübe puanını kapatmıştır.

haikasın
pakguc isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 14-07-2008, 05:15 PM   #39 (permalink)
Teğmen

Merhaba günlüğüm!!!! Tahmin ettiğin gibi çok mutluyum ve kendimi iyi hissediyorum. Neden mi? Bir nedeni yok, mutluyum o kadar!! Gün geçtikçe kendimdeki gelişmelerin farkına vermek daha da mutlu olmamı sağlıyor. Bu gelişmeler neler mi? Hemen anlatayım. Kendime güvenim kat be kat arttı. Her ortama rahatlıkla girip söz alabiliyorum. Hem de kekeme halimle :)) Beni susturabilene aşk olsun, bazen sevdiklerimin başını şişirmeyeyim diye kekeme olduğumu düşünüyorum ama işin kötüsü (aslında iyisi) konuşmamda gözle görülür bir ilerleme var. Konuşmaya o kadar kendimden emin başlıyorumki ben bile hayret ediyorum. Tabiki kekeliyorum ama eskisi gibi değil. Boğaz kaslarımı kasmıyorum, daha yavaş konuşuyorum, takılınca kelimeyi söylemek için kendimi zorlamıyorum. Hem benim için hem karşımdaki için daha keyifli bir sohbet oluyor bu. Tabi bu rahatlığı görünce çenem hiç durmuyor.Dır dır dır... Arkadaşlarıma ve aileme acıyorum gerçekten

Diğer bir gelişme iş yerindeki rahat davranışlarım. Uğraştığım iş çok stresli, minicik hatalar binlerce YTL zarara neden olabiliyor. Grup arkadaşım izne çıktı, işin sorumluluğu tamamıyle bende şaşkın Ama bil bakalım ne oldu? Panik olmadım, strese girmedim, elimden gelenin en iyisini yapacağım dedim. Ve aynen öyle gidiyor. Çok şükür şimdilik bir sorun çıkmadı, inşallah böyle devam eder. Geçen yıl yalnız kaldığım dönemi hatırlamak bile istemiyorum, tam bir kabustu

Bu kadar güzel haberin arasına minik bir kötü haber sıkıştırayim bari. Bazen arkadaşlarıma sert tepkiler veriyorum Farkında bile değilim ama arkadaşlarım kırıldıklarını söylediler. Sanırım bilinçaltı temizlendikçe ortaya çıkan duygulara da şekil vermek gerekiyor. Kendime güvenim arttı ama bu insanlara kötü davranmam gerektiği anlamına gelmiyor. Neyseki etrafımda bana duygularını açıkça söyleyen arkadaşlarım var

Kendimdeki bu güzel değişikliklerden dolayı hepinize çok çok çok teşekkür ediyorum... Güzel yorumlarınız ve yönlendirmeleriniz olmasa bu kadar hızlı ilerleyemezdim
Alt 14-07-2008, 05:50 PM   #40 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute

malloryknox cum bu güzel habarlerin için alkışlar sana canım..

daha iyilerini .. daha güzellerini .. daha mükemmellerini bir an evvel yaşaman dileklerimle..

sevgiler..

Bookmarks