Merhaba günlüğüm!!!! Tahmin ettiğin gibi çok mutluyum ve kendimi iyi hissediyorum. Neden mi? Bir nedeni yok, mutluyum o kadar!! Gün geçtikçe kendimdeki gelişmelerin farkına vermek daha da mutlu olmamı sağlıyor. Bu gelişmeler neler mi? Hemen anlatayım. Kendime güvenim kat be kat arttı. Her ortama rahatlıkla girip söz alabiliyorum. Hem de kekeme halimle :)) Beni susturabilene aşk olsun, bazen sevdiklerimin başını şişirmeyeyim diye kekeme olduğumu düşünüyorum
ama işin kötüsü (aslında iyisi) konuşmamda gözle görülür bir ilerleme var. Konuşmaya o kadar kendimden emin başlıyorumki ben bile hayret ediyorum.
Tabiki kekeliyorum ama eskisi gibi değil. Boğaz kaslarımı kasmıyorum, daha yavaş konuşuyorum, takılınca kelimeyi söylemek için kendimi zorlamıyorum. Hem benim için hem karşımdaki için daha keyifli bir sohbet oluyor bu. Tabi bu rahatlığı görünce çenem hiç durmuyor.Dır dır dır... Arkadaşlarıma ve aileme acıyorum gerçekten
Diğer bir gelişme iş yerindeki rahat davranışlarım. Uğraştığım iş çok stresli, minicik hatalar binlerce YTL zarara neden olabiliyor. Grup arkadaşım izne çıktı, işin sorumluluğu tamamıyle bende şaşkın Ama bil bakalım ne oldu? Panik olmadım, strese girmedim, elimden gelenin en iyisini yapacağım dedim. Ve aynen öyle gidiyor. Çok şükür şimdilik bir sorun çıkmadı, inşallah böyle devam eder. Geçen yıl yalnız kaldığım dönemi hatırlamak bile istemiyorum, tam bir kabustu
Bu kadar güzel haberin arasına minik bir kötü haber sıkıştırayim bari. Bazen arkadaşlarıma sert tepkiler veriyorum
Farkında bile değilim ama arkadaşlarım kırıldıklarını söylediler. Sanırım bilinçaltı temizlendikçe ortaya çıkan duygulara da şekil vermek gerekiyor. Kendime güvenim arttı ama bu insanlara kötü davranmam gerektiği anlamına gelmiyor. Neyseki etrafımda bana duygularını açıkça söyleyen arkadaşlarım var
Kendimdeki bu güzel değişikliklerden dolayı hepinize çok çok çok teşekkür ediyorum... Güzel yorumlarınız ve yönlendirmeleriniz olmasa bu kadar hızlı ilerleyemezdim