Merhaba günlüğüm. Seni unuttuğumu sandın değil mi? Hayır unutmadım, sadece kendimi daha iyi hissetmeyi bekledim :) Stresli ve yoğun günler yaşadım. İç dünyam karmakarışıkken, içimi dökemedim sana. Şimdi gayet iyiyim :)
Bende olumsuz etki bırakan anılarımı yazdım ve duygu yoğunluklarına göre numaralandırdım. Hergün bir tane yapamıyorum ama fırsat buldukça 3-4 tanesini temizlemeye çalışıyorum. En fazla yarım saatimi alıyor. Temizlediğim olayları hatırlamaya çalıştığımda beynimde bir sis perdesi oluşuyor ve hiçbirşey hissetmiyorum. Süper bir duygu bu!!!
2 gün önce yine temizlik yapayım dedim ama bir türlü temizlemek istediğim anıyı beynimde tekrar yaşayamadım. Ya önceki temizliğim ile bu anı da temizlendi yada çok yorgun olduğum için odaklanamadım.
Çekim yasası ile ilgilenmeye başladım. Secret filmini izlemedim, kitabı da okumadım. Forumdaki yazılar olayı anlamam için yeterli oldu. Shamanic'in forumda bizimle paylaştığı "Tezahür ettirmenin kaybolan sırrı" yazısı üzerinde çalışmaya başlayacağım.
Konuşmam, yaşadığım stres nedeniyle istediğim düzeyde değil.
İstikrarlı çalışma konusunda pek başarılı değilim sanırım yada bu süreçten yorulmuş olabilirim. Yeni bir şeyler deniyorum, sonuç alıyorum, can sıkıcı birşeyler yaşıyorum ve yine eski noktada buluyorum kendimi...Belki de kafamda hep bu düşünce olduğu için kendime çekiyorumdur bu süreci!!! Yazarken aklıma geldi.... Bugün yeniden bu konuda sıkı çalışmaya başlıyorum ve asla bırakmıyorum!!!!!!
Ben konuşmam için yaptığım çalışmalarda başarılı olmayı seçiyorum. super