Herkeze merhabalar..Şu sıralar gerçekten desteğe çok ihtiyacım var..Kendimi aşırı şekilde yorulmuş hissediyorum..Güne olumlu düşüncelerle başlıyorum ama çevremdeki insanlar beni o kadar zorluyor ki,bir yerden sonra olumsuz düşünmeye başlıyorum..
Babamın hastalığı neredeyse dört ay olacak, inanın bunu söylerken övgü alayım düşüncesiyle değil,bütün samimiyetim ile söylüyorum; babama koşturmak beni hiç yormadı.Aksine babamla ilgilenmek beni mutlu ediyor..Fakat çevremdeki insanların gereksiz konuşma ve davranışları beni aşırı şekilde yıprattı..Ben birşeyleri yoluna koyma çalıştıkça,onlar tersini yapmak için çırpınıyorlar..
Bu yoğun tempoda daha telkinlere bile başlayacak zaman bulamadım..Gece yatarken başlayacağım inşallah..Artık içimdekileri paylaşmak bile beni yormaya başladı..
Üstüne üstlük babama bir hemşire birde bakıcı bayan tuttuk..Bu kadar sıkıntının üzerine onlarda birbiriyle anlaşamıyorlar..İkiside iyi bildiklerini savundukları için aralarında sorun çıkıyor..
Babamın başında tartışıyorlar..Beni üzen; hasta olan bir insan ve onun huzurlu bir ortama ihtiyacı var..Ve de ilgiye..Bunlarıda sağlayamıyorum malesef..Bu da beni çok üzüyor..
Babama iki abimle beraber bir şeyler yapmaya çalışıyoruz..Ama herkezin amacı farklı olunca bir noktada birleşmak çok zor oluyor..Diğer üç kişi ve üvey annem zaten terk edip gittiler..Sadece köstek olmak amaçlı arıyorlar..
Kısacası bu gün çok karamsar ve yorgun bir gün geçiriyorum..Sizin gibi sevgi dolu insanlara bunları aktarmak istemezdim ama sizlerin pozitif duygu ve enerjilerinize çok ihtiyacım var..
Babam ve ben telkinlerle yolumuza devam edeceğiz inşallah..Şu sıralar babamda fazla bir ilerleme yok..Yaraları temizlendiği için yorgun düştü..Günde iki kere pansuman yapılıyor..Yaraları çok derin..Suskunluğunu biraz da buna bağlıyorum..Benimle ve oğlumla konuşmasa bile gözlerini kapatıp açarak cevap veriyor..
Herkezden karamsarlığım için özür diliyorum..Yarın güne çok güzel başlayacağım inşallah..Telkinlerin getirilerine inanıyorum..Sevdiğim insanlarada her zaman sitemizi anlatıyorum..Çünkü hepimizin samimi ve sevgi dolu insanlara ihtiyacımız var..
Sağlıklı,huzurlu ve bol bereketli günler sizin olsun..Sevgiyle kalın..