![]() |
Ynt: ** gülfuren'in günlüğü ** gulferuncum ,sıkıntımı paylaştığım için özür dilerim demişsin ,çok büyük bi incelik göstermişsin fakat burası samimiyete ve yardımlaşmaya dayalı bi ortam,birbirimize moral verdikçe ,dertlerimize sıkıntılarımıza ortak olarak, çözüm getirmeye çalışarak daha iyi oluyoruz.başlangıçta telkinlerle ilgili konuşurken,bi süre sonra bi kaç gün siteye girmeyip bişeyler yazmayan üyeleri daha doğrusu arkadaşlarımızı merak eder durumda buluyoruz kendimizi.canın sıkıldıkça yaz,emin ol iyi gelicek.tabiiki telkinlere de bi an önce başla .kendini daha iyi hissediceksin eminim. babanın durumuna gerçekten üzüldüm ama bak hafif hafifte düzelmeye başlamış,hem hayal ablam da enerji göndericek,bak görürsün nası iyi olucak sağlığı.ama biraz da babanın senin ve abinin moralini yüksk görmeye ihtiyacı var,sırf bunu düşünüp iyi olmaya çalışsan bile seni baya motive eder.hemşireymiş bakıcıymış valla kusura bakma hiç kimsenin ekmek parasıyla oynamanın doğru olduğunu düşünmüyorum yanlış anlaşılmasın ama siz bunca maddi ve manevi külfetin altına girmişken,onlar keyiflerini düşünüp rahat rahat hasta adamcağıza aldırmadan ortamın huzurunu kaçırabiliyorlarsa ,şartlarınızı tekrar konuşursunuz ve önceki yaşananların tekrar etmesi durumunda işlerine son vereceğinizi belirtirsiniz,işlerine gelirse devam ederler.profesyonellik diye bişey var,hangi işi yaparsa yapsın insan ,hele sağlık söz konusu olunca iş daha da ciddileşir.bakıcı da bol hemşire de ...güzel düşünmeye çalış,zaten telkinler sana bu konuda yardımcı olucaklar,hem biz de burdayız ,her ne kadar sanal gibi dursakta girlhaha.iyi olucak ,kendini koy verme. aa bu arada secret filmi var google filmlerinde ,bi ara bizim siteden de izlenebiliyodu.bak onu izle,uçak kazası geçirmiş bi adamın hayata dönüş hikayesi var kendi ağzından,izle başka bişey demiyorum ...izleyince moralin 10 kat artıcak ,garanti veriyorum art56art56.zaten izlenmesi gereken de bi film.kendine çok iyi bak çünkü kendimizi kaybettikten sonra başkalarının da bi anlaı kalmıyo dusun.haberlerini bekliyoruz.burdan linki vermem doğru olmayabilir diye secret'ı izleyebileceğin sitenin linkini özel mesaj olarak yolladım mesaj kutuna bakarsan sevinirim kiss3 smiliyface hismiley |
Ynt: ** gülfuren'in günlüğü ** (ben babana ve sana şifa enerjisi gönderebilirim ( reiki) eğer kabul edersen..babanın iyileşmesinin çabuklaşması, senide çok yıpranmaman için..allah tez günde şifa versin ablam.. ) Dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum..Kabul etmek ne demek,sizin ilginiz için çok teşekkür ediyorum..Sizlerin sevgi dolu yüreklerinizle kendimi toparlamaya çalışıyorum..Sevgiyle kalın.. kiss3 |
Ynt: ** gülfuren'in günlüğü ** Alıntı:
"bana ve babama ... tarafından gönderilen sifa enerjisini sevgi ile kabul ediyorum" demek. |
Ynt: ** gülfuren'in günlüğü ** Alıntı:
|
Ynt: ** gülfuren'in günlüğü ** kısmen en kısa zamanda kesinlikle izleyeceğim..Bilgisayarı açabildiğim zamanlarda sadece foruma girebiliyorum..Bu arada sevgi dolu enerjileriniz için teşekkürler..Bugün kendimi daha iyi hissediyorum.. Sağlık ve mutluluk sizlerin olsun.. kiss3 |
Ynt: ** gülfuren'in günlüğü ** gülfurenciğim kendini iyi hissetmene sevindim..inşallah daha iyi günlere ulaşırsınız hepberaber..yapabileceğimiz her şeyle yanındayız...sevgiler |
Ynt: ** gülfuren'in günlüğü ** kendini daha iyi hissettiğine çok memnun oldum. kiss3.daha da güzel olacak hayat,emin ol smiliyface |
Ynt: ** gülfuren'in günlüğü ** Bir kaç gündür günlüğüme bir şey yazmak istemedim...Zaman zaman duygularını paylaşmak insanı hafifletiyor.. mlk34 Güzel haberlerle başlamak isterdim ama malesef güzel enerjimi kaybettim..Babam biraz daha kötüleşti..Ateşi çıkmaya başladı..Bir kaç gündür doktor araştırması yaptım..Yarın özel bir hastaneye randevu aldım..Yarasına bakılacak..Birde boğazındaki delik kapanacak mı kapanmayacak mı ona bakılacak..Babamın duygularını bilemiyorum..Telkinleride her gün dinletiyorum..Hastalığının vermiş olduğu yorgunluktan sonra gözlerini de artık açmıyor.Bu beni çok üzdü.. 88a Bu gün uzun uzun konuştum gözlerimizle de anlaşıyoruz..Ağrısı varmış..Allah nerde hastası olan veya derdi olan kim varsa yardım etsinn. 96 Yarın hareketli bir gün olacak.. Sizlerden o güzel sevgi dolu enerjilerinizden isterken utanıyorum..Ama buna gerçekten babamın ve benim ihtiyacım var..İçimdekileri sizlerle paylaşmak beni rahatlatıyor.. Gönlünüzde istediğiniz güzel olan ne varsa hepsi sizi bulsun..Sevgiyle kalın.. kiss3 kiss3 |
Ynt: ** gülfuren'in günlüğü ** canım inşallah yarın özellikle senin ve baban için iyi bi gün olur.iyi haberler alırız senden.ne diyim ki,sen çok iyi bi evlat olduğunu ve onun daima yanında olacağını kanıtladın bence babana.amca ne kadar hasta olsa da ,konuşamasa da ,senin varlığın onu rahatlatıyodur.buna emin ol ,için rahat olsun,tamam hastalıklar kötü hele de en yakınında görünce daha da kötü hissedebilirsin kendini ,ama gönlünü ferah tutmaya çalış,onun en büyük desteği sensin.üstelik çocuğun da az çok anlıyodur,o da hisseder üzülür.dirayetli olmaya çalış kendini bırakma dicem ,demekle olmadığını biliyorum,yaşadıkların kolay şeyler değil ama yine de olumluya yormaya çalış olanları,bunda da bi hayır var de.iyi dileklerim yanında bunu bil kiss3.kendine iyi bak smiliyface.habersiz bırakma hismiley |
Ynt: ** gülfuren'in günlüğü ** cok cok cok cok geçmiş olsunn bizim gücümüz sana güc versin senin gücünde babana güc versin iyileşicekk emin ol. herzaman moralini yüksek tut kalbimiz seninlee habersiz bırakma bizi |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:10 AM. |