bu gün yine çok kötü bir gündü..Her gün bugün her şey yoluda gidecek, iyi olcak diye uyanıyorum ama her şey düşündüğümün tersine gidiyor..
Gerçekten tükendiğimi hissediyorum..Başımı dik tutmaya çalışıyorum ama bir yerden sonra bazı şeyler ağır gelmeye başlıyor insana..Kendime durmadan sormaya başladım ; hatayı nerede yapıyorum? diye fakat cevabını bulamıyorum...
Tek derdim,babamın en iyi şekilde bakılması..Olmuyor,olmuyor,olmuyor...Babamın yaralarını temizletmiştik ve eve pansumancı gelip temizliyordu..İnsanlar çok acımasız..Babamın durumunda olan hastalara değer vermiyorlar..Bu çok üzücü..
Babamın yanında olan yarası aşağıya ve yukarıya doğru içerden ilerlemiş..Pansuman yaparken bir elini içine sokabiliyorsun..
Bugün neredeyse bütün gün ağladım..Çok üzgünüm ve acı çekiyorum..Babamın başına tuttuğum hemşireye bile yarasını elletmiyorum artık.. Pansumanını ben yapıyorum..Bir insanın onu bırakın sizin canınız olan babanızın etine kemiğine ilaç sürmek canımı gerçekten çok acıtıyor..
Bu gün çok kötüyüm..Kendimi toparlayamıyorum..Arkadaşımın aracılığıyla yeni bir pansumancı buldum..Bugün içlere girerek enfeksiyonu ve ölü hücreyi temizledi..Babama devamlı konuşmamı istedi..Babam konuşamadığı için canı acırsa ki acımaması mümkün değil, elimi sıkmasını istedim..Pansuman yapılırken bir yandan elimi sıkıp bir yandan da dudağını ısırmaya başladı..Ben konuşuyorum ama bir de bana sorun nasıl konuştuğumu..
O an başımı duvarlara vurmak istedim..Başladım ağlamaya ama hıçkırıklarımı içime akıtarak,babam duyup daha fazla üzülmesin diye..
Bunun üzerine yeni bakıcılar da babamın başında tartışmışlar..Bıktım gerçekten bıktım böyle duyarsız insanlarla çalışmak zorunda olmaktan bıktım..
Yine yeni elaman arayışına girdim.Babamı yanıma almak istiyorum ama elim kolum bağlı..Üvey annemde dava açmış,vasiliği almak için..Vasiliği alırsa babamı da alır..
Bu da bizim emeklerimizin hepsinin boşa gitmesi demek..Babamın da yaralarının üç katına çıkması demek..Daha da saymak istemiyorum..Mideme düşündükçe ağrılar giriyor..Çok yorgunum ve üzgünüm..
Allahım babama iki rahmetten birini ver..Onun için iyi olan ne ise o olsun..Ben ne yapacağımı bilemez bir durumdayım..
Sevgi ve sağlıkla kalın..