Herkese teşekkür ederim.
Ancak fırsat bulabildim yazmaya, sanırım bu günlük değil haftalık olacak
,
Ben kendimi bildim bileli kişisel gelişim vbg konulu yazıları, kitapları okumayı severdim. Ama bu siteye üye
olmam önceleri sadece meraktandı.
Bu siteyle nasıl tanıştığımdan başlamak istiyorum, uzun zamandır görüşmediğim bir arkadaşımla
görüştüğüm bir gün, kardeşi bir arkadaşının bu siteden indirdirdiği telkinleri sürekli dinledikten
sonra istediği herşeyin ardı ardına gerçekleştiğini söylemişti, ben de Allah Allah nasıl bir siteymiş
nasıl telkinlermiş diye merak edip biraz da garipseyerek üye olup incelemeye başladım.
İncelemekle kalmayıp birkaç telkin de indirdim.
Nedenini hala anlayamadığım bir şekilde (genelde internetten alış veriş vb yapmam, kişileri tanımadan
fazla güvenmem ...) Atakan Beye güven duyarak birkaç özel telkin edindim.
Telkinleri hergün düzenli dinlemeye gayret etsemde düzenli dinleyemedim, önceleri bakalım ne yararını
göreceğim diye biraz da inanmayarak dinledim ama daha sonra bazı konularda olaylara kişilere daha farklı
daha farklı baktığımı farkettikten sonra dinlemelerim daha düzenli oldu.
Nelerin değiştiğini farketmiştim
Eski hatalarım nedeniyle kendime artık çok kızmıyordum, eskisi gibi suçluluk hissetmiyordum
Tanımadığım kişilerle daha rahat konuşabiliyordum, hatta konuşmayı başlatabiliyordum ki bu önceleri
benim için imkansız gibiydi
Bir imkansız gibi görünen şey de topluluk karşısında rahat konuşmaktı (henüz tam olarak istediğim
seviyede olmamakla birlikte daha iyi)Şimdi en azından bir konuşma yapmam gerektiğinde korkudan titreyip
panik yapmıyorum.
Haksızlık karşısında kendi haklarımı daha güvenli bir şekilde savunabiliyorum,
Diğer iş arkadaşlarımla daha rahat iletiim kurmaya başladım,
Bir süre sonra bu olumlu değişiklikleri görünce yıllardır en çok istediğim şey olan ingilizce konuşur
olmak için de telkinler edindim. Bu sıralar onları dinliyorum. İngilizce dizi ve filmleri daha dikkatli ve istekli
dinlediğimi fark ettim, kelimelerin nasıl söylendiğine vurgulamaya daha dikkat eder oldum.
Buarada sitedeki değişik konulardaki yazıları boş zamanlarımda okuyorum. Yoga ve reiki ile ilgili yazılara
ayrıca ilgi duydum. Yogayı bir dönem düzenli yapıyordum ara vermiştim. Reiki yi de bir arkadaşım
nedeniyle merak ediyordum.
Reiki ile ilgili yazıları okurken Atakan Bey'in Hayal Hanım ile ilgili yazılarını okuyunca işte bu dedim.
Hayal Hanım'dan reiki 1 uyumlaması almak için kendisiyle görüştüm, bazı nedenlerle daha geç bir
zamanda alacakken birden bire planladığımdan daha erken bir zamanda almak nasip oldu. Hayal Hanım'a çok
teşekkürler.
Reiki uyumlamasından sonra öncelikle kendime reiki vermeye başladım, kardeşim önceleri benle dalga geçerken
baktım geçenlerde kendisine de uygulamamı istedi
İş yerimde yönetimden kaynaklanan bazı sorunlar vardı, Bu sorunlar sanki benim dışımda oluyormuş gibi
oluyordu, olumsuz sonuçları dahi beni çok üzmedi nedense, yöneticilerim bana karşı daha ılımlılar, benim varlığımı
bilgim ve çalışmalarımı onayladıklarını yada öyle göründüklerini düşünüyorum.
Bir de, düşüncelerimi bazen karşımdaki kişiyi kırmamak için söylemez aman kırılmasın üzülmesin diye kendimi
kırıp üzdüğüm zamanlar vardı, Artık onaylamadığım şeyleri karşımdakini kırmadan rahat bir şekilde söylemeye başladım.
Adil Maviş Bey'in hipnoz seminerine katıldım. Güzel bir deneyimdi. Şimdi fırsat buldukça transa geçip mevcut telkinlerimi
ya da istediğim durumları telkin ediyorum.
Ailemdekiler bana hala biraz garip baksalar da bu durumdan memnunum
Bazen budeğişimlere inanamıyorum, acaba gerçek mi yoksa bana mı ğyle geliyor, acaba bu site sayesinde mi
diye aklımın karıştığı zamanlar da olmuyor değil doğrusu,
Nelerle ne gibi değişimlerle karşılaşacağımı henüz tam olarak bilmemekle birlikte sanırım iyi şeyler oluyor.
Teşekkür ederim hepinize