Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Hikayeleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-hikayeleri/)
-   -   Bana dokunmayan yılan bin yaşasın modundayım. (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-hikayeleri/14265-bana-dokunmayan-yilan-bin-yasasin-modundayim.html)

kalbim 21-10-2008 02:48 PM

Bana dokunmayan yılan bin yaşasın modundayım.

merhaba arkadaşlar..
kendimi nasıl ifade edebilirim bilmiyorum.
çok içine kapanık mıyım neyim ben de bilmiyorum. karşımdaki insanlarla konuşurken konuşacak konu bulmakta hiç zorlanmam
çok iyi bir dinliyiciyim herkesi dinler teselli veririm.. terapi gibi geliyor senle kınuşmak derler hep. ama şu var ki kendimle ilgili birşey anlatamıyorum kimseyle bişey paylaşamıyorum. sevgimi belli etmiyorum kolay kolay kimseyi sevemiyorum..
ailemle bile doğru dürüst konuşamıyorum.. neden derdimi paylaşamıyorum.. risk alamıyorum hep bana dokunmayan yılan bin yaşasın modundayım.. öyle kalın duvarlarım var ki öyle kalınki yıkamıyorum dokununca bile korkuyorum..
arkadaşlarım arasında sus pus değilimdir espiri yaparım güldürürüm falan ama iç dünyam yada nasıl anlatılır bu? iç dünyam çok karanlık.ne istiyorum acaba ben.. üzerimde çok ilgi olduğunda kendimi geri çekiyorum süslü sözler hep sahte geliyor kimseye tam olarak güvenemiyorum hatta hiç güvenemiyorum.üzüntüm sevincim hep içimde kaldı.. yapamıyorum neden??
ilgi, sevgi,aşk hep diken gibi batıyor bana.
neden böyleyim neyim var benim neden bu kadar bastırılmış duygularım? derdim ne benim bilmiyorum.

yeni bir hayat 21-10-2008 03:37 PM

Ynt: Bana dokunmayan yılan bin yaşasın modundayım.

Merhaba kalbim; hismiley

Öncelikle aramıza hoşgeldin.. vien1

Bu mesajı acaba ben mi yazmışım diye okudum önce..Çünkü bu yazdıkların önceki halime hiç yabancı değil.Ben de çevreme kalın duvarlar ören,o duvarı geçmek isteyenlerin türlü akrobasi yapmak zorunda oldukları bir insandım.Sevdiğim, yanında kendimi rahat hissettiğim insanlar (özellikle çocuklarım ve yakın arkadaşlarım)çok sıcak, esprili,cana yakın bulsalar da diğer insanlar için de tam tersiy(d)im..
İlgiler üzerimize çekilince, geri durmak kendimize değer vermediğimizin bir ifadesi..Kendimize yöneltilen takdir ifadelerini aynı nezaketle kabul edebilmek gerekiyor..Aynı şekilde bizim de takdir hakeden insana bunu belli etmemiz gerekiyor..Bunlar kişisel gelişimin parçaları,eğer yoksa geliştirilebilir.
Acaba bir insan neden bize iltifat eder, altında yatan neden nedir.. blook
Durduk yere niye birine güzel söz söylenir.Neden insanlara güvenemiyoruz..
Aslında kendimize güvenimiz yok, egomuz yeterince güçlü değil,bazı şeyleri affedemiyoruz..Bu yüzden de kendi kabuğumuza çekilip, anlaşılamadığımızdan yakınıyoruz..

Sana tavsiyem telkinleri dinlemeye bir an önce başla..Değişime sen bile şaşıracaksın..Önce kendini sevmeye başlayacaksın ,sonra çevreni..Kendinden bile esirgediğin değeri başkalarından bekleyemezsin..

Forumu iyice incele. "Ego güçlendirici" ve "suçluluk duyguları" telkinleri ile başla..Soruların olursa, hep birlikte cevaplamaya çalışırız..

Sevgiler... kiss3

{pelin} 21-10-2008 06:28 PM

merhaba kalbim
bu siteyi uzun zamandır takip ediyorum ama ilk defa birşeyler yazmak istedim y789
yaşadığın şeyleri çok iyi anlıyorum ve sana destek vermek istedim. bende senin gibiydim ta ki bir süre önce reikiyle tanışana kadar. sonrası çorap söküğü gibi geldi. bu siteyi buldum ve telkinleri dinlemeye başladım. ilk zamanlar farkı anlayamayabiliyorsun ama zamanla olaylara verdiğin tepkiler değişiyor. şaşırıyorsun dusun. güzel olansa bunları kendini zorlamadan yapıyor olman. alk78.
en önemlisi telkinleri düzenli dinlemen, geçmişi ve kendini affedebilmen.
zor gibi görünüyo ama inan değil. siteyi incele eminim kendine uygun yöntemleri bulacaksın.
eminim sende başaracaksın ve kendindeki değişime sen bile inanamayacaksın

kalbim 22-10-2008 11:52 AM

çok teşekkür ederim arkadaşlar tavsiyeleriniz için. bunları okumak bile biraz içimi rahatlattı demek tek değilmişim bu durumda olan biri olarak :)
tavsiyelerinizi dikkate alacağım.
inşallah kendime ben bile şaşırım.

tabacana26 03-01-2009 12:27 AM

çocukluktan bu yana bizim içe kapanmamıza kabuğumuza çekilmemizin başlıca nedenleri önce aile daha yeni konuşmaya başladın bir şeyleri anlatmaya çalışıyorsun tam heycanlı heycanlı konuşurken anne ve ya babadan bir ses geliyor sus kapa çeneni anlatmak istediğini anlatamamaya başlıyorsun koşarken düşüyorsun ayağın ve ya kolun incildi ağlamaya başlıyorsun ailen öptüm geçti bak şurda kuş var kuşa bak diyor bu sefer acı hizssini belli edememeye başlıyorsun şımarmaya eğlenmeye yeni bir şeyler öğrenmeye çalışıyorsun aile rahatsız olursa otur oturduğun yere bak öcü gelecek sözlerle bu sefer korkutmaya çalışıyor korkuyu öğrendikçe tek başına evde duramıyorsun karanlıktan korkuyorsun bağzı aileler cocuklarına söz geçiremeyince dövüyor bu yüzden çocuk insanlardan korkmaya başlıyor içe kapanık bir ruh haline bürünüyoz bilinç altı bunları kayıtlıyor ilerde çekingenlik sosyal fobi gibi sorunlara neden oluyor sırf duygularımızı dışa vuramamızdan kaynaklanıyor bende çekingendim telkinli müzikleri düzenli dinledikten sonra çok faydasını gördüm eft yöntemini öğrenip uygulamaya başladım tüm olumsuz duygularımı beni üzen konuları eft yöntemiyle temizleye başladım şimdi çok rahatım

turunç 04-01-2009 11:52 AM

Merhaba kalbim.

Hepimiz aynı yollardan geliyoruz.

Sen hazır olduğunda değişmeye başlıyorsun.

Aramızda olman bunun kanıtı. Yaşamının bundan sonraki yolculuğunda başarılar dilerim.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:49 PM.