03-03-2009, 08:05 PM
|
#3 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 5,355
246 Mesajinıza toplam 1,629 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Evet kesinlikle katılıyorum.öğretmenlerin kesinlikle ihtiyacı olan seyler bu telkınler. çevremdeki bütün arkadaslarıma tavsıye edıyorum sitemizi. ( bu arada siteyi de sahiplendim çaktırmayın ) gecen hafta hayattan vazgecmiştim...içimi rahatça döktüğüm arkadasıma msn de anlattım durumumu...kendısıne elveda deyip gittim ( şimdi çok gülüyorum kendime amma trajikomıkmişim be diyorum )... gecesinde sehirdısından, hatta yurt dısından telefonlar yagmaya basladı.saolsun arkadasım ulasabıldıgı her tanıdıgıma ulasmıs... 2 gun sonra bu güzel insanların toplandıgı siteyle tanıstım ve henüz hayatım değişmese de hayata bakıs acım değişti...hazıran ayında gireceğim ve gectiğimiz 3 yıldır da girdiğim kpss sınavının stresi, ta 7 yasındayken karar verdiğim ve 19 yıldır da ulasmaya calıstıgım meslegımden nefret ettirmeye baslamıstı.sınav kaygımı yenmek için goggle aramaları yaparken girdigim bir adreste asagılarda bir yerde ufacık puntolarla yazılmıs hayatimdegisti.com yazısını farkettım.nedir bu dedim kendi kendime.nasıl yani hayatım degişti.öyle kolaymıymıs hayatı değiştirmek.yine birileri ne yalanlar anlattılar acaba dedim.güldüm geçtim açıkçası. ( çok özür diliyorum öyle düşündüğüm için ) sonra nedendir bilinmez tıklayıverdim işte adrese - ki iyi ki tıklamışım.bir tık nelere kadirmiş diyorum şimdi.-
bugun 1 haftayı bıtırıyorum sanırım emin değilim...yukarıda da dediğim gibi hanüz hayatım değişmedi evet ama hayata bakış açım değişti.hani hayata nasıl bakarsan hayat sana onu sunar derler ya...hani ne söylersen onunla karsılasırsın ya - sanırım çekim yasasıyla alakalı henüz bu konuda bilgim yok- işte bende artık yani 1 haftadır hayata daha olumlu bakıyorum ve hayatimi değiştirecegime, bunu başarabileceğime inanıyorum.tabi ki başta Atakan Bey ve ismini sayamadığım diger değerli insanlar sayesinde...
iyi ki varsınız...
__________________ Her geçen gün kendimi, her açıdan DAHA İYİ hissediyorum :) |
| |