19-07-2007, 01:21 AM
|
#29 (permalink)
|
Yüzbaşı
Tesekkür: 0
160 Mesajinıza toplam 443 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: AFFEDEMEDİĞİMİ DE AFFETTİM Sevgili Hayal ablacım,
güzel duygu ve düşüncelerini, birikimlerini ve tecrübelerini bizlerle paylaştığın için,böyle bir sitede olduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum, dediğin gibi hayat yaşımıza bakmadan bazı acı tecrübelerle deniyor bizleri , hayatı başkalarından dinleyerek değilde her dönemini acı çekerek ve o acılarla olgunlaşarak senin de dediğin gibi yerden bir parça toprak avuçlayıp da kalkmasını öğreniyoruz ve büyüyoruz, kötü deneyimleri yaşamasak huzuru, mutluluğun kıymetini sanırım bu kadar iyi bilemezdik.Çocuğumuzu her yönden mutlu yetiştirmeye çalışıyorum, elbette ayrılıklar çocuklar için bir yıkım oluyor , fakat huzursuz , gergin bir aile ortamında sevgisiz , sorunlu bir anne ve babanın ortamında büyütmektense ben ayrılığı seçtim ve bu şekilde daha mutlu, babasıyla çocuk konusunda sorun yok alabildiği zamanlarda alıyor o da ben de sevgimizi en güzel şekilde aktarıyoruz ve gelecek için de elbette babası dediğin gibi bu işin geleceği de var düğünü , eğitimi madden ve manen evladının yanında olmasını elbette çok arzularım her ne kadar ayrı da olsak evlat ve baba bunu hiçbirşey değiştiremez.Ben onu affettim gerçekten ve bunu her geçen gün içime sindirmeye çalışıyorum tabii kolay olmuyor ve biliyorum olmaz ama birgün kendisiyle karşılıklı konuşup( 3 yıl boyunca hiç yüzyüze görüşmedik ayrılınca) birbirimize haklarımızı helal etmemizi istemeyi ve kendisi de bilincinde hatalarının, onu gerçekten affettiğimi söylemeyi düşünüyorum sanki daha bir rahatlıycam böyle olursa gibi geliyor bana, fakat yapabilir miyim yapamaz mıyım bilmiyorum ve onun da bilmesini istiyorum onunla az da olsa yaşanan güzel anların ve evladımızın hatrına dostuz ve dost kalıcaz ölene dek
Çok teşekkür ediyorum güzel paylaşımların için ve ahkam kesme sözünü hiç duymamış kabul ediyorum Hayal abla sonsuz sevgiler
__________________ Şükretmek hayatımıza daha çok şey katmanın mutlak yollarından biridir. |
| |