Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Hikayeleri

Uyarılar

AFFEDEMEDİĞİMİ DE AFFETTİM

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Hikayeleri AFFEDEMEDİĞİMİ DE AFFETTİM Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Merhaba ben de kısaca yazmaya karar verdim yaşananları yazmaya kalksa insanlar satırlar yetmez. 1981 yılında Bursa da dünyaya geldim.Ailemin ilk çocuğuyum iki kardeşiz 4 yaş ufak erkek kardeşim var.Çocukluğum çok güzel geçti ailemden yana hiçbir sıkıntım sorunum olmadı hep sevgiyle ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Hikayeleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Hikayeleri nerededir kimdir Üyelerin Hikayeleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Hikayeleri hipnoz Üyelerin Hikayeleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Hikayeleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Hikayeleri kuantum düşünce kitap haberi

AFFEDEMEDİĞİMİ DE AFFETTİM

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 06-07-2007, 06:21 AM   #1 (permalink)
Yüzbaşı

Tesekkür: 0
160 Mesajinıza toplam 443 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
YAZGÜLÜ_81 is an unknown quantity at this point
Standart AFFEDEMEDİĞİMİ DE AFFETTİM

Merhaba ben de kısaca yazmaya karar verdim yaşananları yazmaya kalksa insanlar satırlar yetmez.
1981 yılında Bursa da dünyaya geldim.Ailemin ilk çocuğuyum iki kardeşiz 4 yaş ufak erkek kardeşim var.Çocukluğum çok güzel geçti ailemden yana hiçbir sıkıntım sorunum olmadı hep sevgiyle üstüme titrediler.Liseye giderken biriyle tanıştım ve arkadaşlığımız ilerledi sözlendik 3 yıl içinde de evlendik ve hayatımın hatasını yaptım sevdim çok sevdim.Daha sonra kızımız dünyaya geldi o doğduktan sonra sorunlarımız ortaya çıktı zaten hep vardı ama iyice çığ gibi büyüdü hiç anlaşamıyorduk bir yandan kendimi çaresiz hissediyordum ayrılsam çocuğum ufacık , evim, herşeye rağmen çok sevdiğim eşim bir yandan bitmek bilmeyen kavgalar, sorunlar onun ilgisizliği,aşırı kıskançlığı,baskısı, günden güne iyice değişmesi,eve bakmaması ve sonunda ihanet !zaten bunu öğrenince yıkılmıştım olamaz dı böyle birşey bana göre ve evliliğin ilk yıllarında böyle birşey başıma gelmişti sorunu hep kendimde aradım neydi bulamadığı ama anladım ki sorun aldatılan da olmuyor aldatan kendini aldatıyor ve onun karaktersizliğinden kaynaklanıyor bu durum, çok ciddi bir depresyon yaşadım ihanetini bir türlü kabullenemedim defalarca ayrılmaya kalktık olmadı kıyamadım evime,kızıma ve ona her günüm ağlamakla geçiyordu ben affedemeden o yeni yeni maceralar yaşamaya başlamıştı maddi durumu iyiye gittikçe onun maceraları artıyordu biri bitti diğeri başladı ben onu gözümden sakınırken o neler yaşıyordu ve eve hiç bakmıyordu kavgalar sorunlar derken öyle bir duruma geldik ki hayatımız herşey bitti bizde. Boşanmayayım kızım var evimi seviyorum diye çabaladıkça olmadı olmadı ailem her ne kadar destek olsa da kucağımda bir çocukla baba evine dönmeyi hiç istemiyordum çok mücadele ettim kızım 5 yaşına gelmişti artık, bir de tehditleriyle yaşadım gidersem çocuğu asla göremessin kanunda neymiş diye. Neyse artık büyümüştü kızım almak istese de alamazdı benden koparamazdı kızımı sabahlara kadar eve gelmiyordu son anda eve hiç bakmaz olmuştu annemler sürekli destek oluyordu ve son kavgamız oldu karar verdim boşanmaya 1 ay içinde eşyalarımı topladım alabildiklerimi aldım, kalanlar kaldı geldim baba evine davayı açtım kızımın velayeti bana verildi 3-4 davada boşandık boşandık ama gerçekten çok zordu bu durum mahkeme de yıkılıp düşmemek için çok zor dayandım ve sonunda herşey bitmişti bitti gitti ayrılalı 3 yıl oldu ayrılığın birçok acısını yaşadım çok sevmiştim ama karşımdaki layık değilmiş sevgime maalesef.
Ayrıldıktan sonra biraz bilgisayar muhasebe kursu falan derken kendimi geliştirdim işe girdim çalışmaya başladım ofis içerisinde. Yaşadığım acıları daha çabuk atlatırım dedim kızıma annem baktı bu arada fakat talihsizlik mi bu bilmiyorum nedir girdiğim işyerlerinde muhakkak bir rahatsız eden patronla karşılaştım değişik teklifler bunları ailem bilmedi hiçbir zaman annemden başka hiç kimse yine mi çıktın işten evet yine çıktım dedim anlatsan zaten anlayamazlardı kötü sonuçlanırdı şimdi yine evdeyim düzgün bir iş arıyorum ve bir yerden haber bekliyorum büyük bir firma umarım olur o kadar bıktım ki yeni başlangıçlar yapmaktan ama yine de o gücü hissediyorum içimde ve biliyorum ki Allah kullarına dayanamıyacağı yükü yüklemezmiş umut ediyorum ki güzel günler gelicek umutlarım,gücüm tükenmedi Allahım benim ve tüm kullarının her isteğini gönlüne göre versin inşallah.Affedemediğim onu da affettim affettim sonunda tüm yaşattıklarına rağmen ve biliyorum ki hayat acısıyla tatlısıyla var o kadar mutsuzluğu yaşamasaydım mutluluğu nerden bilebilrdim ki artık adımlarımı daha dikkatli atıyorum ve mutluluğu arıyorum.......................................... ................

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Alt 06-07-2007, 08:24 AM   #2 (permalink)
cnb
Üsteğmen

62 Mesajinıza toplam 113 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
cnb is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: AFFEDEMEDİĞİMİ DE AFFETTİM

Sevgili Elif,
hayatımdeğişti sayfasını her ziyaret ettiğimde tekrar tekrar anlıyorum ki,
hiç kimse kusursuz hayat yaşamıyor,
her insan hayatının en az bir döneminde ciddi sorun yaşamış/yaşıyor.
Ama şanslıyız ki, bu sitede birbirimizi bulduk, paylaşım insanın dertlerini azaltmasa da çekilir kılıyor.
Ve ne mutlu sana ki, hiç vazgeçmemişsin ,hep kendini geliştirmişsin, anladığım kadarıyla da her davranışının arkasında durmuş ve pişmanlık yaşamamışsın ;kızın için de gereken tüm çabayı göstermişsin.
Şu saatten sonra da inanıyorum ki, yaşadığın tatsız deneyimler artık sana rehber olacak ve alacağın doğru kararların temelini oluşturacak.
Dilerim en kısa zamanda köklü bir firmada seveceğin bir iş bulursun ve kızının büyümesini gelecek kaygısı olmadan izlersin.
Gelişiminin daim olması dileğiyle...
Sevgiler
cnb isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-07-2007, 09:28 AM   #3 (permalink)
csk
Üsteğmen

64 Mesajinıza toplam 194 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
csk is an unknown quantity at this point

Merhaba Elif,

İnternette okuduğum ve eğitimlerimde paylaştığım bir hikayeyi burada yazmak istiyorum. Çünkü konu başlığı ile birebir uyumlu ve affedemediğini bile affetmekle sen en doğrusunu yapmışşın.

öğrencilerine hayata dair dersler vermek isteyen bir öğretmen, ders çıkışında öğrencilere:

yarın herkes sınıfa 1-2 kilo patases ve boş bir torba getirsin demiş.

öğrenciler uff, pufff etmişler ama yinede öğretmenlerinin sözünü dinlemişler. Öğdetmen sınıfa girdiğinde sıraların üzerinde patatesleri görünce öğrencilerine:

şimdi affedemediğiniz her kişi için torbanıza bir patates koyun demiş. kimi öğrenci az kimi öğrenci çokça patates koymuş torbasına. sonra bugünden itibaren bu torbaları nereye gitseniz yanınızda taşıyacaksınız o torbalar olmadan hiçbirşey lapmayacaksınız ve affedemediğiniz yeni kişiler olursa torbanıza bir patates daha koyacaksınız demiş.

bir hafta geçmeden öğrencilerden şikayetler gelmeye başlamış.

öğretmenim bu torbalar çok ağır, öğretmenim herkes bana garip garip bakıyor, öğretmeni çok rahatsız oluyorum vs vs.

bir haftanın sonunda öğretmen: artık affetmenin başkalarına yaptığınız bir lütuf değil kendinize yapacağınız bir iyilik olduğunu öğrenmeye hazırsınız. bugünden itibaren affettiğiniz her kişi için torbanızdan bir patates çıkarın ve hafifleyin. bir daha da torbalarınızı patatesle doldurup bu yükle yaşamamak için affetmeyi öğrenin demiş.

Yaşadıklarını paylaşmakla rahatlama yolunda büyük bir adım attığını düşünüyorum. Bu kadar şeyi içinde tumak aslında ne büyük bir ağırlığı taşımaktı öyle değil mi?

bu site gerçekten ihtiyacı olan kişileri bir araya toplamış. belki hepimiz bir şekilde buraya çekildik ve burada yaralarımızı sarıp, hayatımızı değiştirip yeniden daha güzel başlangıçlar yapabilecek gücü bulup birbirimize faydalı olacağız.

herşey gönlünce olsun. sen doğru yoldan ayrılmadığın sürece karşılaştığın engeller sadece seni biraz oyalayacaktır. en sonunda hedefine ulaşacağından, kendine ve kızına güzel bir hayat kuracağından eminim.

hayata dair coşkun, yaşama sevincin hiç eksik olmasın.
Alt 06-07-2007, 10:16 AM   #4 (permalink)
BURCU GELEGEN
Guest

Sevgili Elif nebüyük erdemlik yapmışsın yaşantılar tam aynı olmasa da hepimizin birbirine benzeyen hayatları mevcut.
Alt 06-07-2007, 12:27 PM   #5 (permalink)
csk
Üsteğmen

64 Mesajinıza toplam 194 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
csk is an unknown quantity at this point

Elif anladığım kadarı ile sen de Bursa'da oturuyorsun. Danışmanlık firması sahibi bir arkaşım var. genelde evlere çocuk bakıcısı yerleştiriyorlar ama ara sıra firmalardan çeşitli eleman talepleri de oluyor. istersen bakım işi için istersen eğitim ve tecrübelerine uyan başka bir alanda iş fırsatları için onlara başvurmanda fayda olabilir. firmanın adını, web adresini ve telefonunu özeline göndereceğim.
Alt 06-07-2007, 09:23 PM   #6 (permalink)
Yüzbaşı

160 Mesajinıza toplam 443 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

Sevgili Ceren,
haklısın hiç kimse kusursuz hayat yaşamıyor yaşayanlar da zaten mutluluğun kıymetini bilemezler diye düşünüyorum kimimiz çocukluğumuzda, kimimiz evliliğimizde sorunlar yaşıyoruz.Bu site de kendime yakın arkadaşlar bulduğum için çok şanslı hissediyorum kendimi ne mutlu hepmize ki sorunlarımızı paylaşabiliyoruz iyi dileklerin için sonsuz teşekkürler ve ne mutlu sana ki sen de geçmişini bir büyüklük yapıp affedebilmişsin herşey gönlünce olsun sevgiler.
Alt 06-07-2007, 09:57 PM   #7 (permalink)
Yüzbaşı

Alıntı:
BURCU GELEGEN Nickli Üyeden Alıntı
Sevgili Elif nebüyük erdemlik yapmışsın yaşantılar tam aynı olmasa da hepimizin birbirine benzeyen hayatları mevcut.
Çok teşekkür ederim Burcucuğum siteye ilk üye olduğumdan itibaren paylaşımların için iyi ki varsınız
Alt 06-07-2007, 10:10 PM   #8 (permalink)
Yüzbaşı

Merhaba Coşkun ,
anlattığın hikaye çok güzel ve gerçeğe birebir uyumlu.İnsan gerçekten de affedince üzerinden büyük bir yük kalkıyor ve paylaşınca daha da hafifliyor. Paylaşımın için, iyi dileklerin için ve iş konusunda yardımcı olduğun için sana çok teşekkür ederim.Evet ben de Bursada oturuyorum bir gıda firmasına yönetici asistanı olarak başvuru yapmıştım ordan bir yanıt bekliyorum umarım cevapları olumlu olur, aksi olursa önerdiğin danışmanlık firmasına başvuru yapmayı düşünüyorum tekrar teşekkürler
sevgiler
Alt 08-07-2007, 05:07 PM   #9 (permalink)
BURCU GELEGEN
Guest

İş için hayırlısı bakalım belki şu an olumlu haberi aldın bile
Alt 08-07-2007, 06:02 PM   #10 (permalink)
Yüzbaşı

Hala beklemedeyim burcu inşallah alırım öyle umut ediyorum

Bookmarks