![]() |
ARTIK BİR PSİKOLOĞUM yıllar öncesinden başlayan 6 yıllık tıp hayatımın ardından gelen klinik psikoloji stajının ardından artık bir psikoloğum hayat beni yıprattı hep ama sıra bende var gücümle bende onu yıpratıcam gulensmiley 2600 |
Ynt: ARTIK BİR PSİKOLOĞUM tebrikler ve bu uzun yolda kocaman başarılar pisiko-log dostum :) ... Senden paylaşımlarından yararlanırız biz de ne güzel selam ve sevgiler |
Ynt: ARTIK BİR PSİKOLOĞUM Alıntı:
aferim PSİKO tebrik ediyorum kardeşim wave cat56 |
Ynt: ARTIK BİR PSİKOLOĞUM [youtube=425,350]7I6fkxsMEYw[/youtube] vayy tebrikler psiko!!! 25889 |
Ynt: ARTIK BİR PSİKOLOĞUM Tebrikler hedefine ulaşmanın verdiği huzuru yaşıyorsundur şu an mesleğinde başarılar diliyorum 25889 |
Ynt: ARTIK BİR PSİKOLOĞUM alk78 tebrikler psiko |
Ynt: ARTIK BİR PSİKOLOĞUM hayırlı olsun. tebrikler. |
Ynt: ARTIK BİR PSİKOLOĞUM Bende çok tebrik ediyorum Psiko... Lerzan'ın dönüşü ,sizin eğitiminizi başarı ile bitirmeniz derken konular birikti.. Yakında şöyle büyük bir parti yapacağız.. Radyomuzda açık olacağı için sesli partiler dahada güzel olacak... [quote=PSİKO ] yıllar öncesinden başlayan 6 yıllık tıp hayatımın ardından gelen klinik psikoloji stajının ardından artık bir psikoloğum hayat beni yıprattı hep ama sıra bende var gücümle bende onu yıpratıcam gulensmiley 2600 [/quote |
Ynt: ARTIK BİR PSİKOLOĞUM Alıntı:
|
Ynt: ARTIK BİR PSİKOLOĞUM art56art56 başarılar psiko.. 956k |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:12 AM. |