Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Hikayeleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-hikayeleri/)
-   -   Değişim Ters tepiyor sanirim. (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-hikayeleri/224825-degisim-ters-tepiyor-sanirim.html)

Coppik 16-01-2009 10:00 PM

Değişim Ters tepiyor sanirim.

Kız arkadasımla sorunlu bir dönem geciyordum. Aşırı kıskanclık tripleri anlamsız davranıslar sergiliyordum. Google sayesinde sitenize denk geldim. mp3leri indirdim ama dinlemedm. Sitenizi bi kac gün iyice inceledikce doğru bir şekilde telkinlerinizi önerdiginiz süreler ve sıralar doğrultusunda düzgün olarak 1.5 ay kadar dinledim.
Ben değiştiğimi pek farkedemedim. Daha doğrusu acaba değişiyormuyum diye bi kaprise kapılmadım. Ama zamanla kendimdeki değişimleri farketmemek körlük olurdu. Asosyal bir isnandım. Yüzmeye yazıldım 1.5 ayda yaklasık 9 kilo verdim. İnsanların gözlerine hic bakamazdım. şimdi sadece tanımadıgım insanların gözlerine pek bakamıyorum ama muhabbet ederken gözlere bakma problemimi kesinlikle yendim. Eskiden gözlerini kacıran bendim artık millet benden gözlerini kacırır oldu. Güzel bir duygu.
Cok konuskan bir insan deildim artık insanlarla dialoglarım arttı. Sosyalliğimde arttı.
11 yıldır günde en az 1 paket sigara icerdim.Sigara bırakma telkininizi dinlemedim ama güven telkininizden dolayı sanırım ilk defa sigarayı 2 haftadır içmiyorum. Bırakacagim konusunda kendime güvenden kaynaklanıyor sanırım.

Şimdi ise işin kötüsü kız arkadasım hayatımda bir başkasının oldugundan süpheleniyor. 2 hafta öncesine kadar hersey mükemmel denecek kadar düzelmişti ama şimdi kız arkadasım değişimimin bir başkası icin oldugunu sanıyor :)

Sizlere cok tesekkur ederim. umarım bu çizgide devam edebilirim.

aysegul_tirtil 16-01-2009 10:06 PM

Alıntı:

Coppik Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 304591)
Kız arkadasımla sorunlu bir dönem geciyordum. Aşırı kıskanclık tripleri anlamsız davranıslar sergiliyordum. Google sayesinde sitenize denk geldim. mp3leri indirdim ama dinlemedm. Sitenizi bi kac gün iyice inceledikce doğru bir şekilde telkinlerinizi önerdiginiz süreler ve sıralar doğrultusunda düzgün olarak 1.5 ay kadar dinledim.
Ben değiştiğimi pek farkedemedim. Daha doğrusu acaba değişiyormuyum diye bi kaprise kapılmadım. Ama zamanla kendimdeki değişimleri farketmemek körlük olurdu. Asosyal bir isnandım. Yüzmeye yazıldım 1.5 ayda yaklasık 9 kilo verdim. İnsanların gözlerine hic bakamazdım. şimdi sadece tanımadıgım insanların gözlerine pek bakamıyorum ama muhabbet ederken gözlere bakma problemimi kesinlikle yendim. Eskiden gözlerini kacıran bendim artık millet benden gözlerini kacırır oldu. Güzel bir duygu.
Cok konuskan bir insan deildim artık insanlarla dialoglarım arttı. Sosyalliğimde arttı.
11 yıldır günde en az 1 paket sigara icerdim.Sigara bırakma telkininizi dinlemedim ama güven telkininizden dolayı sanırım ilk defa sigarayı 2 haftadır içmiyorum. Bırakacagim konusunda kendime güvenden kaynaklanıyor sanırım.

Şimdi ise işin kötüsü kız arkadasım hayatımda bir başkasının oldugundan süpheleniyor. 2 hafta öncesine kadar hersey mükemmel denecek kadar düzelmişti ama şimdi kız arkadasım değişimimin bir başkası icin oldugunu sanıyor :)

süpersin,böyle güzel haberler duymak ne kadar güzelmiş.kız arkadasında yakında anlayacaktır.senın adına cooookk sevindims456

sanemce 16-01-2009 10:22 PM

merhaba coppik

değişimleriniz mutluluk verici 956k

paylaşımlarınızın devamını bekliyoruz actionsmile

http://www.hizliresim.com/2009/1/16/8270.gif

Coppik 16-01-2009 10:39 PM

Şu sıralar yoğunum nete takılmaya pek vakit bulamıyorum ama buldugumda paylasımlarıma tam gaz devam ederim:)
Bilgi paylaştıkça çoğalır ;)

sevgili 16-01-2009 11:47 PM

ben telkinleri dinledikten sonra hayatı ve insanları sevmeye başladım kimseye güvenmiyordum çevremdekiler benim bakışlarımın degiştigini söylüyorlar.aynaya baktıgım zaman gözlerimin güldügünü gördüm bu beni çok mutlu etti sizlere çok teşekkür ederim.hep böyle devam etsin

şeva 18-01-2009 03:02 AM

actionsmilemerhaba coppik ve sevgili. yazdıklarınıza ben niye gece vakti bu kadar seviniyorum acaba? bir haftadır sadece geceleri 1 yada 1,5 saat dinliyorum telkinleri.sanırım ondan.çünkü ben bunları okur hoşlanır ama cevap yazmazdım kim ilgilenecek ki diye? şimdi ise sizin kadar mutlu oluyorum.ve güzel hissediyorum mutlu ve sağlıklı kalalım inşallah hep beraber! sevgiler.tender45

aegean 35 18-01-2009 08:43 PM

BEN TAMTERSİNE GİTTİKÇE DİBE BATIYORUM
4 gün boyunca her gece telkinleri dinliyorum ama beynimi ve bedenimi öyle köreltmişimki hiçbi değişim yaşayamıyorum diyebilirim.yaklaşık bir yıldır günde en az 10 saat uyuyorum öğlen 2 olmadan yataktan çıkamıyorum,hiç bişeyi zamanında bitiremiyorum diyebilirm sınavlarım başladı şimdiden 3derstan kaldım ve 1.5 yıl sonra hayatımı değiştirecek bi sınava hazırlanmam gerekiyor fakat beynim hep uyuyor ve en ufak bi değişikliği yapacak gücü içimde hissedemiyorum bişeyler yapan sizleri okurken öyle mutlu oluyorum ki,acaba diyorum bende yapabilirmiyim bunu çok istiyorum düzenli ve yapılması gereken herşeyi zamanında yapan biri olmayı nolur neyapmam gerekiyosa yardım edin ben artık üstesinden gelemiyorum hergün bi önceki günün pişmanlığını yaşamaktan bıkktım,hiç bişey yapmadan asalak gibi yaşamaktan bıktım.....

yeni bir hayat 19-01-2009 02:43 AM

Alıntı:

aegean 35 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 306559)
BEN TAMTERSİNE GİTTİKÇE DİBE BATIYORUM
4 gün boyunca her gece telkinleri dinliyorum ama beynimi ve bedenimi öyle köreltmişimki hiçbi değişim yaşayamıyorum diyebilirim.yaklaşık bir yıldır günde en az 10 saat uyuyorum öğlen 2 olmadan yataktan çıkamıyorum,hiç bişeyi zamanında bitiremiyorum diyebilirm sınavlarım başladı şimdiden 3derstan kaldım ve 1.5 yıl sonra hayatımı değiştirecek bi sınava hazırlanmam gerekiyor fakat beynim hep uyuyor ve en ufak bi değişikliği yapacak gücü içimde hissedemiyorum bişeyler yapan sizleri okurken öyle mutlu oluyorum ki,acaba diyorum bende yapabilirmiyim bunu çok istiyorum düzenli ve yapılması gereken herşeyi zamanında yapan biri olmayı nolur neyapmam gerekiyosa yardım edin ben artık üstesinden gelemiyorum hergün bi önceki günün pişmanlığını yaşamaktan bıkktım,hiç bişey yapmadan asalak gibi yaşamaktan bıktım.....

Telkinleri dinlemeye devam et kardeşim. Sürekli olmaya gayret et,hergün belli bir süre dinlemelisin..
Bir süre sonra değişimler başlayacaktır.Ayrıca sitede diğer üyelerin değişim günlüklerinden,bilinçaltı ve olumlamalar ile ilgili yazılardan da yararlanabilirsin.

Kendine bir günlük açabilirsin..Böylece içindekileri yazarak bir anlamda terapi yapmış olursun.Değişimini ileride daha net anlarsın..

Herşeyin gönlünce olması dileğiyle..

Sevgiler..actionsmile

lale85 19-01-2009 10:45 PM

coppik telkinleri günde kaç saat dinledin ve hangi telkinleri dinledin

ziyaretcixy 19-01-2009 11:52 PM

Alıntı:

Coppik Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 304591)

senin enerjine ayak uyduramıyor. bırak onu mutsuz olursun... senin şu Aşkla ilgili yukardaki yazdıklarını daha yeni yaşadım. Öyle şeyler yaşıyo ki insan bildiklerini unutuyor... Ama diğer hayallerim oluyor

Ben şunu anladım deişimlerde aşk çıkmazları, arkadaş tartışmaları, arkadasınla bi daha görüşmemek gibi durumlar tam aksine hızlı deişim içinde olduğun anlamına gelir. Çünklü frekansın deişiyor ve yeni insanları sana çekmek için birilerini koparması lazım...

vallaha gerçek bu..

WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:31 PM.