03-03-2009, 12:07 AM
|
#13 (permalink)
|
Redflowers
Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Merhaba
Ben gelmemişim sanırım hayırlı olsuna, öncelikle güzel dileklerimi bırakmak istiyorum. Çok güzel anlarının ve gelişim aşamalarının dolduğu bir günlük olur dilerim.
Defter edinmekle çok iyi yapmışsın, önce dileklerini yazarak dileklerine uygun olumlama cümlelerini oluşturmaya başlarsın :) olumlamalarını yazdıkça rüyalarında dileklerini tezahür ettirmeye. Ve dileklerine ulaşacağın yolları görürsün, rüyalarını yazdıkça da bütündeki mesajı alırsın bir süre sonra :) yani herşey bir diğerinin parçası gördüğün gibi.
'Geçmişten kurtulmak' Aslına bakarsan çoğumuzun ortak çıkış noktası bu sanırım. Ama zaman geçtikçe aslında geçmişten kurtulmak diye bir şey olmadığını, yaşamın ancak ve ancak geçmişimizi de kabullenip bağrımıza bastığımızda başlayacağını öğreniyoruz.
'Geçmişten değil, sadece onun yükünden kurtulabilirsiniz.' Bu da kendini kabullenme ve sevmeyle başlar. Geçmişin olmasaydı şu an olacağın noktada olur muydun? Bu tecrübeye, bu hayata, bu bakış açısına sahip olur muydun? Ne güzellikler getirdi geçmiş sana onlara bakalım önce, geleceğin harikaları ancak geçmişin güzelliklerini fark edince başlar. Önce kabullen kendini ve geçmişini. Ona sahip çık ki geleceğin geçtiği zaman senin tarafından sahip çıkılacağını bilerek mucizeleri katsın hayatına.
Kendine teşekkür etmeye foruma yazdığın mesajlarına teşekkür etmekle başlayabilirsin, kendimize teşekkür butonunun açık olmasının sebebi budur :)
Sen teksin ve bu evren seninle bütün der rehberim bana, müsadenle bende sana söylemek istiyorum;
'Sen teksin ve evren seninle bütün' ben sana bütün olmamızı sağladığın için çok teşekkür ederim, lütfen sende kendine et olur mu?
Sevgilerimle
__________________ Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir? |
| |