Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Hikayeleri

Uyarılar

BANA YOL GÖSTEREBİLECEKMİSİNİZ

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Hikayeleri BANA YOL GÖSTEREBİLECEKMİSİNİZ Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız yeni bir hayat sizi kurtarıcım ilan ettim.inanılmaz sabrınız ve desteginiz icin kocamann tesekkur ediyorum:)...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Hikayeleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Hikayeleri nerededir kimdir Üyelerin Hikayeleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Hikayeleri hipnoz Üyelerin Hikayeleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Hikayeleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Hikayeleri kuantum düşünce kitap haberi

BANA YOL GÖSTEREBİLECEKMİSİNİZ

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 22-02-2009, 10:27 AM   #11 (permalink)
Teğmen

Vodoo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,872
118 Mesajinıza toplam 835 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Vodoo is a glorious beacon of lightVodoo is a glorious beacon of lightVodoo is a glorious beacon of lightVodoo is a glorious beacon of lightVodoo is a glorious beacon of lightVodoo is a glorious beacon of light

yeni bir hayat

sizi kurtarıcım ilan ettim.inanılmaz sabrınız ve desteginiz icin kocamann tesekkur ediyorum:)

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Vodoo isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-03-2009, 09:56 AM   #12 (permalink)
Teğmen

118 Mesajinıza toplam 835 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Vodoo is a glorious beacon of lightVodoo is a glorious beacon of lightVodoo is a glorious beacon of lightVodoo is a glorious beacon of lightVodoo is a glorious beacon of lightVodoo is a glorious beacon of light

Mehabalar

8.gunumdeyim.Telkinleri muntazaman dinliyorum cok su iciyorum istahım cok acıldı.Kulak ugultusu 2 gun surdu.Asabi olan ben daha bir sakinim su gunlerde.Surekli konusmak anlatmak istegi var icimde.Gecmisle yuzlesmak affetmek icin biraz tembel davranıyorum nedense.Fark ettimki elimdekilere cok az tesekker edip sukretmisim bu acıgı kapatmak icin her fırsatta sukrediyorum.

Bir defter edindim ruyalarımı dileklerimi ve olumlamaları yazıyorum her gun her gun...Gecmisten kurtulmam gerek bu konuda biraz yardım istiyorum.Hepinizi cok seviyorum guzel dostarım....
Alt 03-03-2009, 12:07 AM   #13 (permalink)

Redflowers

Belgin ∞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Belgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond repute

Merhaba

Ben gelmemişim sanırım hayırlı olsuna, öncelikle güzel dileklerimi bırakmak istiyorum. Çok güzel anlarının ve gelişim aşamalarının dolduğu bir günlük olur dilerim.

Defter edinmekle çok iyi yapmışsın, önce dileklerini yazarak dileklerine uygun olumlama cümlelerini oluşturmaya başlarsın :) olumlamalarını yazdıkça rüyalarında dileklerini tezahür ettirmeye. Ve dileklerine ulaşacağın yolları görürsün, rüyalarını yazdıkça da bütündeki mesajı alırsın bir süre sonra :) yani herşey bir diğerinin parçası gördüğün gibi.

'Geçmişten kurtulmak' Aslına bakarsan çoğumuzun ortak çıkış noktası bu sanırım. Ama zaman geçtikçe aslında geçmişten kurtulmak diye bir şey olmadığını, yaşamın ancak ve ancak geçmişimizi de kabullenip bağrımıza bastığımızda başlayacağını öğreniyoruz.

'Geçmişten değil, sadece onun yükünden kurtulabilirsiniz.' Bu da kendini kabullenme ve sevmeyle başlar. Geçmişin olmasaydı şu an olacağın noktada olur muydun? Bu tecrübeye, bu hayata, bu bakış açısına sahip olur muydun? Ne güzellikler getirdi geçmiş sana onlara bakalım önce, geleceğin harikaları ancak geçmişin güzelliklerini fark edince başlar. Önce kabullen kendini ve geçmişini. Ona sahip çık ki geleceğin geçtiği zaman senin tarafından sahip çıkılacağını bilerek mucizeleri katsın hayatına.

Kendine teşekkür etmeye foruma yazdığın mesajlarına teşekkür etmekle başlayabilirsin, kendimize teşekkür butonunun açık olmasının sebebi budur :)

Sen teksin ve bu evren seninle bütün der rehberim bana, müsadenle bende sana söylemek istiyorum;

'Sen teksin ve evren seninle bütün' ben sana bütün olmamızı sağladığın için çok teşekkür ederim, lütfen sende kendine et olur mu?

Sevgilerimle

Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir?
Belgin ∞ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-03-2009, 12:19 AM   #14 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 12
15 Mesajinıza toplam 75 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
capcanlı is an unknown quantity at this point
Standart merhaba

arkadaşım bende yeni üye oldum ama neler yapmam nasıl bir yol izlemem gerektiğini bilmiyorum banada yardımcı olursanız sevinirim bnmde gerçekten rahatlamaya çok ihtiyacım var
capcanlı isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-03-2009, 12:23 AM   #15 (permalink)
Teğmen

15 Mesajinıza toplam 75 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

ben yeni üyeyim banada yol gösterin arkadaşlar
Alt 03-03-2009, 12:40 AM   #16 (permalink)
Super Moderator

yeni bir hayat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 30,500
1,573 Mesajinıza toplam 7,820 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant future

Alıntı:
capcanlı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ben yeni üyeyim banada yol gösterin arkadaşlar
Merhabalar capcanlı;

Hoşgeldiniz yanımıza öncelikle..

Öncelikle ego güçlendirici ve suçluluk telkinlerini dinleyerek başlayabilirsiniz..

http://www.hayatimdegisti.org/ucretsiz.rar

Eğer bilgisayarınızda winrar programı yoksa dosyaları açamayabilirsiniz bu linkten yükleyiniz.

WinRAR (Türkçe) - Programının Detaylı Tanıtımı, Kullanıcı Yorumları - innDir.com -

Rehber bölümünde nasıl dinleyeceğinize dair tüm açıklamalar mevcut...

Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız - Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri

Sevgiler..
yeni bir hayat isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-03-2009, 02:06 PM   #17 (permalink)
Teğmen

yeni bir hayat çok tşk ederim yardımın için zmnla herşeyi çözeceğim bu sitede inş. sevgiyle sağlıkla kal
Alt 10-03-2009, 02:13 PM   #18 (permalink)
Teğmen

Tekrar merhabalar

bakalım kac gun olmus telkimleri dinleyeli hımm 17.gundeyim..Nelermi oldu guzel seyler oluyor.Bas agrılarım yok oldu..Daha bir huzurluyum mutluyum.Olumsuz konusmaları tamamen olmasa da buyuk bir kısmını cıkardım gunluk konusmalarımdan.Deli gibi su iciyorum istahımı engellemek icin kilo verme telkinlerini de ekledim.Henuz bir farklılık olmadı ama olacagını biliyorum.

Cocuklarım ve esimle daha fazla paylasımlarda bulunmaya basladık.Sohbetler ediyoruz telkinlerin tv yi hayatımızdan cıkarmakta buyuk bir etkisi oldugunu soyleyebilirim.Temizlik aman allahımmm bu ne enerji bendeki evi temizleye temizleye pırıl pırıl yaptım....Erken uyanıyorum ve mutlu uyanıyorum.Arkadaslarıma ha bire bu siteyi site demek yanlıs olur benim huzur duydugum ikinci evimi tavsiye ediyorum.Buyuk ogluma dinletiyorum elimden geldigince olumlamalar veriyorum kendisine ve gercekten fark var oglumda bu beni daha da sevindiriyor.

Ruyalarım guzellesti huzurlu..Enteresan olan ise ust uste birkac gun tava ve yumurta gordum:)))Yorumunu arastırdıgım da bosa vakit gecirmek gibi bir anlam cıktı.Gecmiste sanırım bosa gecirmis oldugum zamanlarım mesajıydı.

Her sey cok guzel olacak.... Hepinize tesekkur ediyorum tekrar ve tekrar:)))
Alt 19-03-2009, 09:49 AM   #19 (permalink)
Teğmen

Gunaydınn gunaydınnnn gunaydınnnn

bugun cok iyi hissediyorum kendimi.ruyalar kabuslar vara ama olsun cok iyiyimmm.icim kıpır kıpır kayda deger bir sey yok aslında bariz bir seyler olmadı ama bugun cok iyiyimmmmm.hepinizi cok sevdigimi soylemek istedim iyiki varsınız iyiki buradayım
Alt 19-03-2009, 03:48 PM   #20 (permalink)
Üsteğmen

yas_min - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 751
167 Mesajinıza toplam 1,141 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yas_min is a splendid one to beholdyas_min is a splendid one to beholdyas_min is a splendid one to beholdyas_min is a splendid one to beholdyas_min is a splendid one to beholdyas_min is a splendid one to beholdyas_min is a splendid one to beholdyas_min is a splendid one to behold

Sende iyiki varsin, yanimiza hosgeldin :)

sevgimle kal
yas_min isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks

Etiketler
bana, gosterebilecekmisiniz