Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Hikayeleri

Uyarılar

BANA YOL GÖSTEREBİLECEKMİSİNİZ

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Hikayeleri BANA YOL GÖSTEREBİLECEKMİSİNİZ Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Merhabalar Bugün iyi hissetmiyorum kendimi.Herhalde su meshur dalgalanmalar basıma gelen.Bir bosluk bir hiclik icinde gibiyim.Bir sey yapmadan uzanmak belki uyumak tembel tembel evde olmak istiyorum.Hatta belki aglamak ta istiyorum.Bugün iyi degilim kısacası......

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Hikayeleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Hikayeleri nerededir kimdir Üyelerin Hikayeleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Hikayeleri hipnoz Üyelerin Hikayeleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Hikayeleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Hikayeleri kuantum düşünce kitap haberi

BANA YOL GÖSTEREBİLECEKMİSİNİZ

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 24-03-2009, 01:11 PM   #21 (permalink)
Teğmen

Vodoo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,872
118 Mesajinıza toplam 835 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Vodoo is a glorious beacon of lightVodoo is a glorious beacon of lightVodoo is a glorious beacon of lightVodoo is a glorious beacon of lightVodoo is a glorious beacon of lightVodoo is a glorious beacon of light

Merhabalar

Bugün iyi hissetmiyorum kendimi.Herhalde su meshur dalgalanmalar basıma gelen.Bir bosluk bir hiclik icinde gibiyim.Bir sey yapmadan uzanmak belki uyumak tembel tembel evde olmak istiyorum.Hatta belki aglamak ta istiyorum.Bugün iyi degilim kısacası...

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Alt 24-03-2009, 01:38 PM   #22 (permalink)
Site Yaşam Koçu
Mert Ölçer

Merto - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,067
471 Mesajinıza toplam 3,964 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Merto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond repute

Sevgili Vodoo,
Telkinlerin yarattığı temizlik ve düzenlemenin etkisi olan gel gitler ya da duygusal olarak bulunduğun dışsal durumlar seni bu hislere taşımış olabilir elbette....

Neden her ne olursa olsun şu anda içinde bulunduğun ruhsal ve bağlı olarak fiziksel durum şu an içinde olman gereken en uygun durum olabilirmi?

İçinde bulunduğun ruh haliyle arınmak istediğin hangi konulara odaklanarak çalışmalar yapabilirsin?

Özdeşleşmek için gel gitleri en etkilisinden yaşayan bir okyanus gibi mesela hissettmek sana nasıl geliyor?

Bu süreyi en iyi nasıl değerlendirebilirsin?

Neleri farklı hissediyorsun?

Dinlediğin hangi telkinlerin etkilerini hayatında denemek için plan yapabilirsin?

Neyle vedalaşıyorsun?

Sevgiler MERT.

http://www.mertolcer.com/
http://www.facebook.com/yasamkocum
http://www.facebook.com/vizyongelistirme
Merto isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 24-03-2009, 02:37 PM   #23 (permalink)
Teğmen

118 Mesajinıza toplam 835 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Vodoo is a glorious beacon of lightVodoo is a glorious beacon of lightVodoo is a glorious beacon of lightVodoo is a glorious beacon of lightVodoo is a glorious beacon of lightVodoo is a glorious beacon of light

Sevgili Merto hızır gibi yetistigin icin tesekkur ederim.

Gelgitleri yasamam bugune ertelenmisti hep tarafımdan sanki hep bastırdım bu duyguyu hep iyiyim dedim iyi olmadıgım zaman da.Tam zamanı bugun herhalde.Cunki dun beni uzen bir konusma gecti sevdigim bir arkadasımla aramız da.

Kendimce bildigim ama icimde sakladıgım durum ben kimseye GÜVENMİYORUM.
İste bu yüzden hep arkadaslarıma güvenerek paylastıgım tüm konusmalarım baskaları tarafından ogrenildi.Ben yine güvenip anlattıgım da yine aynı seyler oldu.Dünde buna benzer bir konusmaydı arkadasımla aramızdaki. Güvenmek istiyorum ama beni her defasında sukut-u hayale ugratıyorlar yoruldummm.

Karsımdakine üzüldügümü kırıldıgımı anlatıyorum icimde saklamıyorum hislerimi amaaa bunları soylerken kırmamak icin üzmemek icin cümlelerimi itinayla seciyorum.Aslında hayatımdan cıkarmam gereken arkadaslarımı onlar kırılmasın diye cıkaramıyorum hayatımdan.

Onceden keyif aldıgım ortamlarda son 1 aydır telkinler sonrası eski aldıgım keyfi alamıyorum.Orda olmak istemiyorum.Sohbetler sıkıcı geliyor.demekki keyif alıyormusum gibi sartlanıp gidiyordum.Yalnız kalmak daha sevimli gorunuyor gozume.Hos 2 tane canavarla ne kadar yalnız kalınabilirse .

Birden yükselip sonra alcalmak cok sık yasadıgım bir sey degil.Su anda yasadıgım degisik bir duygu .

Bir seyle vedalastıgım dogru ama nedir bende bilmiyorum ama cok sarsıyor beni cok uzuyor yıpratıyor.

Aglaya aglaya ancak bu kadar yazabildim..

Sevgi ve selamlarımla
Alt 24-03-2009, 03:12 PM   #24 (permalink)
Site Yaşam Koçu
Mert Ölçer

Merto - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,067
471 Mesajinıza toplam 3,964 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Merto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond repute
Question Sınırlar koymak, kurallar koymak!

Alıntı:
Vodoo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sevgili Merto hızır gibi yetistigin icin tesekkur ederim.

Gelgitleri yasamam bugune ertelenmisti hep tarafımdan sanki hep bastırdım bu duyguyu hep iyiyim dedim iyi olmadıgım zaman da.Tam zamanı bugun herhalde.Cunki dun beni uzen bir konusma gecti sevdigim bir arkadasımla aramız da.

Kendimce bildigim ama icimde sakladıgım durum ben kimseye GÜVENMİYORUM.
İste bu yüzden hep arkadaslarıma güvenerek paylastıgım tüm konusmalarım baskaları tarafından ogrenildi.Ben yine güvenip anlattıgım da yine aynı seyler oldu.Dünde buna benzer bir konusmaydı arkadasımla aramızdaki. Güvenmek istiyorum ama beni her defasında sukut-u hayale ugratıyorlar yoruldummm.

Karsımdakine üzüldügümü kırıldıgımı anlatıyorum icimde saklamıyorum hislerimi amaaa bunları soylerken kırmamak icin üzmemek icin cümlelerimi itinayla seciyorum.Aslında hayatımdan cıkarmam gereken arkadaslarımı onlar kırılmasın diye cıkaramıyorum hayatımdan.

Onceden keyif aldıgım ortamlarda son 1 aydır telkinler sonrası eski aldıgım keyfi alamıyorum.Orda olmak istemiyorum.Sohbetler sıkıcı geliyor.demekki keyif alıyormusum gibi sartlanıp gidiyordum.Yalnız kalmak daha sevimli gorunuyor gozume.Hos 2 tane canavarla ne kadar yalnız kalınabilirse .

Birden yükselip sonra alcalmak cok sık yasadıgım bir sey degil.Su anda yasadıgım degisik bir duygu .

Bir seyle vedalastıgım dogru ama nedir bende bilmiyorum ama cok sarsıyor beni cok uzuyor yıpratıyor.

Aglaya aglaya ancak bu kadar yazabildim..

Sevgi ve selamlarımla
Sevgili Vodoo, tekrar selamlar.
Anladığıma göre, "başkalarının sana nasıl davrandıklarıyla ilgili olarak" ve "yapmak istemediğin şeyleri yaparak" çok fazla enerji harcıyorsun.

Bazen, çevrende olan ve sana olan şeylerin kontrolünü kaybettiğini düşündüğün olurmu? Daha fazla kontrol sahibi olmak istermisin?
İzninle sana koçlukta sınırlar ve kurallar koymak dediğimiz kavramı anlatayım.

Sevmediğin davranışlar ve faaliyetlerle ilgili olarak başkalarına ne kadar çok zaman ve enerji veriyorsun?
Sınırlar koymak, başkalarının size nasıl davranmaları ve sizinle nasıl bir ilişki içinde olmaları gerektiği konusunda standartlar belirlemektir. Ve sınırlar koymak dengeli bir yaşam için son derece önemlidir. Sınırlar olmadan, bizler kendimize kullanmak yerine başkalarına kontrol ve enerji vermekle çok fazla zaman ve enerji harcarız.

Başkalarının hangi davranış veya tutumlarının kendi hayatından eleneceğine karar vermek üzere bir liste yapmak. Örneğin senin bahsettiğin güvenemeyeceğin insanlar.

Hangi konularda sınır koyarak sana karşı bu davranış ve faaliyetin sınırını belirleyebilirsin?

Güvenini haketmeyen insanlara bu konuda kesin sınırlar koyman hayatını kolaylaştırırmı?

Kimlere hangi sınırları koymalısın sence?

Boşa enerji akıttığın durum ve kişiler kimler ve nelerdir?

Bunlarla ilgili ne tür sınırlar koymak ve korumak istersin?

Bu sınırları uygulamak adına ne tür davranış ya da açıklamalar yapmak isterdin?

İşe yarayan bir sınır koyduğunda- örneğin güven konusunda- hayatın olumlu olarak nasıl etkilenecek?

İlk olarak hangi konuda ve ya kime bu sınırları koymak işe yarar?

Sınırlarına uyulmadığında hangi davranışları göstermelisin?
Bu kararı başta verip, kırıcı olmayan ve sağlıklı tepkiler verilebilir.

Koyduğun sınırları tam olarak nasıl söyleyebilir ve benimseyebilirsin?

Bunlar başlangıç için kullanabileceğin çıkış noktaları olabilir.
Eğer sınırlar koymama gerek yok benim konum bu değil dersen başka alanlarda kullanabilirsin ya da sitedeki diğer arkadaşlar faydalanabilirler.

Telkinleri dinlerken hepimiz birtakım davranış değişiklikleri ve gelişimi hedefliyoruz temel olarak. Ve telkinlerin bizde ortaya çıkardığı güven ve kendini daha rahat ifade edebilme halini kullanmak adına bazı araçları kullanmak gerekiyorki, yeniden alışkanlıklarımıza geri dönmeyelim.
Hayata geçirmek adına bir çok güzel yolları sunan bir çok güzel insanın kattıklarına bir renkte benden olsun ve gökkuşağı daha da parlasın isterim...

Sevgiler MERT.

http://www.mertolcer.com/
http://www.facebook.com/yasamkocum
http://www.facebook.com/vizyongelistirme
Merto isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 26-03-2009, 04:39 PM   #25 (permalink)
Teğmen

asi_mavi2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 662
72 Mesajinıza toplam 466 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
asi_mavi2 will become famous soon enoughasi_mavi2 will become famous soon enough
Standart Cevap: BANA YOL GÖSTEREBİLECEKMİSİNİZ

slm bende geçen yıl siteyi ziyaret etmiştim ancak üstünde fazla durmamıştım. hatta zayıflama telkini ile başlamıştım. detaylı incelememiştim sonra bıraktım. 6-7 aydır bana göre büyük sorunlarla (içsel) boğuşup duruyordum. ağlamaklı halim geçmiyordu. hatta psikoloğa bile gittim. beni kurtarın dercesine. ilaç filan istemiyordum. derdimi anlatmak çare bulmak istiyordum sadece. delirdiğimi düşündüğüm anlar olmadı değil. neyse kişisel gelişime daldım internette baktım duruyor site yerinde bu sefer daha detaylı incelemeye başladım. her gün ziyaret etmeye çalışıyorum. her gün yeni bir şeyler öğreniyorum. sanırım bir çeşit depresyon geçirdim. hala zaman zaman dalgalanma yaşıyorum. telkinleri dinlemeye devam şu an bile kulağımda. kendime yeni hedefler oluşturdum. DGS ye gireceğim. yani herşey bizde bitiyor canım.düşüncelerimizi değiştireceğiz. olumluya endeksleneceğiz. benim de iş ortamımda maalesef her türlü oyun dönüyor. her şey çıkar üstüne maalesef. seçimlerde yakın... siyasi söylem yapmak değil amacım. ancak bir şeyler ters gidiyor dieye hep gitmesimi gerek içimizdeki potansiyeli bulup çıkarmak.. sonrası bize kalmış. tüm güzellikler sizlerle ve paylaşımı ile katkıda bulunanlarla ve hatta sadece okuyup geçenlerle olsun sevgilerimle....
asi_mavi2 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 28-03-2009, 03:44 PM   #26 (permalink)
Teğmen

Sevgili Merto
zaman ayırıp deger verip bana onerdiklerinin uzerinde calısmalar yapıyorum aceleye getirmeden sindire sindire bu konu uzerinde ciddi bir sekilde cevaplarımı vermek istiyorum.Destegin ve gosterdigin yol icin tesekkur ederim.
Alt 28-03-2009, 05:30 PM   #27 (permalink)
Teğmen

Ben kimim- neyim- ne istiyorum-ne yapıyorum-ne yapmalıyım....

Kendimi arıyorum.Asıl beni arıyorum.İYİ EVLAT -İYİ KARDEŞ- İYİ EŞ -İYİ ANNE olmak için bazen alttan alan ama çoğunlukla doğrularından ödün vermeyen biriyim.Kendi doğrularım ne kadar doğru?İşte burda tıkanmanın yoğunlaşıp filmi geriye sarmaya aldığım anın başlamasıdır...Senaryoyu incelemeye başlıyoruz hep beraber beni arıyoruz.This is my life this is my story:))

Önce erken doğumda ilk evlatlarını kaybeden 1 kız 1 erkek çocuktan sonra kaza eseri istenmeyen çocuk olarak dünyaya gelen bu bebek her ne kadar istenmese de gerçekten sevgi ile büyütülmüştür.Her ne kadar abla ve abisi seni cami avlusundan aldık diye onu şaşkınlığa uğratmaya hatta zaman zaman inandırmaya çalışsalar da bu çocuk sevildi ailesi tarafından...

misafirleri eksik olmayan geleni gideni bitmeyen bir evde büyüdü.Kalabalıklar içindeydi.Yalnız kalmak ailece daha fazla zaman geçirmek için akrabalardan daha uzak bir yere ufak kız 4 yaşındayken taşındılar.Taşındığı zamanı o günü çok net hatırlıyor şimdi bile:))) 4 yaşında ağzında halaa emzikle dolaşan kendinden son derece emin kendine güveni olan bu kızı yeni apartmanlarında sevmeyen yoktu.Hafta sonları anneanne ve dedesine gidilir kuzenlerle oynanır biraz buruk bir şekilde ayrılmanın verdiği kırıklıkla eve dönülürdü.

Annesi onu yanından ayırmaz ablası ve abisine ezdirmezdi.Nereye gitse çanta gibi onu da yanında taşırdı:)))
okul zamanı geldiğinde anne ve küçük kız ayrılmakta çok zorluk çektiler.Anne evde küçük kız okulda çok ağladılar.Hattabir gün öğretmenine öyle bir yalan söyledikiiiii:))))Ben evde olmazsam babam annemi döver benim annemin yanında olmam lazım dedi.Öğretmen anne ve babayı okula çağırdıkların da anne ve baba ne söyleyeceklerini bilemez inandırmak için durumun aslını anlatabilmek için epey bir ter dökerler.o günden sonra küçük kız ağlamayı keser:))))Artık evde ne tarz bir konuşma olduğunu tahmin edebilirsiniz.Fakat bu olaydan sonra öğretmen küçük kız ve ailesinin hala devam eden çok güzel dostlukları başlar.Dünya görüşünde kitap sevgisinde küçük kıza binlerce şey katar.

Amaaaaa anne hep mutsuz memnuniyetsiz hep şikayetçiydi hep hastaydı nasılsın deseler hiç bir zaman iyiyim demezdi hep şikayet ederdi birşeylerden.Aslın da kahkahası o kadar güzeldiki annesinin ......
Bazen çocuklarınıda kırardı üzerdi bağırırdı.Böyle zamanlarda küçük kız annesinin bu haline bakıp BEN ASLA BÖYLE BİR ANNE OLMAYACAĞIM derdi.

Yıllar yıllar böyle geçti.Küçük kız büyüdü.Okudu okullarını bitirdi.Sevdiği bir işte çalışmaya başladı.Ablası evlendi uzaklara çok uzaklara gitti.Abisi ve kendisi annesi babası beraber kaldılar bir süreliğine.Daha sonra onlarda çok yakın tarihlerde evlenecekler.

Haksızlığa tahammül edemeyen asi bir tavrı vardı.Nedense hep ezileni hor görüleni hemen korur kollar ama is kendine gelince karşısındakini kırmamak için çabalar hep karşısındakini düşünür kendini düşünmez bir hal alırdı.Hayata bakışıda kötümserdi.Olaylara iyi yönden bakmaz hep kötüsünü düşünür hep negatifini değerlendirirdi. DEnge burcuydu teraziydi başkasına hak adalet dağıtan bu Robın Hood kendine gelince zembereğinden çıkmış gibi sağa sola çarpardı.Dengesizde kendine......

Bugünlük bu kadar devamı olacak:)))
Alt 28-03-2009, 10:12 PM   #28 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 2
4 Mesajinıza toplam 29 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
pckopat is an unknown quantity at this point

Alıntı:
Vodoo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Merhaba
uzun zamandır uyeydim ama simdi tam anlamıyla uye olmaya karar verdim.Sizden yardım bekliyorum arkadaslar.Cok zor 2 yıl gecirdim cok buyuk maddi manevi kayıplar yasadım.

Simdi hayatıma yeniden bir baslangıc yapmak istiyorum.Bildigim hersey birbirine karıstı bu yuzden sizden destek istiyorum.SİL BASTAN hayata baslamak gibi bir niyetim var.Danıstıgım kisinin tespiti istenmeyen bir cocuk olarak dunyaya gelmemin yankıları bu hayatıma kadar suruyormus ha bu arada yasım 37:) Korkum ben bunlara takılıp kalırsam nasıl iyi bir anne olurum cocuklarımın da hayatını mahvedermiyim.13 ve 5 yasında 2 aslan parcasının gelecegi benim llerimde .

NERDEN BASLAYACAGIM
Merhaba sevgili Vodoo, ilk önce sana istenmeyen çocuk olmanın getirisi olarak yaşadıklarına yorum getiren kişinin tüm dediklerini unut,bu şekilde kendini şartlandırır ve sebep,sonuç karmaşası yaşar işin içinden çıkamazsın.
Bir şeylerin değişmesini istiyorsan,isteğinde samimi ol,sil baştan diye bir şey yoktur bunu da aklından çıkarma.Tüm yaşadıkların hayatına bir anlam katmıştır,burda senin rolun verdiiğn anlamlar doğrultusunda gelişiyor.Ne yapmak istedine karar ver,inan bana nasıl yapacağını göreceksin,yeter ki ONa yönel ve ONDAN iste.
Rabbim yardımcın olsun.
pckopat isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 30-03-2009, 05:36 PM   #29 (permalink)
Üsteğmen

hayat kadere inat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 395
177 Mesajinıza toplam 1,230 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayat kadere inat is a jewel in the roughhayat kadere inat is a jewel in the roughhayat kadere inat is a jewel in the roughhayat kadere inat is a jewel in the rough

Simdi hayatıma yeniden bir baslangıc yapmak istiyorum.Bildigim hersey birbirine karıstı bu yuzden sizden destek istiyorum.SİL BASTAN hayata baslamak gibi bir niyetim var.Danıstıgım kisinin tespiti istenmeyen bir cocuk olarak dunyaya gelmemin yankıları bu hayatıma kadar suruyormus ha bu arada yasım 37:) Korkum ben bunlara takılıp kalırsam nasıl iyi bir anne olurum cocuklarımın da hayatını mahvedermiyim.13 ve 5 yasında 2 aslan parcasının gelecegi benim llerimde .

NERDEN BASLAYACAGIM[/quote]

Canım ,kalbini çocuklarına daha fazla açarsan onlarla çok daha fazla zaman geçirirsen sorunların endişelerin azalır.sana sunulmayanları eksiklerini çocuklarınla tamamlamaya çalış onlar bu dünyada bize verilen en değerli en güzel varlıklar.Onlara vermeye çalıştığın gelecek hakkında yaptığın planlar bile senin en güzel meditasyonlarındır
hayat kadere inat isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-04-2009, 10:30 AM   #30 (permalink)
Teğmen

Günaydınnn günaydınnnn....
Aslında uykusuzum anneciğim dün fıtık ameliyatı oldu gece refakatci olarak yanındaydım.Sağlığı çok şükür iyi.O rahatlıkla babacığıma devrettim nöbeti kuzularımın yanına geldim.Onları öpüp koklayıp kahvaltılarını verip okullarına yolcu ettim.Eşimi işe uğurladıktan sonra kahvemi aldım 2.evimin kapısını açtım burdayım:)))

Ben çok iyiyim canlarım benim.Bu ara bana doğru gelen bir şey var çok derinden hissediyorum iyi gelecek olayları bekliyorum ve kabul ediyorum.Uyduruk bir olumlama oldu:)))
Olsunnn yaaa bana geliyor bir şeyyyy vallahi kıpır kıpırım .
Sözlerime cokkk sevdiğim bir şarkıyla ara veriyorum bu gün buralardayım beklerim kahveye sohbete

Hoşşş geldinn yüreğimeee gönlümeeeeeeeeeeeeeeeee
Boş ver be elalem ne derse desin hadi hadi hadiiiiiiii

Bookmarks

Etiketler
bana, gosterebilecekmisiniz