Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Hikayeleri

Uyarılar

Telkinleri Deneyenlerin Bir Kısmının Yorumları

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Hikayeleri Telkinleri Deneyenlerin Bir Kısmının Yorumları Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: awayy Nickli Üyeden Alıntı Alıntı: huzurr Nickli Üyeden Alıntı Bu arada sevdiceğin askerden dönmüş müydü dusun Eğer dönmediyse bi an önce Allah kavuştursun diyorummm Öncelikle teşekkür ederim sevgili awayy Henüz dönmedi askerden acemilik dönemi bir haftaya kadar bitiyor usta ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Hikayeleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Hikayeleri nerededir kimdir Üyelerin Hikayeleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Hikayeleri hipnoz Üyelerin Hikayeleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Hikayeleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Hikayeleri kuantum düşünce kitap haberi

Telkinleri Deneyenlerin Bir Kısmının Yorumları

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 03-11-2008, 12:54 AM   #51 (permalink)
Teğmen

huzurr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 104
85 Mesajinıza toplam 345 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
huzurr has a spectacular aura abouthuzurr has a spectacular aura abouthuzurr has a spectacular aura about
Standart Ynt: Telkinleri Deneyenlerin Bir Kısmının Yorumları

Alıntı:
awayy Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
huzurr Nickli Üyeden Alıntı

Bu arada sevdiceğin askerden dönmüş müydü dusun
Eğer dönmediyse bi an önce Allah kavuştursun diyorummm

Öncelikle teşekkür ederim sevgili awayy
Henüz dönmedi askerden acemilik dönemi bir haftaya kadar bitiyor usta birliği şırnak akçay'a düştü

Telkinler konusunda evet haklısın hayat herkese farklı farklı şeyler getiriyor bu yüzden kimileri bir kez dinlemeyle etkisini görürken kimileri aylar sonra görüyor bu belki kişinin yaşadığı olayların şiddetine bağlıdır belkide kişinin bilinç altının kabullenme süresiyle alakalıdır. Telkinler zaten yardımcı etkenler biz çözümü kendi içimizde aramalıyız. Ne kadar başka şeylerden yada kişilerden fayda göreceğimizi düşünsekte eğer duygularımızı düşüncelerimizi umutsuzluklarımızı değiştirmezsek hiç bir şeyin faydası olmaz. İşe kendimizden başlamalıyız. Ben biliyorum ki sabah güne gülerek huzur ve mutlulukla başladığımda hiç bir şeyin beni demoralize etmesine izin vermedikçe bütün günüm süper geçiyor işte bunu yapabilmek ve sürekliliğini sağlamak çok önemli. Ben süreklilik gösteremediğim için her seferinde başa dönüyorum. Sorunlarımı ve çözümlerini bildiğim halde bir türlü harekete geçmek için o gereken gücü kendimde bulamadığımdan kaybediyorum. O kadar yorulmuşum ki artık en ufak şey bile sinirlerimi yıpratmaya yetiyor ve herşeyi bir anda boşveriyorum ve bu böylece devam ediyor günlerce haftalarca bazen aylarca taa ki beni tekrar motive edecek bişeyler bulana kadar.

Unutkanlığım konusunda sanırım beslenmeme daha çok dikkat etmeliyim ve beyin jimnastği yapmalıyım. Telkinlere şimdilik ara verdim kendimde birazcık olumlu kıpırdamalar gördüğüm an yeniden başlayacağım dinlemeye.

Sevgili awayy lütfen umutlarını yitirme canım dışardan bir destek almadan önce kendi içinde yaratmaya çalış o gücü ben inanıyorum ki biz herşeyin üstesinden gelebilecek güce sahibiz. super

Sevgilerimi ve ışığımı gönderiyorum

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Alt 03-11-2008, 08:14 PM   #52 (permalink)
Super Moderator

yeni bir hayat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 30,500
1,573 Mesajinıza toplam 7,820 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant future

Alıntı:
Ben 3 ay boyunca telkinleri dinledim hiç faydası olmadı demiyorum ama istediğim derecede bir değişiklik olmadı hayatımda. Çoğu rahatsızlıklarım aynen devam ediyor artı son zamanlarda aşırı unutkanlık başladı Atakan beyin tavsiyesiyle geceleri dinlemeyi bıraktım hatta tamamen dinlemeyi bıraktım çünkü korkmaya başladım bu durum ilerlerde kendimide unuturum filan diye ha telkinleri bıraktım unutkanlığım geçtimi hayır sanırım benim sorunlarımın çözümü telkinler değil. Telkinler sayesinde problemlerini çözen arkadaşlar adına gerçekten çok mutlu oluyorum. Keşke benim içinde bir çare olabilseydi. Belki de Atakan beyin tavsiye ettiği gibi uyumadan evvel bir saat dinemeye devam etsem faydasını görürüm ama dediğim gibi unutkanlık ileri derecede olunca korktum Şimdilik tüm yöntemleri bıraktım ve bir tek şeye odaklandım olumlu düşünceye...
Her anımı pozitif yaşayarak herşeyin üstesinden geleceğime inanıyorum.
Sevgili huzurr ve awayy;

Mesajlarınızı okudum da şimdi,site büyüklerinden olmasam da kayıtsız kalmak istemedim..
Ben telkinleri 5 ay oldu sanırım dinlemeye başlayalı..Sizin de dediğiniz gibi etkisi herkeste farklı olabiliyor..Dalgalanma etkisini de,sonuçlarını da çabuk görenlerdenim..
Alıntı:

Merhaba huzurr
bu mesajına site büyükleri (yani ailemizin deneyimlileri) cevap verir diye düşünüyorum..
Ama ben de dayanamadım bak şimdi...Kendimi şöyle bir değerlendirmek istedim..
Ben de bugün telkinlerimde 2 ayı tamamlamış bulunuyorum..
Etki var mı yok mu psikolojik mi bişeyler oluyo mu bilemiyorum...
Ha mutlu muyum hayır..
Ama bu siteyi ilk gördüğümde telkinler neymiş ne değilmiş diye okuduğumda,
demiştim ki bu telkinlerle 1 senenin onunda mutluluğu yakalamış bir insan olabilirim..
Mutlu olmak ya da olamamak durumuna gelince,
Mutluluk aslında bizim bakış açımızda gizli...
Mutlu olmak bulutların üstünde uçmak değil..
Yaşadığımız olaylara, bizi büyüten , geliştiren, hayatımıza anlam katan şeyler olarak bakmalıyız.. (-iyi ya da kötü-bu sıfatları da biz ekliyoruz zaten)
Telkinleri dinledikten sonra,sahip olduklarınızın kıymetini daha iyi anlayıp,sahip olamadıklarınız için üzülmeyi bir kenara atıyorsunuz. Yani,içinde bulunduğun anı yaşama hissi deniliyor ya,işte bu.Mutluluk da bu zaten..
Mutlu olmak için illa birşeylerin olması,hayatımızda büyük değişikliklerin olması gerekmiyor.
Eskiden beni derinden yaralayan şeyler için artık çok da üzülmediğimi farkediyorum..
Yalnızlığım bana acı vermiyor artık..Aksine yalnızlığın da artıları olduğunu öğrendim..
Çocuklarım bazen babalarında kalıyor,hafta sonları ve tatillerde..Çok üzülürdüm,o iki gün bana bir yıl gibi gelirdi..Artık gittiklerinde seviniyorum, böylece bilgisayarda bana kalıyor.
Bu sitede gerçekten yaşam sevinci olup hayatını daha kaliteli hale getirmek isteyenler var. Ama çoğunlukla hayatın o dar geçitinden geçen, tabiri caizse depresyonlu insanlar var..Ya da ben öyle olduğum için, daha çok öyle kişiler gözüme çarptı..
Sizin bu kadar mutsuz ve depresyonda olmanıza hayret ettim doğrusu..
Eşiniz ( ya da sevgiliniz) sizi yarı yolda mı bıraktı..
İşinizi üstelik de yüksek meblağda bir parayla batırdınız mı..
Bu yüzden millete alay konusu oldunuz mu..
Çocuklarınızı kaybetme noktasına geldiniz mi..
Bütün bunlara rağmen aileniz de hep sizi suçladı mı..
Ne yaşadınız..Gerçi herkesin yaşadığı başkasına kolay gelir .Bunun da farkındayım..

Hele awayy sen, bu kadar espritüel bir insandan bu sözleri okumak beni şaşırttı..Kendi kendini bile eğlendirecek beceriye sahipsin..Yanındaki kişileri de çok eğlendiyorsundur eminim. Valla ben yazılarını okurken gülme krizine giriyorum..

Alıntı:

Tavşanınla ilgili de tatlı tatlı şeyler yazmışsın..
Bi hayvana yuvanı açabildiğine göre gerçekten sevgi dolu bir insan olmalısın..
Ben de yıllardır istiyorum bir hayvanım olsun ama sonra diyorum ki kendime,
sen kendin ilgiye sevgiye muhtaçsın zavallı hayvana ne faydan dokuncak,
yazık olur ona da diyorum
Hayvan sevgisi, insana çok huzur veriyor kızlar..Onlar karşılıksız seviyor, bazen insanlardan öyle tepkiler alırsınız ki, ne yaptım da bunu hakettim dersiniz.Ama hayvanlar öyle değil,bir hayvana faydanız dokunduğunda , o canlı için ne kadar önemli olduğunuzu sonuna kadar hissedersiniz..O yüzden awayy öyle düşünme, en kısa zamanda bir hayvan dost edin...

Alıntı:

Aaah canım ah...
Umarım iyi ve mutlu haberlerle doldururuz bu forumu
Sana sevgilerimi yolluyorum..
Telkinlere devam etmenizi tavsiye ediyorum..Bu arada olumlamalar da yapın kendinize..Forumdan kopmayın..
En yakın zamanda mutlu haberlerinizi alacağıma eminim kızlar..
Sevgiler..

yeni bir hayat isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-11-2008, 10:21 PM   #53 (permalink)
Teğmen

huzurr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 104
85 Mesajinıza toplam 345 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
huzurr has a spectacular aura abouthuzurr has a spectacular aura abouthuzurr has a spectacular aura about

Alıntı:
yeni bir hayat Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Sizin bu kadar mutsuz ve depresyonda olmanıza hayret ettim doğrusu..
Eşiniz ( ya da sevgiliniz) sizi yarı yolda mı bıraktı..
İşinizi üstelik de yüksek meblağda bir parayla batırdınız mı..
Bu yüzden millete alay konusu oldunuz mu..
Çocuklarınızı kaybetme noktasına geldiniz mi..
Bütün bunlara rağmen aileniz de hep sizi suçladı mı..
Ne yaşadınız..Gerçi herkesin yaşadığı başkasına kolay gelir .Bunun da farkındayım..

Sevgili yeni bir hayat...

Seninde belirttiğin gibi sevgilim yarı yolda bıraksaydı belki mutluluğu bir başkasında bulurum der yoluma devam ederdim
Büyük paralar kaybetsem çalışır yine kazanırım sağlık olsun derdim vs vs...
Bütün bu ve bunun gibi sorunlar belki çözülebilir. Bir şeyleri kendi yaptığın hatalar yüzünden kaybetmişsindir ozaman bukadar acı çekmezsin kendim ettim kendim buldum dersin kendin hatayı bile bile yaparsın sonra tekrar yaptığın hatayı kimseye hesap vermeden düzeltmeye çalışırsın ozaman bir şey kaybetmiş sayılmazsın ama bir başkası tarafından kısıtlanıyorsan birileri tarafından hayatın yönlendiriliyorsa baskılanıyorsan başkaları yüzünden hata üzerine hata yapıyorsan ve bunu kendi başına telafi etmene izin vermiyor kendi yöntemleriyle telafi ettirmeye çalışıyorlarsa bütün özgürlüğünü elinden almışlarsa ve bu yüzden özgüvenini kaybettiysen kendine olan saygını yitirdiysen işte bunlar telafisi zor şeyler.
Benim yaşım daha çok genç ben bu yaşlarda aktif olmam gerekirken bi rahibe gibiyim ve bütün bu kötülüğü bana ailem yaptı. Rezalet bir ergenlik çağı geçirdim ki ergenlik çağı kişinin kimliğinin oturması için en önemli dönemdir. Böyle oluncada ne yaptığını bilmez kendini bilmez hayatına yön veremez hiç bişeyden zevk alamaz yanlış üstüne yanlış yapan bir birey meydana geldi.
Ailemi hep şimdiye kadar suçladım evet şu anki durumumdan onlar sorumlular ama bundan sonraki hayatımdan onlar sorumlu değil bana nekadar baskı yapsalarda nekadar hataya itselerde bundan sonrasından ben sorumluyum çünkü artık aklım başımda bu durumdan kendimi kurtaracak bilgi ve deneyime sahibim eğer onlara hala boyun eğiyorsam bu benim hatam olur.
Bundan sonraki yaşantımdaki bütün kararları kendim için vereceğim. Verdiğim kararlar onların hiç hoşuna gitmese bile hayatımı yoluna koymak için tüm gerekenleri yapacağım.
Telkinleri dinlemeye de yeniden başlayacağım...
Laf lafı açtığı için bu konu yanlış başlık altında uzadı bunun için site büyüklerimiz kızmasınlar bize aflarına sığınarak burada sonlardırıyorum.
Saygılı sevgiler efem 44
Alt 04-11-2008, 12:09 AM   #54 (permalink)
Super Moderator

1,573 Mesajinıza toplam 7,820 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant future

Alıntı:

Bundan sonraki yaşantımdaki bütün kararları kendim için vereceğim. Verdiğim kararlar onların hiç hoşuna gitmese bile hayatımı yoluna koymak için tüm gerekenleri yapacağım.
Telkinleri dinlemeye de yeniden başlayacağım...
Laf lafı açtığı için bu konu yanlış başlık altında uzadı bunun için site büyüklerimiz kızmasınlar bize aflarına sığınarak burada sonlardırıyorum.
Saygılı sevgiler efem 44
Harikasın huzurr,beklediğim cevap da buydu..İşte mutluluk budur...
yeni bir hayat isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-11-2008, 05:54 PM   #55 (permalink)

Tesekkür: 0
4 Mesajinıza toplam 21 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayatnegarip is an unknown quantity at this point

Ben geçen sene bi süre dinlemiştim, gerek şarkıları dinlemeyi bi süre sonra reddetmem gerek başka sorunlarım yüzünden bıraktım. 2-3 hafta önce yeniden başladım fakat çoğu kişideki gibi ağır baş ağrılarım oluyor. Sürekli bir karamsarlık, hayatın boş gelişi ve yalnızlık hislerine kapılıyorum... İç konuşma dediğinz nedir? çok online olamadığım için tek tek araştıramıyorum. Teşekkürler...
Alt 12-11-2008, 02:39 AM   #56 (permalink)
Super Moderator

Merhaba hayatnegarip;

Yaşadıklarınız telkinlerden kaynaklanan dalgalanma hissi..Geçici bir durum..Aşağıda vereceğim linkleri incelemek faydalı olacaktır.Ayrıca iç konuşma ve olumlu düşünme ile ilgili bilgiler de mevcut..

http://hayatimdegisti.com/forum/cidd...24038#msg24038

http://hayatimdegisti.com/forum/basd...ssi-t20.0.html

http://hayatimdegisti.com/forum/sini...li-t164.0.html

http://hayatimdegisti.com/forum/ynt_...82004#msg82004

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...mi-t697.0.html
Alt 12-01-2009, 10:08 PM   #57 (permalink)
Teğmen

3 Mesajinıza toplam 23 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
kristal küre is an unknown quantity at this point

Sevgili Atakan Bey,yaklaşık 2 aydır ego güçlendirici ve suçluluk azaltıcı telkinleri eşimle birlikte dinlemekteyiz.Son iki haftadır da depresyon için olan telkini ekledik listeye. Telkinleri genelde uyku esnasında dinliyoruz.Bu 6-7 saate tekabül ediyor. Yalnız ben depresyon telkinleri eklediğimden beri kendimde anksiyete hissediyorum, sebepsiz bir endişe var içimde sanki kötü bişeyler olacak gibi bir korku. Acaba bunun telkinlerle ilgisi var mı? Size sormak istediğim bu telkinlerin sıralaması doğru mu eklemem ya da çıkarmam gereken bişeyler var mı? Şimdiden teşekkürler Bu arada sitenize bayılıyorum ve herkese tavsiye ediyorumm. Sevgiyle kalın...
kristal küre isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-01-2009, 10:30 PM   #58 (permalink)
Administrators
Atakan Sönmez

Tesekkür: 2,852
3,132 Mesajinıza toplam 17,384 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond repute

Merhaba
Listenize özellikle koruma kalkanı telkini ve sosyallik arttırıcıyı ekleyebilirsiniz.Bu telkiner kendinizi daha iyi ve güvende hissetmenizi sağlayacaktır.
Suçlulu ego koruma kalkanı sosyallik olarak bir liste oluşturuabilir.
Dinledikten sonra etkiler ile ilgili anketlere bu linkten katilin.
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-anketlerimiz/
hayatimdegisti isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 13-01-2009, 09:54 AM   #59 (permalink)
Teğmen

3 Mesajinıza toplam 23 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
kristal küre is an unknown quantity at this point

Atakan Bey, yanıtınız oldukça sade olmuş. Ben daha ayrıntılı bir cevap yeğlerdim doğrusu. Çünkü yaşadıklarımın dinlediğim depresyon dünde kaldı telkiniyle ilgili olup olmadığını merak etmiştim. Eğer öyleyse listemden çıkarmam gerekecek. Rica etsem daha ayrıntılı bir yanıt verir misiniz? Sevgiler...
kristal küre isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-02-2009, 05:32 AM   #60 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 61
19 Mesajinıza toplam 76 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
weckldionisos is an unknown quantity at this point

merablar arkadaşlar...

ben bu siteye bakalı bi gün bile olmadı ... aradığım şeyi aslında buldum teşekkür ederiz burdan yönetime...bkz: yönetim şampiyon gibi sesler türetmek yok :D neyse gelelim konumuza gerçekten harika bir site aradığım şeylerin birçogu var ve etkilerini aslında dün akşam çokca gördüm... şöyle başladı olay

ev arkadaşım:
-olm buldum
-neyi buldun olum
-aradığımız şeyi
- ?? (anlamsız bi ifade suratta)

sonra olayı bana anlatır... tabi o anlık heyecanla siteyi bi beynimdeki kıvrımlarımla markaja alırım...sonra bakarım ki abilerimiz öneriyor ki ilk önce ego .. bi sıralamasını yaparız ... odada günlük işlerimizle uğraşırken 3 saat boyunca dinler dinler dururuz ta ki dışarı cıkana kadar ... dışarı çıkarız aman allah bi farklıyız bugün.. enerjik kendine güven... tanımadığımız insanlarla muhabbet ,

ve eve gelinir mp3 e atılmış müzikler dinlenir ... ve uzun zamandır güne gülerek uyanmak vardır derler işte onu yaşıyorum... gözlerimi açtıgımda sırıtıyordum bi ayna getirseler o an için bi daha sırıtırım herhalde hayata ...

bkz: yönetim şampiyon :D

hadi kalın sağlıcakla....
weckldionisos isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks