Alıntı:
huzurr Nickli Üyeden Alıntı
Ben 3 ay boyunca telkinleri dinledim hiç faydası olmadı demiyorum ama istediğim derecede bir değişiklik olmadı hayatımda. Çoğu rahatsızlıklarım aynen devam ediyor artı son zamanlarda aşırı unutkanlık başladı Atakan beyin tavsiyesiyle geceleri dinlemeyi bıraktım hatta tamamen dinlemeyi bıraktım çünkü korkmaya başladım bu durum ilerlerde kendimide unuturum filan diye ha telkinleri bıraktım unutkanlığım geçtimi hayır sanırım benim sorunlarımın çözümü telkinler değil. Telkinler sayesinde problemlerini çözen arkadaşlar adına gerçekten çok mutlu oluyorum. Keşke benim içinde bir çare olabilseydi. Belki de Atakan beyin tavsiye ettiği gibi uyumadan evvel bir saat dinemeye devam etsem faydasını görürüm ama dediğim gibi unutkanlık ileri derecede olunca korktum Şimdilik tüm yöntemleri bıraktım ve bir tek şeye odaklandım olumlu düşünceye...
Her anımı pozitif yaşayarak herşeyin üstesinden geleceğime inanıyorum. |
Sevgili huzurr ve awayy;
Mesajlarınızı okudum da şimdi,site büyüklerinden olmasam da kayıtsız kalmak istemedim..
Ben telkinleri 5 ay oldu sanırım dinlemeye başlayalı..Sizin de dediğiniz gibi etkisi herkeste farklı olabiliyor..Dalgalanma etkisini de,sonuçlarını da çabuk görenlerdenim..
Alıntı:
awayy Nickli Üyeden Alıntı
Merhaba huzurr
bu mesajına site büyükleri (yani ailemizin deneyimlileri) cevap verir diye düşünüyorum..
Ama ben de dayanamadım bak şimdi...Kendimi şöyle bir değerlendirmek istedim..
Ben de bugün telkinlerimde 2 ayı tamamlamış bulunuyorum..
Etki var mı yok mu psikolojik mi bişeyler oluyo mu bilemiyorum...
Ha mutlu muyum hayır..
Ama bu siteyi ilk gördüğümde telkinler neymiş ne değilmiş diye okuduğumda,
demiştim ki bu telkinlerle 1 senenin onunda mutluluğu yakalamış bir insan olabilirim.. |
Mutlu olmak ya da olamamak durumuna gelince,
Mutluluk aslında bizim bakış açımızda gizli...
Mutlu olmak bulutların üstünde uçmak değil..
Yaşadığımız olaylara, bizi büyüten , geliştiren, hayatımıza anlam katan şeyler olarak bakmalıyız.. (-iyi ya da kötü-bu sıfatları da biz ekliyoruz zaten)
Telkinleri dinledikten sonra,sahip olduklarınızın kıymetini daha iyi anlayıp,sahip olamadıklarınız için üzülmeyi bir kenara atıyorsunuz. Yani,içinde bulunduğun anı yaşama hissi deniliyor ya,işte bu.Mutluluk da bu zaten..
Mutlu olmak için illa birşeylerin olması,hayatımızda büyük değişikliklerin olması gerekmiyor.
Eskiden beni derinden yaralayan şeyler için artık çok da üzülmediğimi farkediyorum..
Yalnızlığım bana acı vermiyor artık..Aksine yalnızlığın da artıları olduğunu öğrendim..
Çocuklarım bazen babalarında kalıyor,hafta sonları ve tatillerde..Çok üzülürdüm,o iki gün bana bir yıl gibi gelirdi..Artık gittiklerinde seviniyorum, böylece bilgisayarda bana kalıyor.
Bu sitede gerçekten yaşam sevinci olup hayatını daha kaliteli hale getirmek isteyenler var. Ama çoğunlukla hayatın o dar geçitinden geçen, tabiri caizse depresyonlu insanlar var..Ya da ben öyle olduğum için, daha çok öyle kişiler gözüme çarptı..
Sizin bu kadar mutsuz ve depresyonda olmanıza hayret ettim doğrusu..
Eşiniz ( ya da sevgiliniz) sizi yarı yolda mı bıraktı..
İşinizi üstelik de yüksek meblağda bir parayla batırdınız mı..
Bu yüzden millete alay konusu oldunuz mu..
Çocuklarınızı kaybetme noktasına geldiniz mi..
Bütün bunlara rağmen aileniz de hep sizi suçladı mı..
Ne yaşadınız..Gerçi herkesin yaşadığı başkasına kolay gelir .Bunun da farkındayım..
Hele awayy sen, bu kadar espritüel bir insandan bu sözleri okumak beni şaşırttı..Kendi kendini bile eğlendirecek beceriye sahipsin..Yanındaki kişileri de çok eğlendiyorsundur eminim. Valla ben yazılarını okurken gülme krizine giriyorum..
Alıntı:
Tavşanınla ilgili de tatlı tatlı şeyler yazmışsın..
Bi hayvana yuvanı açabildiğine göre gerçekten sevgi dolu bir insan olmalısın..
Ben de yıllardır istiyorum bir hayvanım olsun ama sonra diyorum ki kendime,
sen kendin ilgiye sevgiye muhtaçsın zavallı hayvana ne faydan dokuncak,
yazık olur ona da diyorum |
Hayvan sevgisi, insana çok huzur veriyor kızlar..Onlar karşılıksız seviyor, bazen insanlardan öyle tepkiler alırsınız ki, ne yaptım da bunu hakettim dersiniz.Ama hayvanlar öyle değil,bir hayvana faydanız dokunduğunda , o canlı için ne kadar önemli olduğunuzu sonuna kadar hissedersiniz..O yüzden awayy öyle düşünme, en kısa zamanda bir hayvan dost edin...
Alıntı:
Aaah canım ah...
Umarım iyi ve mutlu haberlerle doldururuz bu forumu
Sana sevgilerimi yolluyorum.. |
Telkinlere devam etmenizi tavsiye ediyorum..Bu arada olumlamalar da yapın kendinize..Forumdan kopmayın..
En yakın zamanda mutlu haberlerinizi alacağıma eminim kızlar..
Sevgiler..