Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Hikayeleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-hikayeleri/)
-   -   Telkinleri Deneyenlerin Bir Kısmının Yorumları (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-hikayeleri/2432-telkinleri-deneyenlerin-bir-kisminin-yorumlari.html)

fenn 06-10-2009 09:46 PM

Cevap: Telkinleri Deneyenlerin Bir Kısmının Yorumları

Sevgili Red Flowers,
Destek olduğunuz için size (ve güzel paylaşımlarla bu siteye emek veren herkese) çok teşekkür ederim.Troid ve bronşitle ilgili tavsiyelerinize hemen bu akşamdan başlayacağım hatta.Sevgi dolu varlığınız için müteşekkirim.İçsel yolculuğumda yalnız olmadığımı bana her adımda hissettiriyorsunuz.
Saygılarımla,Fenn

blue jaloon 06-10-2009 10:01 PM

sevgili hocam hersey güzel olucak merak etmeyin yeni bir gün bizi bekliyor....

fenn 06-10-2009 11:20 PM

Sizler varken kötü gitmesi imkansız zaten.girlhahaİyi ki varsınız,iyi ki beni yanınıza kabul ettiniz.Şükürler olsun.En kısa zamanda eskisi gibi cıvıl cıvıl olacağıma kesinlikle inanıyorum,hatta an meselesi belki de.
Sevgiler,Fenn

derya hanim 24-11-2009 05:01 AM

Cevap: Ynt: Telkinleri Deneyenlerin Bir Kısmının Yorumları

merhaba, kendimi daha iyi hissediyorum bu nasil oldu anlamis degilim bir su sesi insani nasil erken uyandiriyor ben erken kalkiyorum artik dunyaya haykirmak istiyorum sucluluk duygusu 2 gunde nasil azalir klasik muzik telkini dinlemekle coooooooooooooooooooooooook saskinim su anda bu benmiyim o yuzden farkindalik yasayamiyorum bu benmiyim demekten cunku bambaska bir derya var icimde buna nasil ailsicam erken kalkmak icin doga sesi dinliyorum kalkiyorum ben senelerce bunu basaramadim bu duruma alismam icin ne yapmaliyim?

Belgin ∞ 24-11-2009 02:08 PM

Alıntı:

derya hanim Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 571388)
merhaba, kendimi daha iyi hissediyorum bu nasil oldu anlamis degilim bir su sesi insani nasil erken uyandiriyor ben erken kalkiyorum artik dunyaya haykirmak istiyorum sucluluk duygusu 2 gunde nasil azalir klasik muzik telkini dinlemekle coooooooooooooooooooooooook saskinim su anda bu benmiyim o yuzden farkindalik yasayamiyorum bu benmiyim demekten cunku bambaska bir derya var icimde buna nasil ailsicam erken kalkmak icin doga sesi dinliyorum kalkiyorum ben senelerce bunu basaramadim bu duruma alismam icin ne yapmaliyim?

Bu duruma alışmak için olmakta olan şeyin olmasına izin vermeniz yeterli. Kendinize ket vurmayın lütfen. Bırakın her ne oluyorsa sevgiyle olsun, siz arkanıza yaslanın ve yeni kendinizin keyfini çıkarın.

derya hanim 29-11-2009 01:15 AM

telkinlerde,deryacim otur yeter artik bu kadarda demedik ,cok abarttin vs... dese iyi olmazmi?diye dusunuyorum ama o kadar ertelemisimki hayatimi amaaaaaaan yarin yaparim canim istemiyor ,yorgunum,halsizim ,hersey ustume geliyor diyen ben o ben degilim .keyfini cikarticam buna eminim redflowers,sorunlardan kacmiyacagim artik kamaktan yoruldum ustune giderek yorulmak hem beni mutlu edecek hemde ailemi .hepinize cok tesekkur ederim beni hic yanliz birakmadiniz yorumlarinizla ne diyeyim allah yolunuzu acik etsin alk78 wave44

lacerem 17-12-2009 03:09 PM

Ne kadar faydalandım bilemem ama çok uzun zaman olmadı telkin müziklerini dinleyeli....Ve uzun zamandır görüşmediğim psikolog bir arkadasımla görüştüm,telkinleri dinlediğimden haberi yoktu.Bana dediği şey ''Sen de bir değişiklik var ama ne çözemedim..Kendine telkin falan mı yaptın?''
Yani bunun üzerine daha da laf söylenmez:))Çok şaşırdım:)

seta* 18-12-2009 12:08 PM

Merhabakrzm67,
Ben çok yeniyim.
2 gündür suçluluk ve ego telkini dinliyorum.
Daha rahatladım sanki.
uy897
Telkinleri okuduğumda tam da benim ihtiyacım olan şeyler dedim.
Demek herkeste aynı oluyor dusun2

momismyhope 18-12-2009 12:17 PM

Merhabalar
ben de 3 gündür ego ve suçluluk telkinlerini dinliyorum.
Bu gece kabus gördüm.
İlk başlarda benim gibi kabus görenler olmuş.Eski yazılarda okumuştum.

Yolunuz ve benim yolum daima ışıklı olsun.

gvdfl 29-12-2009 09:22 PM

telkinler herksde farklı etki gösteriyor.Ama hep olumlu olduğu kesin.Bazılarında çok hızlı bazılarında yavaş.Yan etkiler ne kadar fazla olursa bana göre o kadar çok etkiliyor mp3ler.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:29 AM.