Telkinleri Deneyenlerin Bir Kısmının YorumlarıHikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Hikayeleri Telkinleri Deneyenlerin Bir Kısmının Yorumları Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Bu telkinleri geçen sene dinlemeye başlamıştım. Öss sebebiyle bilgisayarımı kaldırdım. Şimdi çok şükür geçti yeniden başladım :) Dün itibariyle kaldığım yerden devam ettim.Mp3 tanıdıktı,baymaya başlayınca suyun gözüne vurdum winamptan media playerdan da açtım müziğimi enfes oldu :D Bu şekilde bir ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Hikayeleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Hikayeleri nerededir kimdir Üyelerin Hikayeleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Hikayeleri hipnoz Üyelerin Hikayeleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Hikayeleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Hikayeleri kuantum düşünce kitap haberi | |
|
29-06-2009, 12:24 AM
|
#71 (permalink)
|
Tesekkür: 0
1 Mesajina 7 kez İyi ki varsın denildi
| Cevap: Telkinleri Deneyenlerin Bir Kısmının Yorumları Bu telkinleri geçen sene dinlemeye başlamıştım. Öss sebebiyle bilgisayarımı kaldırdım. Şimdi çok şükür geçti yeniden başladım :) Dün itibariyle kaldığım yerden devam ettim.Mp3 tanıdıktı,baymaya başlayınca suyun gözüne vurdum winamptan media playerdan da açtım müziğimi enfes oldu :D Bu şekilde bir sakıncası olmaz herhalde. Uyku ile ilgili telkin ile başladım çünkü ne kadar uyursam uyuyayım huzurlu kalkamıyordum. Dediğim gibi dün gece ilkti ve bu sabah yüzsüz,uykulu,buruşuk bir suratla kalkmamayı başardım.Bu kadar kısa süreli bir etki belkide kendimi şartlamamdan oluştu bilmiyorum. Normalde 10 saat uyurdum ve tam 7.30 saat sonra gözlerimi açtım.Ve ne buruşuk bir yüz,ne mutsuz bir ruh hali ne de uykuya doyumsuzluktan eser kalmamış. İnanamıyorum olamaz :O ! demiyorum çünkü bu telkinlerin faydasını tam 1 sene öss ye hazırlanırken gördüm ben.. Hiç yalnız bırakmadılar sağolsunlar. Teşekkürler herşey için Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. | Offline
| |
06-08-2009, 08:37 PM
|
#72 (permalink)
| Administrators Atakan Sönmez
Tesekkür: 2,852
3,132 Mesajinıza toplam 17,384 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Telkinleri Deneyenlerin Bir Kısmının Yorumları Bu yorumu facebook grubumuza Ahu hn yapmis buraya eklemek istedim.
yeni başlayanlar için paylaşmak istedim..
telkinlere benden önce çok yakın bir arkadaşım başlamıştı. ben bu konularda çok kapalıydım. açıkçası hiç inanmıyor ve anlattıklarını küçümsemekten de öte çok sıkıcı buluyordum.
ben hep böyleydim. ilgilenmediğim konuları dinlemeye bile tahammülü olmayan, gergin, huysuz, sürekli mutsuz, aynaya bakmayan, yalnız olmayı seven, öff'leyerek yaşayan, her boş vaktini uyuyarak geçiren, evden dışarı çıkmayan, işiyle oyalanan ve iş dışındaki hayatında yapacak birşey bulamayan birisiydim.. yağlı saçlara, içine girilemeyen kıyafetlere, derisi dökülen ve dökülmeyen yerlerinde sivilceler olan bir surata sahiptim.
kötü bir hadise yaşadığım bir gün, hani derler ya sinir krizinin eşiğindeyken ya da bir cinnet anımda bahsettiğim arkadaşımın kapısını çalıp acilen bana telkin, şarkı birşeyler dinletip beni bu ruh halinden kurtarmasını istedim :)
bende etkisi çok hızlı ve gözle görülür oldu.. hiç aksatmadan her an dinliyordum. ofiste, yolda, evde, televizyon seyrederken, başka bir müzik dinlerken, kitap okurken, uyurken.. üçüncü günün sonunda yüzüme bir gülümseme yapıştı ve bu gülümseme beni hala terketmedi..
ilk haftanın sonunda normal insanların uyuduğu saatte uyumaya başlamıştım ki bu benim için çok uzun yıllardır bir sorundu, uyuyamama ve uyanamama! sabahları uykumu almış olarak ve yüzümdeki o gülümsemeyle uyanıyordum..
aynaya bakmaya başladım kısa bir süre içinde.. makyaj yapmaya, saçlarımla ilgilenmeye.. maşalar, saç düzleştiricleri..
ilk günler baş ağrım oldu, çok sigara ve su içmeye başladım.. ama bir süre sonra geçti.. tek sıkıntım ağlamamak oldu.. yani içimde bir ağlama isteği vardı ama sanırım 3-4 ay kadar kesinlikle ağlayamadım.. yani içindeki zehiri akıtmak gibi bir istekti sanırım benim ağlama isteğim..
4. aya girdiğimde 18 kilo vermiştim. bunun için özel bir rejim programı uygulamadım. herşeyden yiyordum.. ama eski açlığım kalmamıştı. gün içinde çok az yiyordum.. bol bol yürüyüş yapıyordum, bunun da etkisi büyük olmuştur. her gün işten gelince yaklaşık 2-3 saat yürüyordum. ve eve dönüp hemen meditasyonlarıma başlıyordum.. yemek yiyecek vaktim de kalmamıştı.
ben telkinleri almaya başladığımda, bana telkinleri veren arkadaşım meditasyon ve enerji çalışması tekniklerini de veriyordu. hergün düzenli olarak ilerledim. sabah işe giderken, öğle aralarında, iş dönüşünde, gece yatmadan önce her gün kesintisiz meditasyon yaptım ve enerji çalıştım. sanırım bendeki hızlı ve ani değişimin bu kadar büyük olmasının bir nedeni de telkinlerin yanı sıra yaptığım bu çalışmalardır.. bunu kesinlikle herkese tavsiye ederim.. ne istediğime karar verip evrenden istedim ve evren hemen benim için harekete geçti her defasında :) düşünceleriniz enerjidir, ne düşünürseniz kendinize çekersiniz, bununla ilgili muhakkak çalışın...! Olumlamalar edinin..!
telkinleri hala dinliyorum.. iş yoğunluğumun çok arttığı bir dönem oldu.. bu dönemde gece gündüz çalışır durumda olduğumdan dolayı açıkçası meditasyona ara verdim, telkinleri ise nerdeyse haftada 10 saat kadar aldım.. Bu süre içinde yine kilo aldım, yorgunluk ve stres oldu. Ama tepkilerim çok değişti. En sıkıntılı anlarda bile yüzüme yapışan o gülümseme beni terketmedi, uyuşturulmuş gibi bir sakinlikle ilerledim.. Eğlencem, keyfim, huzurum hiç eksilmedi.. Telkinleri dinlediğim dönem de ara verdiğim dönem de bazı kırgınlıklarım, zorluklarım oldu elbette.. Ama ben bunları hep bir işaret, bana iyi gelmeyecek birşeyden kurtulma ya da yeni bir deneyim olarak kabul ettim. Şimdi yeniden eski enerjime kavuştum, telkinleri yine daha sık dinlemeye başladım. alınan kilolar yavaş yavaş beni terketmeye başladı bile..
Bunu burada paylaşmamın bir sebebi de Atakan Bey'e ve beni evrenle tanıştıran arkadaşım Gizem'e teşekkür etmek için.. Atakan Bey gerçekten çok çok büyük bir mucize gerçekleştirdiniz. Benim gibi çok kişinin hayatına dokunan sihirli değneği hazırladınız.. Herkes bir fener ama hepsi aydınlatmıyor!..
Evrene şükranlarımı sunarken sizi ve Gizemi hiç unutmuyorum :) | Offline
| |
06-09-2009, 08:55 PM
|
#73 (permalink)
| Teğmen
1 Mesajina 8 kez İyi ki varsın denildi
| Cevap: Telkinleri Deneyenlerin Bir Kısmının Yorumları Herkese merhaba.Telkinleri dinlemeye başlayalı iki gün oldu.Bu arada sizlere bir sır vereceğim,telkinleri balkonda dinliyorum ,komşular da duysun diye.Onlar da değişirlerse ne mutlu bana.Bakalım zaman içinde ne olacak. | Offline
| |
14-09-2009, 12:47 AM
|
#74 (permalink)
| Teğmen
1 Mesajina 6 kez İyi ki varsın denildi
| Cevap: Telkinleri Deneyenlerin Bir Kısmının Yorumları Merhaba,
Sitenizi bir hafta önce tesadüfen keşfettim...Aslında tesadüf değil galiba çekim gücü bu...Bir süredir çekim gücü-kuantum fiziği-kişisel gelişim kitapları okuyordum. Eskiyi bir kenara bırakıp geleceği düşünmeye çalışıyordum...Ama olmuyordu bir türlü, hep başladığım noktaya dönüyor gibiydim...Keşke bir yolunu bulsamda dinlemek istediklerimi şu beynime bir sokabilsem diyordumki sitenize düştü yolum...İlk kez haberim oldu bu yöntemden, çok şaşırdım...1 haftadır uyguluyorum...Ego güçlendirici ve suçluluk telkinlerini dinliyorum günde yaklaşık 10-14 saat arası...Şİmdiden iyi geldiğini hissediyorum...Değişim başladı bile...Gelişmeleri paylaşmayı üzere...Emeği geçen herkese çok teşekkürler....emeğinize sağlık....sevgiler... | Offline
| |
24-09-2009, 07:40 PM
|
#75 (permalink)
| Teğmen
Tesekkür: 126
29 Mesajinıza toplam 169 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Telkinleri Deneyenlerin Bir Kısmının Yorumları Merhaba sevgili arkadaşlar;
Telkinlerimi dinlemeye başlayalı henüz iki gün oldu.Günde beş saat (sadece akşamlar) dinleyebildim.Bazı şartları halledince uykuda dinleyebileceğim.Gün içinde dinleme şansım yok maalesef.
Bazı gelişmeler çok güzel,mutlu oluyorum.Bazı gelişmeleri nasıl yorumlayacağımı bilemedim.
Önce olumlular;
*Bugün ilk defa otorite konumundaki birinden birşey istemekten zorlanmadım,bunalmadım.Muhatap olurken adeta eşitmişiz gibi hissettim (saygı çerçevesinde tabii).Ezilip büzülmedim.Güzel bir histi.O rahatlığı tarif edemem size.
*Genellikle 'Bezgin Bekir ' takılan bir arkadaşım; ağzına sakız olmuş ''zaten bende şans yoktur'' ifadesini sarf edince gayri ihtiyari 'öyle demeyelim' diye atıldım.Bu dikkatimi çekti,çok şaşırdım kendime.Eskiden olsa hemen 'valla ,ben de çok şanssızım' derdim.Düşünce kalıbımı değiştirmeden önce ben de şanssız olduğumu yinelerdim ve tabii tahmin edeceğiniz üzere olmadık şanssızlıkları,acaiplikleri kendime çekerdim.Şimdi etrafımdaki insanlar adeta ben mutlu olayım diye yarışıyorlar.Meğer günlük yaşamı ne kadar keyifli hale getiren bir detaymış.Ben nereye gitsem oradaki en aksi,olumsuz,sorunlu insanı seçiyordum.Ama bu çoook eskilerde kaldı.Bu düşünce kalıbını yaşama geçirebilmekten çok mutluyum.
*Yazsam mı diye tereddüt ettiğim bir konuya geldi sıra...Dürüst olmaya karar verdim ama,yazıyorum...Çünkü bir bakış açısına göre pek de normal sayılmayacak bir deneyim...Dün gece vücudumdaki tüm organlarımla konuştum.Kırk yaşımdayım,bugüne dek aklımın ucundan geçmezdi,nerden estiğini de bilmiyorum ,açıkla deseniz açıklayamam.Tüm organlarıma büyük bir şefkatle onları çok sevdiğimi,değer verdiğimi söyledim.Bugüne dek sorunsuz çalıştıkları için hepsine tek tek minnettar olduğumu söyledim.Bronşitim var bu arada,kronik.Kimbilir hangi baş edemediğim öfkeyi kendime yönlendirip sizlerin çalışmanızı bozdum dedim.Bundan sonra sağlıklı çalışmanızı istiyorum,bunu hak diyorsunuz dedim.Ciğerlerimi hayali beyaz bir ışıkla yıkadım.Troit hastasıyım.Aynı işlemi troit bezlerim için de yaptım.Uzatmayayım,toplamda 1 saat sürdü sanırım.O beyaz ışığı tüm organlarıma uyguladım.Sonuçta sıcacıktım(ben çok üşürüm,kendimi ısıtamam çabucak) ve çok huzurluydum.
*Rüyalarımın süresi uzadı ve netleşti. | Offline
| |
24-09-2009, 07:43 PM
|
#76 (permalink)
| Teğmen
29 Mesajinıza toplam 169 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Telkinleri Deneyenlerin Bir Kısmının Yorumları Yanlışlıkla yazımı gönderdim,henüz bitmemişti,kusura bakmayın.Devam ediyorum.
*İşyerindeki bazı insanlara karşı hep savunmada hissederdim.Bugün onların ne düşündüklerini hiç kaale almadığımı ,kendi işime baktığımı fark ettim.Dolayısıyla varlıkları beni tedirgin etmedi.Düşünün önceki çektiğim endişeleri.
*Daha sabırlıyım,toleranslıyım.
*İçimde herkese karşı büyük bir sevgi ve şefkat var.Sevgi böcüüne dönüştüm adeta
Şimdilik yaşadıklarım bunlar.Bir öğrenme sürecindeyim,ikazlara,yönlendirmelere açığım.Yaşadığım deneyimlerle ilgili olarak fikir belirtecek tüm arkadaşlarıma şimdiden teşekkür ediyorum.Buna ihtiyacım var çünkü tam olarak naapmakta olduğum konusunda şüphelerim oluyor.Hepsi doğaçlama zira.
Emeği geçen herkse çok teşekkürler.Beni buraya yönlendiren enerjiye sonsuz minnettarım.
Saygılarımla
Fenn | Offline
| |
05-10-2009, 10:43 PM
|
#77 (permalink)
| Teğmen
| Cevap: Telkinleri Deneyenlerin Bir Kısmının Yorumları Merhaba arkadaşlar;
Önceki yorumumu okudum da ,ne kadar coşkuluymuşum.
Şu an çok bezgin,mutsuz ve yorgunum.Listeme suçluluk telkinini ekleyeli böyle hissediyorum.Sürekli öfkeli,kızgın ve agresifim.Geçmişte beni üzüp yıpratan konular zihnimde resmi geçit yapıyorlar adeta.Boğazımda bir yumru,her an ağlamaya hazır vaziyetteyim.Sevgi böceğiydim ya hani;gamlı baykuşa dönüştüm.Sadece bulantılar geçti,diğerleri çok sadık çıktılar,bırakmıyorlar beni.
Suçluluk telkini sonuçları ile ilgili yazıları okudum.İyi ki o yazılar ve cevapları var.Bir nebze de olsa yüreğime su serpildi.Geçecek diyorum sürekli,bu da geçecek.Tepkilere bakılırsa ortada ciddi bir sorun mevcut.Vazgeçmek de istemiyorum çünkü başladığım bir işi yarım bırakmak,pes etmek,kaçmak ,sorunu görmezden gelmek yapımda yok.(sırf bu prensip yüzünden içime baygınlıklar getiren kaç kitabı zorla da olsa bitirmişimdir).Fakat çok zorlanıyorum.Ben öğretmenim.Öğrencilerim 7 yaşında.Özellikle sabırlı,güleryüzlü,hoşgörülü,toleranslı ve enerjik olmakta çok zorlanıyorum.Bidibidilerime bu halimle çok faydalı olamıyorum.Öğrencilerimle olmak apayrı bir enerji,mutluluk ve huzur kaynağıydı benim için.Şu an bu duyguları hissedemiyorum.
Halihazırda telkinlerimi günde 10 satten fazla dinliyorum.Listem 2 suçluluk+2 ego şeklinde.Bu dönemi atlatmış bir arkadaşım lütfen vakit ayırıp 1-2 satır tavsiyede bulunursa çok müteşekkir olurum.Biraz desteğe ihtiyacım var.
Suçluluk telkini yorumları böyle...Daha iyi sonuçları sizlerle paylaşabilmek ümidiyle,herkesi sevgiyle kucaklıyorum.
Saygılar,Fenn | Offline
| |
06-10-2009, 08:23 AM
|
#78 (permalink)
| Super Moderator
Tesekkür: 30,500
1,573 Mesajinıza toplam 7,820 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Telkinleri Deneyenlerin Bir Kısmının Yorumları Sevgili fenn;
Suçluluk telkininin etkilerinde böyle hisler yaşanıyor..Zaten diğer üyelerin yorumlarında da benzer durumları yaşadıklarını okumuşsunuz..Bende de ilk etapta ağlama ve bezginlik etkileri olmuştu..
Ne dedik, bu etkiler geçici..Biraz daha sabır..
Dediğiniz gibi bidibidilerinize karşı sorumluluklarınız var..Öncelikle sizin gibi kişisel gelişime önem veren bir öğretmene sahip oldukları için şanslılar..Yeni öğretim yılının hepiniz için hayırlı geçmesini diliyorum..
Telkinleri 10 günden fazla olmuş dinleyeli..Bu aşamadan sonra suçluluk telkinini arada dinleyebiliyoruz..Yani listenize 2-3 günde bir alabilirsiniz..Böylece yaşadığınız etkiler de biraz azalmış olur..Kendine güven veya ihtiyacınız olan başka bir telkini listenize ekleyebilirsiniz..Atakan Bey'in hazırladığı yeni hediye telkinleri dinlediniz mi?.Mutluluk telkinini mutlaka dinleyin..Erken Uyanma telkini de güne rahat başlamanızda yardımcı olacaktır.. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...unur-mp3u.html http://www.hayatimdegisti.com/forum/...yanma-mp3.html
Sevgiler.. | Offline
| |
06-10-2009, 06:50 PM
|
#79 (permalink)
| Teğmen
| Cevap: Telkinleri Deneyenlerin Bir Kısmının Yorumları Teşekkür ederim sevgili Yeni Bir Hayat;
İmdat çığlığımı duydunuz,yazdıklarınızla destek oldunuz.Minnettarım ve varlığınız için şükürler olsun.Mesajınız aldığım en anlamlı doğum günü hediyemdi.Tavsiyelerinize uyacağım,daha iyi olacağıma eminim.Çünkü yaşam çizgim bir süredir hep benim hayrıma olacak şekilde ilerliyor,bu kez de öyle olacaktır.
Ben hem veli hem öğretmenim,eğitim öğretim dönemi hepimiz için hayırlı olur inşallah.Güzel dilekleriniz için de teşekkür ediyorum.
Siteye emeği geçen,varlığımın zenginleşmesine katkıda bulunan herkese ayrı ayrı müteşekkirim,varlıkları için de şükran duyuyorum.
Mümkün olduğunca eski mesajları da okuyup ilerlemeye çalışıyorum.
Herşey için sizlere ve buraya beni getirdiği için sonsuz birliğe minnettarım.
Saygılarımla,Fenn | Offline
| |
06-10-2009, 09:34 PM
|
#80 (permalink)
| Redflowers
Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Telkinleri Deneyenlerin Bir Kısmının Yorumları Merhabalar Fenn'cim :)
Ben de ilk 2 mesajın hakkında bir şeyler yazmak istiyorum. İlgimi çeken tarafı organlarınla konuştuğun kısım. Öncelikle bronşit ve tiroid hakkında 'düşünce gücüyle tedavi' isimli kitap hangi olumlamaları önermiş ona bir değinelim: Bronşit: İçimde ve çevremde barış ve uyum yaratıyorum. Her şey yolunda. Tiroid: Eski kısıtlamalardan kendimi arındırıyorum ve kendimi yaratıcılığımla birlikte özgürce ifade ediyorum.
Bu sözleri bronşit ve tiroid problemlerin için istediğin her an tekrarlayabilirsin. Ayrıca tiroidin için boğaz bölgenle konuşurken açık mavi bir ışığın o bölgeyi doldurduğunu, kuşattığını ve rahatsızlığını tedavi ettiğini imgeleyebilirsin. Yeşil renk de şifanın rengidir, bu rengi de tüm vücudun için kullanabilirsin.
Organlarımla konuşmak benim de çok sık yaptığım bir şey. Faydasını çok görmüşümdür. Bu şekilde iyileştirdiğim bir çok rahatsızlığım oldu.
Aborjinler'in bu şekilde kırık kemiklerini bir kaç saatte iyileştirebildiklerini ve yaraları bir kaç dakikada tamamen geçirebildiklerini anlatan bir yazı paylaşılmıştı forumda. Bulabilirsem linkini de ayrıca eklerim okuyabilmen için.
Bu mesajı yazdığın mutlu haline en kısa zamanda tekrar ulaşabileceğini biliyorum, inanıyorum.
Her şey yolunda ve güvendesin. Bunu bilmen çoğu zaman çok şeyi bilmenden daha faydalı oluyor inan bana :)
Şimdilik bu kadar.
Sevgiler.
__________________ Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir? | Offline
| | | |