Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Hikayeleri

Uyarılar

Telkinleri Deneyenlerin Bir Kısmının Yorumları

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Hikayeleri Telkinleri Deneyenlerin Bir Kısmının Yorumları Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Bakalım bugün dinlemeye başladım merak ediyorum ne olacak başımın belası olan şu erteleme huyumdan kurtulabilecekmiyim? umarım...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Hikayeleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Hikayeleri nerededir kimdir Üyelerin Hikayeleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Hikayeleri hipnoz Üyelerin Hikayeleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Hikayeleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Hikayeleri kuantum düşünce kitap haberi

Telkinleri Deneyenlerin Bir Kısmının Yorumları

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 12-08-2008, 12:08 AM   #41 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 0
64 Mesajinıza toplam 142 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
cedrus48 will become famous soon enoughcedrus48 will become famous soon enough
Standart Ynt: Telkinleri Deneyenlerin Bir Kısmının Yorumları

Bakalım bugün dinlemeye başladım merak ediyorum ne olacak başımın belası olan şu erteleme huyumdan kurtulabilecekmiyim? umarım

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Alt 12-08-2008, 12:59 AM   #42 (permalink)
CeM
Çevirmen

CeM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 424
421 Mesajinıza toplam 2,289 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
CeM has a spectacular aura aboutCeM has a spectacular aura aboutCeM has a spectacular aura about

Alıntı:
cedrus48 Nickli Üyeden Alıntı
Bakalım bugün dinlemeye başladım merak ediyorum ne olacak başımın belası olan şu erteleme huyumdan kurtulabilecekmiyim? umarım
Merak etme kardeşim önerildiği gibi dinle sadece eminim kurtulursun ve sanıyorum ki zaten erteleme scripti en çabuk etki gösterenlerden super

ÖNYARGILARI YIKMAK ATOMU PARÇALAMAKTAN DAHA DA ZORDUR - PROF.DR ALBERT EINSTEIN
CeM isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 29-09-2008, 07:49 PM   #43 (permalink)
Teğmen

1 Mesajina 2 kez İyi ki varsın denildi
bulutsel is an unknown quantity at this point

Merhaba, ben de diğer bazı arkadaşlarım gibi "çekim yasası" ile ilgili sörf yaparken bu siteyle tanıştım. Sanırım 2-3 yıl önce NLP ile ilgilenmeye başladım. Ve bunun uzantısı olarak piyasadaki "Hipnomeditasyon" ve "Subliminal cd" leri toplamaya başladım. Piyasadaki bu Hipnomeditasyon serilerinden "Sağlıklı Zayıflama" ile yaklaşık 8 kg. kadar verdim. Ancak "Sigarayı Bırakma" cd.si açıkçası hiçbir işe yaramadı. Ben de bir süre sonra bu alandan uzaklaştım. Sitedeki "Farkımız" bölümünü okuduğumda MP3'leri indirip dinlemeye karar verdim. Dün gece ilk defa dinledim. Bendeki etkileri ise şöyle oldu; dün gece oldukça geç yatmama rağmen sabah 7'de uyandım. Sindirim sistemim normalde iyi çalışmasına rağmen bu sabah biraz fazla çalıştığını fark ettim. Öğleden sonra dinlemeye başladığımda ise kulaklığı taktığım sürece başımda o bahsedilen "ağrı, dalgalanma ya da bence zonklama hissini" hissediyorum. Kulaklığı çıkardığımda bu his yok oluyor. Bir de normalde çok iştahlı biri değilimdir ama bütün gün gözümün önünde yemekler uçuştu az önce de 4. öğünümü yedim.
Bu gün benim 2. günümdü. İleriki günlerde meydana gelecek değişiklikleri herkesle paylaşmayı isterim.
Sevgilerimle
Bulutsel
Alt 18-10-2008, 05:00 PM   #44 (permalink)
Teğmen

17 Mesajinıza toplam 45 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
crywolf is an unknown quantity at this point

valla ben buraya eskiden beri üyeyim askerden önce başladı üyeliği ilklerden olmasamda bu kadar üyenin olmadığı zamanlarda başlamıştım etrafımda coğu kişiye anlatıyordum 2hafta kadar dinledim ama hiçbir belirtiye üzülerek söylüyorum raslamadım ha bu belki bende göstermemiştir diye kimsede gösteremez demiyorum sadeece cok istememe rağmen bir değişiklik olmadı sonra zaten askere gittik geldim ara vermiştim epeydir bugün bi bakayım dedim ne var ne yok diye tekrardan dinleme seanslarına başlayacağım inşallah bir etkisini görebilirim herkese iiyi günler.
Alt 31-10-2008, 07:02 PM   #45 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 359
66 Mesajinıza toplam 415 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
01nisan is a jewel in the rough01nisan is a jewel in the rough01nisan is a jewel in the rough01nisan is a jewel in the rough

Herkese selam...
01nisan isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 31-10-2008, 07:23 PM   #46 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 359
66 Mesajinıza toplam 415 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
01nisan is a jewel in the rough01nisan is a jewel in the rough01nisan is a jewel in the rough01nisan is a jewel in the rough

ay pardon, yanlışlıkla boş mesaj gönderdim..

5 günden beri ego + suçluluk telkinlerini dinliyorum.. bendeki değişimleri paylaşmak istedim.. geceleri su versiyonların, gündüzleri ise fırsat buldukça new age versiyonlarını dinliyorum.. geceleri karışık rüyalar görsem de huzursuz olsamda gündüzleri daha dingin ve özgür hissediyorum .. böyle bir tezat sözkonusu.. ..ve sevincimi coşkulu bir şekilde ifade etmeye başladım.. refleks olarak dolu dolu kahkaha atıyorum..sanki uzun yıllardır böyle içten kahkaha atmamışım gibi.. bugün ise buluduğum ortamda çevremdeki insanlarla çok ilgiliydim.. daha önce umurumda olmayan insanlarla ilgilendim, sohbet ettim..

telkinleri sanki gözümle göremediğim için ya da işitmediğim için önceleri sorguluyordum.. ya da kucak dolusu para ödemediğim için, ne kadar gerçekçi falan diiyordum. . iyiden iyiye inanıyorun artık..daha güzel paylaşımlarda görüşmek üzere
01nisan isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-11-2008, 01:13 AM   #47 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 14
8 Mesajinıza toplam 67 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
gizkudra is an unknown quantity at this point

Merhabalar yaklaşık 3-4 aydır telkınlerı dınlıyorum..ılk baslarda gunde 10 saat cıvarında belkıde 10 saati geçkınce dinledim ego ve sıcluluk telkınlerını..daha sonra kendıne guven sırayla dıgerlerını ekledım..dınlemeye basladıgım ılk gunlerden ıtıbaren gercekten ınanılmaz degısımler yasadım ve hayatımla ılgılı cok yol aldım dıyebılırım.Oldukça sıkıntılı bir dönemde bulduğum bu site ve telkınler beni olumlu yönde etkıledı baslarda bas agrısı yasadım inaılmaz bır su içme isteği vardı..hatta bir ara onlarsız yapamayacağım dıye düsündüm..yavas yavas farkında olmadan azalttım cunku hıc ara vermeden 10 saatı geçkin dinliyordum.Bu beni korkutmuştu ama sonra daha az ihtiyaç duymaya başlayınca korkularım yersiz olduğunu gördüm..zaman gectıkçe bir telkın bagımlısı olmadıgımı anladım..:)

Etrafımdaki insanlara önerdim..onlarda çok memnunlar..ve birçok kişi değiştiğimi söylüyor bunu duymak güzel..değişmek derken zaten dışarıya karşı pozitif girişken bir insandım faka t kendi içimde ve özel ilişkilerimde dehşet kaygılar yasıyordum..değişim ışklla kedını gösterdi bende insanlar ışığımın değiştiğini söylüyorlar..insanın içinde rahatlık ve mutluluk dışarıya böyle yansıyor demek ki..birçok şey değişti hayatlarında.Bunları görmek beni mutlu ediyor güzel şeylere vesile olduğumu hisettmek..Daha az sinirleniyorum,takıldığım ve korktuğum şeylerden korkmamaya başladım..Başarısızlıktan,mutsuzluktan,yanlızlıkta n ve terkedilmekten..Korkmuyorum artık şunu anladım ki artık ve nihayet..olumsuzluğu ben çekmişim hayatıma bunca zaman ve öğrenilmiş çaresizlikle sürdürmüşüm hayatımı..Bu arada daha dik ve gülümseyerek yürüyorum:)

Sessiz dedikleri üyelerdenim galiba bugune kadar bir kez falan yazmısımdır..inanın üşeniyorum yazmaya..benım gibi bir çok kişi vardır eminim..bu arada istanbul toplantısına katıldım ve çok memnun kaldım..güzel insanlarla tanıştım herkes çok pozitifti...Bu arada telkınleri meditasyon ile desteklemeye çalışıyorum geç başladım gerçi ama daha iyi olduğunu farkettim..
gizkudra isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-11-2008, 01:26 AM   #48 (permalink)
CeM
Çevirmen

CeM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 424
421 Mesajinıza toplam 2,289 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
CeM has a spectacular aura aboutCeM has a spectacular aura aboutCeM has a spectacular aura about

Gizemist merhaba
Paylaşım için teşekkürler... gerçekten çok motive edici şeyler yazmışsın

ÖNYARGILARI YIKMAK ATOMU PARÇALAMAKTAN DAHA DA ZORDUR - PROF.DR ALBERT EINSTEIN
CeM isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-11-2008, 12:57 AM   #49 (permalink)
Teğmen

huzurr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 104
85 Mesajinıza toplam 345 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
huzurr has a spectacular aura abouthuzurr has a spectacular aura abouthuzurr has a spectacular aura about

Ben 3 ay boyunca telkinleri dinledim hiç faydası olmadı demiyorum ama istediğim derecede bir değişiklik olmadı hayatımda. Çoğu rahatsızlıklarım aynen devam ediyor artı son zamanlarda aşırı unutkanlık başladı Atakan beyin tavsiyesiyle geceleri dinlemeyi bıraktım hatta tamamen dinlemeyi bıraktım çünkü korkmaya başladım bu durum ilerlerde kendimide unuturum filan diye ha telkinleri bıraktım unutkanlığım geçtimi hayır sanırım benim sorunlarımın çözümü telkinler değil. Telkinler sayesinde problemlerini çözen arkadaşlar adına gerçekten çok mutlu oluyorum. Keşke benim içinde bir çare olabilseydi. Belki de Atakan beyin tavsiye ettiği gibi uyumadan evvel bir saat dinemeye devam etsem faydasını görürüm ama dediğim gibi unutkanlık ileri derecede olunca korktum Şimdilik tüm yöntemleri bıraktım ve bir tek şeye odaklandım olumlu düşünceye...
Her anımı pozitif yaşayarak herşeyin üstesinden geleceğime inanıyorum.
Alt 02-11-2008, 08:06 PM   #50 (permalink)
awayy
Guest

Alıntı:
huzurr Nickli Üyeden Alıntı
Ben 3 ay boyunca telkinleri dinledim hiç faydası olmadı demiyorum ama istediğim derecede bir değişiklik olmadı hayatımda. Çoğu rahatsızlıklarım aynen devam ediyor artı son zamanlarda aşırı unutkanlık başladı Atakan beyin tavsiyesiyle geceleri dinlemeyi bıraktım hatta tamamen dinlemeyi bıraktım çünkü korkmaya başladım bu durum ilerlerde kendimide unuturum filan diye ha telkinleri bıraktım unutkanlığım geçtimi hayır sanırım benim sorunlarımın çözümü telkinler değil. Telkinler sayesinde problemlerini çözen arkadaşlar adına gerçekten çok mutlu oluyorum. Keşke benim içinde bir çare olabilseydi. Belki de Atakan beyin tavsiye ettiği gibi uyumadan evvel bir saat dinemeye devam etsem faydasını görürüm ama dediğim gibi unutkanlık ileri derecede olunca korktum Şimdilik tüm yöntemleri bıraktım ve bir tek şeye odaklandım olumlu düşünceye...
Her anımı pozitif yaşayarak herşeyin üstesinden geleceğime inanıyorum.

Merhaba huzurr
bu mesajına site büyükleri (yani ailemizin deneyimlileri) cevap verir diye düşünüyorum..
Ama ben de dayanamadım bak şimdi...Kendimi şöyle bir değerlendirmek istedim..
Ben de bugün telkinlerimde 2 ayı tamamlamış bulunuyorum..
Etki var mı yok mu psikolojik mi bişeyler oluyo mu bilemiyorum...
Ha mutlu muyum hayır..
Ama bu siteyi ilk gördüğümde telkinler neymiş ne değilmiş diye okuduğumda,
demiştim ki bu telkinlerle 1 senenin onunda mutluluğu yakalamış bir insan olabilirim..
Fakat daha sonra 1 haftada hatta 1 günde bile kendini iyi hissedenlerin mesajlarını okuyunca daha farklı beklentilerim oldu..
2 ayımı doldurdum hala mutsuzum.
Sonra bi kitapta okumuştum ki beklentiler her zaman mutsuzluk yaratır diyordu o aklıma geldi..
Ama şunu söyliyeyim...
Hayatta bizi en çok yıpratan ve üzen şeylerden biri de kendimizi başkalarıyla karşılaştırmak..
Kendimizi kendi koşullarımızda değerlendirmeliyiz diye düşünüyorum..
Her gün eve kapanıp ağlamış, hayatta olduğu için ve her dakika her saniye acı hissettiği için isyan etmiş,
ne ailesiyle ne arkadaşlarıyla sevgi ilişkisi kurabilmiş, hep niye yaşıyorum böyle yaşayacaksam diye kendine sormuş biri olarak,
2 ayda mutluluktan uçmayı beklemem de ne kadar gerçekçi olurdu???

Tamam 1 günde kendini iyi hisseden hatta 1 saatte de iyi hisseden olabilir...
Ama bu sitedeki telkinleri dinleyen herkes depresyonun dibinde debelenen insanlar değil onu da hatırlatmak isterim..
Yaşama sevinci olan fakat kendini geliştirmek isteyen, bazı sorunlarına yardım isteyen insanlar da var..
Kimseyle ben artık kendimi karşılaştırmamaya çalışıyorum..
Herkesin yaşadıkları farklı, herkesin bugüne gelene kadar geçtiği yollar farklı...
Yaşadıkların ve sorunlarının şiddeti ile doğru orantılı bir değişim olması daha mantıklı geliyor bana..

Neler hissediyorsun, neler yaşıyorsun bilemiyorum..
Mesajlarında SFn olduğunu okudum..
Bunun dışında çok da ayrıntılı birşey bulamadım yaşadıkların hakkında canım..
Dedim ya çok fazla problemi yok ya da çok kendini açmak istememiş...

Ya da ben forumu kullanmayı beceremediğimden görememiş de olabilirim..

Ama telkinleri bırakmanı hiç istemiyorum..
Ama unutkanlığın için de nasıl bir yol izlenmeli bilemiyorum...
Tecribeliler fikirlerini paylaşacaklardır seninle diye düşünüyorum..

Tavşanınla ilgili de tatlı tatlı şeyler yazmışsın..
Bi hayvana yuvanı açabildiğine göre gerçekten sevgi dolu bir insan olmalısın..
Ben de yıllardır istiyorum bir hayvanım olsun ama sonra diyorum ki kendime,
sen kendin ilgiye sevgiye muhtaçsın zavallı hayvana ne faydan dokuncak,
yazık olur ona da diyorum
Ben de yolda gördüğüm hayvanları zorla sıkıştırıp seviyorum

Ne bileyim ya ben telkinlere yapışmış durumdayım..
Sanki denenecek ne varsa denemiş durumdayım..
Antidepresan + psikolog + hipnoterapi + reiki + transformal nefes + meditasyon
2 yıl hiç aralıksız meditasyon yaptım ama sonra çok yoruldum..
Telkin dinleken ooohhh yan gel yat wave

Aaah canım ah...
Umarım iyi ve mutlu haberlerle doldururuz bu forumu
Sana sevgilerimi yolluyorum..

Bu arada sevdiceğin askerden dönmüş müydü dusun
Eğer dönmediyse bi an önce Allah kavuştursun diyorummm

Bookmarks