![]() |
benim hikayemmmm HAYATTA ŞANS YADA KÖTÜ ŞANS YOKTUR İSTEDİKLERİN VE İSTEMEDİKLERİN VARDIR Kİ BU DA İŞTE BENİM HİKAYEM DEDİĞİNDİR BU HİKAYEYİ DİĞERLERİNDEN FARKLI KILAN YAZANDA OYNAYANDA YÖNETENDE SENSİN diye düşünüyorum şimdi ama çok eski olmamakla beraber yaşadığım olaylar aklıma gelince kendime acıyanda bendim daha yolun başındayım özetle… dur hayat bendaha yeni başladım |
Cevap: benim hikayemmmm ne yazan sensın nede yoneten..sadece bakış açını değiştirisin senaryoyu değil........... |
Cevap: benim hikayemmmm Arkadaşlar kafamı karıştırdınız; Şimdi bizler Allahın yatattığı özel ve çok farklı ondan bir parça olarak onunla bir yaşamıyormuyuzz.Hayatımızı düşüncelerimizle değiştiremiyormuyuz.. Yoksa herşeyi tamam kabul ediyorumda O yazdığı için o istediği içiin mi herşeyi yaşıyorum hangi bakış açısına sahip olmalıyım?? |
Cevap: benim hikayemmmm arkadaşım hak yasası ve çekim yasaı işliyor.Tabi ki düşüncelerinle hayatını değiştiriyorsun...O0 |
Cevap: benim hikayemmmm ne yazan sensın nede yoneten..sadece bakış açını değiştirisin senaryoyu değil........... . peki, burada ne demek istenmiş sence sevgili sudem8 |
Cevap: benim hikayemmmm dönüştürücü kardeş, konunun daha iyi anlaşılması için , kader konusunu araştırınız |
Cevap: benim hikayemmmm KADERİ BİZ KENDİMİZ YAZIYORUZ... KURANI KERİMDE DENİLİYOR Kİ BEN YER YÜZÜNE HALİF YARATACAĞIM(İNSANI YARATACAĞINI MÜJDELİYOR) HALİF:TANRININ YETKİLERİNİ KULLANMAKANLAMINA GELDİĞİNE GÖRE VE TANRININ OL DEMESİ İLE OLUYORSA ....YAZDIĞIN HAYAT SENİNKİ KİMSENİN MÜDEHALESİ YOK ÇEKİRDEK İNANCIN EGON BİLİNÇALTIN...VB YAŞADIKLARINA MÜDAHALE EDEN SADECE SENSİN KENDİ GÜCÜNÜ ELİNE ALMAN İŞTE BU YÜZDEN SENERYOYU YAZANDA OYNAYANDA SENSİNuy897 |
Cevap: benim hikayemmmm Alıntı:
|
Cevap: benim hikayemmmm Alıntı:
|
Cevap: benim hikayemmmm senın yaşaman gereken bı şeyler zaten vardır....bunları değiştiremssın yanı şu yaşında olecegın..şu yaşında şunları yaşayacagın şu kazayı yada şu guzel şeyleri yaşayacaguın bellidirçbunlar kader denılen yada alın yaızısı denılen şeylerdır bunlar değişmez yuce allah bunalrı yazmıştır.sen hayatındkaı kotuluklerı bakış açınla hafıfletırsın..yaşayacagın somut şeyleri değiştirmessın .......sadece soyut duşunsel şeyleri değiştirebılır yada hafıfletıp aksınede daha d ayoğun yaşayabılrısın..... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:35 AM. |