27-11-2009, 01:33 PM
|
#2 (permalink)
|
Yüzbaşı
Tesekkür: 1,337
963 Mesajinıza toplam 4,848 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: anlatmak şimdiye kadar benım sorunumu hiç çözmedi geçmişte ben de benzer durumlarda kalmıştım...tek farkı benimkisi iş hayatında değil okul ortamında olmuştu..o yüzden anlattıklarını çok iyi anlıyorum..
hangi telkinleri dinlediğini ve ne kadardır dinlediğini bilmiyorum ancak sana "koruma kalkanı" telkinini tavsiye ederim bu konuda...
bilinçaltımıza bizi koruyan bir kalkanımız olduğu telkin ediliyor...ben çok faydasını gördüm...seni muhattap olmak zorunda olduğun fakat hayatından çıkaramadığın insanların olumsuz enerjilerinden koruyor
ve onların varlıklarını daha az umursamaya başlıyorsun...bu telkinden önce ben sokağa bile çıkamazdım..çıksam da benim için kabus olurdu herkes bakıyor bana...dedikodumu yapacaklar falan diye....hatta bakmasınlar diye hep koyu renk ve gösterişsiz kıyafetlerle çıkar canlı renklerde giyinmezdim ki dikkat çekmeyim diye....ama şimdi çok rahatım koruma kalkanı telkini sayesinde....istediğin renkte de giyinebiliyorum...dışarı çıktığımdada rahat yürüyorum...yolda bakanları bile umursamıyorum tavsiye ederim... |
| |