![]() |
Dişçi korkusu özgüvenimi etkiliyor Başlıkta da belirttigim gibi bende dişçiye gitme fobisi var ve bu benim hayatımı çok olumsuz etkiliyor bunu nası ve ne şekilde yenebilirim bir öneriniz fikriniz var mı acaba ? |
Cevap: Dişçi korkusu özgüvenimi etkiliyor Alıntı:
sonra... sonra dayanamadım ve doktora gittim ne olacaksa olsun dedim artık..doktorun ilk dediği şu oldu.nerden geliyosunuz.neden dedim.bu dişler bitmiş dedi.bulunduğunuz yerde doktor yokmuydu.yazık değil mi bu genç yaşta ....gibi sözler etti..ağrılarımı unuttum ve utandım o an çok utandım.diyecek bişey bulamadım .ne mi oldu..o gün iki dişimde gitti.ağla2ikisinide çektirdim.başka çare yoktu.kurtarılamaz dedi doktor..şimdi akıllandım.sen de benm yaşadıklarımı yaşama benm yaşadıklarımdan ders al ve ne sorunun varsa hemen doktora git olur mu.. sağlıklı mutlu günler diliyorum iyi ki varsınactionsmile |
Cevap: Dişçi korkusu özgüvenimi etkiliyor Sagol yazdıkların için merak ettigim bir şey var dişin çekilirken acı duydun mu |
iice araştırdıktan sonra ii bi diş hekimi bulduktan sonra sakın korkma ve erteleme ..bir an önce git ve kurtul bu sıkıntıdan emiactionsmile |
|
Cevap: Dişçi korkusu özgüvenimi etkiliyor disciden korkmayanlar neden korkmuyorlar sence? |
|
bildim mi bildim mi956k956k956k956k |
|
korkularini yenmeye gitmediklerine göre dis icin gidenler korkmuyolarsa pozitif düsünüp negatif duygu olusturmadiklari icindir. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:54 AM. |