Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Hikayeleri

Uyarılar

BASLIGI SİZ SECEBİLİRSİNİZ

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Hikayeleri BASLIGI SİZ SECEBİLİRSİNİZ Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız slm arkadaslar bundan bir kac gün önce kaiyt oldum bu siteye isin dogrusu cok begendim cok düsündürüyor beni . nasil diyeyim birilierini cikipta menfaat olmadan bu kadar cok bilgiyi paylasmasi gercekten güzel .... tabiki bende bundan yararlanmayi yararli olmayi isterim ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Hikayeleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Hikayeleri nerededir kimdir Üyelerin Hikayeleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Hikayeleri hipnoz Üyelerin Hikayeleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Hikayeleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Hikayeleri kuantum düşünce kitap haberi

BASLIGI SİZ SECEBİLİRSİNİZ

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 12-03-2010, 12:18 AM   #1 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 1
5 Mesajinıza toplam 26 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
dj-shakespeare is an unknown quantity at this point
Exclamation BASLIGI SİZ SECEBİLİRSİNİZ

slm arkadaslar

bundan bir kac gün önce kaiyt oldum bu siteye isin dogrusu cok begendim cok düsündürüyor beni . nasil diyeyim birilierini cikipta menfaat olmadan bu kadar cok bilgiyi paylasmasi gercekten güzel ....
tabiki bende bundan yararlanmayi yararli olmayi isterim ,kendim icin yardim ararken baskalarina da eger yardim edebilirsem ne mutlu bana .ne demisler bilgi paylastikca cogalir ....

neyse biraz kendimden bahsetmek istiyorum .son zamanlarda kendimi cok tuhaf hisediyorum yani nasil diyeyim hic birsey yapmiyorum ,yanliz kalasim geliyor (ki aslinda cok sosyal bir insanim ) ve odamdan disari cikasim gelmiyor ,tabi ben bunlari yaparken siz tembelik oldugunu düsüneceksiniz ,olabilir bilmiyorum .yani demem oki basimda hal etmem gereken bir cok sorumlugum var ama ben herseyi bir köseye atircasina hic bir sey yapmiyorum ,nedeni mi ? bilmiyorum aklima gelen ilk cevap yanlizlik oluyor ama gercekten bilmiyorum .buraya kadar hersey cok basit yanliz gelelim olayin asil meselesine ,var olan enerjiyi hiss ediyorum yada hiss etigimi düsünüyorum iisnden kafamda kiside olabilir ama beni cevreleyen etrafimdaki bakipta beynimda ansizin canlandira bildigim enerjiyi .yani her nesnenin yaydigi enerjiden bahsediyorum .tabi ben bahsediyorum da var mi yok mu ,ne yapa bilirim vs. gib
i kafamda bin bir türlü soru ucup duruyor .aslinda belki yanliz kalmasam bu duygu kaybolur ne dersiniz ? yada belkide ben kendimi kandiriyorumdur bilmiyorum .düsünmeye basladiktan sonra beynimi birseyler kilitliyormus gibi oluyor kendimi gercekten son zamanda tuhaf hissediyorum .belkide bilincaltima ile konusmaliyim tabi öne onun yanina varmaliyim ki bu konular hakinda teoride bilgim var ama uygulamada daha henüz bir sey yapmadim .ya arkadaslar kusura bakmayin birseyler yazmak istedim sadece icimden gecenleri anlatmak istedim sadece böyle yazdiklarimi kıt türkcemle okuyunca tuah geliyor aslinda aklimdan gecen ilk fikir bu konuyu silmekti ama ....bilmiyorum sadece yazmam gerektigini düsünüyorum .

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

dj-shakespeare isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-03-2010, 07:03 AM   #2 (permalink)
Binbaşı

maviinci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 5,267
1,458 Mesajinıza toplam 5,344 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
maviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to all
Standart Cevap: BASLIGI SİZ SECEBİLİRSİNİZ

Susmak nereye kadarr??? Yazarak en iyisini yapmışsın. Kusurluk bi taraf göremedim, ben. Gayet güzeldi yazın. Kendi yarım tecrübelerime dayanarak söylüyorum; sakın içine kapanma. Bu kadar net söylemek istemezdim hiçbir şeyi ama en azından bence bunu yapmamalısın. Bu bir yerde pes etmeye denk gelir. İçindeki sese rağmen hareket et. Bunu yapabildiğinde, arkanı dönüp gitmek yerine; birşeylerden, daha doğrusu kendinden kaçmak yerine savaşmayı göze alabildiğinde, başkalarını gözardı etmediğinde değişmeye başladığını, gelişmeye başladığını göreceksin. . Hoşgeldin. .
maviinci isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-03-2010, 09:44 AM   #3 (permalink)
Teğmen

dogrulari bilerek hicbir sey yapmamak .....en kötüsü de bu yaa
dj-shakespeare isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-03-2010, 10:50 AM   #4 (permalink)
Binbaşı

1,458 Mesajinıza toplam 5,344 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
maviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to all

Alıntı:
dj-shakespeare Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
dogrulari bilerek hicbir sey yapmamak .....en kötüsü de bu yaa
Sevgili arkadaşım, 2 yol var. . Ya doğruları unutabilirsin; yada birşeyler yapmak için çabalayabilirsin. . Yaa, Edison gibi olup binbir kere düşünüp aklına uygun olacak ampulü bulmaya çalışır ve sonunda başarılı olursunn, yada böyle gelmiş böyle gider diyerek toprak olursun. . Bakıyorum daa, buradaysann eğer; her ne şekilde olursa olsun bu sitedeysen ve kendi yolunu çizmede kararlıysan yahut bir başkasını takip ederek tıpkı kuşların anneleri gözetiminde uçmayı öğrenmeleri gibi düştüğünü düşündüğün zaman ayağa kalkmayı öğrenmek, hiç yoktan bunun için çabalamak isteği de varsa içinde, bil ki doğru yoldasın Enn kötüsünün gidecek tek yeri olsun; ki zaten gidecek tek yeri var: ÇöP KutusuuuuuuU Bu günden sonra, bu nadan, bu saniyeden, bu yazının yazıldığı saliseden sonra Kötü yokk Herşey güzele gidiyooorr Yürüdüğün yolun nereye çıkacağını belirleyen sensin, değil mi?? Hayatı da hep bir yola benzetirler. O halde nedenn mutluluğa çıkmıyor bu yol Yani senin ellerinde Desenize, ne uzatıyorsun?? Direk sondakini yazsaydınn İçimden gldi döküldümm
Alt 12-03-2010, 12:45 PM   #5 (permalink)

Tesekkür: 3,278
425 Mesajinıza toplam 2,298 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayallerimgerçekleşiyor is on a distinguished road

Alıntı:
dj-shakespeare Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

slm arkadaslar

bundan bir kac gün önce kaiyt oldum bu siteye isin dogrusu cok begendim cok düsündürüyor beni . nasil diyeyim birilierini cikipta menfaat olmadan bu kadar cok bilgiyi paylasmasi gercekten güzel ....
tabiki bende bundan yararlanmayi yararli olmayi isterim ,kendim icin yardim ararken baskalarina da eger yardim edebilirsem ne mutlu bana .ne demisler bilgi paylastikca cogalir ....

neyse biraz kendimden bahsetmek istiyorum .son zamanlarda kendimi cok tuhaf hisediyorum yani nasil diyeyim hic birsey yapmiyorum ,yanliz kalasim geliyor (ki aslinda cok sosyal bir insanim ) ve odamdan disari cikasim gelmiyor ,tabi ben bunlari yaparken siz tembelik oldugunu düsüneceksiniz ,olabilir bilmiyorum .yani demem oki basimda hal etmem gereken bir cok sorumlugum var ama ben herseyi bir köseye atircasina hic bir sey yapmiyorum ,nedeni mi ? bilmiyorum aklima gelen ilk cevap yanlizlik oluyor ama gercekten bilmiyorum .buraya kadar hersey cok basit yanliz gelelim olayin asil meselesine ,var olan enerjiyi hiss ediyorum yada hiss etigimi düsünüyorum iisnden kafamda kiside olabilir ama beni cevreleyen etrafimdaki bakipta beynimda ansizin canlandira bildigim enerjiyi .yani her nesnenin yaydigi enerjiden bahsediyorum .tabi ben bahsediyorum da var mi yok mu ,ne yapa bilirim vs. gib
i kafamda bin bir türlü soru ucup duruyor .aslinda belki yanliz kalmasam bu duygu kaybolur ne dersiniz ? yada belkide ben kendimi kandiriyorumdur bilmiyorum .düsünmeye basladiktan sonra beynimi birseyler kilitliyormus gibi oluyor kendimi gercekten son zamanda tuhaf hissediyorum .belkide bilincaltima ile konusmaliyim tabi öne onun yanina varmaliyim ki bu konular hakinda teoride bilgim var ama uygulamada daha henüz bir sey yapmadim .ya arkadaslar kusura bakmayin birseyler yazmak istedim sadece icimden gecenleri anlatmak istedim sadece böyle yazdiklarimi kıt türkcemle okuyunca tuah geliyor aslinda aklimdan gecen ilk fikir bu konuyu silmekti ama ....bilmiyorum sadece yazmam gerektigini düsünüyorum .
Hoşgeldin sitemize İyiki yazmışsın. Bak yalnız değilsin bizler varız. Bu günlük cevap veren bir günlük Sen o telkinleri düzenli dinle görbak ne çok şey değişiyor hayatında. Hayatındaki boşlukları doldurmaya başlayacaksın ve anlayacaksın hayat en güzel hediye. Bunu değerlendirmek gerek.
hayallerimgerçekleşiyor isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-03-2010, 12:53 PM   #6 (permalink)

425 Mesajinıza toplam 2,298 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

Alıntı:
nsmr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Susmak nereye kadarr??? Yazarak en iyisini yapmışsın. Kusurluk bi taraf göremedim, ben. Gayet güzeldi yazın. Kendi yarım tecrübelerime dayanarak söylüyorum; sakın içine kapanma. Bu kadar net söylemek istemezdim hiçbir şeyi ama en azından bence bunu yapmamalısın. Bu bir yerde pes etmeye denk gelir. İçindeki sese rağmen hareket et. Bunu yapabildiğinde, arkanı dönüp gitmek yerine; birşeylerden, daha doğrusu kendinden kaçmak yerine savaşmayı göze alabildiğinde, başkalarını gözardı etmediğinde değişmeye başladığını, gelişmeye başladığını göreceksin. . Hoşgeldin. .
Çok teşvik edici cümleler tebrik ediyorum
hayallerimgerçekleşiyor isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-03-2010, 01:05 PM   #7 (permalink)

Alıntı:
nsmr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sevgili arkadaşım, 2 yol var. . Ya doğruları unutabilirsin; yada birşeyler yapmak için çabalayabilirsin. . Yaa, Edison gibi olup binbir kere düşünüp aklına uygun olacak ampulü bulmaya çalışır ve sonunda başarılı olursunn, yada böyle gelmiş böyle gider diyerek toprak olursun. . Bakıyorum daa, buradaysann eğer; her ne şekilde olursa olsun bu sitedeysen ve kendi yolunu çizmede kararlıysan yahut bir başkasını takip ederek tıpkı kuşların anneleri gözetiminde uçmayı öğrenmeleri gibi düştüğünü düşündüğün zaman ayağa kalkmayı öğrenmek, hiç yoktan bunun için çabalamak isteği de varsa içinde, bil ki doğru yoldasın Enn kötüsünün gidecek tek yeri olsun; ki zaten gidecek tek yeri var: ÇöP KutusuuuuuuU Bu günden sonra, bu nadan, bu saniyeden, bu yazının yazıldığı saliseden sonra Kötü yokk Herşey güzele gidiyooorr Yürüdüğün yolun nereye çıkacağını belirleyen sensin, değil mi?? Hayatı da hep bir yola benzetirler. O halde nedenn mutluluğa çıkmıyor bu yol Yani senin ellerinde Desenize, ne uzatıyorsun?? Direk sondakini yazsaydınn İçimden gldi döküldümm
ilahi alemsin
Alt 12-03-2010, 08:26 PM   #8 (permalink)
Binbaşı

Alıntı:
hayallerimgerçekleşiyor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ilahi alemsin
Eh işte, elimden geldiğince
Alt 12-03-2010, 10:13 PM   #9 (permalink)
Teğmen

ZEYNEP16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 189
66 Mesajinıza toplam 474 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ZEYNEP16 will become famous soon enoughZEYNEP16 will become famous soon enough
Wink Cevap: BASLIGI SİZ SECEBİLİRSİNİZ

"Daha ne kadar ıskalayacağız hayatı ?"
"Oklarımız bitene kadar mı "
Alt 17-03-2010, 09:44 PM   #10 (permalink)
Teğmen

arkadarlar ne yaptiysam ise yaramadi ,bir türlü ne oldugu anliyamadim .ya burada sitede isime yariyacagina dahir bir cok sey denedim ama hic bir sey ise yaramadi elimden geldigince olumlu düsünüyorum ama omuyor sanki ne yapsam netsem bir sey beni engeliyor diyeceksiniz ki sen kendini engeliyorsun ama degil tüm aklimla ve kalbim ile hareket etsemde degisim bir türlü gereceklesmiyor

Bookmarks