![]() |
bu altıncı his mi,çekim yasası mı? konuyu nereye açacağımı yine bilemedim burayı seçiverdim...:D Şimdi benim her yıl belli bir dönem uzun bir dönem şöle ilginç olaylarım oluyor ne istersem anında elimde oluyor ama lafın gelişi değil ciddi ciddi anında ooo67 en basiti herkesin başına gelen bir şeyden başlıyım mesela tvde şimdi şunu izlicem diyorum bir klip vs (ama öle güncel klioplerde değil hani sık sık konulanlardan değil uzun süre yaynlanmayan bir klibi izleyesim gelio mesela)açıyorum tv yi açmam la o klibin karşıma çıkması bir oluyor,ya da bir yiyecek çekiyo canım kimseye bişrşey sölemesemde anında geliyor o yiyecek geçen hafta mesela sık sık yaşadım ne istediysem evdekiler kapıyı çaldıklarında ellerinde benim isteklerimle gelmiş oluolardı ooo67yada yolda annemle yürüyorum diyelim aklıma biri düşüyor keşke çıksada karşıma tanıştırsam diye anında çıkıyor o kişi karşıma istediğim anda ....vs vs daha çokça örnekler verebilirim buna...ama şimdi merak ettiğim bu tam olarak ne olabilir 6. hissim mi güçlüsevincli?yoksa çekim yasası mısevincli? ya da hani dedim ya ne yemek istesem anında evden bir birey onu alıp gelmiş oluyor ailecek çok mu bağlıyız telapatik olarak mı anlaşıyoruz farkında olmadansevinclisevinclisevinclisadece düşünmem yetiyorsevinclisevinclisizce ne olabilir ,sizede oluyormu böyle şeyler??? |
Cevap: bu altıncı his mi,çekim yasası mı? Anlık olan şeyler genelikle telepati ve telekinezik olaylar. Çekim yasası daha uzun vadede işliyor. Bende de o çok oluyor öyle. Özellikle müzik söz konusu olunca. Bu yeteneğini geliştirmelisin. |
Cevap: bu altıncı his mi,çekim yasası mı? Alıntı:
|
|
Cevap: bu altıncı his mi,çekim yasası mı? Bende çoğunlukla aynı şey söz konusu eskiden farkında değildim şimdi daha çok farkına varıyorum hergün bi çok kez oluyor. Geçenlerde internette gezerken bir dondurma reklamı çıkmıştı karşıma tv de açık karşımda, şimdi tv de de aynı reklamı çıkarmayı başarsam ne komik ilginç olur diye düşünürken kafamı tv ye çevirdim aynı reklam tam karşımda. Yine başardım dedim kendi kendime. Aklıma gelen başıma geliyor kesinlikle bu nedir? |
Cevap: bu altıncı his mi,çekim yasası mı? benimde oluyor ama anında değil mesela bişey canım çekse bi kaç gün sonra oluyo :D |
Alıntı:
|
Cevap: bu altıncı his mi,çekim yasası mı? sayısını tam olarak bilemiyorum sevgili Elektra genelde olur ama. Bir düşünce sadece en fazla bir saniye sürede aklımdan geçip gidiyor ve gereken zamanda gerçekleşiyor. Bazen kasıtlı bişeyler düşünüyorum keşke şu olsa şu an bu olsa ne güzel olur diye niyet ediyorum oluyor. |
|
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:00 PM. |