Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Hikayeleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-hikayeleri/)
-   -   Çok yol kat etmişim ama macera hiç bitmez! (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-hikayeleri/614393-cok-yol-kat-etmisim-ama-macera-hic-bitmez.html)

bluegirlx 05-08-2010 05:01 PM

Cevap: Geri döndüm! :)

olan herşey senin hayrına unutma..olmayanlarda senin hayrına..

matri 05-08-2010 05:17 PM

bazi hayirlar, ser gibi....

karavan 05-08-2010 06:47 PM

Aramıza yeniden hoşheldin

Parlayan 05-08-2010 07:21 PM

Sana koca bir kucak açtımmm....956k HOŞGELDİNNN..............956k

_roxie_ 31-10-2010 06:41 PM

arkadaşlar... eski hesabımı teknik bir sorun yüzünden kullanamıyorum... bi iyi bir kötü derken bahsettiğim ilişkim bitti ve ben fena halde boşluğa düştüm... vizelerim 3-4 gün içinde başlayacak ama ben bir türlü aklımı toparlayıp da ders falan çalışamıyorum sürekli olarak onu düşünüyorum ve umutsuzluğa düşüyorum... yardımınıza ihtiyacım var...

_roxie_ 02-11-2010 01:31 PM

02-11-2010 01:30 PM - permalink
_roxie_
heeey sesimi duyan var mı?? arkadaşlar ben galiba sorunumun özünü buldum bende bağımlı ilişki problemi var, ilişkinin başında böyle bir durum yoktu, dengeleri koruyabiliyordum (ama korumak için ekstra özen gösteriyordum) sonra baktım o da beni seviyor, ilgisi sevgisi zaman içinde azalmadı vazgeçtim bu çabamdan ve kaybetme ayrılma korkusunu çok şiddetli yaşadığımdan gereken yerlerde gereken restleri çekemedim sevgilimi tepeme çıkardımmm benzer durumlarda kalmış olanımız var mı??

bunu telkinlerle aşmanın bir yolu var mı?

sevgilerle ne olur bir şeyler yazın yahu! =)

bigokyanus 02-11-2010 01:47 PM

Onu düşünmek sana hayatını geri veriyor mu? Ve hayatını iyi hale getirip , vizeleri çalışmanı sağlıyor mu? Özelle işi ayırmanı tavsiye ediyorum. Ey türk genci titre ve kendine gel :)

Neptün 02-11-2010 04:21 PM

evet kendine güven telkini ve mutluluk telkinlerini dinleyince aklına bile gelmiyor :)

_roxie_ 02-11-2010 04:57 PM

tamamm ego güçlendirici ve mutluluk dinleyerek derslerime çalışıcammm =) zaten şu vize dönemini atlattıktan sonra herşey daha kolay ve güzelll olucak =)))

_roxie_ 03-11-2010 11:59 PM

eveet uzun yazı çalışmaları yapıyorum bu aralar ve bol bol suçluluk duyguları telkini dinliyorumm kısa zamanda gördüm sonuçlarını... ayrılık konuşmamızı yaparken erkek arkadaşıma sonradan pişman olduğum bir kaç şey söylemiştim ( bana bakış açısını değiştirdiğini ve bana geri dönmesini engellediğini düşündüğüm şeyler) kendimi affettim bunlar içiinnn çünkü yalan değildi ve en önemlisiii onu tanımadan önce yaptığım bazı şeylerle ilgiliydi beni 1,5 yıl içinde tanımış olması gerekiyordu ama o anlamak empati kurmak yerine beni bir kalıba sokmayı ve önyargılarını devreye sokmayı tercih ettiiii kendi problemi benim özümü göremedi... hatalarımı kişiliğim zannetti hata yapan o olduuu =)

WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:58 PM.