![]() |
Değişmek İstiyorum.! Berbat bir yıl geçirdim. Etrafımdaki herkese karşı olumsuzdum. Akrabalarım olsun, arkadaşlarım olsun, öğretmenlerim olsun, hepsi benden şikayetçiydi... Biz 4 arkadaştık. Şuan 3ünü de kaybettim. Yani artık benle konuşmayacaklar.. Oysa onlar benim tek arkadaşlarımdı. Yani düşünüyorum da onlar olmazsa ben sevincimi üzüntümü kimlerle paylaşıcam.? Kimlerle gezip tozucam... Onları geri kazanmak istiyorum ama bunun için değişmem gerek. Benden en son şikayetçi oldukları konu ağzımımı tutamamamdı... Off artık bana güvenmeyecekler.. N'apmam gerek.? Bana güvenmelerini nasıl sağlayabilirim.? Kendimi nasıl ispatlayabilirim.? Nasıl DEĞİŞEBİLİRİM.? |
Cevap: Değişmek İstiyorum.! İstiyorsun değişmeyi bu en büyük önemli konu... Gerisi mutlaka gelecektir. Empati kurarak yaşamaya başla... Güvenlerini de zamanla kazanırsın , olaylar oldukça . İçindeki iyi olan seni ortaya çıkarman gerek , her şey senin elinde... |
Cevap: Değişmek İstiyorum.! Kafama takılan şey, acaba kendimi ispatlayabilmem ve güvenlerini kazanabilmem için bana şans verecekler mi? Bu şansı elde etmek için ne yapmam gerek? |
Cevap: Değişmek İstiyorum.! Alıntı:
|
Cevap: Değişmek İstiyorum.! Haklısınız. Teşekkür ederim... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:31 PM. |